Home > Industriële Style Display verlichting

Industriële Style Display verlichting

Tags:verlichting
Advertisement

Industriële Style Display verlichting

Naar aanleiding van hoe goed mijn verlichte-pipe ondersteund planken bleek, wilde ik een soortgelijke stijl lamp voor verlichting album artwork op mijn kantoor muur. Maar deze keer wilde ik flexibele armen met spotlights die gemakkelijker kunnen worden gericht.

Dat vorige baan gebruikt alle 1/2 "stalen pijp. Dit keer wilde ik de armen die de lampen aan koperen buizen voor een meer verfijnde look en flexibiliteit. Het voeden van draad en het maken van verbindingen binnen 1/2" pijp was moeilijk I geweest en wist dat ik zou hebben om het anders te doen met de dunnere koperen buizen, dus besloten om 12V en een aparte kabel te gebruiken loopt van elke bol terug naar een transformator. Aparte runs betekende dat ik niet zou hebben om verbindingen binnen de buizen van meer dan twee draden nodig draadmoeren maken. Met slechts twee draden, kon ik splice connectoren die in de koperen leidingen zou kunnen passen gebruiken. En met een laag voltage, kon ik draad te gebruiken met thinner isolatie, waardoor er verschillende runs van draad en past gemakkelijk in de 1/2 "buis.

Totaal onderdelen prijs was ongeveer $ 130.

Stap 1: Parts & Gereedschappen

Industriële Style Display verlichting

onderdelen:

Voor mijn ontwerp, wilde ik drie bollen op ongeveer 24 'afstand, maar ook voor kiezen aan de stok met regelmatige voorraad items in plaats van dwars op pijp maat gesneden, dus de afstand bleek meer als ongeveer 26 ".

Onderdelen beschikbaar off-the-shelf in Lowes en Home Depot (~ $ 80):

Online delen (~ $ 50):

Gereedschap:

 • Sleutels om de connectoren te scherpen
 • pijpensnijder of ijzerzaag aan de koperen buis te snijden
 • schroevedraaier
 • boren en bits
 • elektrische tape
 • draad tang of smal tang om de draad connectors plooi
 • draadsnijders
 • Iets stijve, ongeveer 4 "diameter, te gebruiken als buigvorm
 • 24 'van RG6U quad afscherming coax-kabel (optioneel, maar aanbevolen)
 • TSP, trinatriumfosfaat waspoeder (Lowes draagt het.)
 • Spuitverf

* Als alternatief, kunt u overwegen het doen van de drie tees dat de koperen buizen aan te sluiten op in messing (ook verkrijgbaar in Lowes). Ze zijn triple de prijs van zwarte ijzeren stukken, maar het ziet er misschien wel cool.

Advertisement

Related Articles

 • Industriële Style Pallet Koffietafel
  Industriële Style Pallet Koffietafel

  EDIT: Op het einde kreeg ik een potje pool schermen glas, die aanzienlijk goedkoper dan het kopen van aangepaste glazen was. Als je kijkt naar de foto's is het een perfecte pasvorm! :) Oorspronkelijk toen ik keek naar het zwembad glas was 16mm dik, w

 • JavaScript / CSS Tab Menu met Sub-navigatie

  In dit instructable, ik zal u stap voor stap hoe je een JavaScript / CSS gebaseerd tabblad menu met een rollover-effect en een veranderende sub-navigatie menu te maken. Enkele eenvoudige JavaScript ans CSS kennis is nuttig, maar niet vereist, aangezi

 • Garden Foto's
  Garden Foto's

  Hier <br> zijn <div id = "myEventWatcherDiv" style = "display: none;">

 • Een Wi-Fi gebaseerde controller voor Model Treinen, Halloween Props, Energie Monitoring en meer!

  Mensen zijn gewend geraakt aan het gebruik van hun draagbare apparaten om allerlei dingen uit te voeren vanaf het bekijken van video's, het spelen van games, om het beheer van hun boodschappenlijstje geworden. Maar ondanks de populariteit van deze ap

 • Intel Edison slimme draagbare babyfoon - Deel 1
  Intel Edison slimme draagbare babyfoon - Deel 1

  Ik hoop dat je geniet van de uitvinding van de 4BaBi groep toonde uit bij de Intel ivd, Londen Roadshow 2015! De onlangs vrijgegeven Intel Edison is een geweldig volledige System on a Chip (SoC) niet veel groter dan een SD-kaart. Het heeft volledige

 • MAYA Budget Telepresence Rover
  MAYA Budget Telepresence Rover

  Telepresence robots zijn robots die u toelaten om ergens kun je niet fysiek zijn, zoals het op school, terwijl je ziek of welzijn op het werk, terwijl je op vakantie bent. Terwijl het is verbazingwekkend technologie, de meeste telepresence robots zij

 • Het herstellen van een 1999 GMC Sierra Instument Cluster (geen kilometerteller of Gear indicator)
  Het herstellen van een 1999 GMC Sierra Instument Cluster (geen kilometerteller of Gear indicator)

  Ik had een probleem met mijn 1999 GMC Sierra kilometerstand helemaal verdwenen uit ook met het tandwiel indicatie. Dus dit is hoe ik het probleem opgelost! Zoals bij elk ding vind je op deze site vindt u alle verantwoordelijkheid van je keuzes te acc

 • Hoe kan ik toevoegen Konami Code aan uw website
  Hoe kan ik toevoegen Konami Code aan uw website

  Als je veel van videospellen te spelen, kunt u bekend met de klassieke Konami Code zijn. De Konami Code werd geïntroduceerd als een cheat code in veel Konami video games, maar het werd later opgepikt door andere video game studio's. In de afgelopen j

 • R / C Steam Turret Tank
  R / C Steam Turret Tank

  Vuur, water, stoom, Motion. Een leuke build van ar / c wonen stoom aangedreven tank met torentje en pistool. Ik heb altijd genoten van verse stoom aangedreven machines, maar Crabfu's steamtoys geïnspireerd mijn verbeelding. Dit is mijn draai, met twe

 • Arduino & Android Based Bluetooth Controll wachtwoord beveiligde Smart deurslot (Sla uw Home)
  Arduino & Android Based Bluetooth Controll wachtwoord beveiligde Smart deurslot (Sla uw Home)

  We iedereen zijn bezorgd over de veiligheid van ons huis. Wereld steeds slimmer en slimmer elke dag en we willen controleren en beveiligd ons ding in slimmere manier. In deze tutorial zal ik uitleggen hoe je een Arduino gebaseerd DIY Smart Lock, die

 • Verlichte muur gemonteerde Display Unit
  Verlichte muur gemonteerde Display Unit

  Ik werd gevraagd door mijn zoon om een ​​eenheid te bouwen om zijn gem collectie weer te geven, vond hij de blik van degene die zijn grootvader een paar jaar geleden was gebouwd om een ​​shell collectie huisvesten, dus we begonnen met dat als een fun

 • Verlichte gebrandschilderd glas Faberge Style Egg
  Verlichte gebrandschilderd glas Faberge Style Egg

  Dit is mijn ei en eerste diavoorstelling. Ik was van plan om een ​​baar te doen, maar het zou een roman. En niet een korte. Denk aan iets wat lijkt op Crime and Punishment. Dit ei werd gedeeltelijk geïnspireerd door de kroning Ei en het Hoof Egg. Het

 • Hoe kan ik een opvallende display Create (LED Style)
  Hoe kan ik een opvallende display Create (LED Style)

  Dit is niet zozeer een instructable als een verslag van hoe ik maakte een schoolproject. Terwijl het herhalen van precies wat ik deed waarschijnlijk zal je niet helpen, kan dit project worden gewijzigd om ervoor te zorgen vrijwel elke weergave meer i

 • Artistieke Industriële verlichting
  Artistieke Industriële verlichting

  https://markbrowne.see.me Mijn kunst heeft de neiging om meer neigen naar ontwerp. Een van mijn favoriete kunstenaar MC Escher. Ik hou van het gebruik van perspectief in zijn werk en ik probeer op te nemen die in mijn kunst / design. Geboren worden m

 • Verlichte gebrandschilderd glas Faberge Style Egg - Volledige Instructable (UPDATE!)
  Verlichte gebrandschilderd glas Faberge Style Egg - Volledige Instructable (UPDATE!)

  Dit is mijn ei. Het werd gedeeltelijk geïnspireerd door de Coronation Ei en het Hoof Egg. Ik zag de Coronation Egg als onderdeel van een Faberge Exhibit dat mijn moeder sleepte me tot jaren geleden. Ik ging mee naar een goede zoon niet denken dat het

 • SmartMatrix - Dynamische LED Art Display

  Hallo, ik ben Louis, en ontwierp ik de hardware op de open source SmartMatrix display . Dit instructable laat zien hoe Ik bouwde het eerste prototype voor SmartMatrix dat alle functionaliteit van de SmartMatrix display heeft, maar kan worden gemaakt

 • Verlichte Kerstboom Ornament [WiFi Controlled]
  Verlichte Kerstboom Ornament [WiFi Controlled]

  In dit Instructable ik zal beschrijven hoe een verlichte kerstboom ornament, die via WiFi kan worden gecontroleerd op te bouwen. Gebruik uw favoriete browser (computer of smartphone) aan te sluiten op uw kerstboom ornament. En selecteer de kleuren, s

 • Grote 8x8 LED Matrix Display
  Grote 8x8 LED Matrix Display

  Heb je gewerkt met kant-en-klare 8x8 LED-matrix displays? Ze komen in verschillende maten en zijn heel interessant om mee te werken. Een groot gemakkelijk beschikbare grootte is ongeveer 60mm x 60mm. Echter, als u op zoek bent naar een veel grotere k

 • Retrofit verlichting met afstandsbediening - Bestaande muurschakelaars blijven werken
  Retrofit verlichting met afstandsbediening - Bestaande muurschakelaars blijven werken

  8-update november 2016 - Bijgewerkt met wijzigingen achteraf Fan Timers project. Invoering In tegenstelling tot de commerciële op afstand bedienbare verlichting, dit project retrofits WiFi control (ESP8266-01) parallel aan de bestaande lichtschakelaa