Home > Hung Up Stationair / Tool

Hung Up Stationair / Tool

Tags:organiserend
Advertisement

Hung Up Stationair / Tool

De tijd is voorbij en mijn bureau wordt steeds drukke dag. Meestal gebruikt hulpmiddelen, zoals een pen voor schetsen en merken, evenals een schroevendraaier voor het repareren van zijn bijna dagelijks nodig. Als ik te veel levensmiddelen op het bureau, zal ik soms bewegen een aantal van hen naar een andere plaats wanneer ik het nodig om te schrijven of ik nodig om een ​​klein ding te repareren. Als ik één van hen terug nodig hebt (ik vergat waar ik de laatste keer verhuisd, kan twee dagen geleden) Ik moet de hele kamer te doorzoeken. Ik heb een betere plek. Uit het bureau en makkelijk te bereiken. Dat het plafond. Dit project is geïnspireerd door intrekbare slang de monteur bij autoreparatie winkel: D

Stap 1: materialen en gereedschappen

Hung Up Stationair / Tool

1. O-ring schroeven (2 stuks).
2. String (racket nylon of paracord zal doen).
3. Hammer.
4. Tang.
5. Nut van een bout (grootte / gewicht hangt af van het object / tools die u wilt ophangen. Zij moeten vergelijkbaar gewicht hebben).

Advertisement

Related Articles

 • DIY CNC Table & Tool Storage Cabinet | How To Build
  DIY CNC Table & Tool Storage Cabinet | How To Build

  In deze video en Instructable, ik zal je laten zien hoe ik dit werkstation voor mijn nieuwe CNC, de Shapeoko 3 XL gebouwd! Deze eenheid fungeert ook als een instrument opbergkast en zou ook geweldig zijn voor degenen stationaire tools die u niet besc

 • Flip Top Tool Stand
  Flip Top Tool Stand

  Als je de video graag u zich abonneren op mijn YouTube-kanaal . Hier is een project dat is zeer geschikt voor elke kleine winkel. Het dubbele van de effectiviteit van uw vloeroppervlak met deze Flip Top Tool staan. Het kan een willekeurig aantal stat

 • Card Rabbet Tool
  Card Rabbet Tool

  Maak Card Prototypes snel - met de 3D-Printable "Card Rabbet Tool". WAAROM PROTOTYPE IN KAART & WAAROM Deze tool helpt: Als u werkt in Product of Industrial Design, zul je bijna zeker maakte een lading van mock-up of een proof-of-concept mod

 • DIY - Dual / Triple of Quad Carburateur Sync Tool
  DIY - Dual / Triple of Quad Carburateur Sync Tool

  Een vacuümmeter kan kostbaar, vooral als je het nodig hebt maar één keer en een tijdje om je motor carburateurs gesynchroniseerd zijn. Maar waar we zijn gestationeerd ze niet eens hebben meters. Dus ik moest toevlucht nemen tot het maken van mijn eig

 • 'Frontier Style' Workmate - NO POWER TOOLS
  'Frontier Style' Workmate - NO POWER TOOLS

  Voor mij is het bewerken van hout is een van de beste manieren om stress te verlaten - na het uitvoeren na middernacht, computer gooien (tot slechte mensen), melonspitting (probeer het, het is niet zo makkelijk als het lijkt), klei kitten schieten en

 • Kit Pen Assembly zonder de juiste tools
  Kit Pen Assembly zonder de juiste tools

  Een vriend gaf me deze pen in kit-vorm. Zij omvatten de bussen voor het vasthouden van het vat op de doorn, maar niet een doorn. Ik heb geen een doorn. Ik besloot om mijn eigen precisie doorn te maken en doen een goede baan van het draaien van de acr

 • Ontwerp een romantische PCB behulp van een gratis PCB design tool - EasyEDA
  Ontwerp een romantische PCB behulp van een gratis PCB design tool - EasyEDA

  Heb je ooit geprobeerd om een ​​PCB voor je geliefde, kinderen of vrienden te ontwerpen op een speciale dag? Waarom niet? PCB kan ook een geweldige gave die je creativiteit onthult ook slijpt uw ​​PCB vaardigheden. Hier wil ik graag een romantische P

 • Belachelijk toog Fietswiel uitdelen Tool
  Belachelijk toog Fietswiel uitdelen Tool

  In mijn eerste poging om lace up een fietswiel uit delen, besloot ik dat het makkelijker zou zijn als ik had een wiel welving tool. Ze zijn een beetje duur, maar zeer eenvoudig in de bouw en design. Ik wilde een met onderdelen had ik bij de hand, mat

 • Tool voor Tamping Earth
  Tool voor Tamping Earth

  Dit is een hulpmiddel voor het aanstampen van de aarde. Het heeft een zware betonnen hoofd met een platte bodem. U pond de aarde met het aan het vuil compact. Het is een instrument dat in de weg werk kan worden gebruikt, of voor het bereiden van de g

 • Gratis A Hung Up werpnet

  Cast netten zijn essentiële instrumenten om verse aas vangt voor blauwe meerval te vangen. Er is geen geheim dat elft is de beste aas om blauwe meerval in de meeste gevallen en de beste manier om te gaan over het vangen van hen te vangen is door het

 • Zero-Space flexibele tool Opslag Workstation - Draagbare of aan de muur
  Zero-Space flexibele tool Opslag Workstation - Draagbare of aan de muur

  Dit is opgedragen aan alle mensen zoals ik die niet kunnen werken in een andere plaats dan hun eigen kamers. Werken in onze eigen kamer is prima, maar het probleem is dat we niet genoeg ruimte. Dus maakte ik een nul-ruimte-innemende wandmontage werks

 • SNK Stationair Guard Badge
  SNK Stationair Guard Badge

  Dit is een badge met het symbool van de stationaire Guard uit de anime Shingeki geen Kyojin (Aanval op Titan). Stap 1: Stap 1: Materialen & Gereedschappen Voor deze Badge u het volgende nodig 110 lb karton (bij voorkeur White Super lijm (Elmer werkt

 • Kids bouwen - My First Tool Caddy
  Kids bouwen - My First Tool Caddy

  Onze makerspace heeft veel kinderen, en we hebben workshops voor kinderen op zaterdagochtend, waar we leren allerlei verschillende vaardigheden en ambachten. Een van de eerste dingen die we doen als we mee is om onze eigen instrument caddy maken, zod

 • Het maken van een Parting Tool uit Carbide Saw Disk
  Het maken van een Parting Tool uit Carbide Saw Disk

  Sinds een aantal jaren een 4 "cirkelzaag schijf met hardmetalen tanden heeft gezeten in mijn la. Een vriend die een baan afgewerkt met het gaf het aan mij. Ik probeerde het een keer gebruikt op mijn haakse slijper. Het was zo gevaarlijk dat ik het we

 • Foundry Zandgietwerk Ramming Tool
  Foundry Zandgietwerk Ramming Tool

  Dit is een soort van deel 3 voor mijn twee gieterij Instructables. In deze korte baar zal ik laten zien hoe ik maakte een rammen hulpmiddel voor mijn zand gieten van toekomstige projecten. Het idee is zeer eenvoudig en gebeurt in enkele stappen. Link

 • Tooling een ammoniet in Leer
  Tooling een ammoniet in Leer

  Sinds ik klein was, of, beter gezegd, over wanneer de eerste Jurassic Park film hit theaters, Ik wilde altijd al een Paleontoloog zijn. Het leven, kansen, omstandigheden en eenvoudige pech zorgde ervoor dat ik zou worden op weg in een andere richting

 • Reparatie Beschadigde Power Tool Cord
  Reparatie Beschadigde Power Tool Cord

  In een moment van onachtzaamheid en dagdromen, ik maakte een grote winkel veiligheid fout en liep over het netsnoer van de macht schaafmachine tijdens het gebruik. Ik sloot snel de stekker uit het stopcontact, voordat u de puinhoop die ik had gemaakt

 • Tool Trolley uit schroot Metal
  Tool Trolley uit schroot Metal

  Dit is mijn maat gemaakte Gereedschapswagen cum draagbare werkbank. Het hele idee achter de bouw van deze tabel is self-geïnspireerde & Tool trolley is zoveel geschikt voor buiten Site werk en ik maakte dit volgens mijn voordelen. Op het terrein voel

 • Mods bij Home Depot Tool Set SKU # 649170
  Mods bij Home Depot Tool Set SKU # 649170

  Slechts een paar mods aan de reeds uitstekende Home Depot Tool Set SKU # 649170. Quick korte inhoud: Neem extra messen uit doos en zet ze binnen mes Band naar beneden tabbladen in mes doos en deksel gat met papier en tape. Zet verschillende grootte s