Home > K'nex Glock G17

K'nex Glock G17

Tags:knex
Advertisement

K'nex Glock G17

Is zo krachtig en nauwkeurig dat je jezelf kunt trainen als u waren opleiding met een echt pistool

Slingshot Mechanizm

Vat is nieuw:
:-)

betere greep
Veel meer vermogen
Nieuwe trigger-systeem
Does'nt break zo gemakkelijk
En een hel van een stuk beter

Vat is slecht:
:-(

Langzame reload tijd
Enkel schot

Mijn grootste bereik, meest nauwkeurige en meest krachtige wapen

Stap 1: Body

K'nex Glock G17

Advertisement

Related Articles

 • Het bouwen van een K'nex Glock 39
  Het bouwen van een K'nex Glock 39

  Hallo, dit is een Instructable over hoe ik mijn K'nex Glock 39 te bouwen, heb ik geprobeerd om het simpel houden om het gemakkelijk om te bouwen te maken. Ik hoop dat je geniet van het bouwen van dit pistool en schieten! Mocht u nog vragen hebben, be

 • K'nex Glock G36
  K'nex Glock G36

  Kleine pistool, zakformaat. Lange afstand 20 ft. kleine, maar effectieve midget Stap 1: Slide

 • K'nex MP40
  K'nex MP40

  Machinenpistol 40 ... Het enige wat nazi GERMAS waren goed voor. No offense. Nu kun je schieten en het gevoel alsof je in WW2 !!! Mijn hetzelfde katapult systeem. Deze dringt meer dan mijn Kedr, P90, Glock G17 Zijn als het elke keer wordt het beter .

 • OTTG1 K'nex Gun van Oblivitus
  OTTG1 K'nex Gun van Oblivitus

  K'nex Gun Naam: OTTG1 (Oblivitus, Trauts, TheDunkis Glock 1) Beschrijving: Dit is een stevige, comfortabel, stijlvol, realistisch geschaald en de vorm, zeer nauwkeurig, krachtig, ware geactiveerd, K'NEX glock met iron sights, een veiligheid, en een 8

 • K'nex PP-91 Kedr
  K'nex PP-91 Kedr

  Een ander geschenk van Uncle Joe. (Rusland) Zelfde Mechanizm mijn knex Glock G17, alleen nauwkeuriger en krachtig Slingshot Mechanizm zoals mijn P90 en Glock G17 сбовода !!! (Betekent vrede in het Russisch) Stap 1: Body

 • K'NEX gun W / verwijderbare mag
  K'NEX gun W / verwijderbare mag

  Hey iedereen dit is mijn afneembaar tijdschrift pistool. Het is geweldig! Het heeft 5 lagen van K'NEX. Ik vrij veel heb dit gedaan omdat Blue Mullet2 zei dat ik moet proberen om het te doen. Dat deed ik, en het bleek erg goed. Dus ik hoop dat je geni

 • K'nex Lock
  K'nex Lock

  Dit zijn de instructies voor mijn eigen K'nex slot, hier voor het eerst getoond. De vergrendeling wordt volledig aangedreven door de spanning en wanneer het gesloten, is het onmogelijk om het te openen met geweld, tenzij je uit elkaar scheuren de slu

 • Hoe maak je een eenvoudige pepsi maken kan hoed van K'NEX
  Hoe maak je een eenvoudige pepsi maken kan hoed van K'NEX

  Dit is een eenvoudig te pepsi kan hoed gemaakt van K'NEX maken. Geweldig voor als het warm is, de laatste tijd heb ik twee meer voor mijn ouders gemaakt als ze naar buiten werken in de hitte. Stap 1: Eerst een build een cirkel van de vier vijf weg co

 • K'nex Ball Counter
  K'nex Ball Counter

  Hallo iedereen, Dit is mijn nieuwste K'nex creatie, een gemotoriseerde mechanische K'nex bal teller, die deel uitmaakt van mijn up and coming bal machine. Ik ben van plan om het te gebruiken om het aantal ballen naar beneden een bepaald pad op de mac

 • Het NK Banshee: A Roman Candle Shooting Gun K'nex
  Het NK Banshee: A Roman Candle Shooting Gun K'nex

  Sinds begin juli heb ik gewerkt aan een super speciale lijn van geweren. Sommige zijn gemaakt van K'nex en sommige niet. In een poging tot geheimhouding Ik heb noemen dit project Operatie Roman Candle, en het project is zeer succesvol geweest. Ik heb

 • K'nex M4A1 Carbine
  K'nex M4A1 Carbine

  De K'nex M4A1 is eenvoudig te bouwen en enkele stukken gebogen een beetje en het zal nooit breken. Gewoon een foto van een M4A1 en probeer het uit te bouwen (dat is wat ik deed) Im uit enkele centimeters lang van de werkelijke M4A1 Carbine. U kunt de

 • K'nex fotolijsten
  K'nex fotolijsten

  Hey! Mijn naam is gargamelknex en ik maak dingen van K'NEX. Ik presenteer u 2 fotolijsten van K'NEX vandaag. U kunt (de grote) de fotolijst te zetten op de muur. U kunt ook (het kleine) de fotolijst op een kleine tafel. . . Stap 1-5 Instructies voor

 • K'nex Hammer Lift
  K'nex Hammer Lift

  Hey! Dit is mijn nieuwe (en eerste) K'NEX liftsysteem. Ik kwam met dit idee, omdat de leraar natuurkunde was ons die het effect als er iets is dat zwaar (een hamer) raakt een licht - gewicht ding. (Een kleine bal) Dus maakte ik dat systeem met K'NEX,

 • K'NEX B-vleugel Starfighter van Star Wars
  K'NEX B-vleugel Starfighter van Star Wars

  "Altijd doorgeven wat je geleerd hebt" - Yoda En in dit instructable ik zal doorgeven hoe ik maakte een K'NEX B-vleugel Starfighter uit de originele Star Wars trioligy! Ik heb dit model gemaakt van waardering voor deze enigszins "underdog&q

 • Paradigm- een K'Nex Machine van de Bal

  Hey guys, dit is een van mijn oude K'Nex bal machines die ik gemaakt heb voordat ik mijn instructables account, dus heb ik geen foto's of instructies hebben, maar nog steeds check de video! Bedankt! Hier is mijn YouTube-kanaal: https://www.youtube.co

 • K'nex - 1975 CZ-75 Instructions
  K'nex - 1975 CZ-75 Instructions

  Hey guys, en vandaag breng ik u de instructies voor de CZ-75 die werd gebruikt door de Cezch en de Turkse politie. Ook is gebruikt in verscheidene politiekorpsen in de USA. Er zijn vele varianten geweest met kleinere versies, verschillende patronen e

 • Vier Halloween met K'nex dit jaar!
  Vier Halloween met K'nex dit jaar!

  Halloween is altijd een leuke tijd van het jaar! Of je nu het verfraaien, het maken van speciale recepten, of gewoon de besteding van de nacht uit Trick-or-behandeling, All Hallows Eve is een geweldig excuus om creatief te zijn! Dit jaar proberen te

 • K'nex Slider Rifle
  K'nex Slider Rifle

  Dit is de nieuwe K'nex geweer die ik maakte. Het heeft een acht ronde torentje op de voorzijde, (met dank aan 'KILLERK') en bosbranden oodamo rondes. Dit pistool kan gemakkelijk 35 voet, en gezien dit is mijn eerste geweer, ik denk dat het pretty dar

 • K'NEX Doll Chair
  K'NEX Doll Chair

  Soms is het leuk om een ​​onderbreking van de wereld van de K'NEX geweren te nemen, en andere dingen op te bouwen, en dat is wat ik besloten te doen met dit project: een K'NEX Doll Chair. Met een beetje hulp van mijn broer, Het Rode Boek van de Westm