Home > Hot Wheels USB oplaadbare zaklamp

Hot Wheels USB oplaadbare zaklamp

Tags:leds
Advertisement

Hot Wheels USB oplaadbare zaklamp

Maak een kleine USB oplaadbare zaklamp bij een Hot Wheels formaat auto met LED's en een behoorlijke hoeveelheid warme lijm in kleine ruimtes.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt aan een lamp idee met Hot Wheels auto's en LED's, waar de koplampen moet gaan. Ik ben nog steeds sleutelen aan het grote project, maar langs de weg vond ik dit kleine side quest leuk en goedkoop. Het nemen van een kleine USB-zaklamp en striping het naar beneden om te passen in een Hot Wheels auto kan een oefening in de verpakking spullen in krappe ruimtes, maar met de juiste auto kan geweldig draaien.

De zwarte auto? Dat is een latere poging die ik heb gemaakt, nadat ik een idee wat ik aan het doen was had.
Dat is een echte Hot Wheels auto (1999 versie) van de 1938 Phantom Corsair. Als u geïnteresseerd bent ik dat model beschikbaar in mijn Etsy Store op: https://www.etsy.com/listing/108285700/hot-wheels-usb-rechargeable-flashlight

Stap 1: Onderdelen en kiezen van de juiste auto

Hot Wheels USB oplaadbare zaklamp

Hot Wheels en vergelijkbare grootte gegoten voertuigen op 1/64 schaal. Een 3mm LED verandert in een 192 mm (7,6 inch) koplamp. Groter dan normaal, maar niet zo ver weg.

Keuze van een auto is essentieel. Het moet een voldoende lege ruimte in het voertuig te hebben. Zeggen genoeg ruimte om $ 1,50 te nemen in kwarten gestapeld. ook aandacht besteden aan zaken als hoe de koplampen zijn afgebeeld op de auto - zijn ze in principe plat op de voorzijde grill of meer schuine? Het hebben van de front grill loodrecht op de grond maakt het makkelijker om ze in te passen en boor de gaten waar ze heen gaan. Zelfs met een paar van deze onder mijn riem ik vernietigde enkele Mini Cooper modellen te wijten aan de schuine koplampen.

Wees ervan bewust dat de Hot Wheels auto's hebben over het algemeen open ramen en stoelen en een stuurwiel in de auto. U moet deze extra details in het interieur te verwijderen om de zaklamp lef passen te maken. Ik probeerde doend aangepaste getinte ramen in een paar auto's en het zag er niet goed blijken te zijn, dus voor nu het is blootgesteld zaklamp onderdelen als je binnen te kijken.

Voor een eerste voertuig, ik ga aan te bevelen een merk dat niet Hot Wheels. Walmart (en andere winkels) draagt ​​het merk Adventure Wielen from Maisto, deze auto's zijn iets groter (meer ruimte om mee te spelen) en hebben zwarte kunststof ramen en geen interieur detaillering. Zoet.

De onderdelen List is eenvoudig:

Auto
USB zaklamp
paar 3mm witte LED's
USB mini B vrouwelijke socket
een paar 2-56, 1/8 "lang pan hoofd machine schroeven - houdt de auto bij elkaar als je klaar bent.
Een USB-kabel die kan aansluiten op een mini-poort - dit is heel gebruikelijk en u waarschijnlijk een paar tot rond op dit moment.

De auto kreeg ik bij de lokale Walmart. Al de rest ik uit Ebay en de lokale hobby winkel.

Probeer de helderste 3mm witte LED's vind je krijgt, de mijne zijn 20Kmcd bij 20mA modellen, 20 graden focus. $ 3.5 voor aantal 50

USB Flashlight - het heeft een kleine pcb met SURFACT componets, een batterij, een 5 mm LED, een schakelaar en een USB-aansluiting mannelijke monteren. Het gaat over het algemeen voor rond $ 3 tot $ 4 op Ebay.

Anderen hebben geplakt USB flash drives uit de achterkant van een Hot Wheels auto met de grote USB-aansluiting te steken. Ik probeer te laten zijn compact, zodat ik het vervangen van de USB-aansluiting met mini vrouwelijke versie. Krijg een met pennen uit te steken, niet het SMT type. Gebruikelijke prijs is rond de $ 4 voor 10 of zo.

Kleine schroeven - probeer een lokale hobby winkel of ebay of zelfs Amazon - kleine onderdelen heeft een aantal van deze.

Advertisement

Related Articles

 • USB oplaadbare zaklamp
  USB oplaadbare zaklamp

  In dit instructable zal ik laten zien hoe je een zaklamp die rekent binnen enkele seconden en duurt ongeveer een uur te maken. Allemaal met USB! Kunt u mij vertellen hoe ik doe op deze Instructable. Dit is mijn eerste. Dank je. Een tijdje terug Trial

 • USB oplaadbare Li-Ion LED zaklamp
  USB oplaadbare Li-Ion LED zaklamp

  Groeten collega-Makers, De inspiratie voor dit kleine project kwam naar me toe toen mijn goedkope Chinese MP3-speler is overleden op mij. Na een mislukte om het terug te brengen speelgoed leven, kwam ik erachter dat de batterij en het opladen circuit

 • Oplaadbare zaklamp voor uw auto
  Oplaadbare zaklamp voor uw auto

  Dit is mijn bijdrage voor de zaklamp wedstrijd. In dit instructable zal ik laten zien hoe je een oplaadbare zaklamp dat de kosten van uw auto te maken. Ik kreeg dit idee zoals ik vaak merk dat ik met behulp van de zaklamp die ik in mijn auto te houde

 • USB-oplaadbare laser pointer
  USB-oplaadbare laser pointer

  In dit Instructables, heb ik gedetailleerde instructies om een ​​USB oplaadbare verdediging laser bouwen ontwikkeld. Ik kwam met dit idee om mezelf te beschermen tegen de knaagdieren (possums en wasberen), die in mijn omgeving, alsook voor zelfverded

 • USB-oplaadbare batterij pack voor Bicycle Lighting
  USB-oplaadbare batterij pack voor Bicycle Lighting

  Het vervangen van (AA of AAA aangedreven) batterijen in fietsverlichting is een pijn (en niet goed voor het milieu) en fietsverlichting met ingebouwde oplaadbare Lithium batterijen zijn duur. Dit instructable zal laten zien hoe om te zetten (AA of AA

 • USB oplaadbare Fire Starter
  USB oplaadbare Fire Starter

  Dit Instructable is voor een USB oplaadbare Fire Starter. Ik heb dit getest met het aansteken van een aantal papieren handdoeken op brand en kon worden veelbelovend voor een kampvuur starter apparaat. Hier zijn de lijst van materialen: MATERIAAL: AAN

 • Oplaadbare zaklamp met Hand-Crank Generator
  Oplaadbare zaklamp met Hand-Crank Generator

  Dag Allemaal!! Het is al lang geleden dat ik voor het laatst postte een instructable. Ik hoop dat ik een instructable post een week of per twee weken vanaf nu, dus ik ben terug! Vandaag ga ik je laten zien hoe je een oplaadbare zaklamp Met Hand-Crank

 • IRON MAN thema oplaadbare zaklamp
  IRON MAN thema oplaadbare zaklamp

  Hallo vrienden.... het is een oplaadbare zaklamp die we kunnen beheersen door bewegingen van de hand. Iron man thema zaklamp. Stap 1: Wat heb je nodig ... - LEDs hier gebruik ik 13 witte LED's -TP4056 Lader circuit - Roestvrij staaldraad - PCB - Plas

 • USB oplaadbare soldeerbout: Solderdoodle Pro
  USB oplaadbare soldeerbout: Solderdoodle Pro

  Klik hieronder om onze Kickstarter project pagina te bezoeken voor Solderdoodle Pro 2.0 en pre-order van een productie model! http: //www.kickstarter.com/projects/249225636/sold ... Solderdoodle Pro is een draagbare, draadloze, USB oplaadbare soldeer

 • Maak een gelikte Hot Wheels USB Key!

  Eenvoudige stappen om een ​​Hot Wheels USB-stick met werkende wielen maken. Geweldig voor rollend over een conferentie tafel!

 • micro oplaadbare zaklamp
  micro oplaadbare zaklamp

  Een eenvoudige oplaadbare zaklamp Hoe maak je: Licht: 1. Neem een ​​LED en sluit een overstap naar de positieve kant. 2. Sluit de andere kant van de schakelaar om het positieve van de super-condensator 3. Sluit de LED's negatieve naar de positieve ka

 • Vermogen Stacker: Stackable USB oplaadbare batterij System
  Vermogen Stacker: Stackable USB oplaadbare batterij System

  Klik hieronder om onze Kickstarter project pagina voor Power Stacker, en pre-order een productiemodel te bezoeken! http: //www.kickstarter.com/projects/249225636/powe ... Macht Stacker is een draagbare, modulaire, USB oplaadbare lithium-ion accu. Sta

 • Solar USB dual power LED oplaadbare zaklamp
  Solar USB dual power LED oplaadbare zaklamp

  Dit is mijn eerste Instructable en mijn bijdrage voor de USB-wedstrijd. Het is precies zoals de titel staten. Dit instructable laat zien hoe u een Solar LED zaklamp om de macht te nemen van USB aan te passen (en op te laden als het donker is, en het

 • USB oplaadbare LED zaklamp (laadt ook uw telefoon)
  USB oplaadbare LED zaklamp (laadt ook uw telefoon)

  Ik vond een oude Black and Decker Snake Licht bij een kringloopwinkel vorig jaar, ik dacht dat ze waren een beetje frisjes toen zij uit in de jaren '90. Ik snel gemoderniseerd met een 1W onmiddellijk LED in het welke de levensduur van de batterij ver

 • Maak je eigen USB oplaadbare LED koplamp Torch
  Maak je eigen USB oplaadbare LED koplamp Torch

  Wij zullen een oplaadbare LED zaklamp hoofd als degene die we zien op TV en op het internet zoals deze in de afbeelding te maken. Ours misschien niet zo luxe, maar het zal een zeer helder licht te laten lezen in volledige duisternis het beste van all

 • Vijf Watt 1 High Power LED oplaadbare zaklamp
  Vijf Watt 1 High Power LED oplaadbare zaklamp

  Of u nu een hoge energie zaklamp voor lange afstand verlichting nodig heeft, een koplamp voor het fietsen in het donker, of gewoon wilt de concurrentie overtreffen, zal dit u laten zien hoe. Stap 1: De Materialen en kosten 1 - Vijf Watt High Power LE

 • Draagbare oplaadbare zaklamp.
  Draagbare oplaadbare zaklamp.

  Voor vele dagen heb ik niet iets dat draagbaar, handig en zeer nuttig in geval van nood purposes.I ben zeer geïnteresseerd in het maken van draagbare gadgets zoals mobiele telefoon laders, zaklampen etc etc zal worden gemaakt .. Dit instructable is o

 • High Power LED oplaadbare zaklamp
  High Power LED oplaadbare zaklamp

  Hallo friends.This Instrueer-able is zeer nuttig voor adventurers.I zoals LEDs. En ik hou van fakkels. Ik heb altijd al op zoek naar een zaklamp die kan oplichten tot 3 tot 4 uur, en uiteindelijk maakte ik het. Onderschat niet de inspanning van desol

 • Een krachtige oplaadbare zaklamp
  Een krachtige oplaadbare zaklamp

  Hi co - intructable vrienden ... in mijn vorige instructable, ik legde een goedkope en krachtige zaklamp, maar later dacht ik dat het beter is om een ​​oplaadbare te maken en terwijl ik het houden van en het oversteken van een donkere straat besefte