Home > How to Make Peanut Butter Balls

How to Make Peanut Butter Balls

Tags:nagerecht
Advertisement

How to Make Peanut Butter Balls

Mijn familie en ik maak altijd deze becaues de reciepe werd doorgegeven van onze grote grote oma. Het is een van onze favortie traktaties en ze zijn niet zo moeilijk om te maken.

Stap 1: Ingrediënten

How to Make Peanut Butter Balls

• 3 kopjes Rice Krispies
• 2 kopjes pindakaas
• 1 pond poedersuiker
• 1 stok margarine
• 1 grote Hersey bar (8oz)
• Hersey chocolate chips (6oz)
• ½ cube paraffinewas
• rode kleurstof
• Melk

Advertisement

Related Articles

 • Peanut Butter / Chocolade Cookie Balls
  Peanut Butter / Chocolade Cookie Balls

  Dit is een recept dat ik veranderd. Het originele recept heette Cookie Ballen en kreeg ik mijn vriend (ik weet niet waar ze kreeg het). Ik hou van Peanut Butter en Chocolate beter dan chocolade en Peanut Butter. Dus ik veranderde het recept. U kunt m

 • Hoe maak Perfect Peanut Butter Cups
  Hoe maak Perfect Peanut Butter Cups

  Het is een feit van het leven dat vrijwel iedereen op de planeet houdt pindakaas cups. Als gevolg daarvan heb ik al op zoek recepten die de perfecte pindakaas cups te creëren. Veel recepten die ik heb gezien gebruik maken van een ton van poedersuiker

 • How To Make Peanut Butter

  Ik kon niet geloven dat het zo makkelijk om Peanut Butter maken. Zozeer zelfs dat ik een video te delen met de wereld in het geval je niet wist te maken. Ga naar mijn vlek voor andere hoe je video's en een aantal ideeën die ik voor ingrediënten in di

 • Hoe maak je een Peanut Butter en Jam sandwich
  Hoe maak je een Peanut Butter en Jam sandwich

  Een pindakaas en jam sandwich heeft 3 essentiële ingrediënten: brood, pindakaas en jam. Dit sandwich is een favoriete snack in de middag voor de kinderen, ook wel bekend als PB & J. Een deel van wat deze snack zo groot maakt, is zijn eenvoud, evenals

 • Hoe kan ik Peanut Butter Brownies maken
  Hoe kan ik Peanut Butter Brownies maken

  Gooey, fudgey, knapperig, zoet en zout; Deze brownie levert alles! Dit is een super eenvoudig recept dat vereist slechts een paar ingrediënten, waarvan de meeste u waarschijnlijk al in de kast! Je hebt nodig: ingrediënten 175g Crunchy Peanut Butter 1

 • Hoe maak je chocolade maken Ondergedompeld Peanut Butter Cup Gevulde Oreos

  Het is een peanut butter cup in een Oreo bedekt met chocolade!

 • Peanut Butter Truffle Eyeballs
  Peanut Butter Truffle Eyeballs

  Deze spooktacular truffel traktaties zijn super makkelijk te maken en een grote activiteit te doen met kinderen! Stap 1: ingrediënten: 1 1/2 C. verpletterd Reese's Rookwolken Cereal 1 1/2 C. Peanut Butter 04/03 C. Butter, verzacht 4-6 C. Poedersuiker

 • Old Fashion Knapperige Peanut Butter Cookies
  Old Fashion Knapperige Peanut Butter Cookies

  Mijn oma's recept voor haar toen ze trouwden in 1926. Mijn Oma had 12 kinderen, mijn moeder was de jongste, die houden van cookies, zodat oma maakte deze vaak. Dit was haar recept dat schreef ze neer op een oud stuk behangen gaf mijn moeder in 1965.

 • Peanut Butter Cookie Honey Pops
  Peanut Butter Cookie Honey Pops

  Ik dacht dat het was tijd voor mij om weer te wagen in het gebied van de cake pops. Maar, zoals met mijn Brownie Pops, ik wilde niet cake gebruiken. Uiteindelijk heb ik besloten om op pindakaas koekjes en, in eerste instantie, ik was net gaan om te m

 • Lekker Peanut Butter Pie
  Lekker Peanut Butter Pie

  Een heerlijk decadent pindakaastaart een Peanut Butter Lovers Dream! Ik heb deze taart gemaakt voor de komende jaren en het is zo romige en deliciousI Stap 1: Ingrediënten: 26 Oreo koekjes ¼ kopje gesmolten ongezouten boter 1 ½ cups Jif® Creamy Peanu

 • Hoe kan ik Peanut Butter Bars maken
  Hoe kan ik Peanut Butter Bars maken

  Dit instructable zal u tonen hoe je pindakaas bars die smaak net als Reese's Peanut Butter Cups te maken. Stap 1: Verzamel uw ingrediënten 1/2 kop boter 1 3/4 kopjes suiker banketbakker 1 kop pindakaas 3/4 kop Graham cracker kruimels 1/4 kop boter 1/

 • Peanut Butter Cup / Cream Cheese Brownies
  Peanut Butter Cup / Cream Cheese Brownies

  Dit is mijn eerste Instructable dus ga zacht voor mij. Dit is één van mijn favoriete dingen te maken, geweldig met een glas melk, of doe wat ik doe, eet één en neem de rest aan het werk om boter iedereen voor gunsten. Voor onze Brownies we gaan naar

 • Crustless Homemade Peanut Butter en Jelly Pie
  Crustless Homemade Peanut Butter en Jelly Pie

  Opgroeien mijn favoriete sandwich was een PB & J met de korst afgesneden ... maar een grapje was gegrilde kaas met ketchup. Maar ik hield van hen en dat doen miljoenen kinderen elke dag. Ik kreeg de inspiratie voor deze taart terwijl het eten van een

 • Verborgen Peanut Butter Safe
  Verborgen Peanut Butter Safe

  Er is geen betere plek om dingen dan in een pot pindakaas verbergen ?! Stap 1: Materialen List Peanut Butter Jar (Maakt niet uit wat voor soort) band Stuff te verbergen (Ik gebruik een rekening $ 20) Mes Mond

 • Butterscotch & Peanut Butter Cornflakes
  Butterscotch & Peanut Butter Cornflakes

  Recept: 1/4 kop Peanut Butter 1 kopje Butterscotch Morsels 3 kopjes Corn Flakes instructies: Combineer hapjes en pindakaas in een grote pan tot het gesmolten is. Voeg cornflakes en roer tot alle vlokken vallen. Schep in kleine cupcake liners. Plaats

 • Hoe maak je een 30 sec Peanut Butter maken op brood.
  Hoe maak je een 30 sec Peanut Butter maken op brood.

  Hoe maak je een 30 sec Peanut Butter maken op brood. ingrediënten: Boterham [Elk type] Peanut Butter [Elk type] uitrusting: Knife [mes van de lijst] snijplank Stap 1: 1. Spreid het brood met pindakaas met behulp van een mes.

 • Chocolate Peanut Butter Candy Cane Swirl Bread
  Chocolate Peanut Butter Candy Cane Swirl Bread

  Chocolate Peanut Butter Candy Cane Swirl Recept: 2 kopjes bloem ½ eetl. bakpoeder ½ theel. zout 1 kopje bruine suiker 1 kopje amandelmelk 1 ei, losgeklopt 1/3 kop koolzaadolie 1 kopje donkere chocolade droomt pindakaas 12 zuurstokken, fijngemalen Rec

 • Hoe kan ik Peanut Butter Blossom Cookies maken
  Hoe kan ik Peanut Butter Blossom Cookies maken

  Deze "Instructable" zal je leren hoe je Peanut Butter Blossom koekjes te maken! Het is een eenvoudig recept met enkele stappen te volgen, en de koekjes proeven geweldig aan het eind. Genieten!! Stap 1: Lees de Recipe en Verzamel alle ingrediënte

 • Chocolade Behandelde Raisin Peanut Butter Cookies
  Chocolade Behandelde Raisin Peanut Butter Cookies

  Deze Chocolade Behandelde Raisin Peanut Butter Cookies kunnen een van de snelste, gemakkelijkste en meest decadente koekjes die ik ooit heb gemaakt zijn. Gewoon niet laten hun eenvoud gek houden. Er is iets magisch die toevallig deze ingrediënten in