Home > Jedi Robe, Generic

Jedi Robe, Generic

Tags:het naaien
Advertisement

Jedi Robe, Generic

Dit is een generieke jedi robe instructable op basis van een aantal anderen die ik heb elders op de internets gevonden. Ik ben met behulp van een aantal opties en tips die ik heb gevonden op andere sites-het is een jedi robe, dus het is niet echt origineel, noch moeilijk om een ​​patroon te vinden. Dat gezegd hebbende, ik had problemen met het vinden van een patroon online dat werkte goed voorbij 'kostuum van Halloween' en moest stap voor stap instructies. Ik wilde iets maken van hogere kwaliteit, flowy, zware en dichter bij het scherm nauwkeurig uit mooiere stof dan Halloween kostuum gewaden. Dit is bedoeld om u te helpen uw eigen kleed dat zal zijn Rebel Legion goedkeuring klaar, of u kunt de gerichte stappen overslaan en eenvoudig zoom de mantel randen en hebben een kick ass Halloween kostuum gewaad te produceren. Ik ben lid van Rebel Legion, maar kan niet voor al hun goedkeuringsprocessen te spreken - maar ik kan je vertellen een goedkope Halloween kostuum gewaad niet knippen (er zijn betere kwaliteit gewaden beschikbaar die u online die zal werken kunnen kopen, als u wilt het geld uit te geven.)

Deze mantel kan worden afgewerkt in slechts 3-4 uur, zo niet doen met de hand blind zomen. Ik beveel het winkelen voor de stof alleen als u die handige 40% + kortingsbonnen in de post, per e-mail of flyers. Ik bracht $ 38 op mijn stof, met een 50% kortingsbon bij Jo-Ann's voor 8 volledige yards van 44 "inch stof. Ik ging met de mindere breedte weefsel, omdat ik absoluut verliefd op het type, de kleur en textuur van de stof en kon niet iets dergelijks genoeg om in een breder formaat. Dit noodzakelijk stikken twee 3 yard lengtes bij elkaar te vinden, maar het was het waard.

Vereist voor dit project:

Naaimachine
5-8 meters stof, afhankelijk van de breedte
Heavy duty machine naald
Medium gewicht machine naald
Een regelmatige hand naaien naald (optioneel voor blind omzomen)
Scherpe schaar of roterend snijden wiel en mat
Een spool / kleur van matching draad
Rechte lijn machine steek, of een blinde zoom machine steek als je weet hoe dat te doen-ik niet, dus ik deed dat deel met de hand.

Ik cosplay Aayla Secura, Lake Dress Padme Amidala en Classic Princess Leia. Mijn Aayla en mijn vriend's Dash Rendar nam onlangs Best in Show op ConCarolinas.

Stap 1: Fabric!

Jedi Robe, Generic

Allereerst zul je wat stof nodig hebt!

U kunt polyester doen, maar ik heb liever zware katoen, broadcloth of mengsels. Polyester stof kan worden gebruikt, maar zich bewust zijn van de rek en strek bedrag wanneer je koopt. Broadcloth is niet zo zwaar en is meestal minder duur in het algemeen - maar zal meer gewicht hebben dan alleen katoen. De stof ik hier gebruikt, is een linnen / katoen. Jedi gewaden zijn meestal gemaakt van wol, maar ik vind dit zowel prohibitatively duur en zwaar zijn. Als u wilt dat de route te gaan, met alle middelen, doe het. A ruwer, of een structuur zal ook helpen verbergen elke machine of met de hand steken die je moet maken. De stof Ik koos voor mijn kleed had het extra voordeel van het kijken bijna identiek uit zowel de voor- of achterkant - de meeste stoffen zal een zichtbare goede kant en de verkeerde kant hebben - de mijne niet.

In deze tutorial maken we een mantel die bij hij nek / schouder is gevouwen over dus het kan meer scherm nauwkeurig, evenals Rebel Legion aanvaardbaar - dit nalaat een bovenarm naad. Idealiter uw enige zichtbare naden, als u klaar bent zal worden langs de zijkanten en zeer randen van de mantel als je het volledig gevoerd, of doe facings. Er zal een naad aan de kap zo goed. Als ik een ander gewaad, ik zal verdubbelen in de voorste rand naar voren gerichte rand naden te verwijderen en erachter te komen wat voor de kap ook.

Stap een: Was uw stof FIRST. Serieus, ga boorkop in de wasmachine, droog het, kom dan terug. Ik zal wachten.

Stap 2: de eerste bezuinigingen

Jedi Robe, Generic

Bij het vouwen over de stof, laat een aantal extra centimeters aan de onderkant om uw boord maken. Ik maakte mij een zeer brede zoom. Sommige jedi liever hun Robs op de grond slepen, de mijne is onder de enkel, zodat het niet de grond komt te slepen - Ik doe heel veel van outdoor evenementen, en met de mantel drag zal gewoon vernietigen van de onderste rand in de tijd. Als u wordt het dragen van hoge hakken laarzen, terwijl het dragen van het gewaad, houd hier rekening mee bij het maken van uw zoom.

Bij gebruik van 60 inch breed stof, snijd een openstelling van de voorkant van de mantel van het midden voor naar nek. Het is misschien makkelijker om dit te doen na het snijden de mouwen, het is aan jou.

Maak de nek gat kleiner dan je denkt dat je need-in dit stadium, het is meer voor de hand. Het gat natuurlijk moet in het midden van de vouw met een gelijke lengte van weefsel in de voor- en achterzijde.

Stap 3:

Jedi Robe, Generic

Vouw de stof opnieuw, zodat uw kleed is nu in vieren en vier lagen dik.

Snijd de mouwrand minstens 22 duim breed - dit zijn jedi badjassen en moet super wijde mouwen hebben. Breder dan je ooit zou denken dat je zou kunnen wensen. Je kunt ze altijd snijden kleiner indien u dat wenst, maar geloof me, reuze mouwen kijk geweldig.

De open rand van je uitgesneden mouw moet 8 inches verder reiken dan uitgebreid vingertoppen - dit zorgt voor grotere mouwen en ze zien er goed kluitje op de arm een ​​beetje, in plaats van glad als tovenaar gewaden. Vergeet niet, je bent niet het snijden van de bovenrand.

De top oksel rand van de mantel wordt het smalste punt - flare de snede uit de buurt van het punt en van buiten, gebogen naar binnen weer aan de onderkant om alles circulaire aan de onderkant te maken. Snijd minder dan je denkt dat je nodig hebt, kunt u altijd puur het uit later.

Stap 4: Starten van de kap

Jedi Robe, Generic

Nu dat de mantel wordt gesneden, gaan we vooruit naar de kap te slaan.

Neem uw resterende tuin of zo stof en knip twee rechthoeken. Als je het niet erg vindt uw kap niet gevoerd, kunt u slechts een rechthoek te maken en draaien in en zoom de voorkant in plaats van trouwen aan de andere rechthoek. De gevouwen rand de bovenkant van de kap, zodat het lijkt is nauwelijks zichtbaar in de rug, of helemaal niet.

Verkeerde kanten uit, steek de 'achterkant' sluiting van de kap op elke afzonderlijke rechthoek. U hebt nu twee 'pockets' die aan twee zijden open zijn, gevouwen aan de ene kant, en gestikt aan de ene kant. Plaats en speld van de open giller stof rechts opzij, zodat de ruwe naad wordt geconfronteerd buiten op beide kappen. Naai langs de rand van de kap die zullen worden framing je gezicht - het is een lange kant en erg lang moet zijn, zal het genoeg zijn om een ​​enorme kap opening te maken. Clip hoeken en afwerking naden, indien gewenst. Kop zetten zodat de rechterkant zijn uit - een kant is de bekleding van de kap en de andere is de buitenkant van de kap.

De open rand van de kap die wordt genaaid om de mantel zal open blijven voor nu. U kunt het of plooi te verzamelen - ik ging met plooien - niet plooi of verzamelen totdat je klaar bent om de kap van de mantel pin bent.

Stap 5: yay terug naar robe

Jedi Robe, Generic

Naai samen open zijden van de mantel aan beide zijden, de verkeerde kant uit. Clip hoeken en afwerking naden indien gewenst.

Stap 6: Facings en zomen

Jedi Robe, Generic

Voor de mouwen, voor- en onderkant, heb je een paar opties, zoom of worden geconfronteerd.

Of je kon kopen een extra 3 yards stof en net volledig langs de mantel.

Ik blindzoom gestikt mijn hele gewaad zo weinig zichtbare naden mogelijk hebben.

Op de achterkant van de mantel, aangezien een naad zichtbaar was, voegde ik een extra strook stof, gevouwen in de lengte, om te kijken als een vloer lengte plooi langs de achterkant van de mantel - de plooien van de nep-plooi zichtbaar zijn, maar de naad niet. De binnenkant naad van de nep-plooi is gestikt op de naad waar de twee oorspronkelijke lengten van stof zijn verbonden. Dit is strikt optioneel. Zie grafiek voor het omzomen / geconfronteerd met instructies.

Stap 7: Bevestigen van de kap van de mantel

Ik heb nog geen Grafisch voor dit, maar het is vrij recht toe recht aan, vooral omdat je wordt van de hals naad met nog een andere bekleding.

Plooi of verzamelen van het open einde van de kap. Overeenkomen met de kap aan de hals, de opening van de hals als nodig is - er moet een ondiep (zeer platte 'v', niet strak 'v') curve bij de hals in plaats van een cirkel, zodat wanneer de mantel is geopend met de kap terug , de open hals maakt een vloeiende lijn van voor tot kap. Pin plooien of plooien op de motorkap na het meten dan steek ze op hun plaats. Dit zal het gemakkelijker maken wanneer het bevestigen van de kap aan de hals en te voorkomen dat je vanaf elke verzamelt verliezen. Overschakelen naar de zware naald, pin in plaats bij de nek, dan zeg lieve woordjes aan uw apparaat als je bidt om elke godheid lieve dat je niet meerdere naalden stikken door middel van 3-4 lagen van jedi robe stof breken houden. Ik weggekomen met het breken van slechts 1.

Dit is veruit de meest ingewikkelde aspect van de hele mantel, en als het eenmaal klaar is, ben je in principe thuis gratis.

Stap 8: Neck gericht en klaar!

Jedi Robe, Generic

Ik nam een ​​rechthoekig stuk stof, omzoomd alle vier de zijden, dan blinde zoom gestikt drie zijden langs de bovenste nek, en front facings, het verlaten van de onderste rand zweven. Waarbij het drijvende hield de nek geconfronteerd van het maken van rare plooien onder de nek langs de achterkant, maar ik kan het te breed hebben gemaakt. Als je de jouwe smaller te maken, misschien blind omzomen langs alle vier de zijden zinvol voor jou.

Deze stap is meestal optioneel, maar koof de anders zichtbare ruwe naden nek verminderen schuren en ziet er een stuk beter wanneer de mantel open is en kap naar beneden.

Zoals eerder vermeld, kunt u altijd terecht met volledig langs de mantel plaats.

De belangrijkste foto hieronder is van de binnenkant, niet buiten de mantel.

Stap 9: En nu zijn we klaar

Jedi Robe, Generic

Een laatste optie is om een ​​overgebleven stukje mantel stof te nemen en een lightsaber houder uit. Als u een greep te gebruiken met een afneembare blad, met een plek om te verstoppen of anderszins houden uw mes veilig is handig. U kunt een eenvoudige lange buis en met de hand steek het in de mantel aan de binnenkant, onder de arm, of een handvat en haak hem over je schouder vrij om op te hangen in de mantel. Als u een losse bladhouder maken, moet je ergens thuis om het veilig op te slaan ook.

Een laatste opmerking, mijn gewaad niet over een front sluiting, maar de meesten doen. Overwegen toe te voegen aan uw eigen.

Ik hoop dat je dit instructable genoten.

Het was losjes gebaseerd op een ander ontwerp ik online gevonden - in tegenstelling tot degene die ik gevonden, wordt dit betekende aanpasbaar aan uw wensen te zijn, vooral als je wil gewoon een beter dan gemiddeld gewaad, maar wil niet om tijd te besteden blindzoom stiksels. Blindzoomsteken naaien is volledig optioneel, maar ik hou van de look het geeft de mantel eenmaal klaar. Gewoon machine stikken van de facings is prima, maar ze zullen zichtbaar zijn!

Advertisement

Related Articles

 • Mini Sculpey Jedi Master Yoda
  Mini Sculpey Jedi Master Yoda

  Yoda: "Als u uw eigen mini sculpey Jedi-meester Yoda maken met deze instructable je moet leren Herh herh herh.." Heb je ooit gedacht bij jezelf: als ik maar een Yoda de grootte van een tandenstoker had zou mijn leven compleet zijn? Nou jonge Ins

 • Techno Zeus Halloween Costume
  Techno Zeus Halloween Costume

  Het concept van het gebruik projection mapping om een ​​masker tot leven te brengen is achtervolgt me nu al een tijdje. Toen ik zag dat de low-poly maskers door Wintercroft wist ik dat ik moest proberen te trekken uit dit Halloween. Ik kan niet zegge

 • Naaien een Jedi of Harry Potter Robe of Cloak
  Naaien een Jedi of Harry Potter Robe of Cloak

  Dit instructable vereist een naaimachine en de kennis van het gebruik van een. Als u niet aan deze vereisten voldoet, beste te vinden iemand die dat doet. Geschiedenis Iemand vroeg me om een ​​Harry Potter de school gewaad te maken. Het is gedimensio

 • Luke's Lightsaber (Return of the Jedi) - Hoe DIY
  Luke's Lightsaber (Return of the Jedi) - Hoe DIY

  Luke Skywalker is een legendarische Jedi in de Star Wars-universum. Zijn verhaal is de kern van de originele trilogie. Een deel van wat hem koel maakt, is zijn zelf gebouwde groene lightsaber te zien in Return of the Jedi. Met mijn gids door video za

 • Erza's Robe van Yuen (Altering patronen voor Cosplay)
  Erza's Robe van Yuen (Altering patronen voor Cosplay)

  Hey mensen Het is thevoid of niet-vervallen als je het me weten op DeviantArt en ik ben terug met een geweldige cosplay tutorial. Deze keer zal ik u laten zien hoe u een bestaand naaipatroon om Erza's Robe van Yuen te veranderen. Deze tutorial zal ve

 • Draai de Jedi Obi-Wan Kenobi in een Nubby Pinhead. Gemakkelijk!
  Draai de Jedi Obi-Wan Kenobi in een Nubby Pinhead. Gemakkelijk!

  Je werkt en je omhoog kijkt en merkt dat uw Ewan McGregor Obi Wan action figure, die daar op je bureau met alle andere speeltjes en stukjes puin, rolt zijn ogen naar je. Hij heeft waarschijnlijk de meest sarcastische kijk je wel eens op een action fi

 • Prototyping shield kit voor Arduino Uno R3 door Rob Goddard Designs
  Prototyping shield kit voor Arduino Uno R3 door Rob Goddard Designs

  Deze gids is geschreven om te laten zien hoe de prototyping schild monteren van Rob Goddard Ontwerpen (www.RGDesigns.co.uk). Dit schild werd ontworpen om een ​​broodplank geïnspireerd lay-out zodat u gemakkelijk overgangen naar permanente prototype t

 • Argon Tano, Jedi Padawan
  Argon Tano, Jedi Padawan

  Dit kostuum is op maat gemaakt voor mijn zes jaar oude zoon. Hij is een enorme Star Wars fan, elk jaar sinds hij 3 was, heeft hij een ander SW karakter, Luke Skywalker, Young Boba Fett, Starkiller geweest. Dit jaar wilde hij een aangepaste kostuum, e

 • Coconut Shell Aromatherapie Diffuser Ketting voor uw Jedi
  Coconut Shell Aromatherapie Diffuser Ketting voor uw Jedi

  De kokosnoot ik gebruikt voor dit project was afkomstig van een jonge kokosnoot, zodat het hout kleur is een stuk lichter dan als ik een volwassen kokosnoot had gebruikt. Ik persoonlijk als de smaak van de jonge kokosnoot beter en het gebruik van ten

 • Game of Thrones Stark House Robe
  Game of Thrones Stark House Robe

  Ik ben een grote fan van Game of Thrones en de boeken die de show is gebaseerd op, maar mijn vader is de persoon die ik het in de eerste plaats geïntroduceerd! Hij zag de Game of robes ik had gemaakt voor mezelf en vond het zo leuk dat ik besloot om

 • Pet Towel Robe
  Pet Towel Robe

  Na een warme douche tijdens de NY Winter, het allerbelangrijkste voor uw huisdier is om zich te droog, en krijg snel gedroogd. Anders krijgen ze koud uit de natte vacht en ziek worden. En niemand wil een zieke pup (of tenminste niemand in mijn huis)

 • Metal Jedi Lightsaber op een begroting
  Metal Jedi Lightsaber op een begroting

  SNEL! Het is bijna de nacht van Halloween feest en je hoeft niet al je Jedi kostuum samen te stellen! Wat doe jij?! Misschien zal dit helpen. Dit is mijn metal lightsaber voornamelijk opgebouwd uit sanitair delen. Het kan worden gedaan in slechts een

 • Jedi's Oordopjes houder
  Jedi's Oordopjes houder

  Hallo. Deze creatie is geïnspireerd door de onsterfelijke saga of the Jedi. Met het, gewoon gebruik maken van de 'kracht' die bestaat binnen je de oordopjes in je handen te hebben. Videos: Stap 1: Werking De bediening is zeer eenvoudig: Bij het nader

 • LEGO Jedi Starfighter
  LEGO Jedi Starfighter

  Hallo daar. Ik ben nieuw in 'riële activa, maar ik hoop dat ik niet lang blijven een vreemde. Bekijk mijn profiel als je wilt wat meer over mij te weten. Anywho, terug naar de 'baar bij de hand ... get it? Aan de hand ... NVM. Dit is mijn LEGO Jedi S

 • Star Wars Old Republic Jedi Lightsaber
  Star Wars Old Republic Jedi Lightsaber

  Dit lightsaber prop werd ontworpen in de stijl van de Old Republic tijdperk. Het werd ontworpen als een film prop, dus er zijn geen elektronica betrokken. Er is een 3/4 "diameter holte in de emitter waarin een 3/4" plug houten staaf is bevestigd

 • God Mode of Jedi-modus in Windows 10
  God Mode of Jedi-modus in Windows 10

  Enable "Jedi Mode" in Windows 10 en krijg toegang tot meer dan 300 instellingen. Dit maakt het leven echt eenvoudiger, geloof me. Netjes uitgelegd in de video. Bedankt Stap 1: Video

 • Het maken van PIC18F452 microcontroller Development / Generic Board
  Het maken van PIC18F452 microcontroller Development / Generic Board

  Onze instructable laat zien hoe een generieke raad van PIC18 micro-controller, die verder wordt gebruikt in geavanceerde geïntegreerde projecten te maken, aangezien er een aantal PIC micro-controller-toepassingen .eg magnetrons, multimedia-apparaten,

 • Rob Zombie !!!!
  Rob Zombie !!!!

  (AANKONDIGING: Het beantwoorden van de publieke bezorgdheid over de Atari joysticks, verklaar ik de controles werden beschadigd, gebroken en zonder enige mogelijke schadevergoeding, dus ik gift om hen een tweede leven Dus relax iedereen Geen levende

 • Jedi Nagai Sentinel: DIY Star Wars Cosplay
  Jedi Nagai Sentinel: DIY Star Wars Cosplay

  Welkom een ​​en al aan mijn snelle "Do-It-Yourself" Star Wars Cosplay les! Als fervent Star Wars fan was ik onvermurwbaar over het invullen van een Jedi Kostuum / Cosplay voor de release van de Star Wars: The Force Ontwaakt film. Omdat ik wilde