Home > Iphone 5 OtterBox Defender Case Tripod Mount

Iphone 5 OtterBox Defender Case Tripod Mount

Tags:fotograaf
Advertisement

Iphone 5 OtterBox Defender Case Tripod Mount

Dit Instuctable biedt stappen om u te helpen uw Iphone 5 OtterBox Defender geval om te zetten in een statief.
Hier is een directe link naar de YouTube-video van deze Instructable. http://www.youtube.com/watch?v=RCZkFb2sx3g

Benodigd gereedschap:
1. Iphone 5 Otter Box Defender riemclip
2. Sterke Epoxy
3. 1/4 "boor
4. 1/4 "Moeren
5. Diamond Tip
6. Schuren Bit
7. Dremel
8. Veiligheid Bril

Stap 1: Het creëren van uw camera Mount

Iphone 5 OtterBox Defender Case Tripod Mount

1. Met behulp van de Dremel en de Diamond tip, Knip langs de lijn om de lens van de camera om een duidelijk beeld te hebben.
1.1 Bijt het uit, als MacGyver
2. Gebruik de Dremel en de schuren tip naar de nieuw te snijden rand glad.
3. Snijd and Sand rand.
3.1 Lik het schoon, net als MacGyver.
4. Ik verliet de riemclip gebaseerd op zijn veelzijdigheid.
5. Plaats de 1/4 "nuts om precies te zien waar je ze wilt hebben.
6. Boor een 1/4 "gat aan elke kant, als je dat liever.
6.1 Stare een gat erin, net als MacGyver.
7. Ik schiet meestal horizontaal en er is geen echte manier om de moeren te monteren voor een verticale
mount. Dat is de reden waarom ik de riemclip vertrokken.
8. Lijm de moer over het gat met de epoxy. Het gat kan de mount schroef sommige hebben
speelruimte en niet breken de epoxy afdichting. U kunt een beetje schoner dan ik, als je wilt.
8.1 Maak de moer te blijven, net als MacGyver zou doen.

Advertisement

Related Articles

 • Quick & dirty statiefaansluiting voor een Galaxy S4 in een Otterbox Defender Case
  Quick & dirty statiefaansluiting voor een Galaxy S4 in een Otterbox Defender Case

  Ik ben een beetje ruw op mijn telefoon en ik haat het grootste deel van de "Universal Fit Holders" voor auto's of een ander apparaat dus toen ik mijn Galaxy S4 kreeg ik een Otterbox Defender beschermhoes voor het .... op een gegeven moment dacht

 • iPhone Tripod Mount van OtterBox Holster
  iPhone Tripod Mount van OtterBox Holster

  Toen ik onlangs wendde zich tot de donkere kant en kocht een iPhone 4, kreeg ik de zaak Otterbox Defender dat glimmende ding te beschermen. De zaak werkt geweldig, maar het kwam met een hip holster dat ik nooit over het gebruik gepland. Ik wilde op e

 • DIY iPhone 5 Panorama Tripod Mount
  DIY iPhone 5 Panorama Tripod Mount

  Toen ik mijn iPhone 5, was ik enthousiast om te proberen de nieuwe panorama-modus voor de camera. Ik besefte al snel mijn hand was vrij wankel, dus ik googlede panorama statief mounts en vonden en ze waren veel te duur, dus ik uiteengezet om een ​​te

 • iPhone Tripod Mount
  iPhone Tripod Mount

  Vandaag ga ik je laten zien hoe je een zeer eenvoudige iPhone statief mount dat je naast kost niets te maken. De iPhone heeft een geweldige camera en de nieuwe IOS 8 heeft deze geweldige functie waarmee u tijd-vervalt schieten. Het enige probleem is

 • 3D Gedrukte Cell Phone Lanyard en Tripod Mount
  3D Gedrukte Cell Phone Lanyard en Tripod Mount

  Ik ben al bekend een beetje onhandig te zijn, in het bijzonder als het gaat om dure gadgets en gizmo's. Toen mijn verloofde 'me kocht een heel mooi Fossil horloge voor onze 2e verjaardag ik per ongeluk laten vallen op beton de eerste keer dat ik prob

 • iPhone 4 / 4S bumper case.
  iPhone 4 / 4S bumper case.

  Het beschermt uw iPhone. Stap 1: iPhone 4 / 4S bumper case. Stap 1. Om dit iPhonegeval te maken, krijgt u toegang tot solide werken, en een maker bot nodig.

 • iPod Tripod Mount
  iPod Tripod Mount

  Ik hou van de mogelijkheid om films te maken en foto's met mijn iPod Touch nemen. Wie niet, met de verbazingwekkende pixel kwaliteit? Helaas, ik was een stabiele iPod houder nodig, zodat ik niet zou hebben om het te houden (trillende handen zijn de e

 • 3D Gedrukte iPhone Tripod Mount en Case, 2 in 1
  3D Gedrukte iPhone Tripod Mount en Case, 2 in 1

  Hallo Instructables Family, Hier is mijn nieuwste ontwerp! Ik hou altijd om video's en mooie foto's vast te leggen met mijn telefoon. Dus heb ik besloten om te kopen een statief voor het. Echter, het statief mounts zijn in de markt zijn duur en lelij

 • iPhone 5 Tripod Mount

  Op mijn zoektocht naar de eenvoudigste meest goedkope iPhone 4 of iPhone 5 statief adapter te maken, ik denk dat ik eindelijk gekomen met de oplossing. Het heeft slechts vier delen! Mijn laatste statiefaansluiting had 10 delen. Ik denk niet dat het m

 • iPhone Tripod Mount op de goedkope
  iPhone Tripod Mount op de goedkope

  Dit instructable zal u door de stappen om een ​​eenvoudige manier om je iPhone veilig te monteren op uw statief voor minder $ 5 dollar te creëren. Het beste deel over de klem stijl mount, is dat het zal werken met elke vorm van smart phones, en werkt

 • DIY iPhone Tripod Mount - gemakkelijk en goedkoop!
  DIY iPhone Tripod Mount - gemakkelijk en goedkoop!

  Na het bekijken van veel instructables op verschillende manieren te maken van een statief voor mijn iphone ik besloot dat ik nodig had om mijn eigen uitvinden. De belangrijkste eigenschap die ik wilde was de mogelijkheid om een ​​veilige mount die mi

 • Gemakkelijk iPhone Tripod Mount
  Gemakkelijk iPhone Tripod Mount

  Ik heb een mini-statief dat ik hou van om te gebruiken op mijn digitale camera. Het is licht, draagbaar en een all-round goed product. Zodra ik een iPhone, ik wilde het statief voor dat ook gebruiken. Stap 1: Parts & Gereedschappen We zullen niet vee

 • $ 1 Super Simple Smartphone / iPhone Tripod Mount
  $ 1 Super Simple Smartphone / iPhone Tripod Mount

  Kon niet makkelijker. Stap 1: Aankoop en Demonteer een $ 1 selfie Stick Dollar Tree verkoopt deze voor, wat denk je, een bok. Dit model heeft een kop die hecht met een 1 / 4-20 draad bout net als elk statief mount. Net draai de kop, maar vasthouden a

 • Goedkope Quick Release Universal Camera Tripod Mount
  Goedkope Quick Release Universal Camera Tripod Mount

  Ik dacht van dit idee op een ochtend toen ik wilde om op te nemen met mijn iPhone op een statief, omdat ik beide handen nodig, maar wilde geen gedoe met het in een nieuwe mount of het hebben van te gaan door te veel moeite om het te verbreken. Dit he

 • Wat te doen met je iPhone 4 Otterbox Riemclip Als u opgewaardeerd naar de iPhone 5.
  Wat te doen met je iPhone 4 Otterbox Riemclip Als u opgewaardeerd naar de iPhone 5.

  Dus heb ik besloten om te upgraden naar (ten goede of ten kwade) van de iPhone 5 van de iPhone 4. Ik ook het geval Otterbox met mijn iPhone 4. Nu met de nieuwe telefoon Ik kon de zaak niet te gebruiken, maar met een paar aanpassingen kon ik gebruik m

 • iPad Tripod Mount
  iPad Tripod Mount

  Dit is een zeer eenvoudig te maken en goedkoop statief voor iPads of tablet echt. Het is gemaakt van een stuk PVC afvoerbuis en een inslagmoer. Het leukste deel van dit project is de unieke manier waarop de buis is afgeplat aan de iPad geworden. Dit

 • Iphone 6 Carbon Fiber Case
  Iphone 6 Carbon Fiber Case

  Dit is een koolstofvezel iPhone 6 case die ik heb gemaakt voor een lab klasse. De volgende methode zal werken voor elke telefoon geval, hoewel zachter silicium gebaseerde gevallen bleek een beetje lastiger. Stap 1: Molding Voordat u begint, zorg ervo

 • Tripod Mount voor digitale projector
  Tripod Mount voor digitale projector

  Deel drie van mijn serie over het misbruiken van camera statieven is een eenvoudige mount voor mijn digitale projector. Dit instructable vereist lassen, en mogelijk een draaibank als je dezelfde fouten die ik maakte. Het is waarschijnlijk een goed id

 • Zonnepaneel Tripod Mount
  Zonnepaneel Tripod Mount

  Zonnepanelen zijn geweldig voor het krijgen van de macht in afgelegen locaties. Maar je moet altijd een manier vinden om het opzetten van het paneel zodra je er bent te vinden. Een geweldige manier om dit te doen is met een statief mount. Een standaa