Home > How To Tie A Bow Tie

How To Tie A Bow Tie

Tags:mode
Advertisement

How To Tie A Bow Tie

Om de Bow Tie knoop, selecteert u de vlinderdas van yor keuze. Volg daarna de volgende stappen.

Stap 1: Stap 1

How To Tie A Bow Tie

Leg de das om je nek, zodat end "A" (aan uw linkerkant) langer is dan het einde "B".

Advertisement

Related Articles

 • 8-Bit Tie Bow
  8-Bit Tie Bow

  En hoe kan ik van de bijstand aan u, meneer? Begroetingen Instructabrarian, heren en Madams, Of u nu een gamer het bijwonen van de yearl Bal in uw retro video game conventie of zelfs alleen maar het bijwonen van een eerder modieuze hackerspace, de ka

 • Freestyle Bow Tie Tutorial
  Freestyle Bow Tie Tutorial

  Check deze fantastische hoe je een strikje zelfstudie te binden. Tie Bow wordt gemaakt door Oxford accessoires. De hand gehaakt en wildy uniek. vind me op Etsy: oxfordaccessories.etsy.com Instagram: @oxfordaccessories facebook: facebook.com/oxfordacc

 • DIY Bow Tie: Stijl op het goedkoop en makkelijk
  DIY Bow Tie: Stijl op het goedkoop en makkelijk

  Hallo! In dit instructable ga ik je laten zien hoe u uw eigen strikje kan naaien! Deze zijn geweldig, want je kunt kiezen uit elke stof die u wilt, en het kost niet veel at all. De manier waarop ik u maakt gebruik van een naaimachine, maar je krijgt

 • DIY Bow Tie --- Met Lights !!
  DIY Bow Tie --- Met Lights !!

  Deze zijn groot voor huwelijken, proms, speciale evenementen, avondjes uit, en elke keer dat je de coolste persoon in de kamer! Waarom zou je niet wilt dat een oplichten vlinderdas? Ook, wees niet verlegen meisjes, kunt u volledig te rocken een licht

 • Maak een Self-tie Bow-tie
  Maak een Self-tie Bow-tie

  Ik ben een soort van traditionele persoon die gelooft heilig in het binden van uw strikjes. Ik probeerde mijn eerste vlinderdas ooit, en ik ben trots om te zeggen dat het bleek allemaal goed :) Strikjes zijn niet moeilijk om überhaupt te maken, hoewe

 • Maak je eigen Leather Bow-Tie!
  Maak je eigen Leather Bow-Tie!

  Leder is gebruikt om vele dingen sinds zijn verschijning. Dingen zoals portefeuilles, mes scheden, kantines, honkbal handschoenen, en riemen. Leder is ook gebruikt om kledingstukken, zoals cowboy vesten, chaps, en laarzen te maken. Maar nooit, nooit,

 • Gemakkelijk Hand-Tie Bow Tie
  Gemakkelijk Hand-Tie Bow Tie

  Wanneer ik naar een black-tie event, ik altijd merken die een hand-gebonden vlinderdas, en wie heeft de cheapo clip ons. Een hand gebonden stropdas is een klein vleugje klasse dat je scheidt van de menigte en geeft je een lichte James Bond / Frank Si

 • Disco No-Tie Bow Tie
  Disco No-Tie Bow Tie

  Wil je een beetje bling voor uw volgende shindig fantasie? De disco vlinderdas is gearriveerd! Betabrand lanceerde onlangs hun Disco Open-Source Project, dus hier op Instructables natuurlijk dat betekent disco alle dingen! Tot slot, iets om het breng

 • Duct Tape Bow Tie - Kitty Cat Edition
  Duct Tape Bow Tie - Kitty Cat Edition

  Ik heb altijd van duct tape. Het maken van dingen uit duct tape was een hobby van mij terug op de lagere school, en is blijven hangen bij mij voor de komende jaren volgen. Toen ik mijn kat besloot Schrödinger nodig een vlinderdas, duct tape was het e

 • DIY Bow Tie Shoe Clips

  Hi guys, in deze video Ik zal u een makkelijke manier om uw schoenen aan te passen, zonder afbreuk te doen aan hen. Ik werd geïnspireerd door Doctor Who te maken van deze Bow das clips, met behulp van Hama kralen. Strikjes zijn cool. Genieten !!!!

 • Houten Bow-Tie Version 2
  Houten Bow-Tie Version 2

  Een tijdje geleden heb ik een houten boog-band voor mijn neef en het bleek vrij goed, zodat iemand in mijn kerk mij gevraagd om een ​​voor haar zoon als een kerstcadeau te maken. Het bleek vrij goed, dus ik dacht dat ik zou delen. Stap 1: Vergelijkin

 • Hoe maak je een Dollar Bow Tie
  Hoe maak je een Dollar Bow Tie

  Er is een video aan het eind van de instructable die stap voor stap wat te doen toont Stap 1: Begin met een platte wetsvoorstel naar keuze

 • Hoe maak je een Adjustable Bow Tie
  Hoe maak je een Adjustable Bow Tie

  Dit is SSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR eenvoudig. Ik beveel het aan voor beginners met duct tape. je hoeft niet veel tape nodig. In deze, zal ik je leren hoe om het te maken zonder een verstel

 • Snor Bow Tie
  Snor Bow Tie

  Om een ​​radicale snor strikje je nodig hebt: voelde elastisch karton lijmstift naald- draad 5 minuten Stap 1: Draw, Cut, Glue, Cut Maak een kartonnen snor patroon. Met behulp van de Gluestick, lijm het patroon aan uw vilt. Cut voelde aan de kartonne

 • 3D Gedrukt Bow Tie
  3D Gedrukt Bow Tie

  Als u toegang tot een 3D-printer en enkele restanten draad, kunt u de hit van elke geek partij. Om het blootgestelde infill krijgen, verander snijden software om afdrukken zonder een vaste bovenste en onderste laag. Dit creëert gaten om draad (of str

 • Dollar Bill Bow Tie
  Dollar Bill Bow Tie

  Deze gids zal je leren hoe je een strikje uitklapbare van een dollarbiljet. Maar we kunnen u alleen leren om het te maken. Zoals bij elke vlinderdas, het belangrijkste onderdeel is hoe je het draagt. Het is hoe je het die zal beslissen of dit een leu

 • How To Make Toy Bow Tie Pasta
  How To Make Toy Bow Tie Pasta

  Stap 1: Materiaal U zult schaar, naald en draad, lepel, kokend water, kleine kom, moet het gezicht waxen strips, tenzij u het hebben gekleurd vilt u het, water, en gezicht waxen strips kunnen vergeten.

 • Maak een LED-Bow Tie
  Maak een LED-Bow Tie

  Voor mijn middelbare school prom wilde ik iets speciaals te dragen. Ik kreeg het idee na het zien van LilyPad Arduino Knippert Bike Safety Patch Beka's. Het is een goedkope manier om jezelf te onderscheiden van de niet-hacker menigte. Stap 1: onderde

 • Bow Tie slabbetje voor baby's
  Bow Tie slabbetje voor baby's

  Geïnspireerd door enkele instructies ik gevonden via Pinterest , maakte ik mijn kleinzoon sommige echt schattig strikje slabbetjes. Na het uitproberen van Make It, Love It's instructies, ik bedacht hoe de slabbetjes nog sneller te naaien te maken. Mi