Home > Hoe -Om: Zet een oud boek in een Storage Box

Hoe -Om: Zet een oud boek in een Storage Box

Tags:organiserend
Advertisement

Hoe -Om: Zet een oud boek in een Storage Box

Ik denk dat deze boekje dozen zijn vrij netjes. Ik heb de mijne in basisboek doos. Als u wilt gaan zelfs verder kan je vakken en verschillende secties toe te voegen in uw boek doos ook. Ik denk dat ik de mijne gebruiken om penselen en verf gereedschappen op te slaan

Check out my blog om stap voor stap instructies hier: http://korrinewojcik.blogspot.com/2011/09/how-to-turn-old-book-into-book-box.html

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een Storage Box
  Hoe maak je een Storage Box

  Materiaal je nodig hebt om een ​​houten kist te bouwen 2 2x4x6 niet behandeld boards, een doos met 1/2 schroeven, scharnieren, en 2 platen multiplex maakt het niet uit wat voor soort multiplex je hebt. Ook als u zou graag een aantal vlek op het op he

 • Hoe maak je een Shadow box met PVC - Homemade DIY Kerstmis Ambachten
  Hoe maak je een Shadow box met PVC - Homemade DIY Kerstmis Ambachten

  Hoe maak je een Shadow Box met PVC te maken De andere dag was ik bezig met een ander project PVC en mijn wonderfully creatieve vrouw gespot mijn creatie en vroeg om te zetten in een kerst Shadow Box. Dus hier is een geweldige manier om een ​​eenvoudi

 • Hoe maak je een Grow Box Van A tot Z
  Hoe maak je een Grow Box Van A tot Z

  Een gesloten groeien box-systeem stelt u in staat te creëren en de controle van uw eigen groeiende omgeving, zoals de zon, regen, wind, lucht, voedingsstoffen en ongediertebestrijding. Ik heb onlangs besloten om een ​​groei box die 5'x2'x2 meet ', zo

 • Hoe maak je een Bento Box (Japanse lunch Box) te maken voor een peuter
  Hoe maak je een Bento Box (Japanse lunch Box) te maken voor een peuter

  Een Bento Box is een traditionele Japanse lunch box. Bento dozen kan een willekeurig aantal etenswaren en types bevatten. Traditionele Bento lunch dozen zijn gevuld met een 4: 3: 2: 1 portie verhouding; 4 rijst, 3 vlees, 2 Veggies (ingemaakte groente

 • Hoe maak je een Outback Box maken
  Hoe maak je een Outback Box maken

  Voor meer informatie en tips kijk op onze YouTube-kanaal of ga naar www.woodreview.com.au Onlangs heb ik wat te experimenteren met de effecten van zandstralen van verschillende houtsoorten. Toegepast op oregon, een houten met brede groeiringen, de te

 • Hoe kan ik een message box in Kladblok maken
  Hoe kan ik een message box in Kladblok maken

  Hallo daar. Ik ga je leren hoe je een message box te maken. Alles wat je nodig hebt is Notepad. Als u opmerkingen hebt, voel je vrij om ze te posten. Gewoon beginnen met het leren en veel plezier! Stap 1: Stap 1: Het typen van de tekst Eerste Open No

 • Hoe maak je een message box te creëren?
  Hoe maak je een message box te creëren?

  In dit instructable, leert u hoe u een bericht maken met blocnote op uw computer. Hieronder is een voorbeeld van een message box. Stap 1: Open blocnote Openstellen kladblok op uw computer. Typ in het volgende: x = MsgBox ( "yourtexthere", 0, &qu

 • Hoe maak je een Storage Shed Build
  Hoe maak je een Storage Shed Build

  Huiseigenaren klagen over het hebben van te veel opslagruimte ongeveer net zo vaak als ze doen over het hebben van een overvloed aan contant geld. Het werkt gewoon niet gebeuren. Bijna elk huis, ongeacht de grootte, heeft een tekort aan toegankelijke

 • Hoe maak je een Hexagonal Box te maken - Origami voor beginners - Paper Art

  In deze video zal ik laten zien hoe je een Hexagonal Box stap voor stap te maken. Welkom op onze Origami voor beginners serie.

 • Hoe maak je een Charging Box
  Hoe maak je een Charging Box

  Voordat ik de Instructable beginnen zou ik respect vragen dat iedereen die niet abonneren op de overtuigingen van het paranormale daling te plaatsen onbeleefd of vernietigende opmerkingen. Ik waardeer de brede geest & spectrum van deze site en wil zo

 • Hoe maak je een Jewelry Box Make
  Hoe maak je een Jewelry Box Make

  Ik wilde een Jewelry Box te maken voor mijn moeder en vriendin voor Kerstmis. heb ik besloten om een ​​combinatie van notenhout en eikenhout te gebruiken en gebruik maken van de Universal Laser bij FirstBuild om een ​​ontwerp en hun monogram op de to

 • Hoe maak je een krant box maken
  Hoe maak je een krant box maken

  Toen ik een kind was, de oude krant werd goed hergebruikt in mijn land. De stand verkocht verpakt warm gebakken zoete potatohot in de krant. Ze verpakt die groenten met de modder in de krant. Mijn grootmoeder gebruikt om wrap de handgemaakte gerold s

 • Hoe maak je een Gift Box te maken voor Valentijnsdag - DIY Paper Crafts
  Hoe maak je een Gift Box te maken voor Valentijnsdag - DIY Paper Crafts

  Deze tutorial is het stap voor stap instructies, dus het is heel gemakkelijk om het te begrijpen. Wij nodigen u uit om te abonneren op ons YouTube-kanaal voor de toekomst video's te bekijken! https://www.youtube.com/user/estoreromania Vergeet niet te

 • Hoe kan ik een laptop box piepschuim Herb Planter maken
  Hoe kan ik een laptop box piepschuim Herb Planter maken

  Als je net als ik, heb je de grootste kruiden in de zomer ... dan in de winter, niet meer verse kruiden voor u. Ik wilde wat kruiden in mijn keuken te kunnen het hele jaar door te gebruiken, dus besloot ik om één te maken. Levert je nodig hebt: Recht

 • Hoe maak je een Hexagonal Box Maak van Cuboid Plans
  Hoe maak je een Hexagonal Box Maak van Cuboid Plans

  Ik heb lasersnijden in alle ernst voor ongeveer een jaar, maar de meeste van mijn Merken zijn ofwel tweedimensionale geweest, of opgebouwd uit 2d lagen. Te verplaatsen naar de derde dimensie, zijn er een aantal online "box" generatoren, die mijn

 • Hoe maak je een krullend box-didge, en hoe het niet om te bouwen
  Hoe maak je een krullend box-didge, en hoe het niet om te bouwen

  ACHTERGROND Didgeridoos zijn intrigerend en fascinerend instrumenten. Ze maken een breed scala aan geluiden, en in de handen van een deskundige die bijna 'spreken' voor jou. Er is ook een breed scala van de soorten muziek gespeeld op didgeridoo, van

 • Hoe maak je een Cigar Box Guitar bouwen

  Dit is een video in detail beschrijven hoe ik bouwde mijn Cigar Box Guitar. Ik maakte de nek uit populier en de toets van palissander. De radius toets is 14 "en de omvang lengte is 22,5 inch. Om dit project moet u comlete: MATERIAAL -a sigarenkistje

 • Hoe maak je een schaduw box maken
  Hoe maak je een schaduw box maken

  Het bewaren van herinneringen is belangrijk voor iedereen, zodat je terug op hen kan kijken en vergeet belangrijke mijlpalen in je eigen leven, het leven van uw kinderen of uw familiegeschiedenis. Er zijn vele manieren om die herinneringen te bewaren

 • Hoe kan ik een gift box van papier te maken zonder lijm of plakband
  Hoe kan ik een gift box van papier te maken zonder lijm of plakband

  Dit Instructable zal laten zien hoe je een geschenkdoos te maken uit twee stukken van de bouw papier. Benodigde materialen: 2 stuks van 8,5 "x 11" papier Benodigd gereedschap: Heerser Pen potlood Schaar Stap 1: Het snijden van de pleinen Vouw el