Home > Humming Bird Ik wil eten!

Humming Bird Ik wil eten!

Tags:kunst
Advertisement

Humming Bird Ik wil eten!

Met dank aan mijn twee jaar oude zoon voor het inspireren van me om mijn verbeelding opnieuw te gebruiken!

Stap 1: Wat heb je nodig!

Humming Bird Ik wil eten!

Dingen die je nodig hebt om de Humming Bird maken Ik wil eten!
Nou hier zijn de dingen die ik nodig had:
1. Eerst en vooral mijn twee jaar oude zoon, die van de baby aubergine grijpt en zegt dat papa een birdie!
2. Kleine Egg plant die lijkt op het lichaam van een vogel. Mijne was ongeveer 3 "lang
3. De heer Stripey tomaat, deze hebben wat kleur variatie op de toppen. Ik gebruikte deze voor de vleugels, staart, en bloem pedalen. U kunt gebruiken wat je hebt wel.
4. Een oranje tomaat voor wat contrast tussen bloem centrum en de pedalen.
5. Sommige tandenstokers
6. En veel fantasie!

U kunt gebruiken wat valt je oog als potentiële kunst levert.

Advertisement

Related Articles

 • Humming Bird Feeder Gemaakt Van Stuff Gevonden schoonmaken van mijn auto
  Humming Bird Feeder Gemaakt Van Stuff Gevonden schoonmaken van mijn auto

  Ik heb deze zoemende vogel feed van een heleboel dingen die ik werd goign te gooien. Wat u nodig hebt, of in ieder geval de dingen die ik gebruikte 1 - 20 oz pop fles 1 - flesje vitamine water 1 - gebroken schoenkoord een handvol valse bloemen warme

 • Gratis eten in uw achtertuin
  Gratis eten in uw achtertuin

  Ik weet niet over u, maar als ik heb honger, ik wil eten meteen! Ik wil een mooie, sappige gegrilde hamburger met alle toppings en ik verdubbelen op hen uien ook. We Amerikanen te zetten zo veel vertrouwen op onze koelkast en vriezer die we niet aan

 • Pet oorlogen
  Pet oorlogen

  Maak een nieuw tekstdocument. Sla het op als "Bat" of "cmd". Kopieer en plak onderstaande code in. Code: echo offtitle Wereld van het huisdier kleur 09 mode con cols = 90 mode con lines = 30 setlocal ENABLEDELAYEDEXPANSION goto start:

 • Snel en eenvoudig hoeve gebruikt voor plastic flessen (PET)
  Snel en eenvoudig hoeve gebruikt voor plastic flessen (PET)

  In de niet al te verre verleden, zou je melk, frisdrank, etc. kopen in glazen flessen die u zou terugkeren naar de winkel te worden gesteriliseerd en opnieuw gebruikt. Nu, met onze wegwerp cultuur, plastic flessen hebben dit systeem vervangen en hebb

 • Hummingbird Motion Lock
  Hummingbird Motion Lock

  Dit wordt gebruikt als een eenvoudig slot voor een doos met scharnieren. Een kleine lange stukje plastic wordt getapt op de servo. Wanneer de servo beweegt beweegt het stuk plastic en duwt het deksel van de doos geopend. Stap 1: Verzamel uw Materials

 • Het bouwen van een low-cost Pointer kite
  Het bouwen van een low-cost Pointer kite

  Ceewan uit Maleisië creëerde de Pointer Kite die zeer goed vliegt in zeer lichte tot middelzware windsnelheden. Deze grote kite vliegt typisch bij een hoge hoek boven de horizon, maar toch trekt heel weinig voor zijn grootte. Ook u kunt uw eigen wijz

 • De Pizza Box Of The Box Pizza
  De Pizza Box Of The Box Pizza

  Iedereen kent de pizza komt in box, maar heb je ooit afvragen of de pizza in de doos kan worden gekookt. Nou het is het midden van de zomer en ongelooflijk warm niemand wil eten klaar te maken, omdat de keuken is te warm. Quick commerciële citaat uit

 • Deskdown, een verborgen computer
  Deskdown, een verborgen computer

  Ten eerste: Dit instructable is nog niet klaar. Ik ben een monteur, maar ik heb een speciale interesse voor houtbewerking. Ik ben het bouwen van een workshop op het moment en het is klaar wanneer je zult zien veel meer Instructables van mij. Bedankt

 • Banana stam bak
  Banana stam bak

  Hallo vrienden Ik ben Ajay uit Banjarapalaya E4D makerspace Leer hoe u Vazhathandu Poriyal, een authentiek Zuid-Indiase gerecht, dat vond ik een geremixte versie van deze inspirerende instructable en maakte eenvoudiger om te koken !, Ook gebruikte ik

 • Hoe kan ik trok varkensvlees te maken. Een klassiek laag en traag.
  Hoe kan ik trok varkensvlees te maken. Een klassiek laag en traag.

  Hallo en bedankt voor de tijd neemt om mijn les te lezen. Trok varkensvlees, samen met borst, ribben en hele hog zijn de hoekstenen van lage en trage BBQ. Zodra u uw eigen draadjesvlees evenals sandwich te maken zul je nooit te bezoeken een andere BB

 • BBQ Chicken en Kafta Kebab
  BBQ Chicken en Kafta Kebab

  In dit instructable zal ik laten zien hoe bereid ik me voor een luie avondmaal nacht in mijn huis. Ik wil eten dat ik thuis voorbereiden voor later te bevriezen, de Kafta Kebab en de BBQ Chicken zijn de meest populaire en ze smaken heerlijk. In dit i

 • Homemade Sweet Tarts
  Homemade Sweet Tarts

  Zoet en zuur allemaal verpakt in een kleine prachtige hap! Dat zou mijn definitie van zelfgemaakte zoete taarten zijn en waardoor ze was zo veel gemakkelijker dan ik ooit gedacht. Ze hebben niet dat semi-glanzende coating aan de buitenzijde (omdat ik

 • Gegrilde varkenslende Chop met Honing Mosterd Glaze
  Gegrilde varkenslende Chop met Honing Mosterd Glaze

  Wil je een gezonde smakelijke maaltijd? Probeer dit recept voor geroosterde varkenslende karbonades met een honing mosterd Glaze. kant het dan met gestoomde wortelen, gestoomde broccoli, samen met bruine rijst. Ik hou van deze maaltijd! Onlangs was i

 • How To: Kattebak Train Your Hedgehog
  How To: Kattebak Train Your Hedgehog

  Opruimen hedgie kak is geen sinecure! Zwerfvuil training van uw egel zal maken sneller en leuker schoonmaken en je zult nog meer tijd om te spelen met hedgie hebben !!! Follow My Muse / Model / Playmate / Baby op Instagram! @beaniebaby_the_hedgehog S

 • Watermelon Salad
  Watermelon Salad

  Deze eenvoudige, hartige en super verfrissende watermeloen salade recept is het enige wat ik wil eten wanneer het proberen om de zomerse hitte te verslaan. Niet alleen is het heerlijk, het is heel makkelijk te maken! Dus laten we vers! --------------

 • DIY griezelige Halloween Orbs
  DIY griezelige Halloween Orbs

  DIY instructies over hoe maak je een griezelige Halloween Decorations Stap 1: Materialen 1.) Light Bulb 2.) een soort van rode vloeistof Voorbeelden Humming Bird Feeder, Fake Blood, ECT 3.) punttang (Of ​​iets dat kan Grip The End Of The Light Bulb)

 • Cook 6 Individuele Kleine-Batch Grains (dat wil zeggen, hoe om niet te eten dezelfde saaie restjes hele week)
  Cook 6 Individuele Kleine-Batch Grains (dat wil zeggen, hoe om niet te eten dezelfde saaie restjes hele week)

  Het probleem: In het verleden heb ik een grote partij van korrels op zondag gemaakt en vervolgens opgegeten ze de hele week. Het probleem is dat het zorgt voor een zeer eentonig week ... Echter, ik heb niet de tijd om graan te koken elke dag - het mo

 • Milieuvriendelijk Bird Feeder
  Milieuvriendelijk Bird Feeder

  Er zijn altijd van die vervelende, scavenger-achtige vogels op de loer in de buurt door in uw achtertuin of door uw huis. Door het gebruik van materialen die je meestal weg zou gooien, kun je nu op te lossen dat probleem op door het creëren van een v

 • Cedar Blue-Bird Birdhouse
  Cedar Blue-Bird Birdhouse

  Mijn zoon geniet van het kijken naar vogels eten uit de vogel feeder en hij bezorgd over hun woonsituatie geworden. Hij prompt gevraagd dat we het bouwen van een vogelhuisje. We hadden oorspronkelijk geprobeerd om een ​​op Amazon om gewoon samen te a