Home > Hoe maak je hangers en charmes van de oude CD's te maken

Hoe maak je hangers en charmes van de oude CD's te maken

Tags:juwelen
Advertisement

Hoe maak je hangers en charmes van de oude CD's te maken

Ik had dit idee toen ik was op zoek naar een manier om een ​​Chocobo Dungeon geïnspireerd hanger te maken. Zoals sommigen van u wellicht weet, Chocobo heeft een glanzende, veelkleurige puzzelstukje op zijn zak. Ik dacht dat het zou een mooie manier om opnieuw gebruik maken van een bekrast of verouderde cd en ik maakte drie verschillende vormen van hangers voor sieraden, sleutelhanger, tas / mobiele telefoon charmes.

Stap 1: Materiaal

Hoe maak je hangers en charmes van de oude CD's te maken

Hiervoor moet u ...

Oude CD's
Een sharpie
Een dremmel kit met verschillende stukjes
Beschermende bril en handschoenen
Een kralen, kabelset

Dit is een zeer rommelig project, dus ik stel voor dat je buiten of in een workshop werken. Hot stukjes plastic wegvliegen veel, terwijl het graveren van de vormen, zodat je echt nodig hebt handschoenen en een bril.

Ook heb ik gemerkt dat verschillende merken en typen CD's / DVD's anders reageren op de carving-instrumenten. Sommigen van hen verloren hun rug, of gescheiden in twee verschillende lagen. Maak meer stukken dan je nodig hebt en verwachten dat een aantal van hen niet naar buiten te komen de manier waarop je wilt dat ze.

Stap 2: Kiezen en markeren van beelden op de CD's

Hoe maak je hangers en charmes van de oude CD's te maken

Om de perfecte vorm voor kiezen om een ​​hanger te maken, denk stencil. Kies een afbeelding die geen losse, losse onderdelen heeft. Tenzij je veel meer ervaren dan ik zijn met de elektrische gereedschappen, proberen om een ​​die niet te klein of gedetailleerd te kiezen.

Ik drukte mijn beelden en snijd om hen heen, dan gestencilde ze aan de CD's.

Stap 3: Start het snijwerk!

Hoe maak je hangers en charmes van de oude CD's te maken

Ik heb niet veel foto's van hoe ik snijd ze, want, nogmaals, ik heb maar twee handen.

Ik begon met behulp van een grote beetje, en het maken van een snede bij benadering rond de vorm. Zodra het stuk werd gescheiden van de CD, ik gebruikte dezelfde bit om de contouren van de vorm glad.

Vervolgens ben ik overgestapt naar een kleiner, boor soort bit. Ik gebruikte het om de details te markeren (de ogen en de mond van de hello kitty, kleinere groeven in de vleugels van de libelle's, en maak de hanger gaten.)

Ik koos voor een top gevormd beetje aan de randen van de vorm nog meer glad, en verwijder de stukjes van gesmolten plastic dat bleef op de randen.

Dit was vooral een trial and error methode, omdat ik een dremmel nooit eerder had gebruikt. Dit was een gemakkelijke project, en ik weet zeker dat als je een paar extra stukken voor te bereiden om te oefenen, zult u een techniek die perfect zal werken voor u te vinden.

Stap 4: Finish en creëren!

Hoe maak je hangers en charmes van de oude CD's te maken

Ik ben nog steeds op zoek naar een manier om een ​​finish op de achterkant van de cd te voorkomen dat de veelkleurige steun van chippen weg met slijtage te zetten. Voel je vrij om me ideeën!

Bedankt voor het lezen, hoop dat je genoten!

Nou spijt over de slechte kwaliteit van het eindproduct foto's, maar ze zijn echt moeilijk te vangen op de juiste vanwege de schittering.

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een boodschappentas doen van een oude paraplu
  Hoe maak je een boodschappentas doen van een oude paraplu

  Ik had het idee van het doen van boodschappen tassen uit paraplu, omdat de nieuwe wetten od Europese Unie verbiedt de productie van de oude plastic boodschappentassen. Ik heb altijd gebruikt herbruikbare boodschappentassen, maar ik heb besloten dat i

 • Hoe maak je een beweging Gif van een videobestand (een bewegend beeld) maken
  Hoe maak je een beweging Gif van een videobestand (een bewegend beeld) maken

  Hoi, In deze korte instructable ik ga je leren hoe je een bewegende gif uit een videobestand te maken. Het is zeer eenvoudig en vereist geen cent kosten. Ik tonen u dit omdat mensen me vaak hebben gevraagd hoe ik motion Gif dus even een instructable.

 • Hoe maak je een "Strawberry Jar" van een re-honk plastic jug maken
  Hoe maak je een "Strawberry Jar" van een re-honk plastic jug maken

  Ik ben al op zoek naar een andere Strawberry Jar, maar niet de zorg voor het hoge prijskaartje. Ik dacht: "Weet je, ik wed dat ik kan één van de dingen die ik heb thuis te maken." Dus, ik deed, en ik denk niet dat het bleek te slecht. De kunstst

 • Hoe maak je een Wasp Trap van een oude Plastic Kruik maken.
  Hoe maak je een Wasp Trap van een oude Plastic Kruik maken.

  Als je een apiphobe als ik of Adam Savage, je bang voor de komst van de zomer. Na maanden van vrede, dwalen je alleen buiten om die vreselijke gezoem van een wesp vliegen bij te horen. Ik bieden een snelle, eenvoudige oplossing voor dit probleem. Sta

 • Hoe maak Candle Votives Met behulp van klei | Home Decor Ideeën
  Hoe maak Candle Votives Met behulp van klei | Home Decor Ideeën

  Hoe maak Candle Votives Met behulp van klei | Home Decor Ideeën In deze tutorial leer je hoe je kaars kaarsen te maken voor home decor, met behulp van klei in slechts een paar stappen. Als u niet beschikt over de epoxyverbinding weergegeven, kunt u d

 • Hoe maak je een solar cooker van een schotelantenne te maken

  Hoe maak je een solar cooker van een satellietschotel en een paar andere goedkope materialen te bouwen.

 • Hoe maak je een Seed Organisator Van een Tissue Box Make
  Hoe maak je een Seed Organisator Van een Tissue Box Make

  Ik heb altijd het probleem van waar al die extra zakjes zaad zetten wanneer het groeiseizoen voorbij was. Ze zouden opstapelen in de trekkingen, wat zou verdwalen, en anderen zouden krijgen verpletterd. Dit instructable laat zien hoe een eenvoudig, D

 • Hoe maak je een klassieke CAR Pop Up Card (Kirigami 3D) Kaarten maken

  Hoe maak je een klassieke CAR Pop Up Card (Kirigami 3D) Kaarten maken - TCGames [HD] Delen op Facebook: http://on.fb.me/15TrVYf TWEET: http://bit.ly/15Ts5P6 Reddit: http://bit.ly/16qHt5L TUMBLR: http://bit.ly/10K8fhz Download de gratis patroon hier:

 • Hoe maak je een headset voor online gaming of instant messaging te maken
  Hoe maak je een headset voor online gaming of instant messaging te maken

  Hoe maak je een headset voor online gaming of instant messaging te maken. Dit is mijn eerste instructable en ik heb echt hard gewerkt aan dit dus geen vlammen;) Stap 1: Verzamel Materialen Materialen die nodig zijn voor dit project: Schaar Duct tape

 • Hoe maak je Fluffy Heart DIY van Brain Washer

  Hoe te Fluffy Heart gemakkelijk. In de video met behulp van wol pluizige hart wordt gemaakt. Fluffy Heart is nuttig om het huis te versieren als er een festival en het is ook zo gemakkelijk gemaakt van wol. Finest en gemakkelijk maken van Fluffy Hart

 • Hoe maak je een Scrambled Sandwich van het Ei
  Hoe maak je een Scrambled Sandwich van het Ei

  Hoe maak je een Awesome roerei sandwich met behulp van een soort brood u wenst te maken;) Ik hoop dat je geniet. Stap 1: Wat u moet Voor 1 boterham wat je nodig hebt: 2 eieren Boter 2 sneetjes brood (ik gebruikte Fries maakte het de beste sandwich oo

 • Hoe maak je een 3D-scan van jezelf - ik maakte het op TechShop
  Hoe maak je een 3D-scan van jezelf - ik maakte het op TechShop

  Dit instructable zal enkele hints en tips over hoe je een 3D gescand oppervlak met succes te creëren bedekken voor jezelf te gebruiken voor diverse andere doeleinden. Dit zal gaan door middel van het gebruik van AutoDesk 123Catch om de scan te maken.

 • Hoe maak je; Angstaanjagende Halloween Decoratie van de Boom
  Hoe maak je; Angstaanjagende Halloween Decoratie van de Boom

  Ik zag de schattige Pasen boom decoraties terug wanneer het was de tijd van Pasen en half augustus, heb ik uiteindelijk besloten om te maken. Zoals we allemaal weten, oktober is net om de hoek en wat is in oktober? Halloween is bijna hier; geesten, s

 • Hoe maak je een Cat Stop Van Spuiten
  Hoe maak je een Cat Stop Van Spuiten

  Hier zijn een paar dingen die je zult ontdekken IN CAT SPUITEN NO MORE Hoe uit te werken waarom uw kat is plassen in het huis in de eerste plaats (als je eenmaal weet de redenen waarom uw kat is het elimineren van buiten de kattenbak, het is zo veel

 • Hoe maak je een klei buste van iemand die je kent. (Brons finish)
  Hoe maak je een klei buste van iemand die je kent. (Brons finish)

  Hoe noem je de man die alles al heeft kopen? Nou, heb ik besloten om iets wat hij kon niet of niet zou kopen voor zichzelf te maken. Een klei evenbeeld van zichzelf. In eerste instantie was mijn plan om een ​​kleimodel maak dan wierp het silicium ver

 • Hoe maak je een portemonnee / koppeling van een Boek maken
  Hoe maak je een portemonnee / koppeling van een Boek maken

  Een tas of clutch voor de bibliothecaris in u! (Disclaimer: als met een heleboel dingen zweven rond op de interwebs, dit idee is niet geheel de mijne Ik zag dit eeuwen geleden ergens en kwam net met mijn eigen methode om het te doen.) Als u één van d

 • Hoe maak je een Bow Out van PVC With No Power Tools
  Hoe maak je een Bow Out van PVC With No Power Tools

  Hoe maak je een boog te maken van PVC zonder elektrisch gereedschap? Nou laat ik je. Stap 1: Materialen Je zal nodig hebben: -Pvc pijp -Sommige paracord -Een zaag optioneel: -een tandenborstel -een reflex dot sight (opzoeken hoe te maken)

 • Hoe maak Origami 3D Heart [DIY] van Brain Washer

  Hoe wordt Origami 3D Heart te maken. In de video met behulp van wol pluizige hart wordt gemaakt. 3D-origami Hart wordt gemaakt met het papier en het wordt gebruikt voor de bruiloft en andere gelegenheden. Dit ambacht is nuttig voor de organisator van

 • Hoe maak je een Seal Karakter van CrossFire te trekken

  Hoe maak je een Seal Character trekken uit CrossFire. De Navy Seal personage in CrossFire lijkt het meest aantrekkelijk wanneer gespeeld op het team Black List.