Home > Hoe om de magie navullen gom pak van Jeff Prace's "Gom" te maken;

Hoe om de magie navullen gom pak van Jeff Prace's "Gom" te maken;

Tags:magic-truc
Advertisement

Hoe om de magie navullen gom pak maken van Jeff Prace's & quot; Gum & quot ;;

Hey guys!
Ten eerste, sorry als dit niet de beste Instructable die er zijn. Dit is mijn eerste, dus voel je vrij om me te vertellen hoe ik het deed in de comments!

Het effect van deze truc is in de video.

na de truc, kunt u zelfs bieden hen een stuk van het tandvlees, toe te voegen aan de realistische effect.

Hoe het werkt
Het concept is eenvoudig. Een stuk wordt dezelfde lengte gehouden, terwijl de andere 13 korter worden gesneden. als je je toeschouwer dat er slechts één stuk te laten zien, moet je ervoor zorgen dat ze niet de andere stukken kan zien. Als je ze te vertellen: "Het is goed, hoewel," draai het pakje kauwgom ondersteboven en geven het een goede film. voeg de nadruk op het geluid van de pakjes kauwgom schuiven erin maskeren. Dan beweeg je handen rond, draai het om, zodat de klep naar boven wijst, snap je vingers en open de verpakking, het kijken verrassing van de toeschouwer. dan geef je ze het middenstuk (of liever gezegd, de enige echte stuk) als een souvenir en zet het pakket in uw zak.

Benodigde materialen
Een 14 stuk pakje kauwgom (zorg ervoor dat is zo ingesteld dat er 7 stuks is twee rijen en ze worden gezet, zodat de achterkant niet hoger is dan de voorkant.
Schaar
Clear Tape

facultatief
Pizza roller (Meer daarover later meer)

Stap 1: Voorbereiden van de gum doos

Dit is een vrij eenvoudige stap. Het enige wat je doet is nemen alle van de stokken van gom, gebruik dan de schaar te snijden uit de twee zilveren lagen in de doos dat de lagen van gom scheidt. Echter, laat het stuk dat het dichtst bij de open zijde, omdat het blokkeert het zicht op de binnenkant bij het afsluiten van het stukje kauwgom u aan uw toeschouwer. Wanneer je

Advertisement

Related Articles