Home > Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Tags:
Advertisement

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Dus u bent vastgepind door familieleden / vrienden op je schieten met de ping pong bal gunsand Luger rubberband guns u voor hen? (ondankbaar volk)

En je iets dat veel elastiekjes kunnen schieten in een kleine periode nodig?

Nou je familie / vrienden gaan om te leren dat in de oorlog technologische voorsprong snel kan het tij te veranderen van de oorlog, want vandaag zul je leren hoe je een geweer dat 18 rubberbands vuurt in een keer of apart te maken!

Zoals ik al zei, vandaag de dag je gaat om te leren hoe een jachtgeweer dat 18 rubberbands branden tegelijk, apart of in kleine uitbarstingen te maken. Hoe snel en hoeveel jullie allemaal te schieten, hangt af van hoe snel je het voorstuk naar achteren kunt trekken.

De laatste tijd ben ik echt het krijgen in rubberband geweren, maar ik weiger om die kleine plastic trekker dingetjes te kopen! Ik geloof er zijn andere manieren om plezier rubberband geweren te maken zonder de noodzaak om de belangrijkste onderdelen te kopen van bedrijven. En met deze baar Ik denk dat ik heb bewezen dat. Ik begon de bouw van de Luger wasknijper elastiek geweer. En hoewel het een erg cool pistool, de reload tijd is gewoon te lang en de hoeveelheid rubberbands bal net te weinig om een ​​aantal ernstige plezier met alleen die geweren hebben. Mocht u stoppen met het maken ze nu? Nee natuurlijk niet, ik gebruik ze nog steeds als een kant-arm en ze echt van pas komen in bepaalde situaties waar je niet kunt herladen. Ze zijn alleen niet zo handig als belangrijkste wapen.

Dat is waarom ik nodig had om te komen met iets dat meerdere elastiekjes kunnen schieten en makkelijk om te herladen zou zijn. Toen, op een keer tijdens het spelen met een aantal rubberbands zag ik dat men zou klim (en dan vliegen uit) op een hillshaped stuk hout, zonder me iets te hoeven doen. Vervolgens heb ik wist dat dit de manier om meerdere rubberbands vuren. Vervolgens heb ik nodig om een ​​pistool dat een stuk dat terug kan worden getrokken (waar ik mijn hillshaped stukken kon leggen op waar ik zal verwijzen als 'flippers' tijdens deze baar) en nog steeds realistisch is te vinden. Ik hoefde niet te zoeken naar lang voordat ik vond de pomp actie shotgun. Het is groot, het is cool en ziet er helemaal realistisch, terwijl het afvuren van de rubberbands (ik weet het terugtrekken van de front-end is realisticly voor het herladen, maar who cares?)

Mij, mijn familie en vrienden al hebben al ot van plezier gehad met dit pistool en dat is waarom ik besloten om deze te delen met jullie, zodat we kunnen allemaal wat pret met onze familie / vrienden / collega's in de achtertuin / klaslokaal of op kantoor!

Hier is een kleine video, waarin het pistool afvuren in verschillende modi en hoe het geweer te herladen. De schriftelijke verklaring kan worden gevonden in stap 10. Dit is de eerste video die ik ooit gemaakt, dus ik hoop dat het goed :)

In mijn geloof dat dit het perfecte wapen voor elk kind, tiener of volwassene die wil een aantal onschuldig plezier in de klas, op kantoor of achtertuin.

Dit is een vermelding voor de "DadCanDo Family Fun" wedstrijd, dus als je denkt dat dit baar is een winnaar dan kunt u beoordelen en stem voor mij :)

Disclaimer: Een rubberband heeft niemand bij mijn weten kwetsen behalve misschien een angel, dat 5 minuten duurde, dus wat delen van het lichaam dat schot te krijgen gaat, zou er geen gevaar zijn. Maar als de rubberband moet schieten in iemands ogen, kunnen ze echt pijn doen. Het is dan ook mijn advies dat de mensen die deze bril of een bril spel gebruik te spelen tijdens het spelen, zodat ze niet per ongeluk zet iemands oogje in het zeil. Ik raad een zonnebril, het maakt je lijkt een stuk koeler en dat is altijd een pluspunt;)

Stap 1: Gereedschappen en materialen

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Voor dit project heb je nodig:

Gereedschap:

 • Schuurmachine
 • Jigsaw (elektrisch gereedschap)
 • Boren
 • Hamer
 • klemmen
 • Een verstelbare werkbank (of iets anders kunt u uw hout op klem en zag dat het gemakkelijk)
 • Een bankschroef
 • Houtlijm
 • Potlood
 • Heerser

materialen:

 • Een stuk hout: 2 x 30 x 18 cm / 0,78 x 11,8 x 7 inch (elke hout zal doen, ik eigenlijk gebruik gemaakt van een pallet mijn vader naar huis gebracht om te gebruiken als brandhout.)
 • Een ander stuk van hout: 1 x 45 x 3 cm / 0,39 x 18 x 1,2 inch
 • Een houten staaf: dikte van 1 cm / 0,39 inch, lengte 45 cm / 18 inch
 • Hard plastic: 11 x 3,5 cm / 4,3 x 1,3 inch (dikte moet zo dun mogelijk, maar zonder dat het flapperen rond, gebruikte ik een biertje commerciële bord dat ik het leggen had rond (zie foto))
 • 7 nagels

* De afmetingen van het hout zijn georganiseerd als volgt: dikte x lengte x breedte

Ik had al deze stoffen thuis, zodat deze gratis voor mij was. Ik ben er vrij zeker dat je deze materialen in huis om of je kan improviseren. Zo gebruikte ik een pallet voor het grootste deel, want het had een goede dikte, maar als je merkt dat 2 cm dikke te houden in je hand comfortabel kunt u gemakkelijk te gaan met een andere dikte. Hetzelfde geldt voor de houtsoort. Pallets gebruiken meestal hardhout om het zware gewicht dat op hen wordt gelegd wat geweldig is omdat het pistool steviger en bijna onmogelijk te breken zal dragen.

Stap 2: Onderzoek en plannen

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Dus voordat ik kon beginnen moest ik de buildplans te krijgen voor een shotgun. Net als bij mijn vorige Luger baar, heb ik besloten om gewoon een sideview foto van het pistool wilde ik van het internet en dan het naar boven totdat het was op een realistische lengte. Ik ben eigenlijk niet zeker of dit wapen is 100% realistisch want er was te veel gegevens over te veel verschillende wapens, dus ik besloot om het oogbol.

Achteraf past het pistool goed in mijn hand en is wieldable in een gevecht. Ik heb echter vinden dat de breedte van het pistool is misschien een beetje te veel, maar het is nodig voor het vat te misstaan.

Als je denkt dat het pistool is om lang je dit wapen compacter door zagen een stuk van het front kan maken. Het maakt niet uit de mechanica van het wapen, maar de opstelling kan de realistische uiterlijk ervan. Het is jouw keuze.

In ieder geval voor dit instructable gewoon downloaden van de sjabloon die ik toegevoegd als een Word-document en print het uit. Afdrukken in kleur of zwart-wit doet er niet toe.

Let op: Dit sjabloon is voor een volwassen man van 20 jaar oud en 1m95 hoog. Ik stel voor dat als je dit te maken voor je kinderen moet je het aan te passen in grootte. Dit zal alles anders (met inbegrip van de rest van de breedte delen) beïnvloeden dus wees u daarvan bewust. Als u niet zeker dat het past in je hand, gewoon uitprinten en knip het uit en zet het papier in je hand. Als je in staat bent om het comfortabel te houden zijn dan zal het gemak te zijn in hout. Zo niet, resize.

Stap 3: Het opsporen en het uitsnijden van het pistool

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Neem je hout (afmetingen: 2 x 30 x 18 cm / 0,78 x 11,8 x 7 inch) en sporenelementen uit het pistool met de template van stap 2. Vergeet niet om ook te sporen de triggerhole!

Dan krijg je verstelbare werkbank en klemmen uit en klem het hout op uw werkbank. Zorg ervoor dat voordat u het boren of zagen van het hout te doen is beveiligd!

We beginnen met het uitsnijden van de triggerhole, want als je dit doet nadat het pistool is gesneden uit het hout rondom uw triggerhole kon gemakkelijk te kraken en geef je pistool nutteloos. Begin met het boren van een aantal gaten in de vorm die u hebt getekend voor de triggerhole. Maak dan gebruik van die gaten als een begin te knippen uit de triggerhole met behulp van uw decoupeerzaag (elektrisch gereedschap). U zult merken dat het moeilijk is om gebogen vormen te maken met een decoupeerzaag, maar maak je geen zorgen, gewoon beginnen met het snijden van een nieuwe weg van het boorgat te passen aan de gebogen lijn. Als je de vorm niet kan volgen juist geen stress over. Net file of zand weg het buitensporig hout later.

Knip nu de rest van het pistool met behulp van uw decoupeerzaag. Ik ben begonnen met het handvat van de shotgun want het is het moeilijkste deel te doen. Begin altijd het uitsnijden van de moeilijkste onderdelen, want als je schroef dat tot atleast je hebt niet verspilde tijd het uitsnijden van de gemakkelijk delen! Daarna sneed ik de top van het pistool en de bodem en de buitenkant van de triggerhole. Vergeet het snijden van nieuwe wegen wanneer u de gebogen lijn niet kan volgen. Het is een beetje meer werk en het duurt een beetje langer, maar het toont zeker in het einde. Ook klem en Span je hout om ervoor te zorgen dat u de makkelijkste positie om uit zag het pistool. Doe jezelf niet in een harde situatie of gebroken geweer, alleen maar omdat je te lui om opnieuw aan te passen de klemmen!

Breng wat tijd op dit punt. Zoals ik al zei het toont op het einde. Nadat je klaar bent, houdt u het pistool in je hand en zie hoe het voelt. Normaal gesproken moet je deze hebt getest met de papieren versie en als de papieren versie voelde goed normaal de houten versie naar behoren op.

Stap 4: Het kiezen van een vat lengte

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Het kiezen van een vat lengte is erg belangrijk omdat het invloed heeft op de hoeveelheid rubberbands je kunt schieten voor het herladen.

Zoals je kunt het vat op deze shotgun zien is een rechthoekig stuk hout. Dit is belangrijk voor het pistool correct functioneren. Het is natuurlijk niet realistisch, maar maak je geen zorgen het zal toch meteen duidelijk dat u hanteren een shotgun zijn;)

Als de lengte van vat. Ik koos voor een 45 cm / 18 inch lang stuk hout te gebruiken. Het geeft je een ammo capaciteit van 18 rubberband shots dat is meer dan genoeg voor mij en maakt de gunbarrel een realistische lengte. Maar als je wilt naar een compacter shotgun te maken (ik begrijp dat u dit ene niet efficiënt zou kunnen hanteren in een kantoor of in de klas zonder dat de baas / leerkracht spotten jou) kunt u altijd het vat korter te maken. Dit zal natuurlijk verminderen de munitie capaciteit. Ik stel voor dat je voor het eerst zag weg deel van het pistool voor het aanraken van het vat. Op deze manier je wapen zal compacter zijn, maar nog steeds een ammo capaciteit van 18 schoten.

Merk echter op dat je altijd zou moeten hebben 2cm te sparen om het vat naar het pistool attatch. Zoals ik al zei mijn barrel is 45 cm lang, maar in werkelijkheid 2 cm van die 45 is in mijn pistool. (Dus mijn zichtbaar vat is 43 cm)

Dus de afmetingen van mijn vat zijn 1 x 45 x 3 cm / 0,39 x 18 x 1.2 inch. Nu zullen we een gat van 2 cm lang, 1 cm breed en 3 cm hoog in het geweer maken om het vat te blijven bevestigd aan het pistool. Ik deed dit door de eerste tekenen wat weg moet worden gesneden en vervolgens met een kleine gewone decoupeerzaag te zagen op de lijnen. Daarna heb ik een kleine beitel beitel uit het gat. De lijnen die je zaagde zal ervoor zorgen dat de beitel niet weg te veel hout neemt. Wanneer u klaar bent testen of het vat past in het gat, maar niet permanent te attatch deze yet.If het vat mag niet fit gebruik een mes zaag of bestand om meer ruimte te maken.

Stap 5: Het maken van de groeven in het vat en snijden ze

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Waardoor de groeven in het vat

Oke, dus nu neem je barrel, een potlood en liniaal.

We gaan groeven te verdienen op het vat met afmeting 1 x 0,5 cm / 0,39 x 0,2 inch. Elke groef zal men rubberband houden. Dus voor dit vat zullen we een totaal van 18 groeven te maken. Tekenen en het uitsnijden van deze groeven is waarschijnlijk de langste en meest saaie deel, maar als je er een fout maakt het vat is geruïneerd dus neem de tijd.

Nu over het plaatsen van de groeven. U bent waarschijnlijk op zoek naar de foto en gaan ", maar er is zo veel meer plaats beschikbaar? Waarom kunnen we niet maken meer groeven daar?" Nou ik zal je vertellen.

 • De eerste 4 cm / 1,6 inch van uw loop die uitgaat van het pistool (zodat de verborgen 2 cm / 0,7 inch telt niet mee) moet openstaan ​​voor uw opnamen flippers om te gaan wanneer alle elastiekjes zijn geschoten
 • De 13 cm / 5.1 inch van het einde of tip van uw vat moet open blijven voor de eerste rubberband om genoeg kracht hebben om weg te vliegen (als je dit niet doet de eerste 3 of 4 zal gewoon wegvliegen en meteen vallen op de grond of zelfs helemaal niet weg te vliegen helemaal niet)

Dus alles tussen de 4 en 13 cm is beschikbaar voor grooves. de groeven een afstand van 1 cm / 0,39 inch overblijft tussen hen. Dit zal genoeg kracht om de rubberband te houden zonder te breken het hout of het hout breken tijdens de bouw te bieden.

Voor de metingen die u nodig hebt om te tekenen op uw hout, kijk naar de eerste en tweede beeld. Het is een tekening van de groeven van plan u moet gebruiken (er zijn slechts 12 groeven op het plan, maar het is alleen maar om de metingen. We maken 18 van deze zo te trekken 18 groeven op uw vat te tonen.)

De eerste foto is de metingen in cm en de tweede foto in inch.

Het uitsnijden van de groeven op het vat

Nu bent u klaar om uit te snijden de groeven op het vat. Ik stel voor dat je de groeven die moeten door kleuren ze in met je potlood te worden gesneden te markeren. Op deze manier kun je voorkomen dat het wegsnijden van de verkeerde stukken.

Begin met het nemen van een kleine boor die dezelfde diameter of kleiner dan 0,5 cm / 0,2 inch en boor een gat op de bodem van de groef (zorg ervoor dat u niet te boren om ver naar beneden). Door dit te doen zul je het gemakkelijker maken om een ​​mooi rechthoekig groove hebben. Wanneer u een gat in elke groef hebben geboord, gewoon knippen uit de groeven met een decoupeerzaag (elektrisch gereedschap). bestand dan weg overmatig hout tot je rechthoekige groeven. U kunt negeren het boren van de kleine gaatjes deel, maar het zal waarschijnlijk eindigen in gechipt afstand stukken hout en je boos, omdat het lijkt in niets op een rechthoekige. Dus hoewel het saai gewoon doen, het loont in het einde.

Vergeet ook niet te snijden uit de kleine groef in de voorzijde waar je elastiekjes weg van zal worden doodgeschoten. De metingen hiervoor worden ook geplaatst op het plan.

Stap 6: Schuren

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Een gemakkelijke stap. Neem je barrel en het pistool en klem hem op de verstelbare werkbank. Vervolgens neemt u uit uw elektrische schuurmachine en zand de zijkanten van het pistool en vat mooi glad.

klem vervolgens je pistool in de bankschroef en zand de boven- en onderkant. Je zult wat tijd besteed aan de greep van je geweer willen. Vooral de rondingen van je grip moet veel aandacht te krijgen. Je hebt waarschijnlijk kon ze niet uitknippen echt goed met de puzzel (elektrisch gereedschap) dus hier is je kans om ze mooi vormgegeven en glad te maken.

klem dan is uw vat in de bankschroef en zand boven- en onderkant. Wees voorzichtig met de top van het pistool though.If u gebruikt om veel kracht met uw schuurmachine kunt u de groeven beschadigen.

Zand of het dossier van de voorste groef. Het is beter als deze is mooi en glad anders uw rubberbands zou kunnen breken na een paar schoten als gevolg van scherpe ruwe hout /.

Stap 7: Het maken van de voorlade

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Allright nu misschien wel het belangrijkste onderdeel van je pistool. Het voorstuk-end.
Dit is het deel van het pistool die terug zal glijden en schep de rubberbands met de plastic flippers en stuur ze weg te vliegen.

Normaal gesproken, terwijl het uitsnijden van het pistool je moet wat sloophout overhouden. Neem een ​​grote brok van die sloophout en teken een rechthoekig stuk van 10 x 2,5 cm / 4 x 1 inch.

Snijd vervolgens dit stuk uit het gebruik van uw decoupeerzaag elektrisch gereedschap. Dit zal uw voorlade zijn. Nu moet je een gat in te maken, zodat het gemakkelijk kan glijden de staaf. Gebruik een boor met een diameter van 1 cm / 0,39 inch en boor een gat door het hout gemeten 1,5 cm / 0,59 inch vanaf de bodem.

Testen of uw voorlade gemakkelijk terug door de stang kan worden getrokken. Als niet eerst proberen het indienen van het en anders gebruik maken van een grotere boor om het gat groter te maken. Ook zand de voorgrond-end dus het is leuk en vlot.

Wanneer je dit hebt gedaan, wilt u uit te snijden twee stukken van uw harde plastic (zie foto voor de afmetingen en vorm). Zoals gezegd voordat ik een biertje commerciële bord dat werd gemaakt van hard plastic gebruikt. U kunt gebruiken wat je wilt. Het moet gewoon een beetje te buigen, maar altijd terug te keren naar zijn oorspronkelijke positie. (Dit is omdat wanneer alle 18 rubberbands worden geladen de flippers zal naar binnen onder druk worden gezet. Maar als de hoeveelheid rubberbands minder wordt ze nodig hebben om terug te keren naar een normale positie)

nagel dan één stuk op de achterkant van elke zijde van het vooreinde met twee spijkers per stuk.

Let op: als u het bericht in de foto's, ik genageld een klein stukje hout tussen de twee flippers. Ik dacht dat dit een goed idee op het moment. Dat de twee flippers meer zou worden bevestigd op deze manier, maar het was een vergissing. De rubberbands hield jammen op het hout en spijkers ik gebruikte. Maar vervolgens verwijderd ik het en er was niet meer jamming en het was een stuk makkelijker te maken (spijkeren dat kleine stukje hout tussen deze twee flippers was hard). Dus negeren dat stukje hout. Het is someting ik geleerd tijdens deze maken.

Stap 8: Het zetten alles samen

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Nu is het tijd om alles samen te stellen.

Ten eerste wil je je barrel te voegen in het geweer. Doe het nog niet nagelen, maar leg de staaf met de voorgrond-end in het onder uw vat. Probeer om te zien waar de barrel "verbindt" om het pistool en markeren. Je moet een gat te maken op die plaats 2 cm diep, net als het gat die u hebt gemaakt voor het vat. Zorg ervoor echter dat het voorstuk vrij kunnen bewegen en dat de flippers bereikt de groeven!

Als je dat hebt gedaan, nagel het vat naar het pistool met twee spijkers. U kunt ook een aantal houtlijm gebruiken, maar ik zou ook nagels te gebruiken als het is zeker dat het veilig dan.

Daarna neem je hengel en hamer een spijker in. Zorg ervoor dat de nagel is lang genoeg. Wat u wilt doen is trek de nagel weer een beetje dan, doe wat houtlijm in het gat van het pistool en steek de andere kant van de staaf in het gat. hamer dan je nagel in de loop van het geweer aan het uiteinde. Op deze manier je hengel is vastgezet op het pistool en de loop. Ook maakt het onmogelijk voor de voorgrond-end af te vallen. Niet hamer de spijker in ver hoewel als het uw voorlade immobiel kunnen maken.

Gefeliciteerd met je pistool is nu klaar! Lees de volgende twee stappen naar tips over vuren, herladen en dingen die je kunt toevoegen aan je pistool.

Stap 9: Firing en herladen

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

Zoals je kunt zien op de video in de intro stap afvuren dit pistool is heel eenvoudig. Je trekt net terug het voorstuk zo snel als je wilt en richt het pistool op wat je wilt worden behandeld in elastiekjes;)

Op deze manier kunt u brand de rubberbands:

 • allemaal tegelijk (door terug te trekken echt snel)
 • In korte uitbarstingen (door het terugtrekken van een kleine hoeveelheid schieten drie elastiekjes tegelijk)
 • In enkele shots (door terug te trekken erg traag en een rubberband tegelijk)

herladen:

U kunt dit zien op de video om. Het herladen moet worden gedaan door het laden van de laatste rubberband eerst worden afgevuurd (degene die het dichtst bij je). Dit komt omdat op die manier alle rubberbands die geactiveerd voordat die worden gestapeld op dat een aan het uiteinde van het pistool. Mocht u de eerste rubberband eerste zie je dat tijdens het schieten zal niet wegvliegen, maar zal worden opknoping op het puntje van het pistool, omdat het werd geblokkeerd door alle andere rubberbands te laden.

Zo laadt u eerst de laatste rubberband!

Dezelfde video opnieuw :)

Let op: je moet per ongeluk overslaan van een groef tijdens het laden nooit meer terug te gaan en deze te laden. Dit maakt de rubberband niet wegvliegen (zoals hierboven uitgelegd). Dus is het beter om degene die het achteraf toch te laden overslaan. Merk ook op dat het overslaan van een en niet het laden van het heeft geen effect op het afvuren, behalve natuurlijk dat je vuren minder elastiekjes;)

Disclaimer: Een rubberband heeft niemand bij mijn weten kwetsen behalve misschien een angel, dat 5 minuten duurde, dus wat delen van het lichaam dat schot te krijgen gaat, zou er geen gevaar zijn. Maar als de rubberband moet schieten in iemands ogen, kunnen ze echt pijn doen. Het is dan ook mijn advies dat de mensen die deze bril of een bril spel gebruik te spelen tijdens het spelen, zodat ze niet per ongeluk zet iemands oogje in het zeil. Ik raad een zonnebril, het maakt je lijkt een stuk koeler en dat is altijd een pluspunt;)

Stap 10: Creatieve mogelijkheden en afterthoughts

Hoe maak je een Rubberband shotgun te maken (18 schoten)

creatieve mogelijkheden

Je hebt veel creatieve mogelijkheden met dit pistool. Hier zijn een aantal ik kwam met:

 • Paint it: U kunt het te schilderen als je wilt (ik niet maar ik hou mijn geweer de manier waarop het is)
 • Verkorten / verlengen het vat (als je wilt minder / meer elastiekjes worden ontslagen)
 • Verkort het pistool deel (als u een compacter pistool wilt zonder opgeven van munitie capaciteit)
 • Voeg een ejectie poort (dit zal het geweer kijken meer realistisch, kunt u het snijden in)
 • Voeg een slinger en attatch een rubberband reserve op het (maakt het dragen van de pistool rond een stuk makkelijker plus de munitie is makkelijker te nemen dan als je het in je broek moet houden). (Ik ben van plan op het maken van een van deze, zal het waarschijnlijk een extra stap in deze baar in de toekomst)
 • Voor meer possibilties kijken naar de foto's die ik heb bijgevoegd.

Afterthoughts

Nou, dit was een van de coolste geweren heb ik tot nu toe gedaan. Het is groot, het heeft een veel elastiekjes, is het semi-automatische, volledig automatisch of single shot door gewoon het aanpassen van de snelheid die je terug te trekken. Het is gemakkelijk om te herladen en schiet echt ver. Dit is bijna mijn oog op een perfecte elastiek geweer. Ik kan altijd nog verbeteringen natuurlijk en dit is waarschijnlijk niet de laatste elastiek geweer je hebt gezien van mij.

De totale kosten van dit wapen is precies nul dollar voor mij als alles wat er in deze 'baar lag rond mijn huis. Ik denk dat dit zal hetzelfde zijn voor veel mensen, maar als je alles nieuw, met inbegrip van kwaliteit hout (in tegenstelling tot mijn pallet hout) moet kopen ik denk dat je zou rond 15-20 dollars of zo. Let wel op dat je de prijs omlaag te krijgen tot 10 dollar als je een aantal goedkope hout te gebruiken zoals ik deed. Ik raad pallet hout omdat het meestal is gemaakt van sterk hout als het moet veel gewicht te dragen.

Ik zal zeker wat meer van deze wapens te maken (mijn zussen vriendje is gek over hen) en ik heb een aantal ideeën om de reload verkorten dus klik op de "inschrijven" knop met de aanmelding van mijn nieuwe riële activa krijgen :)

Als u een vraag, opmerking, opmerking iets zou moeten hebben op alle ... Laat een antwoord. Ik ben deels aangewakkerd om nieuwe grote riële activa te maken door de respons en uitzicht krijg ik op de reeds gepubliceerde riële activa :)

Merk ook op dat het Engels is niet mijn eerste taal, het is mijn vierde ... Dus als je moet tegenkomen spellingmistakes of rare zinnen een reactie achter te laten en ik zal het corrigeren zo spoedig mogelijk.

Dit is een vermelding voor de "DadCanDo Family Fun" wedstrijd, dus als je denkt dat dit baar is een winnaar dan kunt u beoordelen en stem voor mij :)

Speciale dank aan Lithium Rain voor het controleren van mijn instructable op spelfouten :)

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een Real Minecraft zaklamp maken

  Hoe maak je een echte leven Torch maken van de populaire PC en binnenkort console game "MineCraft" te zijn. De build voor mij niet iets te bouwen kosten, maar als je niet een van de voorraden hebben, kost het ongeveer 3-5 dollars. Laat een react

 • Hoe maak je een papieren vliegtuigje te maken - Cool Paper Airplanes | Reaper +
  Hoe maak je een papieren vliegtuigje te maken - Cool Paper Airplanes | Reaper +

  Hoe maak je een papieren vliegtuigje te maken - Cool Paper Airplanes door Mahir Cecen. Na verschillende wetenschappelijke experimenten en talloze uren van het vouwen was ik in staat om het vliegtuig die in deze instructie video te maken. Ik noem het

 • Het maken van de Fence - Hoe maak je een tafel zag te maken
  Het maken van de Fence - Hoe maak je een tafel zag te maken

  Hallo iedereen! Ik wil graag de serie voort te zetten Hoe maak je een tafel zagen met Make een Omheining voor tabel zag maken. Vorige artikel met betrekking tot het maken van de tafel zag, ziet u op de volgende link: Hoe maak je een tafel zag te make

 • Hoe maak je een visserij-mal te maken
  Hoe maak je een visserij-mal te maken

  Dit instructable is over: Hoe maak je een visserij mal te maken. Mallen zijn een soort vissen lokken die kan worden omschreven als een grote enkele haak met een geschilderde lead kop in de buurt van het oog, samen met bundels van siliconen die aan he

 • Hoe maak je een waterval / Fairytale vlecht maken
  Hoe maak je een waterval / Fairytale vlecht maken

  Hoe maak je een waterval vlecht te maken :) Stap 1: Stap 1 Borstel het haar en zorg ervoor dat het allemaal recht :)

 • Hoe maak je een Piranha planten te maken met een buis
  Hoe maak je een Piranha planten te maken met een buis

  Voor deze plant die u nodig heeft Perler kralen: -Zwart -Rood -Wit -Donkergroen -Fel groen * Strijkpapier *Ijzer * 2 Grote Afdruiprekken * Een boek of iets zwaars en een flatscreen * Pincet * Optioneel * * Een groen Tube (U kunt deze kopen bij Wal-ma

 • Hoe maak je een mini-robot te maken
  Hoe maak je een mini-robot te maken

  Hoe maak je een mini-robot te maken Stap 1: Items die u nodig hebt Thees zijn enkele van de belangrijkste items die je nodig zult hebben. 4- Wheels (Voeg shure dat er kleine) 4-motor perferbly small 1- zonnepaneel 4-AA batterie

 • Anti KickBack voor doe tafelcirkelzaag - - Guard, Splitter, Pallen Hoe maak je een tafel zag te maken
  Anti KickBack voor doe tafelcirkelzaag - - Guard, Splitter, Pallen Hoe maak je een tafel zag te maken

  Hallo vrienden! Vandaag de dag, zou ik graag terug te gaan en verder het onderwerp van dat ik onder de link genoemd "Hoe maak je een tafel zag te maken": Hoe maak je een tafel zag te maken Vandaag gaan we de componenten ondersteunende tafel make

 • Hoe maak je een Footbag Hacky Sack maken

  Hoe maak je een Footbag Hacky Sack maken In deze video, ik laten zien hoe je een thuis te maken van gemeenschappelijke materialen. Spelen met een Hacky Sack is een geweldige manier om plezier te hebben, krijgen oefening, en blijf lenig.

 • King Cobra - Hoe maak je een mini (Origami) Papier maken!

  King Cobra (Door Suhas) - Hoe maak je een (mini Origami) Papier maken! Wat je nodig hebt, is drie of meer stukken van notities, of post-its. U kunt ook snijden een 8 en half met 11 vel papier in een vierkant, en dat vervolgens delen plein in een ande

 • Hoe maak je een no-sew tutu maken
  Hoe maak je een no-sew tutu maken

  Hoe maak je een no-sew tutu maken Wat je nodig hebt: 12 yards van tule lint schaar houten bord met o-ringen (optioneel) Stap 1: Met het oog op een no-sew tutu te bouwen, moet je beginnen met het pre-snijden van uw tule stof in reepjes tweemaal de len

 • Hoe maak je een koele leren heuptas maken
  Hoe maak je een koele leren heuptas maken

  Hoe maak je een koele leren heuptas maken van leer. Leer materiaal geeft het een meer luxe uitstraling. Stap 1: Bereid de Template Bereid de sjabloon groter is dan de werkelijke grootte van de zaak. Stap 2: Knip de Leather Knip de leer met een leren

 • Video handleiding - Hoe maak je een papier Fortune Teller maken

  Video handleiding - Hoe maak je een papier Fortune Teller maken

 • Hoe maak je een papieren vliegtuigje te maken - Cool Paper Airplanes | Tresh +
  Hoe maak je een papieren vliegtuigje te maken - Cool Paper Airplanes | Tresh +

  Hoe maak je een papieren vliegtuigje te maken - Cool Paper Airplanes door Mahir Cecen. Na verschillende wetenschappelijke experimenten en talloze uren van het vouwen was ik in staat om het vliegtuig die in deze instructie video te maken. Ik noem het

 • Hoe maak je een "POKEMON GO" Ball maken
  Hoe maak je een "POKEMON GO" Ball maken

  Pokemon GO "VIDEO" - Hoe maak je een "POKEMON GO" Ball maken Stap 1:

 • Hoe maak je een Ambachtstok Gun Shooter maken

  Hoe maak je een Ambachtstok Gun Shooter maken (Bekijk de video) Als u ooit een ambachtelijke stok hebben gegooid, weet je dat ze niet erg goed vliegen. In deze video laat ik zien hoe je een ambachtelijke stok pistool dat ze schiet goed op te bouwen.

 • Hoe maak je een Popsicle Stick Crossbow maken

  Hoe maak je een Popsicle Stick Crossbow maken (Bekijk de video) Met de populariteit van mijn originele popsiclestok kruisboog, heb ik besloten om terug op dat project kijken en zien hoe ik daarop zou kunnen verbeteren. Dit is het ontwerp dat werd ont

 • Hoe maak je een licht voor fotografie maken
  Hoe maak je een licht voor fotografie maken

  Hoe maak je een licht voor fotografie maken Wanneer u een foto van iets te nemen, kun je niet het goed doen als het licht donker is. Maak het licht voor fotografie om voldoende licht te krijgen. Stap 1: Materialen een bodemplaat een gegolfde kunststo

 • Hoe maak je een steekspel Stick te maken met 2 liter flessen en PVC-pijp

  Hoe maak je een steekspel Stick te maken met 2 liter flessen en PVC-pijp Hebt u ooit een paar lege 2 liter flessen zitten rond na een kleine bijeenkomst? In deze video zal ik laten zien een geweldige manier om plezier te hebben met de overgebleven pr