Home > Hoe te pallets dissamble

Hoe te pallets dissamble

Tags:pallets
Advertisement

Hoe te pallets dissamble

Dit is een tutorial om dissamble pallets.

Stap 1: Materialen

Hoe te pallets dissamble

De materialen zijn:

 • Pallet.
 • Hamer.
 • Kickstand.
Advertisement

Related Articles

 • Hoe te pallet hout voor hergebruik terug te winnen, zonder verbreking van de planken.

  Ik heb een pallet tuin project om het te starten, was ik een zending van 60 pallets die ik moest deconstrueren gegeven.! Ik heb alle mogelijke manieren om ze te breken proberen! De ene in deze video werkte het beste voor het terugwinnen van het hout

 • Hoe maak je een Cut Pallet Denail
  Hoe maak je een Cut Pallet Denail

  Als u mijn 'baar volgen op "Hoe een Pallet demonteren", u kan nog steeds willen de nagels eruit te komen. Ik weet dat sommigen van jullie verworpen dat demontage methode uit de hand als gevolg van de wens voor nagel-free hout. Geen schrik hebben

 • Outdoor Pallet Garden
  Outdoor Pallet Garden

  Dit instructable zal u tonen hoe een pallet tuin kan worden geconstrueerd. Super lage kosten, voornamelijk gerecycled materiaal en een beetje elleboog vet zorgen voor een oase in uw achtertuin die je het hele jaar door zal voorzien met producten als

 • Pallet Koffietafel
  Pallet Koffietafel

  Liefde gebouw met pallets? Deze pret project maakt gebruik van drie pallets om een ​​unieke salontafel te maken. Ik hou van dit ontwerp, want het geeft je een vlakke ondergrond op de top, dat is niet altijd gemakkelijk te bereiken met pallets. Als di

 • Pallet Table Game of Thrones - DIY Tutorial
  Pallet Table Game of Thrones - DIY Tutorial

  Wilt u weten hoe een pallet kan worden omgezet in een salontafel met een kaart van Westeros op de top van het? Nou, dan is uw geluk! Items nodig: Zag Hamer Koevoet set-plein Pen Potlood schroevedraaier band Kaart van Westeros in de gewenste grootte (

 • Oplichten Pallet Hoofd van Commissarissen en bonus telefoon dock
  Oplichten Pallet Hoofd van Commissarissen en bonus telefoon dock

  Dit project kostte me een paar uur om het hoofd board af te ronden. U vindt er een basiskennis van hoe de pallets uit elkaar te halen, zal ik het plaatsen van een andere instructable over hoe pallets uit elkaar te halen maar wilt. U zult ook willen o

 • Pallet Furniture Desk - Thuis Command Center
  Pallet Furniture Desk - Thuis Command Center

  Dit is het huis commando centrum, dat ik gebouwd voor mijn vrouw en ik (en, zoals je kunt zien, onze 1 jaar oud). Ik doe pallet meubilair voor een tijdje nu, en dit is het grootste project tot nu toe geweest. We huren een 500 vierkante voet plaats, e

 • Pallet tuin ligstoelen
  Pallet tuin ligstoelen

  Maak uw eigen tuin lounge stoelen uit vrije pallets. Eenvoudig ontwerp, functionele en recycling allemaal in één! Meer info en andere projecten is te vinden op shoestringpavilion.blogspot.com Stap 1: Dit zijn de materialen die je nodig hebt: (Als u h

 • Pallet Garden Trellis
  Pallet Garden Trellis

  Dit instructable wordt beschreven hoe u een tuin hekwerk gemaakt van pallethout te creëren. Toen ik was op bezoek bij mijn ouders in West-Maryland, merkte ik de korte hekjes hadden ze in kleine bloembakken. Ze zeiden dat ze gekocht bij een Amish veil

 • De Pallet Bijbel: Het vinden, Inspecteren en Demontage Pallets
  De Pallet Bijbel: Het vinden, Inspecteren en Demontage Pallets

  Voor degenen onder ons in de DIY, upcycling en houtbewerking gemeenschappen, heeft sloophout een stijgende kracht als een medium voor home projecten al jaren. Het uiterlijk en de geschiedenis geven onze meubelen en woondecoratie een personage dat men

 • Pallet Desktop Plantenbakken
  Pallet Desktop Plantenbakken

  Wat zijn ze? Ze zijn desktop planter dozen, klaar om te worden gevuld met planten, variërend van vetplanten naar mos en zelfs mini bamboe. Vrij vanzelfsprekend. Mine werd gemaakt van pallets als aan de stijl van mijn bureau te passen (een pallet bure

 • Gerecycled pallet kapstok boord
  Gerecycled pallet kapstok boord

  Geïnspireerd door een andere instructable, maakte ik dit makkelijk houten kapstok bord, met hout gratis pallet. Na het maken van het, trok ik het onderstaande schema. Volg de instructies op hen, en je moet eindigen met een goede, sterke houten kapsto

 • Man Crate (krat gift)
  Man Crate (krat gift)

  Deze kerst wilde ik geschenken aan de mannen in mijn familie te geven in een meer unieke en leuke manier. Natuurlijk is dit niet beperkt tot geschenken voor mannen. Ik kwam met een massief houten krat dat een mini prybar teneinde gebruikt om de goede

 • SIMPLE stapelbordenstellingen
  SIMPLE stapelbordenstellingen

  Ik woon in mijn eerste flat en aangezien ik geëmigreerd naar een ander land Ik had niet veel huis spullen of contacten om dingen goedkoop te krijgen. Dus ik ben met behulp van dit als een kans om mijn volwassen leven te beginnen op de eco-vriendelijk

 • Houten gereedschapskist
  Houten gereedschapskist

  Geïnspireerd door een andere instructable, ik maakte deze eenvoudig houten gereedschapskist, met veel hout gratis pallet. Na het maken van het, trok ik het onderstaande schema. Volg de instructies op hen, en je moet eindigen met een goede, sterke hou

 • Haunted Forest Bridge
  Haunted Forest Bridge

  Dit zal u laten zien hoe u een eenvoudige pallet bos brug voor Halloween te maken !! Ik kreeg dit idee van het kijken naar Pumpkinhead en ik iets nodig om te dekken mijn oprit in de aanloop naar mijn heksen boshut. Items die je nodig hebt: 12-14 pall

 • Sling Shot pellets / ammo
  Sling Shot pellets / ammo

  Hoe om eenvoudige, goedkope, maar effectieve sling schot pellets te maken. In dit instructable zal ik verschillende soorten munitie die u kunt maken voor uw sling schot te beschrijven. Dit is mijn eerste instructable, dus wees geduldig en commentaar

 • Hoe maak je een verhoogd bed tuin box van houten pallets te maken.
  Hoe maak je een verhoogd bed tuin box van houten pallets te maken.

  Heb je ooit wilde om te bouwen of kopen een tuin doos? De kosten van de pre-built dozen en hout zelf is zeer duur. Gelukkig kunt u bouwen een voor slechts een paar dollar in nagels en gereedschappen als je houten pallets te gebruiken. Laten we beginn

 • Hoe om te Apart een Pallet
  Hoe om te Apart een Pallet

  Projecten waarbij pallets lijkt overal te zijn deze dagen. En waarom niet? Pallets zijn vrij, een leuk rustieke uitstraling en kan worden gebruikt in veel verschillende manieren. Nou, de eerste keer dat we een pallet opgevist uit de prullenbak, besef