Home > How To Take Grote close-upfoto's

How To Take Grote close-upfoto's

Tags:fotograaf
Advertisement

How To Take Grote close-upfoto's

Het maken van fantastische close-up foto's is veel gemakkelijker dan je denkt. Op basis van de veelheid van wazige detail foto's die ik heb op ebay en craigslist gezien, moet het een vaardigheid velen niet bezitten. Met deze vaardigheden die ik heb dat guyat werk dat zij aan als iemand behoefte heeft aan een goed beeld te komen worden.

(Dit is een vermelding in de fotowedstrijd, dus kunt u stemmen als je wilt!)

Nota (10/29/09) - Dank aan iedereen die voor deze gestemd! Uw deelname wordt op prijs gesteld.

Stap 1: Samenvatting

How To Take Grote close-upfoto's

Ik ga om te beginnen met de samenvatting instructies voor degenen die niet willen dat een grote verklaring, ga dan naar het hoe en waarom van dit alles voor degenen die dat wel doen.

Stel de focus naar macro-modus, schakelt u de flitser, en stel de timer.
Stel de camera op een statief of op een tafel zo zal het niet bewegen.
Plaats het te fotograferen object ervoor.
Druk op de sluiterknop en maak uw hand van de camera.

Dat is alles wat er is. Als u meer van een verklaring willen, lees dan verder, als ik niet hoop dat dit helpt u.

Stap 2: Wat u moet

How To Take Grote close-upfoto's

Een camera met een macro-instelling. (Ik was niet van plan om dit te zetten als het lijkt veel te voor de hand liggend, maar als ik dat niet deed zou ik waarschijnlijk een opmerking over.)

Optionele items zijn voorzien van een kleine statief en een of andere manier van het houden van het item dat u wilt fotograferen. Boetseerklei of een push pins of iets dergelijks dat werkt meestal goed voor het houden van munten of onregelmatig gevormde voorwerpen. Er zijn een paar instructables op het maken van statieven uit tennisballen en dergelijke. Geef het een zoekopdracht als je hier klaar bent. Soms kun je wegkomen met stutten de camera op iets om de juiste hoek te krijgen.

Stap 3: Knopen

How To Take Grote close-upfoto's

Neem een ​​kijkje op uw camera. Er is waarschijnlijk een knop met een bloem op daar. Dat is de macro-knop. Of misschien is het gewoon zegt Focus. Voor close-ups, de macro-knop is je vriend. De macro-instelling is ontworpen om de camera te richten op onderwerpen die 18 (45cm) afstand.

Neem nu eens kijken, dit keer voor een knop met een bliksemschicht op. Dat is de flash-toets. Voor de meeste close-ups, de flitser is niet je vriend. Voor close-up shots, de flitser is veel te licht en kan een slechte reflectie op glanzend materiaal veroorzaken.

En als laatste, moet u de timer knop te vinden. Meestal is het een cirkel met een lijn vanuit het midden naar de rand. Dit is niet absoluut noodzakelijk, maar het is zeer nuttig zijn. We zullen later bespreken dat er meer.

Bij sommige camera's zullen deze functies moeten worden benaderd via een van de menu's. Controleer uw handleiding over hoe om die te vinden. Er zijn veel te veel camera's in details te gaan hier.

Stap 4: Lights!

How To Take Grote close-upfoto's

Ook wat je nodig hebt een soort van lichtbron. Hoe meer licht, hoe beter, maar je wil het niet te hard. Diffuus licht is het beste, zoals op een bewolkte dag waar er niet veel schaduwen. Een natuurlijk verlichte ruimte is meestal helder genoeg. De meeste van deze foto's werden genomen in een kamer met een dakraam op een dag met gemiddelde zon en met een 60w bureaulamp boven de items.

Hier is het ding over licht. Wanneer u de flitser uit te schakelen, de camera compenseert automatisch voor het door het verlaten van de sluiter langer geopend. Hoe langer de sluiter geopend blijft, hoe groter de kans is er voor u om de camera te bewegen en veroorzaken motion blur. Langere sluitertijden kan ook leiden tot meer ruis of korreligheid om het beeld. De meeste camera's krijgt u een wankele camera waarschuwingspictogram te geven wanneer de sluitertijd wordt langer dan 1 / 30ste van een seconde of zo. Hoe meer licht je hebt, hoe korter je sluitertijd en hoe minder kans dat je camerabewegingen te krijgen. Als u een situatie waar je niet genoeg licht hebben, wees maar niet bang, dat is waar de timer komt.

Let op: Ik weet dat een digitale camera heeft niet echt een luik in de ware zin, de blootstelling is waarschijnlijk een betere term, maar dit is wat ik ging met. Ofwel termijn krijgt het punt over.

Stap 5: Actie (of het gebrek daaraan)

How To Take Grote close-upfoto's

Zelfs als u de camera op een statief, zal er waarschijnlijk enige beweging zijn wanneer u op de ontspanknop drukt, tenzij je stalen zenuwen te hebben. Dit is waar de timer komt. De meeste camera's hebben een 10 tweede, en waarschijnlijk een 2 seconden timer. Ofwel zal werken, maar de twee tweede is beter voor ongeduldige mensen zoals ikzelf. De sleutel hier is om de set-up camera, op de sluiterknop en verder weg, zodat je de camera niet bewegen als het maakt de foto. Dit zal ervoor zorgen dat er geen bewegingsonscherpte.

Stap 6: Setup Overwegingen

How To Take Grote close-upfoto's

Bij gebruik van de macro-instelling, de diepte van de focus krijgt behoorlijk strak. Dat betekent dat de camera is scherpgesteld op een zeer smalle afstand. Alles wat dichterbij of verder van dat doelgebied zal worden onscherp. Op de foto van de kraan die op een hoek, de top van de kraan is onscherp, het midden is in focus, en de back-end is onscherp. Op de foto is genomen vanaf de zijkant, de kraan is in focus voor de gehele lengte. U kunt ook zien waar het de focus verliest door te kijken naar de vlekken in het grijze patroon. Op de meeste camera's, als u gedeeltelijk de sluiterknop te drukken, zal een doos pop-up toont u waar de camera is gericht. Sommige instellingen maken dit het centrum van het frame, anderen gebruiken sommige Skynet kunstmatige intelligentie om te raden wat is het punt van de rente en de focus op dat. Zorg ervoor dat de focus doos is op het item dat u wilt in beeld te hebben.

Stap 7: Conclusie

How To Take Grote close-upfoto's

Macro foto's zien er cool. De meeste mensen weten niet hoe ze goed te nemen en zijn gemakkelijk onder de indruk van hen. Goede foto's van kleine onderdelen kunnen het verschil maken in een eBay-veiling of een craigslist posting te maken. Als een gekke wetenschapper, ik gebruik het vaak voor het nemen van foto's van de testresultaten en het gebruik ervan om de details te klein om te zien met het blote oog te zien. Het doen van een snelle meting van de kraan op mijn scherm, mijn 7 megapixel camera geeft me over een 8x vergroting bij weergave op het scherm op volledige grootte. Voor meer informatie, moet je om in microscopie. Dat instructable zal komen langs binnenkort.

Als een foto zegt meer dan duizend woorden, moet een goede macro foto waard zijn en de 1069 woorden hier.

Omdat de kleine foto's hier niet echt het justitie doen, ik heb de volledige grootte foto's hier:

Advertisement

Related Articles

 • Grote 8x8 LED Matrix Display
  Grote 8x8 LED Matrix Display

  Heb je gewerkt met kant-en-klare 8x8 LED-matrix displays? Ze komen in verschillende maten en zijn heel interessant om mee te werken. Een groot gemakkelijk beschikbare grootte is ongeveer 60mm x 60mm. Echter, als u op zoek bent naar een veel grotere k

 • Grote Oma's Custard Pie
  Grote Oma's Custard Pie

  Toen mijn moeder een kind was, zou haar oma vlapastei per jaar te maken voor Thanksgiving en Kerstmis. Het is nog steeds favoriet pie mijn moeder's tot op de dag! Maar het maken van custard pie lijkt te zijn geworden van een verloren kunst; we zien z

 • Build Mini Grote Piramide Op basis van Pi
  Build Mini Grote Piramide Op basis van Pi

  In de viering van de Dag van Pi (3-14), niet te verwarren met Pi aanpassing Day 22 juli (22/7), ik dacht dat ik je laten zien een gemakkelijke manier om een klein model van de Grote Piramide van Gizeh te bouwen (Khufu / Cheops) op basis van de univer

 • Hoe maak je een grote kast Organiseer
  Hoe maak je een grote kast Organiseer

  Ben je gekomen om het punt waar je niets in je kast kunt vinden en eigenlijk geen idee wat het zelfs bevat? Als dat zo is, geen paniek. Er is een eenvoudige en gemakkelijke stap voor stap oplossing voor het krijgen van uw kast georganiseerd en dat zo

 • Laser Cut Hometown Kaart, een grote Sentimental Gift.
  Laser Cut Hometown Kaart, een grote Sentimental Gift.

  U kunt een laser gesneden kaart van hun recht komen, grote stad, maar hoe zit het kleine stadje uw familie generaties besteed? In mijn geval, ik woon 2500 mijl van huis, maar voor vier generaties, heeft de familie van mijn vader woonde in een klein (

 • Online TV kijken op grote LCD-scherm
  Online TV kijken op grote LCD-scherm

  Televisie kijken en films op groot scherm is een echte vreugde. Online TV wordt steeds beter en beter elke dag. Het is gemakkelijk om internet kanalen te bekijken op de grote high-definition scherm. Kwaliteit van de video- en audiosignalen is zeer go

 • Verwijder gipsplaten zonder een grote puinhoop. En opnieuw te gebruiken ook!
  Verwijder gipsplaten zonder een grote puinhoop. En opnieuw te gebruiken ook!

  Deze oude wasplaats op het punt staat een douche te worden! Wanneer remodeling interieur moet je vaak de bestaande gipsplaten (aka gipsplaten) te verwijderen om toegang buizen en draden achter de rug. De meeste mensen gewoon op een veiligheidsbril, s

 • Het draaien van grote schalen op tafel zag.

  Mijn vrouw wilde een middenstuk, maar ik heb geen grote draaibank. Na het testen van het idee dat ik dook recht in en coved it out! lol, "holle het uit? Get it? Ahhh, hout nerds. Er zal een volledige 30 minuten hoe je video snel, maar ik hield echt v

 • bouw je eigen grote rc plane "sport trainer" de beste vliegtuig voor biginner !!
  bouw je eigen grote rc plane "sport trainer" de beste vliegtuig voor biginner !!

  Hoi !!! dus dit vlak is de sport trainer heel erg groot vliegtuig te beginnen vliegend vliegtuig !! omdat het zeer stabiel in de lucht en kan vliegen zeer traag, dat geeft je een mooi controle is ook heel gemakkelijk om het te bouwen, hoef je alleen

 • Grote partij ijs op de borst
  Grote partij ijs op de borst

  Mijn vrouw en ik op een bruiloft voor een aantal goede vrienden. We hadden nog nooit een feestje gehad in ons huis voor meer dan 60 mensen. Dus naast de aanleg van een 60 vierkante voet buffet tafel in onze tuin. Ik wilde ook een grote koeler voor fr

 • Hoe om te slapen op de Grote Muur van China
  Hoe om te slapen op de Grote Muur van China

  De Grote Muur van China is een van de meest ontzagwekkende plaatsen in China en een bezoek aan de muur is een must als je naar China. Als je het gevoel dat een beetje avontuur en een echte reiservaring, kun je slapen op de muur als je het te bezoeken

 • Grote Led staafdiagram
  Grote Led staafdiagram

  Ik besloot om deze build doen omdat ik wilde een grote 10-segment LED-bar-display voor een tijdje te maken. Na over een 5050 SMD LED-strip komen, vroeg ik me af of ik een lengte van het kon snijden om te gebruiken voor een dergelijk display. Ik had a

 • knex bal machine grote armlift
  knex bal machine grote armlift

  Dit is een instructable over hoe je een grote arm lift te bouwen. Ik baseerde dit idee op Shadowman39's Wipe Out lift element. Dit element is groot, ongeveer 5 voet lang. Het kost veel peices. Maar wanneer zijn gedaan, het is de moeite waard. Succes

 • Het maken van een extra grote merk tot merk dingen.
  Het maken van een extra grote merk tot merk dingen.

  Hier is een snelle eenvoudige manier om een ​​mooie grote brand te maken, zodat iedereen weet wat van jou. Stap 1: Dit is wat je nodig hebt. - Plaatwerk, ik gebruikte 20 gauge, het is niet dun, maar kan nog steeds gemakkelijk gebogen. - Metaal lintza

 • Grote iPod Inline afstandsbediening voor gebruik met een hoofd telefoons / Oordopjes
  Grote iPod Inline afstandsbediening voor gebruik met een hoofd telefoons / Oordopjes

  We hebben allemaal gezien dat de instructables dat een bestaand paar oordopjes mee te nemen in de rij op afstand en hacken ze met een 1/8 "aansluiting, zodat u uw favoriete koptelefoon met behoud van de microfoon en afstandsbediening kunt gebruiken.

 • Grote LED-armatuur
  Grote LED-armatuur

  Eerst materialen: Een groot stuk metaal of een stuk van een solide en sterk materiaal zoals hout. LEDS (aanbevolen wordt tussen 50 en 70), koperdraad, silicone. soldeerbout tang. Stap 1: Het grote stuk Ten eerste, de gaten naar het stuk met een soort

 • Grote Organic Food Garden
  Grote Organic Food Garden

  Vorige week hebben we een mooie biologische tuin voedsel hier in Kaapstad, Zuid-Afrika. Het is verdeeld in drie secties, zoals: 1. Lange dunne passage 2. Grote centrale ruimte 3.-Lawn edged bed Het duurde drie van ons twee dagen om de tuin te creëren

 • Organiseren en zorg voor een grote hoeveelheid van Lego
  Organiseren en zorg voor een grote hoeveelheid van Lego

  Op een dag besefte ik dat ik meer Lego's dan de normale mens heeft meestal. Ook realiseerde ik me hoe ongeorganiseerd en onhygiënisch ze waren. Dat gezegd zijnde, heb ik besloten dat het tijd was ik moet schoon te maken en het organiseren van hen was

 • Vliegtuig in een grote houten plaat
  Vliegtuig in een grote houten plaat

  Als u een grote houten plaat die niet past in een schaafmachine, kunt u een CNC router tafel gebruiken om een ​​dikte schaven volbrengen. Ik deed dit op TechShop in Pittsburgh. www.techshop.com Ik maakte een cocktail tafel met mijn plaat. Stap 1: Bev