Home > Homestuck Troll Horns

Homestuck Troll Horns

Tags:fantasie
Advertisement

Homestuck Troll Horns

Dag Allemaal. Vandaag ben ik ga je laten zien hoe je goedkoop, eenvoudig en fatsoenlijke Homestuck cosplay horens te maken. Ik zal met behulp van Terezi's aan te tonen, maar dit werkt met elke hoorn. Als je niet net als de manier waarop ik het doe, voel je vrij om dit te gebruiken voor inspiratie. De lengte van dit project afhankelijk van de grootte van hoorns. Kleinere hoorns (Karkat, Sollux, Terezi) neemt slechts 2-4 uur, terwijl grotere hoorns (Tavros, Gamzee, Aradia) kan tot een dag of twee. Maak je geen zorgen, het grootste deel van de tijd wordt besteed verhuur van de klei droog. Laten we beginnen.

Stap 1: De Supplies

Homestuck Troll Horns

Hier is wat je nodig hebt:

X Modelleerklei, bij voorkeur lucht drogen, want het is veel gemakkelijker te gebruiken en goedkoper. Ik adviseer Model Magic, maar de meeste lucht drogen klei zal werken. UITZONDERING: Ik kan niet genoeg benadrukken. Gebruik GEEN Crayola klei. Ik maakte deze fout, en nog steeds spijt van krijgen. Dit is de ergste klei voor dit project.
X Paardebloem, Oranje, en Dark Orange Acrylverf
X Paint Primer
X Sand Paper. De meeste granen zal werken. Geen specifiek.
X Tin folie
X Popsicle Sticks
XA ondergrond om op te werken
X Time

Advertisement

Related Articles

 • Homestuck Troll Horn attatchment
  Homestuck Troll Horn attatchment

  Dag Allemaal. SO spijt over het feit dat zo laat deze tutorial te uploaden. Ik heb eigenlijk een beetje vergeten over het ... toen ik eindelijk herinnerde, kreeg ik erg druk met mijn community theater productie. Oprechte excuses aan mijn volgelingen

 • Ontwerp Een Cosplay Demon Horn Voor 3D Printing
  Ontwerp Een Cosplay Demon Horn Voor 3D Printing

  Mijn dochter wilde een demon (Oni) vorm van een anime karakter cosplay. In tegenstelling tot de hoorns op een traditionele / bijbels demon, haar nodig om uit te breiden horizontaal onder leiding van haar voorhoofd. Dat betekende ze zo licht mogelijk

 • Fiets Air-Horn / Brandblusser Air-Horn
  Fiets Air-Horn / Brandblusser Air-Horn

  Dit is een eenvoudige instructable dat een normale brandblusser verandert in een lucht tank voor een lucht-hoorn. en ja het is luid. kunt u ongeveer 10 goede blast tussen tankbeurten te krijgen. Stap 1: Materialen 1) Brandblusser met rubberen slang v

 • DIY Maleficent Horns
  DIY Maleficent Horns

  Simple DIY Maleficent horens! Stap 1: Maak de Horns Wat je nodig hebt in deze stap: 2 Flexi banden - 12 inch Krant afplakband Bend flexi banden met vorm zoals hoorns. Wikkel elk flexi band met de krant, en zorg ervoor om meer papier toe te voegen aan

 • TWO $ STEEL BIG shoe-horn
  TWO $ STEEL BIG shoe-horn

  Ik was op zoek naar een sterke en grote shoe-horn voor mijn laarzen. Zoals de meeste zijn gemaakt op plastic of messing, besloot ik mijn eigen op staal. Als voorbeeld, mijn oude nikkel-messing shoe-horn gebogen in het midden. materialen: Een roestvri

 • Unicorn Horn
  Unicorn Horn

  uncorn hoorn op glitter hoofdband Stap 1: Materialen karton glitter lint hoofdband warme lijm zilver spraypaint goud spraypaint (optioneel) Stap 2: Meet het meten van de kartonnen u uitgerold naar 16 inches Stap 3: Verf van de nevel spuitlak hoorn zi

 • Maak een trolling motor monteren van een gangboord haak soort ladder
  Maak een trolling motor monteren van een gangboord haak soort ladder

  Ik kon geen goede manier om een ​​trolling motor te monteren op deze kleine oude 16 ft runabout niet vinden. Ik kwam met dit ontwerp, opgebouwd uit junk tot rond het huis. Werkt prima en houdt het slepend motor uit de weg. Stap 1: Scheur het uit elka

 • Hoe kunt u uw vrienden troll
  Hoe kunt u uw vrienden troll

  Ok, dus ik wed dat jullie allemaal vragen zich af: "Hoe kan ik Troll mijn vrienden op hun computers op een manier die ze nooit zou vermoeden? ' Nou ik heb gemaakt een ding op een batchbestand dat ik omgezet in exe zodat het lijkt meer profesional op

 • Rig A Car Horn Nu Alarmclock!
  Rig A Car Horn Nu Alarmclock!

  Moe van het te laat voor iets? Is uw wekker niet luidruchtig genoeg? Waarom niet rig een claxon om uw wekker !? Hier is een gids die zal je leren hoe dit te doen. ~ Als u liever kijken naar video's. Hier is een volledige video tutorial ik heb gemaakt

 • Maak een Troll Cave voor je baas
  Maak een Troll Cave voor je baas

  Onze baas ben verhuisd naar een kleine ruimte onder de trap; dit was eigenlijk goed, want het gaf hem meer privacy van wordt onderbroken op de winkelvloer, maar het was een gezellige ruimte. Op een gegeven moment begon hij noemde het de "de troll gro

 • Het zetten van een auto Horn op de fiets!
  Het zetten van een auto Horn op de fiets!

  I'v gevonden in mijn fietsen avonturen, chauffeurs zijn afstandelijk, afgeleid en gewoon blind voor ons weinig stukken metaal op de weg. I'v vond ook het geven van een beetje schreeuwen voordat een bestuurder maakt een rechtse bocht met uit signaleri

 • Tavros Horn Cosplay Help
  Tavros Horn Cosplay Help

  Dus, dit is wat ik ben het maken van (unfinished, maar ik betwijfel of je hulp nodig hebt zoals ik zal uitleggen van de afwerking van de horens na) dus ... Yup, ik hoop dat het nuttig is, ze zijn zeer licht van gewicht! De dingen die je nodig hebt ni

 • Gemakkelijk, lichtgewicht Antlers of Horns
  Gemakkelijk, lichtgewicht Antlers of Horns

  Ik heb onlangs gezien ton van de burleske performers, hipsters en fotografie modellen over het hele internet dragen ontzagwekkende uitgebreide gewei hoofd jurken. Ik dacht dat een van die de perfecte aanvulling op mijn Lorax kostuum deze Halloween zo

 • Old School Batch Trolls
  Old School Batch Trolls

  Dit is een kleine, snelle instructable over hoe je een kleine (en eenvoudig op te lossen) trol op uw vrienden doen alleen voor de grappen. Ik heb het gezien genomen te ver voor, maar als je dat probleem hebt dan is het jouw schuld. Stap 1: TEXT file

 • Loud Bike Horn (claxon) -gemakkelijk te maken
  Loud Bike Horn (claxon) -gemakkelijk te maken

  Dit is een echte auto hoorn op een fiets. Leer hoe je het zelf te bouwen! Stap 1: u nodig -de hoorn, kreeg ik een Wolo maxi geluid duel horns -wire, gebruikte ik 12 gage draad, maar het is aan u -1/4 Inch connectors en sommige crimpers -Batterij, geb

 • Coat Kurloz Prom Tux -Homestuck / Skeleton Sport
  Coat Kurloz Prom Tux -Homestuck / Skeleton Sport

  Houdt u van de webcomic Homestuck? Mijn zoon doet, dus toen hij me vroeg om hem te helpen naaien van een Kurloz prom smoking, ik zei "geen probleem!" Hier is hoe ik het deed: Stap 1: Stap 1, het vinden van een jas sport Stap 1: Vind jas een spor

 • Blaas uw eigen air-horn
  Blaas uw eigen air-horn

  De meeste sport-fans zijn vertrouwd met de zeer luide air-horns aangedreven door een spuitbus met perslucht. Dit Instructable vertelt u hoe u uw eigen air-horn van gewone huis-hold kladjes te maken. Met een beetje oefening kan elke air-hoorn duurt mi

 • Electric Trolling Motor Canoe
  Electric Trolling Motor Canoe

  Als je niet op zoek bent naar super-speed, of wilt u een rustige manier om te vissen, krijgen rond het meer, of uit te breiden uw camping reizen, een elektrische kano is de weg te gaan! Deze kano modificatie is eenvoudig te bouwen en krijg je een top

 • Telefoon Horn passieve versterker
  Telefoon Horn passieve versterker

  Ik heb een paar van deze projecten online de laatste tijd gezien en echt wilden hebben een zelf gaan - kreeg mijn kans deze week toen ik pakte een oude decoratieve bugel voor £ 1 in de kofferbak. Het duurde slechts een uur of twee in beslag, en zorgd