Home > How To gemarineerde zalm Merk (Gravlax)

How To gemarineerde zalm Merk (Gravlax)

Tags:snacks-en
Advertisement

Het maken van gemarineerde zalm in huis (ook wel gravlax) is eenvoudig. Iedereen kan het doen! Alles wat je nodig hebt is een zalm, zout en suiker en de tijd om het te laten zitten. Dit is mijn familie formule, het blijkt erg lekker. In de video leg ik uit hoe dat te doen van het begin tot het einde. Ik hoop dat je het te proberen en te genieten!

Advertisement

Related Articles

 • Oven geroosterde diner met gemarineerde zalm
  Oven geroosterde diner met gemarineerde zalm

  Ik trok 4 middelgrote bieten, wat verse citroen takjes tijm en 1 bolletje knoflook uit onze tuin gisteren. Ik wilde het allemaal te gebruiken om deze mooie oven geroosterde diner te maken en ik mijn gemarineerde zalm vóór het branden met wat? Kunt u

 • Gegrilde gemarineerde zalm
  Gegrilde gemarineerde zalm

  Het recept (hier, aangepast van een wijn reclame) opgeroepen voor het snijden van de zalm in reepjes voor het grillen, maar ik vind dat koken intact resulteert in een betere voorbereiding en presentatie. Ook het gebruik van verschillende spiesen (of

 • Oven geroosterd WILDE gevangen zalm met wasabi TERIYAKI GLAZE
  Oven geroosterd WILDE gevangen zalm met wasabi TERIYAKI GLAZE

  Met slechts 6 ingrediënten is dit een makkelijk recept te maken, en het is slechts ongeveer 10 minuten om te roosteren als je eenmaal de gemarineerde zalm uit de koelkast te verwijderen. Hier geserveerd met een kant van Red Quinoa, bedekt met de wasa

 • Het maken van Lox At Home
  Het maken van Lox At Home

  Mijn vrouw wilde Lox voor Pasen. Ze is MESHUGGENEH, toch? Hallo, ik ben Scotty C. en ik maak lekkere dingen om te eten. 2,5 jaar geleden mijn vrouw kocht me een klas op charcuterie en ik heb het maken van worst, barbecue, ham, spek en gerookte kazen

 • Maple Syrup - Cedar Plank Salmon - Big Green Egg / Kamado Grill
  Maple Syrup - Cedar Plank Salmon - Big Green Egg / Kamado Grill

  Dit Instrutable is een andere één van mijn favoriete maaltijd te maken op mijn BGE kloon. Cedar opstap naar zalm met ahornsiroop glazuur en Sugar Maple roken houtsnippers. Laat me weten wat je denkt. Check out de youtube video voor meer informatie ov

 • -Parmesan Crusted Zalm
  -Parmesan Crusted Zalm

  Dit is een eenvoudige, snelle gerecht dat ik gewoon een soort van maakte een dag en het bleek erg goed. Ik willen hebben door zelf voor de lunch, maar ik weet zeker dat iemand slimmer dan ik kan komen met andere dingen om een ​​maaltijd van te maken.

 • WILD ZALM KABOBS met zoete paprika's, ananas, en courgette
  WILD ZALM KABOBS met zoete paprika's, ananas, en courgette

  Gemaakt met wilde zalm gemarineerd in een mengsel van oliën, specerijen en limoensap, dan spies met kleurrijke mini-paprika's, stukjes verse ananas, plakken van kiwifruit en Courgette Squash, deze kabobs niet alleen een geweldig voorgerecht, kunt u v

 • Gerookte zalm roomkaas in 2 eenvoudige stappen
  Gerookte zalm roomkaas in 2 eenvoudige stappen

  Dit spul is veel beter dan elke zalm roomkaas die je nergens anders vindt. Ik beloof. Voor de goede orde, kan dit worden gedaan met behulp van gerookte zalm of gepekeld zalm, aka beoordelingsproces of gravlax. Bekijk deze instructable voor het roken

 • Homemade Honey Gravlax
  Homemade Honey Gravlax

  neven en nichten van mijn moeder hebben een familiebedrijf vissen bedrijf aan de westkust. In de afgelopen jaren de zalm runs zijn geweest af, maar vorig jaar was een gigantische run. Er is al een tanker lekkage aan het hoofd van een primaire zalm sp

 • Het schilderen van het logo van het merk op uw kleding
  Het schilderen van het logo van het merk op uw kleding

  Nou, als je in een dringende behoefte aan de aangepaste item met het label van een bekend merk (zoals Ferrari hier), kunt u het volgende doen: Verf het op. Want het is voor u en niet te koop, bent u niet het schenden van de copyrights: het is een vor

 • Merk: Het Robotics Starter Kit vastleggen Sensor Data
  Merk: Het Robotics Starter Kit vastleggen Sensor Data

  Laatste Instructable bespraken we een beetje over wat de linefollow.ino programma aan het doen is. Ik presenteerde een Python-script dat zal ons toelaten om de bitsgewijze analyseren of verklaringen om te zien hoe de waarde die de read_Optical () met

 • zalm Pie
  zalm Pie

  Dit is een traditionele Russische Zalm Pie, gemaakt met zalm, kruiden en andere ingrediënten in een bladerdeeg shell.I hebben wat extra ingrediënten toegevoegd aan het veel lekkerder te maken. Je kon de taart maken de dag vóór en bewaar het in de koe

 • Bacon Bourbon gerookte zalm op Homemade Smoker
  Bacon Bourbon gerookte zalm op Homemade Smoker

  zelfgemaakte spek bourbon gerookte zalm Stap 1: zalm cure genezen zalm in gepureerde krokant spek, suiker, zout, bourbon, ahornsiroop en zwarte peper

 • Mosterd-dille geglazuurd zalm op een bed van verrukkingen met behulp van een Belgisch product van de regio!
  Mosterd-dille geglazuurd zalm op een bed van verrukkingen met behulp van een Belgisch product van de regio!

  Gisteravond maakte ik dit heerlijke uitgevonden zalm diner! Ik maakte een mooie glans voor mijn zalmfilets met behulp van een combinatie van verse dille, wat olie, peper, zeezout en een speciale Belgische product van de regio genaamd: Mosterd De Ster

 • Zalm en Kikkererwten gevuld Tomatoes
  Zalm en Kikkererwten gevuld Tomatoes

  Dit recept is een recente favoriet van mij. Ik hou van kikkererwten in bijna alles en de zalm salade ziet er zo schattig gevuld in de tomaten! Je kon krab of tonijn te gebruiken als je niet zalm hebben. Stap 1: Ingrediënten Je hebt nodig: 8 tomaten 1

 • A Lovely Wok Dinner With gemarineerde kip & 2 fruit uit eigen tuin
  A Lovely Wok Dinner With gemarineerde kip & 2 fruit uit eigen tuin

  Ik werkte een paar uur in de tuin en dan, snijd ik de 1e 2 grote handenvol verse koriander bladeren en stengels. Ik was van plan om ze te gebruiken in mijn diner en ik zag dat er was veel snijbiet. Dus, dit moest ook mee in het diner, ... Dus ik vond

 • Thai Zalm Chu Chee - Door Mimi
  Thai Zalm Chu Chee - Door Mimi

  Hier is mijn versie van de prachtige pittige zalm Chu Chee. Ik heb liefgehad waardoor dit snel en eenvoudig recept, en zou graag om het te delen. Stap 1: Ingrediënten voor Salmon Chu Chee - voor 2 personen 2 el olie Sijmen 2-3 eetlepels van Chu Chee

 • Merk: Het Robotics Starter Kit - Inzicht Bitwise Math
  Merk: Het Robotics Starter Kit - Inzicht Bitwise Math

  Deze blogpost is een vervolg op mijn knutselen met de Merk: hij Robotics Kit. Hopelijk kan ik doorgeven aan een deel van de informatie die ik heb geleerd, dus het zal het gemakkelijker maken voor anderen om op te staan ​​op snelheid op het werken met

 • Hoe maak je een "wegwerp" Brita merk water pitcher filter met actieve kool te vullen.
  Hoe maak je een "wegwerp" Brita merk water pitcher filter met actieve kool te vullen.

  Waarom kopen een vervanging filter voor $ 6 tot $ 10 (of meer) wanneer u uw oude filter cartridge behuizing kan vullen voor ongeveer 50 cent ?! Navullen is snel, gemakkelijk en voordelig. Als u een zoutvaatje kan vullen, dan moet je in staat zijn om