Home > Instant Guitar Pick houder

Instant Guitar Pick houder

Tags:life-hacks
Advertisement

Instant Guitar Pick houder

Dit is meer een idee in het achterhoofd te hebben voor wanneer u misschien nodig hebt.

Stap 1: Wat je nodig hebt!

Instant Guitar Pick houder

"Wat je nodig hebt"

het enige wat je nodig hebt is een pleister, het heeft gelijk aan die in de foto te zijn, zodat je de pick kon gleed in en uit in het gele gebied van de pleister zonder iets vast te houden aan iets. klinkt logisch?

Advertisement

Related Articles

 • Kartonnen Guitar pick houder
  Kartonnen Guitar pick houder

  ik probeerde te maken Shootingapples halen houder en mijn karton was te dun voor mijn picks dus ik kwam met dit! Stap 1: Materialen! Je hebt nodig: een klein bosperceel karton met een gelamineerde kant schaar plectrums Jouw handen!

 • Guitar Pick Holder
  Guitar Pick Holder

  Om het simpel te zeggen, vond ik een kleine plastic doos en ik wilde een pick houder van te maken. Dus maakte ik het vanuit het niets het gebruik van gerecyclede materialen vond ik thuis. Met andere woorden: ik kreeg een gratis pick houder! (Het best

 • Een GUITAR PICK HOLDER
  Een GUITAR PICK HOLDER

  Lijst van Materiaal: 1 Pakketten van Sugru · 1 Guitar · 1 Guitar pick · Kook olie creëren door: Arturo Guevara Stap 1: Assemblage 1. - Open de Sugru pakket, vormen een kleine bal of sferische vorm en zet het in elke plaats van de gitaar (bij voorkeur

 • Guitar Pick Ear Ring
  Guitar Pick Ear Ring

  Voortzetting van mijn zoektocht naar goedkoop, maar uniek, juwelen Ik was op zoek aroud de kamer toen ik op een gitaar pick kwam. Er is iets inherantly cool over plectrums. Ze impliceren dat je de gitaar te spelen, dus gewoon dat je misschien een rot

 • Pick houder op gitaar
  Pick houder op gitaar

  Hebben altijd uw picks op je gitaar. Deze zeer snelle Instructable zal je laten zien dat een eenvoudige pick houder rechtstreeks op je gitaar kan worden geplaatst, zodat u altijd uw picks als je wilt spelen. Stap 1: Wat heb je nodig Pick houder (zoal

 • Pick houder bracelet
  Pick houder bracelet

  Hallo iedereen Oke, ik weet het, dat ik beetje saai met al deze plectrum houders ... maar ik kwam met deze wilde idee van het samenvoegen van twee van mijn instructables in de ene verbazingwekkende. Ik presenteer u de Pick houder bracelet! Ik heb gew

 • Guitar Pick - Maple
  Guitar Pick - Maple

  Geïnspireerd door Eldalote en zijn instructeur staat Raven snavel - Houten Oogst van de gitaar http://www.instructables.com/id/Raven-beak-wooden-guitar-pick/ Ik gebruikte Maple en split een stuk af met het graan. Nu heb ik mijn zoon krijgen om het te

 • Paper Guitar Pick Holder
  Paper Guitar Pick Holder

  Onlangs had ik een heleboel picks, maar wist niet waar ze te zetten. dus ik maakte een papieren pick houder. Stap 1: Ingrediënten: Constructie papier elke kleur zal doen. Elektrische tape Koos voor een kleur die past bij uw gitaar. Stap 2: Maak een V

 • Guitar Pick Holder Belt
  Guitar Pick Holder Belt

  Ik speel gitaar voor enige tijd, en sindsdien heb ik geleerd hoe je een plectrum te gebruiken, heb ik had hetzelfde probleem: Hoe kan ik mijn picks zonder hen te verdwalen? of hoe kan ik mijn picks in een andere plaats dan mijn portemonnee waar ik ze

 • Hoe Wood Guitar Picks maken
  Hoe Wood Guitar Picks maken

  Sinds enige tijd heb ik wilde een houten plectrum te maken. Niet voor een bepaalde reden anders dan te willen om te zien of ik kon en of het zou werken. Het antwoord op de eerste vraag is, ja ik kan, en het antwoord op de tweede vraag moet nog worden

 • knex guitar hero houder
  knex guitar hero houder

  Dit instructable zal je leren om een ​​Guitar Hero controller houder te maken. Dit is mijn 2e in het huishouden serie en mijn eerste instructable behoort tot de reeks Wijzig deze heeft bereikt, meer dan 100 keer bekeken dus bedankt: D Stap 1: het bas

 • Guitar Pick Tray Christmas Gifts
  Guitar Pick Tray Christmas Gifts

  Vorig jaar maakte ik Standaards voor iedereen op mijn kleine CNC machine. Dit jaar zijn snoep gerechten en pick-trays .... In feite hetzelfde. gewoon schalen omhoog of omlaag als dat nodig is. Stap 1: Guitar Silouhettes Je begint met simpele silhouet

 • Guitar Pick Holder Just Like in Concerten
  Guitar Pick Holder Just Like in Concerten

  Dit is een eenvoudige plectrum houder, geïnspireerd zoals die in concerten; waar ze plaatst extra picks aan de microfoonstandaard boom voor handbereik. Nou, ik weet niet uit te voeren in optredens of concerten, maar ik hou van hoe de picks opgesteld

 • Stick-on Duct Tape Guitar Pick Holder
  Stick-on Duct Tape Guitar Pick Holder

  Ooit wilde uw picks bij je hebt? Op je gitaar? Waarom ga je niet proberen dit super goedkoop, enigszins duurzaam, heeft geen blijvende sporen achterlaten op je gitaar, een beetje crappy plectrum houder? Jij hebt nodig: duct tape picks schaar / mes gi

 • Guitar Picks Case - gemaakt van een oude cd-zaak
  Guitar Picks Case - gemaakt van een oude cd-zaak

  Niet in staat om plectrumhouders of gevallen te maken uit hout (gebrek aan gereedschappen en materialen), ik dacht dat er moest een andere manier om ze op te slaan op een elegante manier te zijn. Dus, na wat onderzoek, vond ik iemand die de oplossing

 • Wooden Guitar Pick
  Wooden Guitar Pick

  Ik kwam op het idee voor deze picks, want ik was op zoek naar een verjaardagscadeau voor een vriend van mij. Ik wilde hem cadeau met iets heel bijzonders, iets wat hij niet in staat is zichzelf in de volgende winkel te krijgen. Dit Instructable wordt

 • Gamer Guitar Pick Guard
  Gamer Guitar Pick Guard

  Heb je ooit verveeld van uw gemiddelde gitaar pick guard, en wens dat je het zou kunnen Spice up een beetje met out kost je bijna elke ding? Nou, dan is dit instructable is voor jou. Aan het begin van dit proces, ik had alleen een eenvoudige zwarte p

 • Gift Cards - Guitar Picks!
  Gift Cards - Guitar Picks!

  Bent u het lopen uit van plectrums? Bored van effen kleuren en logo's? Waarom maak je eigen gitaar picks! Het is gemakkelijk en kan gedaan worden met de dingen liggen rond het huis. Zoek eerst een aantal oude cadeaubonnen, niet de floppy degenen maar

 • Kerstboom Guitar Pick Ornamenten
  Kerstboom Guitar Pick Ornamenten

  Het is gebeurd, of zullen gebeuren, iedereen wiens speelde gitaar voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd. De gevreesde Xmas heden van plectrums van iemand die gewoon niet begrijpen. Ze zijn te groot, klein, dik of dun voor uw voorkeuren, en nu youre