Home > Hoe maak je een pocket sized mixed media art doos te maken uit een plastic EHBO-kit

Hoe maak je een pocket sized mixed media art doos te maken uit een plastic EHBO-kit

Tags:kunst
Advertisement

Hoe maak je een pocket sized mixed media art doos te maken uit een plastic EHBO-kit

Na het zien van de mini-tekening kit op Instructables.com, ik dacht dat ik het eens te proberen en aan te passen één voor mezelf. Ik heb nog nooit gekocht of gebruikt een Altoids kan. (Yeh ik weet, parochie de gedachte) Ik had een pocket sized EHBO-kit die ik op de dollar winkel had gekocht, dat was gewoon bedelen om iets leuks gedaan om het te hebben. Ik dacht na over welke aanpassingen er nodig zou hebben voor het naar nuttig voor mij zijn "in het veld". Ik ben geneigd om de voorkeur aan werken in gemengde media. Ik wilde ook een manier om het papier te houden, als een kleine easle. Ik had een kit met flexibiliteit zodat ik kon toe te voegen of weg te nemen items toen ik verhuisde naar verschillende media. Ik was een kunst major in college, dus laat mijn professoren zie de afschuwelijke vakmanschap op dit ding. Ik wilde alleen maar om te zien of het kan worden gedaan en zal werken aan het vakmanschap laat ... Ik beloof!

Stap 1: Verzamelen Materials

Hoe maak je een pocket sized mixed media art doos te maken uit een plastic EHBO-kit

Eerste stap na te denken over wat je wilt in je "kunst kit" te zetten. Welke items zijn nuttig voor u? Welke items zijn te groot om te passen, maar je kunt ze gekapt? Welke functies zou je nodig hebt voor uw kunst kit? Ik moest duurzaamheid, aanpasbare functies. Ik wilde niet dat dingen zoals mijn glazen fles van Indische inkt uit Italië (Mijn vader was daar gestationeerd), in te breken in mijn container. Ik zal de items die ik gebruikte lijst.

materialen-

Twee potloden (HB of # 2, afhankelijk van welke je ze belt) Mine gebruikt moet worden gehecht aan een kompas

Vier gummen (Pink Pearl, wit plastic, gekneed en Art Gum)

Puntenslijper

Inktpot

View Finder - Ik vond dit koele ketting hanger die werkt geweldig voor deze

Een fles water cap voor zowel kleine hoeveelheden water (voor een wasbeurt), of om wat inkt vast te houden

Sommige schuurpapier strips (Als ik wil gewoon een scherpe rand op het potlood, maar hoeven niet nog te verscherpen)

Sommige extra gekleurd papier (ik gebruikte schroot het boeken lakens, gesneden klein)

Een omgezaagd verfborstel met kleine haren (perfect voor mooie schone dunne lijnen)

Een klein kantoor clip voor mijn "easle" op de achterkant van de behuizing

Kleine pad wit papier voor schetsen

Een van die leuke kleine Japanse sojasaus flessen voor lunch boxen zou een geweldige accessoire om kleine hoeveelheden water om uw penseel te spoelen of te gebruiken als een wassen te houden zijn.

Een hete lijmpistool naar het kleine kantoor clip lijm op de rug voor easle

Twistties (zoals van goodie zakken of vuilniszakken)

Je kan gemakkelijk gebruik maken van linten voor het item hierboven voor een mooiere uitstraling

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een Plastic Bullet Kite maken
  Hoe maak je een Plastic Bullet Kite maken

  Een super gemakkelijk en goedkoop te maken dat vliegt ook als een machtige adelaar op een zonnige dag. Niet te vergeten is het vrij goed op het demonstreren van een aantal basisprincipes van de aërodynamische theorie: lift, zwaartekracht en sleep. St

 • Hoe maak je een plastic fles Cutter / Tutorial Maak
  Hoe maak je een plastic fles Cutter / Tutorial Maak

  https://www.youtube.com/watch?v=ZpNL4RRPgHE&feature=youtu.be Stap 1: Om een ​​plastic fles doen Cutter je nodig hebt! Hoe maak je een touw te maken van een plastic fles? We hebben vaak behoefte aan een sterke draad of touw in rust of bij het huisje.

 • Hoe maak je een plastic fles Cap Container Maak
  Hoe maak je een plastic fles Cap Container Maak

  Ik laat zien hoe je een klein, lichtgewicht en waterdichte container te maken uit twee plastic doppen. De doppen zijn afgesneden onder de uitstekende ring op de hals van de fles, dan de bodems plat gemaakt en aan elkaar gelijmd. Het kan worden gebrui

 • Hoe maak je de Pocket-Size Altoids Tin Art Kit!
  Hoe maak je de Pocket-Size Altoids Tin Art Kit!

  Hoi! dit is mijn eerste instructable dus geen mannen commentaar aub! Nou ik had besloten om dit instructable te maken, omdat ik op zoek was naar een pocket sized art kit, maar ik kon niet vinden, dus ik besloten om mijn eigen te maken. dus dan kunt u

 • Hoe maak je een houten schip Kit Model maken?
  Hoe maak je een houten schip Kit Model maken?

  Houten schip modellen zijn in grote vraag vandaag te wijten aan de uitgebreide keuze aangeboden door de verkopers. Volg deze stap voor stap instructies voor het maken van je eigen schip model. Er zijn een aantal schepen van waaruit u kunt kiezen, zoa

 • Hoe maak je een plastic camera te schilderen
  Hoe maak je een plastic camera te schilderen

  Ik heb een camera die ik wilde schilderen en dacht 'hoe de heck doe ik dat zonder dat verpest de camera?' Er zijn veel mensen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van medium-formaat plastic camera's om foto's te nemen van deze dag. Vertaling; filmc

 • Hoe maak je een metalen schoorsteen Kit installeren
  Hoe maak je een metalen schoorsteen Kit installeren

  Het toevoegen van een verwarmingstoestel om uw huis kan kosten vaak meer dan de prijs van het apparaat en de installatie ervan. Tenzij je het over elektrische- weerstand plint eenheden, zal uw nieuwe kachel warmte te creëren door middel van verbrandi

 • Hoe maak je een Plastic Twist Pen Open
  Hoe maak je een Plastic Twist Pen Open

  Hebben een plastic twist pen die niet meer schrijft, maar dat u wilt weer in gebruik genomen met een nieuwe vulling? Kan niet achterhalen hoe het plastic twist pen te openen? Vrees niet, hier zijn enkele tips om u te helpen. Stap 1: Hoe te openen? De

 • Hoe maak je een plastic bloem maken van Junk Plastic Pieces
  Hoe maak je een plastic bloem maken van Junk Plastic Pieces

  Ik ga om te laten zien hoe je een plastic bloem uit schrapen stukken liggen rond te maken. Stap 1: dingen die je moet Alles wat je nodig hebt is: Junk Plastic stukken- Je moet groen voor de steel, een andere kleur voor de bloemblaadjes, en iets voor

 • Hoe maak je een Plastic Heat Bender bouwen

  Deze video segment zal laten zien hoe je een plastic lijn bender behulp BriskHeat Strip Heater te bouwen, zodat je plastic kan buigen thuis

 • Hoe maak je een plastic fles shuttle te maken!
  Hoe maak je een plastic fles shuttle te maken!

  Dit is een instructable over "hoe je een plastic fles shuttle maken", het gaat om het snijden van de hals van de fles af, en het snijden van de plastic (bochtige top bit) in "veren", Het werkt vrij goed voor een doe-het-shuttle, maar e

 • Hoe maak je een plastic schuim Cutter
  Hoe maak je een plastic schuim Cutter

  Ik ben blij u te mogen verwelkomen op mijn kanaal en vandaag zal ik je laten zien hoe je een plastic schuim mes op een eenvoudige way.That is alles wat mensen die ik wilde met u delen! Kunt u zich abonneren op mijn YouTube-kanaal met wat meer interes

 • Hoe maak je een mini-survival kit te maken
  Hoe maak je een mini-survival kit te maken

  Vandaag zal een mini-survival kit te maken. we zullen thuis gevonden voorraden te gebruiken. * Update * Ik zal het maken van een uitgebreidere survival kit met behulp van enkele training heb ik dankzij verworven en laat suggesties hieronder voor de n

 • Hoe maak je een Zombie Survival Kit Zorg voor uw voertuig
  Hoe maak je een Zombie Survival Kit Zorg voor uw voertuig

  Zelfs het Pentagon heeft een plan om te gaan met toekomstige zombie apocalyps, dus waarom zou je niet? Net als de daad van de bescherming van uw voertuig tijdens non-apocalyptische tijden, de voorbereiding van een zombie survival kit voor uw auto moe

 • Hoe maak je een plastic lepel te zetten in een plastic vork (spork)
  Hoe maak je een plastic lepel te zetten in een plastic vork (spork)

  Dus, het is een klassiek probleem (of misschien ben ik de enige idioot die dit doet), heb je een salade te werken gebracht, maar vergeten om een ​​vork te pakken. Je kijkt rond het kantoor en alles wat je kunt vinden zijn enkele lepels mensen gebruik

 • Hoe maak je een plastic fles Barometer maken
  Hoe maak je een plastic fles Barometer maken

  Dit is een eenvoudige project en zou een groot wetenschappelijk experiment te maken. Met behulp van een vacuüm in een plastic fles met water erin, kunt u de veranderende luchtdruk te observeren met deze eenvoudige barometer. Let op, dit soort baromet

 • Hoe maak je een Personal Survival Kit maken
  Hoe maak je een Personal Survival Kit maken

  In de huidige video, zal ik je laten zien wat er in het maken van mijn winter Personal Survival Kit (PSK). Deze in het bijzonder betrekking op 7 van de belangrijkste C's van Dave Canterbury overlevingskansen lijst. Uiteindelijk, ik hoop dat dit zal j

 • Hoe maak je een lichaamsvloeistof Cleanup Kit gebruiken
  Hoe maak je een lichaamsvloeistof Cleanup Kit gebruiken

  Alle lichaamsvloeistoffen, met inbegrip van braaksel, ontlasting en bloed, moeten worden behandeld als besmettelijk materiaal. Als iemand heeft overgegeven of verontreinigd een oppervlak met lichamelijke vloeistof, is het cruciaal dat je meteen reage

 • Hoe maak je een plastic kajak of kano te repareren
  Hoe maak je een plastic kajak of kano te repareren

  Dit is een instructable het beschrijven van een heel gemakkelijk en goedkope manier van effectief repareren van scheuren in uw kajak of kano, met niets meer dan een boor, doek tape en een föhn. Ik kreeg een kajak, maar het had zes scheuren in de romp