Home > Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd

Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd

Tags:knex
Advertisement

Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd

i cant maken forum onderwerpen om wat voor reden dus even u go
www.instructables.com/community/knex-sniper-rifle-contest-1

Advertisement

Related Articles

 • The Shadow Een Knex Sniper Rifle
  The Shadow Een Knex Sniper Rifle

  De schaduw neemt de goede voorraad en wang rusten van de hommel en het lichaam en de revolver uit mijn kwelgeest en combineert het met Lucas de baas sniper scope af van zijn lkss (credit gegeven) om te zetten in een woedende sniper rifle enkele stati

 • The Enforcer Een Knex Sniper Rifle
  The Enforcer Een Knex Sniper Rifle

  Een pistool zo simpel zelfs een holbewoner kan het doen! Ik op weg om een ​​bedrijfszeker geweer dat een gebroken staaf gebruikt en kan niet worden geblokkeerd te maken. Meer eisen zou finammo en gele staven schieten meer dan 50 ft. Hoe wordt dit je

 • Hoe het bouwen van een Knex Music Box (CAMI)
  Hoe het bouwen van een Knex Music Box (CAMI)

  Hey guys! Carson hier! Dit is een muziekdoos die mij en mijn vriend gemaakt. Hoop dat je geniet! Stap 1: Stap 1: Stukken Dit zijn de stukken die u nodig heeft: connectors: Paars-39 Red-12 Blauw-8 Grey-8 Geel-10 Oranje-10 White-7 Tan-6 staven: Grey-7

 • Phantom een ​​Knex sniper rifle
  Phantom een ​​Knex sniper rifle

  zijn al een lange tijd geleden dat ik postte de school net zo begon het is moeilijk om de tijd te plaatsen te vinden. Ik bouwde dit ongeveer 4 weken geleden, dus het is nu vernietigd zal er geen aanwijzingen het schiet elastiekjes ongeveer 30 voeten.

 • Het snijden van een Path - Geen Laser Paper Cut Kaart
  Het snijden van een Path - Geen Laser Paper Cut Kaart

  Ik heb altijd al een liefdesrelatie met kaarten. Ze kunnen een mooie weergave van de plaatsen waar we zijn geweest of plaatsen die we willen gaan. Ik wilde een kaart in mijn huis weer te geven, maar wilde creatief mee zijn, dus heb ik dit papier gesn

 • Het bouwen van een "Bagdad batterij"
  Het bouwen van een "Bagdad batterij"

  De bedoeling van deze instructable is om ideeën voor experimenteren met batterij chemie in het algemeen, en in mijn ervaring produceren van een replica van wat vaak aangeduid als het samenvatten Bagdad batterij . In mijn versie van een replica bewere

 • Het bouwen van een Penny Crusher
  Het bouwen van een Penny Crusher

  Ik ben het bouwen van een machine om geperste centen te produceren. Het is in veel opzichten vergelijkbaar met degene die je zou kunnen vinden in een dierentuin, luchthaven, of een museum, met een paar belangrijke verschillen. Terwijl de meeste penny

 • Het maken van een krachtige programmeerbaar toetsenbord voor minder dan $ 30.
  Het maken van een krachtige programmeerbaar toetsenbord voor minder dan $ 30.

  Producten zoals de X-Keys programmeerbare toetsenborden zijn een uitstekende partner voor iedereen die hot-key zware software toepassingen zoals PhotoShop. Ze laten je lay-out van alle sneltoetsen op een kleine raad van bestuur volledig met etiketten

 • Het bouwen van een klein koelkast voor My Tiny Dorm Room.
  Het bouwen van een klein koelkast voor My Tiny Dorm Room.

  Dag Allemaal, Ik ben net klaar met mijn eerste jaar in het buitenland studeren in Australië. Ik ben momenteel woonachtig in de meest elementaire student behuizing, die sociaal is groot, maar heeft een paar kleine nadelen. Voornamelijk, ik ben het del

 • Het bouwen van een Middeleeuwse Gauntlet
  Het bouwen van een Middeleeuwse Gauntlet

  Het bouwen van een Middeleeuwse Gauntlet! Ik heb steeds een paar opmerkingen in de trant van "dit is niet echt armor" zo ... ****************************************** Waarschuwing Dit is NIET Gevechtsklaar bepantsering. Dit is niet bedoeld voor

 • Het ontwerpen van een Expansion PCB (Intel IoT)
  Het ontwerpen van een Expansion PCB (Intel IoT)

  Deze Instructable is geschreven als uitgangspunt voor degenen die graag de Intel® Edison gebruiken om zijn volle potentieel, door de integratie van het in een volledig ontwikkelde geïntegreerde project. Om dit te doen, zult u waarschijnlijk moeten ma

 • Het bouwen van een huis in Filipijnen
  Het bouwen van een huis in Filipijnen

  Ik ben het bouwen van een huis in Filipijnen met de hulp van familie en vrienden. De bouw begon in 2012 en het is nog steeds niet klaar. Dit is zo'n groot project zal ik de playlist op YouTube als je geïnteresseerd bent in het volgen van het te delen

 • 3d Glazen voor mobiele bij het dragen van een bril al
  3d Glazen voor mobiele bij het dragen van een bril al

  Ik kocht deze goedkope 3d bril voor de mobiele telefoon, maar ik kan ze niet gebruiken, want ik ben het dragen van een bril allready. Mijn lens sterkte +1,5 dioptrie. Zonder mijn eigen bril het beeld is volledig onscherp :( Het model is van Ritech 3d

 • Het bouwen van een Keg Still (Bokakob Design, Reflux Still)
  Het bouwen van een Keg Still (Bokakob Design, Reflux Still)

  Het bouwen van een Keg gebaseerd reflux nog steeds met behulp van de bokakob ontwerp, met enkele wijzigingen met dank aan het distilleren gemeenschap. Voordat u begint Controleer de wetten in uw omgeving, op sommige plaatsen kun je ook niet eens een

 • Het maken van een 1 Watt zonnepaneel.
  Het maken van een 1 Watt zonnepaneel.

  Ik hou van huisvuil van mijn buur Ik noem ze de afdeling onderdelen. In dit, instructible Ik ben het bouwen van een zonnepaneel van de 30 zonne-verlichting mijn buurman gooide. Voor dit project ben ik alleen maar gebruik maken van 18 van de zonnecell

 • Het maken van een kartonnen duivel met 123D Make
  Het maken van een kartonnen duivel met 123D Make

  Halloween! Ik ben het maken van een aantal dingen wonen eng-up het kantoor en ik kwam echt een geweldige model van de duivel karakter van Legend . Het Tim Curry-Satan guy. Het enige wat ik me kan herinneren is hem sissend in Tom Cruise, 'Boiyyyyy ...

 • Hoe het bouwen van een houtgestookte hot tub
  Hoe het bouwen van een houtgestookte hot tub

  In dit instructable zal ik beschrijven hoe ik bouwde een hot tub voor minder dan $ 100 NZ ($ 75ish USD) van een oude vloeibare bulkgoederen tank, een gasfles en een aantal roestvast stalen buis en rommel die ik had tot rond. Dit bad is goedkoop en re

 • Het Beest-draaien van een Paintball pistool in een Airsoft Sniper Rifle
  Het Beest-draaien van een Paintball pistool in een Airsoft Sniper Rifle

  Heeft u Airsoft spelen? Heeft u paintball te spelen? Heb je ooit wilde een van die waanzinnig krachtige Airsoft sniper rifles, maar kon zich niet veroorloven de $ 300 + prijskaartje? Ben je moe van paintball, en willen krijgen in Airsoft, maar wil ni

 • Het bouwen van een 1: 1 Schaal Portal Gun met Lichten
  Het bouwen van een 1: 1 Schaal Portal Gun met Lichten

  Invoering: Dit Instructable zal detail het proces dat ik ging door terwijl het opbouwen van mijn eigen Aperture Science Handheld Portal Device [AKA de "Portal Gun"] uit de Valve spellen Portal en Portal 2. Hoewel de Portal Gun is de belangrijkst