Home > Hoe maak je een Klingon of Fantasy Dolk maken

Hoe maak je een Klingon of Fantasy Dolk maken

Tags:wapens-an
Advertisement

Hoe maak je een Klingon of Fantasy Dolk maken

Dit is een eenvoudige kaart prop dolk op basis van de Klingon een uit Star Trek. Het kan gemakkelijk worden aangepast voor andere fantasie wapens.

Deze zal worden gebruikt als stut voor een stills shoot in de toekomst.

Stap 1: Materialen en design

Hoe maak je een Klingon of Fantasy Dolk maken

Deze dolk wordt gemaakt van de kaart gelamineerd om het mes te vormen en verwerken.
Ik gebruik 'Toon kaart' of 'de grens mat' kaart. Het is het spul dat wordt gebruikt om aquarellen frame en is verkrijgbaar in grote platen uit een kunst aanbod winkel.
Je kon geen hoge dichtheid kaart die ongeveer 1,5 mm (1/16 ") dik te gebruiken.

U vindt er ook een aantal dun karton, een aantal zeer scherpe messen, general purpose lijm, een stalen rechte rand of heerser, een snijmat, enkele garage hars en een aantal auto reparatie plamuur en sommige verven (ik gebruik kunstenaars en hobby acryl) nodig , een stukje aluminiumfolie en een oude fles top (schroef op plastic type). Een potlood.

Ik begon met het vinden van een beeld van een bladed wapen dat ik leuk vond. Ik bladerde net het net voor één.
Vervolgens heb ik ruw mijn ontwerp op papier, vervolgens met behulp van de grootte van mijn hand als een gids, ben ik begonnen met het toevoegen van een aantal dimensies. Ik gebruikte millimeters, maar gebruik ook bij je past.

Zodra ik had een ruwe die ik leuk vond, ik ZEER ZORGVULDIG trok het correct op om wat dun karton. Ik trok alles in potlood dan het grootste deel in zwarte pen geschetst.

Dit was vervolgens zorgvuldig uitgesneden met een scalpel de belangrijkste template te vormen.

Stap 2: De bouw van het blad

Hoe maak je een Klingon of Fantasy Dolk maken

Zodra ik de belangrijkste sjabloon had, overgedragen ik het ontwerp op de show kaart door simpelweg voorzichtig tekenen rond de omtrek met een potlood. Ik knip dit stuk uit en controleerde het. Zal het centrale gedeelte van het blad en handgreep vormen.
Zodra dit was gedaan, ik gemerkt en verwijderd materiaal van het hoofdtemplate om de helling op het blad.

Vervolgens heb ik trok rond deze nieuwe sjabloon en knip twee identieke stukken uit de show kaart.

Deze drie lagen werden vervolgens aan elkaar gelijmd met behulp van algemene doeleinden lijm. Ik heb één van de show kaart stukken omgekeerd, zodat je het zwart van de kleine kant deel tegen het originele stuk kan zien.

Het gelamineerde stukken werden vervolgens onder een bord geplaatst en zware voorwerpen bovenop. Deze liet men 24 uur volledig te stellen.

Stap 3: De bouw van het handvat

Hoe maak je een Klingon of Fantasy Dolk maken

Als het mes had gezet, heb ik gemerkt en verwijderd materiaal van de master sjabloon om gewoon laten het handvat sectie. Nogmaals Ik trok rond de mal te zien kaart en snijd zes identieke stukken (slechts 4 zijn hier te zien).

Elk stuk werd vervolgens bedekt met lijm en gelamineerd aan de sectie mes.

Zodra alle zes klaarzitten ik weer omgehakt de master-template en trok rond de ruit vormen op toont kaart, knip ze uit en gelijmd ze op hun plaats. Ik trok ook rond, uitgeknipt en gelijmd de rechthoekige en trapezium vormen en ze toegevoegd aan het handvat.

Ik opnieuw in te stellen dit terzijde om volledig te stellen.

Stap 4: Versterken en beeldhouwen

Hoe maak je een Klingon of Fantasy Dolk maken

Nadat het laminaat was afgehard, de volgende stap is om de vacht van beide kanten met twee lagen garage hars. Zodra deze zijn ingesteld zal de dolk veel sterker en minder gevoelig voor buiging worden. Het zal ook waterdicht zijn.

Zodra dat was opgedroogd ik nog wat auto plamuur aan de randen van de bladen en de handgreep waar randen in het laminaat waren. Dit werd vervolgens geschuurd terug en een aantal aluminium keuken folie strips werden vastgelijmd aan de bladranden.

Stap 5: Het schilderen en afwerking

Hoe maak je een Klingon of Fantasy Dolk maken

Zodra alles volledig had gesteld, voegde ik een aantal basiskleuren. Dit zal helpen om te laten zien eventuele onvolkomenheden die vereisen corrigeren en geeft een algemeen beeld van de uiteindelijke dolk.

Volgende voegde ik een fles dop op te treden als de pommel voor het handvat. Dit werd gelijmd, dan is een kleine zelftappende schroef werd toegevoegd en de kap gevuld met auto plamuur.

Zodra dat was opgedroogd begon ik lagen verf toe te voegen met behulp van de kwast, spons en droog-borstel methoden de gegevens uit te brengen.

..... Klaar!

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een Rubber Band Powered Crossbow maken

  Hoe maak je een Rubber Band Powered Crossbow maken (Bekijk de video) Deze mini kruisboog werd gemaakt van de mini boog in mijn laatste video. http: //www.instructables.com/id/How-to-make-a-Rubb ... De originele boog wordt gemakkelijk aangepast om dez

 • Hoe maak je een 30 sec Peanut Butter maken op brood.
  Hoe maak je een 30 sec Peanut Butter maken op brood.

  Hoe maak je een 30 sec Peanut Butter maken op brood. ingrediënten: Boterham [Elk type] Peanut Butter [Elk type] uitrusting: Knife [mes van de lijst] snijplank Stap 1: 1. Spreid het brood met pindakaas met behulp van een mes.

 • Hoe maak je een Origami Tulip bloem te maken - Video Tutorial

  Hoe maak je een Origami Tulip bloem te maken - Video Tutorial

 • Hoe maak je een eenvoudige quilling bloem te maken - Tutorial 1 (Fiori)

  DIY Hoe maak je een eenvoudige quilling bloem te maken - Tutorial 1 - Voor beginners Flori - Quilling pentru incepatori Wij nodigen u uit om je te abonneren op dit kanaal om toekomstige video's te bekijken! http://xly.us/XI9s4 Vergeet niet te willen,

 • Hoe maak je een miniatuur Adjustable vierkant te maken

  ) Hoe maak je een miniatuur Adjustable vierkant te maken In de workshop vaak moet u ervoor zorgen dat dingen zijn vierkant, wat betekent dat een bepaalde hoek rechthoekig is. Soms zijn de dingen die je nodig hebt om te controleren zijn klein, waardoo

 • Hoe maak je een Mousetrap Trip Wire Alarm maken

  Hoe maak je een Mousetrap Trip Wire Alarm maken (Bekijk de video) In deze video, zal ik laten zien hoe je een reis draad muis val alarmsysteem met items die je rond het huis zou moeten hebben te maken. Ik werd geïnspireerd met dit project toen mijn v

 • Hoe maak je een zelfgemaakte Target for Kids maken

  Hoe maak je een zelfgemaakte Target for Kids maken (Bekijk de video) Dit is een eenvoudige manier om een ​​doel te maken voor kinderen. Het kan worden gebruikt met de meeste speelgoed geweren en zelfs een aantal laag vermogen bb guns. Dit zal grote w

 • Hoe maak je een dubbele bladen personeel zwaard maken
  Hoe maak je een dubbele bladen personeel zwaard maken

  Hoe maak je een dubbele bladen personeel zwaard maken Stap 1: Monteer artikelen Je zal nodig hebben: Januari 1-01 / 8 inch x 48inch houten plug: $ 3 2 22inch machetes: $ 46 Duct-tape: $ 3 Stap 2: Assembely Geef een algemene beschrijving van de StepUs

 • Hoe maak je een Rubber Band Powered Bow maken

  Hoe maak je een Rubber Band Powered Bow maken (Bekijk de video) Dit is een geweldig klein speelgoed boog, die wordt gevoed met een enkele rubberen band. U kunt de kracht van de boog aanpassen door simpelweg het veranderen van de rubberen band voor ee

 • Hoe maak je een kartonnen Mini koelkast te maken!
  Hoe maak je een kartonnen Mini koelkast te maken!

  Hoe maak je een kartonnen Mini koelkast te maken met behulp van huishoudelijke en goedkope materialen! Stap 1: Materialen Kartonnen doos Schaar Aan / uit knop heatsink Peltier Unit (Beschikbaar vanaf Ebay) AC Adapter (7,5 Volt werkt nice) optioneel:

 • Hoe maak je een Gmail-account aan te maken
  Hoe maak je een Gmail-account aan te maken

  Hoe maak je een Gmail-account aan te maken Stap 1: Klik op de knop Aanmelden

 • Hoe maak je een eenvoudige Paper Rocket Launcher maken

  Hoe maak je een eenvoudige Paper Rocket Launcher maken (VIDEO) Dit is een zeer eenvoudig ontwerp dat een papieren raket zal schieten meer dan 50 voet. Het heeft veel van de macht. Dit project zou een get kantoor speelgoed te maken. Alles wat je nodig

 • Tweet-a-watt - Hoe maak je een twitteren power meter te maken ...
  Tweet-a-watt - Hoe maak je een twitteren power meter te maken ...

  Tweet-a-watt - Hoe maak je een twitteren power meter te maken ... Dit project documenteert mijn avonturen in het leren hoe je de draad van mijn huis voor draadloze power monitoring. Ik woon in een gehuurd appartement, zodat ik niet hacking-toegang to

 • Aanpak 2 - Hoe maak je een aangepaste set speelkaarten te maken
  Aanpak 2 - Hoe maak je een aangepaste set speelkaarten te maken

  In Hoe maak je een aangepaste set speelkaarten te maken - Benadering 1 presenteerde ik de benadering die ik momenteel gebruik om speelkaarten te maken voor spellen die ik ben prototyping. Ik denk dat het de beste aanpak, maar het is niet de goedkoops

 • Hoe maak je een professionele korte film te maken voor $ 80 (Part I - Pre-Production).
  Hoe maak je een professionele korte film te maken voor $ 80 (Part I - Pre-Production).

  Deel II is hier te vinden: Hoe maak je een professionele korte film te maken voor $ 80 (Part II - Production) Ik heb het maken van films sinds het vijfde leerjaar. In deze tijd heb ik talloze shorts die voortdurend beter te worden gemaakt. Als senior

 • Hoe maak je een speeltje leeuw door Alonzo maken
  Hoe maak je een speeltje leeuw door Alonzo maken

  Hoe maak je een speeltje leeuw door Alonzo maken Stap 1: Verzamel uw Materials · Lintzaag · Kolomboormachine · Boren · 1 "bandschuurmachine · Router tafel met ¼ "round meer dan bit Benodigdheden · Assen en wielen · Houten lijm · 2 "x6"

 • Hoe maak je een QWERTY Rubik Cube's maken
  Hoe maak je een QWERTY Rubik Cube's maken

  Hoe maak je een QWERTY Rubik Cube's maken Como hacer un QWERTY Rubik Cube Uw Rubik Cube is zo saai? // ¿Tu Cubo de rubik es muy aburrido? JA? // ¿Si? Als u het antwoord gegeven is ja // si respondiste Que Si Nu ben je klaar om het te upgraden. // Aho

 • Hoe maak je een Pom Pom Garland te maken van Coffee Filters

  Hoe maak je een mooie pom pom krans te maken van koffie filters om het even welke partij of gebeurtenis u het gooien van versieren.

 • Hoe maak je een touw uit plastic flessen maken

  Upcycle uw oude plastic flessen! Maak 15-20 meter van plastic string / touw uit een één 1-liter PET / plastic fles alleen door het gebruik van een puntenslijper! Wat ??? Ja ! Het is vrij eenvoudig! Kijk hier op Youtube: Hoe maak je een touw uit plast