Home > Hoe te repareren slechte sectoren op een iPod (3G)

Hoe te repareren slechte sectoren op een iPod (3G)

Tags:appel
Advertisement

Hoe te repareren slechte sectoren op een iPod (3G)

Ik heb met deze iPod (3G) in de buurt van ver, zoals enkele jaren. Ik had bijna weggegooid, omdat het gaf het mappictogram.

Ik zat te denken van het kopen van een MP3-speler met een uit-knop (na de bittere ervaringen met de 3G krijgen soms geplakt) enkele weken geleden en ik dacht dat ik een appel een laatste keer te proberen. Na Googlen voor een paar seconden vond ik het resetten, disk mode en diagnostische modus sneltoetsen , dus ik dacht bij mezelf dat het weer functioneerde. Zo installeerde ik iTunes en bijgewerkt het ding om een ​​nieuwe start te krijgen en begon het omgaan mijn muziek op. Het probleem was niet uit hoe hard ik ook probeer het nooit zou iets voorbij de 1GB merk te kopiëren. Ik heb geprobeerd zoals alles. Ik probeerde software zoals Songbird (door de manier waarop een aardige open source muziekspeler die ondersteunt iPod synchroniseren) Ik probeerde het kopiëren van songs tot ongeveer 990MB en dan het kopiëren van nota's (zoals honderden van hen) of contacten (honderden van hen) alleen maar om te proberen te kopiëren iets voorbij het 1GB punt, maar elke keer dat het ofwel stuck kreeg of werd beschadigd. maakt me opnieuw terug naar de oorspronkelijke staat met behulp van de iPod. herstellen -> corrupte of vastzit, opnieuw in te stellen of te herstellen -> corrupte of vastzit ... dit moest gaan al geruime tijd voor mij om te beseffen dat de harde schijf was eigenlijk met slechte sectoren op ongeveer 1GB
De 3G gaf helemaal geen probleem als ik bleef in de 1GB marge het was alsof we een iPod 3G met slechts 1 GB: D. elke manieren na het zien van dit heb ik besloten dat het was het einde van het!
Toen dacht ik aan mijn zelf als ik kon gewoon verder komen dan de 1GB punt sommige hoe het was een leien dakje voor de rest van de 12GB (hopelijk) - het totaal was 13,7 GB of iets dergelijks. Dus ik op zoek naar de beschadigde schijf te repareren.
Na een paar uur had ik een 12GB iPod (3G) in mijn handen

Heres wat je nodig hebt (of wat ik had)
1. een ruw idee waar de slechte sectoren
2. Natuurlijk is de Firewire-kabel (de iPod (3G) laadt niet af USB)
3. Een Windows XP-pc
4. Met de iPod updater geïnstalleerd (ik weet niet of je de updater kunt gebruiken in iTunes of niet)
4. Een ubuntu PC (ik heb een dual boot)
5. Met gparted geïnstalleerd (Misschien een partitie gereedschap zou doen. Elke hoe ik gebruikte deze)
Nu bent u goed om te gaan!

Gelieve niet dat sommige van de beelden zijn afkomstig van Google, niet van mij
Oh, en door de manier waarop gebruik dit op eigen risico, ik zal niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw apparatuur
Ik denk niet dat je iets te verliezen in uw iPod (3G) tegen de tijd dat je dit leest zou kunnen hebben: D

Stap 1: Een frisse start!

Hoe te repareren slechte sectoren op een iPod (3G)

Stap 1
op Windows XP
Gebruik de iPod updater om je iPod te herstellen naar de fabrieksinstellingen staat
Als je dit doet in de iPod maakte het wordt automatisch opnieuw opgestart en voltooi het proces
Als je dit doet in de disk mode je zou moeten een handmatige reset te doen als je eenmaal ziet de "OK to Disconnect" sign
resetten door het houden van het menu en de play-knop, zonder los te koppelen, of je zou moeten om dit opnieuw te doen.
een keer resetten ziet u het Apple-logo en een statusbalk vullen, en dan weer de 'Koppel niet los "scherm zal verschijnen
en de iPod updater zal zeggen dat de iPod is hersteld
Koppel de iPod door te klikken op het pictogram van verwijderen in het systeemvak
Dan zou je moeten de taal te selecteren
OK nu de iPod is als nieuw

Stap 2: Format!

Hoe te repareren slechte sectoren op een iPod (3G)

Stap 2
op Windows XP
Klik met de rechtermuisknop op Deze computer en kies Beheren
In de Mange venster klikt u op de opslag -> disk management (lokaal)
Nu heb ik de Ipod verslaafd als Disk 1 en je krijgt een niet-toegewezen ruimte over 39MB te zien in de voorkant van de iPod (Merk op dat in het beeld dat ik heb hier is er een niet-toegewezen ruimte van enkele gigabytes, dus na het proces is voltooid)
Klik met de rechtermuisknop op de toegewezen gezonde verdeling van de iPod en selecteer Opmaak
gebruiken
1. File: FAT32
2. allocatie unit size: 16K
3. Schakel het uitvoeren van quick-formaat vakje
en klik op Opmaak

Stap 3: Het formaat!

Hoe te repareren slechte sectoren op een iPod (3G)

Stap 3
op Ubuntu
Sluit de iPod (annuleren elke dialoog autorun)
Ga naar gparted
in gparted klik op de dev / *** (** GB) knop / waarop de schijf wordt op dit moment wordt weergegeven,
Klik erop en van de daling te selecteren onderaan het station dat is de iPod.
U zult zien dat niet-toegewezen 39MB en het FAT32 geformatteerd rust in de tabel (de bijgevoegde afbeelding is niet het werkelijke ding)
Klik op Apparaatbeheer in de menubalk en selecteer ontkoppelen
Klik nu op de FAT32 geformatteerd deel van de schijf en klik op de Resize / Move knop
yow zullen de resize venster te zien met een bar met 2 handgrepen aan de zijkanten
Nu is het formaat van de partitie (sleept u de greep), zodat de regio we denken dat de slechte sectoren buiten het actieve gebied, in mijn geval Ik trok de linker handvat tot ik sloeg de 1GB mark
De tweede en derde keer dat ik het deed, ik getypt in 12288 in de nieuwe grootte tekstvak (sinds 12288 MB = 12 GB) trok de actieve segment helemaal naar rechts, zodat de vrije ruimte volgende nul
Klik dan Resize
De status bars wordt gestart en na een paar minuten zul je zien dat de autorun dialoogvenster dat verschijnt wanneer u de stekker in je iPod zal verschijnen kunt u negeren of annuleren
En het proces zal eindigen (soms het eindigt met een fout, maar het is ok)
Sluiten gparted
Ontkoppel de iPod
En Bingo !!! Je hebt jezelf kreeg een 12GB (in mijn geval) iPod die vrij is van slechte sectoren.

Stap 4: Muziek?

Ik beveel dat je verder gaat met Windows voor het kopiëren van muziek op de iPod,
Ik gebruik nog steeds zangvogel voor het kopiëren van muziek op de iPod
Ik wist niet eens te proberen iTunes na de lil herstel omdat zangvogel lijkt om zo'n groot werk te doen

Stap 5: Let op !!!

Nu hier de vangst
Je moet de iPod ten minste eenmaal per dag wakker, zo lang als de iPod gaat slapen het zal wakker worden, maar sommige hoe als je het niet wakker maken voor een hele dag zal het uit te schakelen. (Ik weet niet de exacte tijd periode is het in slaap blijft of gaat uit) Dan zal deze in te schakelen, maar het zal zijn met de mappictogram slechte dan je zou moeten het hele ding helemaal opnieuw doen
Zolang u uw iPod vaak geen probleem te gebruiken!

Ok dat is het! Ik hoop it'l uit te werken voor u, ik denk dat als je een goede partitie editor die draait op Windows die u toelaat om partities aan te passen, je gewoon nodig dat Ubuntu beetje! Ik heb Googled voor uren op het herstellen van harde schijven, maar gparted was de enige fatsoenlijke stukje software die ik heb gevonden.
Voel je vrij om commentaar te leveren, of vraag!

Advertisement

Related Articles

 • Hoe te jailbreaken met redsn0w op een iPod 5.1 Vaste
  Hoe te jailbreaken met redsn0w op een iPod 5.1 Vaste

  Heeft jailbreaking een instrest voor een tijdje? Wil je veilig wilt, zorgeloos jailbreaking? Wilt u te glijden uit appels handen en ontgrendelen wat je iDevice was Hidding? Als u ja gezegd op een of meer van deze vragen, blijven lezen; Voor u kan lat

 • Hoe maak je een iPod touch of iPhone 3G jailbreaken (geen computer nodig !!!! JUST WIFI !!!)
  Hoe maak je een iPod touch of iPhone 3G jailbreaken (geen computer nodig !!!! JUST WIFI !!!)

  dit is hoe je een iPod touch of iPhone jailbreaken. im niet echt zeker welke versies je wel of niet moet hebben, alles wat ik weet is de mijne is 4.2.1 en het werkte op de mijne. Stap 1: Het eerste wat oke, deze jailbreak duurt slechts een minuut. Ga

 • Hoe maak je een Ipod inbreken in een zaak voor een HPDA, sigaretten, geld, visitekaartjes ... etc.
  Hoe maak je een Ipod inbreken in een zaak voor een HPDA, sigaretten, geld, visitekaartjes ... etc.

  Op een vroege ochtend was ik op het werk (in een klein centrum van de stad coffeeshop), het brouwen van een groot bad van ice tea. Om een ​​of andere reden leek het een goed idee om mijn Ipod in mijn hand terwijl ik probeerde om het bad te verplaatse

 • Hoe kan ik een iPod Line Out Dock te maken
  Hoe kan ik een iPod Line Out Dock te maken

  Dit is hoe ik een ipod Line Out Dock (LOD) Dit is geen definitieve gids met alle middelen. Dit zal niet werken op alle iPods. Sommige nieuwere modellen dan de mijne (3e generatie nano) nodig pennen 15 + 16 links in en overbrugd met soldeer. En sommig

 • Hoe kan ik een iPod Touch Jailbreak
  Hoe kan ik een iPod Touch Jailbreak

  Stap 1: Supplies Hier is wat je nodig hebt om uw iPod Touch jailbreak: 1. Een internetverbinding 2. Een computer (PC, omdat de Mac-bestandssysteem is anders, en ik weet niet van de Mac-bestandssysteem.) 3. Sn0wbreeze 2.7 (Download hier ) Nadat u op "

 • Hoe maak je een boek te maken in een iPod-dock.
  Hoe maak je een boek te maken in een iPod-dock.

  In dit instructable zal ik laten zien hoe je een oud boek te maken in een iPod touch dock (werkt voor andere apparaten ook). Materialen: 1 Hard terug boek, karton (ik gebruikte de dunnere soort gevonden in kleine dozen), deksel van de plastic behuizi

 • Hoe te nemen van elkaar een iPod shuffle
  Hoe te nemen van elkaar een iPod shuffle

  Dit is hoe je een iPod shuffle 2e generatie demontage. Geniet ervan... Stap 1: Stap 1: krijg een iPod die je niet wilt

 • Hoe maak je een iPod-dock Gratis!
  Hoe maak je een iPod-dock Gratis!

  Hallo Ik ga je vertellen hoe maak je een iPod Dock Gratis geen kosten !!! Hier is wat je nodig hebt: iPod iPod Dock (Little Thing Wight die wordt meegeleverd met de iPod bij aankoop) USB iPod-aansluiting naar computer Een Rubber Band A Computer (Sorr

 • Hoe maak je een iPod of iPhone Case
  Hoe maak je een iPod of iPhone Case

  Stap 1: Bekijk deze video Om een ​​iPod of iPhone zaak te maken adviseer ik u de video over hoe u een iPod / iPhone-case van ambachtelijke leven te kijken. Deze video zal langzaam maar duidelijk / leert u hoe u de zaak te maken. Het spijt me dat ik j

 • Onze eiken keuken aanrechtbladen zag eruit als een hillbilly na een slechte gevecht mist een aantal ernstige tanden. (Hoe Ik heb het verknald en toen mijn fouten vast.)
  Onze eiken keuken aanrechtbladen zag eruit als een hillbilly na een slechte gevecht mist een aantal ernstige tanden. (Hoe Ik heb het verknald en toen mijn fouten vast.)

  Het leek de perfecte keuze voor ons kleine landje keuken. We had gemaakt alles zo, leek het logisch dat we zouden maken van onze aanrechtbladen ook. Aanvankelijk, toen ik dacht dat deze vernieuwing was niet van plan om absoluut en totaal drain onze b

 • Hoe naar een iPod scherm Reinig, GRATIS.
  Hoe naar een iPod scherm Reinig, GRATIS.

  Ok jongens, ik weet dat sommigen van u niet moet die stomme kleine doek voor het schoonmaken van de iPod-scherm. ik niet de mijne toen ik hem kocht de dang ding van ebay. Sorry Alle dit is alleen voor de iPod Touch 1G !!!!!! IPhone en iTouch 2e gener

 • Hoe Jailbreak (Hack) een iPod / iPhone
  Hoe Jailbreak (Hack) een iPod / iPhone

  Ik weet dat je iemand waar je weet of gehoord van iemand die een van deze 'jailbroken' iPhone of iPod touch hebben gezien. Het hebben van een jailbroken een van deze kunt u ook besparen veel geld. De jailbroken versies kunnen gratis appstore app te d

 • Hoe maak je een kleine luidspreker voor een ipod te maken
  Hoe maak je een kleine luidspreker voor een ipod te maken

  Hallo! In dit instuctable, zal ik laten zien hoe je een eenvoudige luidspreker arrangement u kunt maken voor een iPod of andere mp3-speler te maken. Je moet over een zeer fundamenteel begrip van de bedrading in te gaan op dit hebben. Stap 1: Material

 • Hoe maak je een iPod Stand behulp van een oude cd

  Het is een zeer eenvoudig project die je kunt doen thuis met de kinderen, met toezicht van een volwassene natuurlijk. Je zal nodig hebben: 1 cd 1 aansteker Eigenlijk wat je doet is het verwarmen van de Cd met de lichtere tot het begint te smelten, Op

 • Hoe maak je een Ipod Shoulder Mount maken !!!
  Hoe maak je een Ipod Shoulder Mount maken !!!

  Heb je ooit nodig is om uw ipod ergens te maken aan een foto of iets opnemen en je kunt niet omdat je iPod zal niet blijven? In dit instructable zal ik je leren hoe je dat probleem op te lossen met een ipod schouder mount. Stap 1: Supplies! Het enige

 • Hoe te jailbreaken van een iPod touch 4e generatie
  Hoe te jailbreaken van een iPod touch 4e generatie

  GELIEVE TE LEZEN! Zoals u wellicht weet, is jailbreaking een iPod overtreden appels veiligheid op de kloof, daarom overtreden elke warrant. moet je lezen over jailbreaking voor het begin van dit project. plese me niet melden voor het doen van deze tu

 • Hoe kan ik een iPod lader te maken
  Hoe kan ik een iPod lader te maken

  Als u niet wilt dat uw iPod aan te sluiten op de computer de hele tijd, of wil je gewoon opladen uitchecken dit instructable! Stap 1: Materialen Haar zijn de materialen die u nodig hebt: 1. De top van een mobiele telefoon oplader (het moet loskomen)

 • Hoe maak je een ipod microfoon horen minder statisch.
  Hoe maak je een ipod microfoon horen minder statisch.

  Wat je nodig zult hebben: 1.) Een iPod touch of iPhone met een stemopname app (ik gebruikte Ladida [I highly recommend it]) 2.) hoofdtelefoon met een microfoon in hen 3.) snaar 4.) en schuim (im met behulp van een noise-cancelling hoofdtelefoon gebru

 • Wijzigen van een goedkope USB-lader aan op een iPod, iPhone of Samsung Galaxy voeden
  Wijzigen van een goedkope USB-lader aan op een iPod, iPhone of Samsung Galaxy voeden

  Een paar jaar geleden kreeg ik een iPod touch als een geschenk en ik besloten om een ​​USB-lader te kopen voor het. Dus kocht ik een echt goedkoop een, maar het nooit gewerkt. De iPod, eenmaal aangesloten, vond het niet leuk en wilden niet op te lade