Home > Hoe maak je een Concrete Countertop voor uw gootsteen maken

Hoe maak je een Concrete Countertop voor uw gootsteen maken

Tags:home-renov
Advertisement

Hoe maak je een Concrete Countertop voor uw gootsteen maken

Het maken van een betonnen wastafel is gemakkelijk, en redelijk goedkoop. Het grootste deel van de materialen voor het maken van de mal kan worden gevonden als brokstukken van oude meubels. Dit project kan worden gedaan onder 100 $, en is elke dollar waard, want het zal je het gevoel echt goed over jezelf elke keer dat je het gebruikt.

Stap 1: Het nemen Maatvoering

Hoe maak je een Concrete Countertop voor uw gootsteen maken

Eerste verwijderde ik alles vanaf de top van uw oude gootsteen aanrecht, samen met kranen en afvoer stop. Daarna heb ik een aantal kalkpapier, en, Indiana Jones stijl, wreef de contouren van alle gaten. Na dit te doen, I "uitgebreid" de gaten door gewoon een haar (1 / 16e op een inch) op mijn tekening, om ervoor te zorgen dat alles past in de gaten (maar nog steeds worden bedekt door de hardware verwijderd), en i wouldn 't moet geen concrete slijpen doen nadat het is allemaal gegoten. Veel bronnen zoals CHENG Beton en Expressions-LTD sell rubberen pluggen voor mij deze gaten nog moeiteloos.

Vervolgens heb ik uitgesneden alle gaten van mijn template en versneden wat hout om de mal te maken. Het wordt aanbevolen dat u een soepele gebruiken opgedoken materiaal om uw mal te maken, van mij had een beetje structuur erin om me te helpen repliceren een houten afwerking op mijn eindproduct. Ik vervolgens verzegeld de hoeken met enkele kalefateren. De hoogte van mijn nieuwe aanrecht was 2 "zoals aanbevolen als het minimum op de betonnen ik heb gebruikt. Ik had toen getraceerd elke andere aanduiding van mijn sjabloon om de bodem van het bos, dus ik kon mijn mal vormen toe te voegen voor al mijn gaten.

(Ik was het maken van twee wastafel aanrecht, voor het geval dat ik niet de eerste, dat is de reden waarom er twee schimmels)

Stap 2: Het toevoegen van Mold Forms

Hoe maak je een Concrete Countertop voor uw gootsteen maken

Het maakt niet uit welk materiaal u gebruikt voor het vormen zolang sterk genoeg is om het beton weg van die gebieden te houden. CHENG CONCRETE en Expressions LTD verkopen rubber schimmelvorming vormen die zeker tijd zal besparen op gemak.

Ik gebruikte een aantal pluggen voorraad met tape op het voor de kraan gaten, een CRAZY lijmstift shell voor de stop gat, en wat schuim vond ik aan de overkant van een galerie toont. Ik sneed het schuim met een paperclip, hield ik het opwarmen over het vuur. Deze schimmel kan nauwkeuriger worden gedaan, echter in te gaan op dit wist ik dat de lippen op mijn bad wastafel hardware werden vergevingsgezind genoeg om alle ruwe randen te dekken.

Stap 3: Versterking van het skelet

Hoe maak je een Concrete Countertop voor uw gootsteen maken

Omdat de betonlaag zo dun zal zijn, heb ik besloten om een ​​aantal stalen stangen in te doen, dat ik aan elkaar gebonden met staaldraad, die alle werden verzameld van verschillende bouwplaatsen garbage palen.

Stap 4: Het kopen Beton, en Gieten

Hoe maak je een Concrete Countertop voor uw gootsteen maken

Na wat onderzoek heb ik besloten om te gaan met de Quikrete 5000 betonmengsel. Het houdt op als gegoten in 2 "of meer, droogt relatief snel en lijkt te zijn wat professionals meestal gebruiken voor het interieur toepassingen zoals dit. Ik volgde de instructies op de zak, en de gemengde bleek vrij aardig. Maar ik paste een beetje meer water later, die ik heb er geen spijt te doen. Om giet twee van deze schimmels en een 5-10 pond tilgewicht voor mijn vriendin, gebruikte ik al van de 80 pond zak.

Na elke matrijs wordt gegoten, is het belangrijk om de luchtbellen uit het mengsel te verwijderen. Ik gebruikte een schuurmachine zonder schuurschoen op het, en het is trillingen toegepast op de omtrek van schimmel meerdere keren rond.

Stap 5: Het verlaten van het Project tot droge huid

Hoe maak je een Concrete Countertop voor uw gootsteen maken

Nadat ik het beton gegoten, heb ik gesolliciteerd vocht op het beton en verzegeld in een plastic zeil om te voorkomen dat er vocht ontsnappen. Ik verliet de mal op deze manier voor 13 dagen, het aanbrengen van een paar sprays water op elke vorm om de andere dag gedurende deze twee weken.

Stap 6: Het invullen van Onvolkomenheden met betonslurry en Schuren

Hoe maak je een Concrete Countertop voor uw gootsteen maken

Betonslurry is eenvoudig te maken en is goedkoop. Ik raapte wat overgebleven beton poeder (die ik kookte), ongeveer anderhalf of twee kopjes, en vermengd met een dop van beton bonding mix (11 dollar voor een gallon bij Home Depot) en wat water. Doel was om het consistentie vergelijkbaar met een zachte serveren ijs maken. Daarna heb ik gewoon op mijn chirurgische handschoenen en masseerde dit mengsel in een bubble gaten ik zag.

Schuren was het slechtste deel van het werk. Tenzij je een polijsten molen / molen, moet je veel tijd doorbrengen schuren dit met de hand. Professionals gaan door middel van een hele reeks van grutten 100-3000, terwijl ik gewoon de degene die ik had thuis. Ik had een 80 tot het einde van de ruwheid van de mal hoeken, 120, 220, 400, 800. Ik besteden ongeveer 30/40 minuten met behulp van een ieder, en was erg blij met het resultaat, verminderd met het feit dat ik moest vaak verandering het schuurpapier, en gooi het weg als beton zeer snel was verstopt raakt. Ik denk dat als ik dit ooit opnieuw doen als ik uit te gaan van dit appartement, zal ik investeren 70-100 $ of wat het kost in een reeks van diamant polijsten pads.

(Foto toont ongeschuurd blok als het kwam uit de mal. Het toont het water loopt in het beton, want ik was het verdunnen van het mengsel met water een beetje te veel, als ik meer geduld had moeten zijn. Dit heeft uitgewerkt voor mij echter, omdat het lijkt op houtnerf, waarvoor ik was schieten voor, zoals u zult zien in de volgende stap.)

Stap 7: kleuring, Sealing, Waxing

Hoe maak je een Concrete Countertop voor uw gootsteen maken

Dit was het meest leuke deel.

Ik bestelde twee zure vlek monsters (4 oz) van Expressions-LTD en een kit (16 oz). Wees bereid om een ​​stuk voor de scheepvaart op de vlek als het is een gevaarlijk materiaal te betalen. De prijs voor het terugzenden van deze drie kleine flesjes kwam meer dan de 30 dollar die ik besteed aan de producten - 34 dollar.

Ik bestelde beton aanrecht was uit CHENG Concrete voor 20 dollar in totaal.

Ik maakte het oppervlak met water en een doek en wachtte een dag.

Ik paste de lichte vlek met een vrij droge synthetische kunstenaarsborstel in tijgerstrepen om het graan te imiteren. Ik deed dit een paar keer, zonder vegen van overtollige of iets (er was geen eigen risico). Toen deed ik hetzelfde met de donkere vlek. Daarna heb ik een aantal verdund ammonia in water en afgeveegd het oppervlak meerdere keren met een doek gedoopt in de oplossing. Wanneer er geen vlek werd steeds opgepikt door de vod, ik deed het nog een paar keer en laat drogen voor een dag. De volgende dag rolde ik de kit op 3 keer in zeer dunne lagen, zonder tijdsintervallen tussen. Even laten drogen voor 3 dagen daarna. Na het droog was heb ik gesolliciteerd CHENG aanrecht was met een doek, en afgeslepen met een glazen schoonmaakdoekje Ik leggen had rond. Een dag na, ik afgekoppeld de oude aanrechtblad, zet de nieuwe op, en verbonden alle sanitair. Hieronder is een voorbeeld van het verschil.

Ik beoordeel dit project als tijdrovend, een beetje duur, maar zeer de moeite waard. Elke keer als ik opsta, het haten om te gaan werken, en ik zie de gootsteen, het is echt verhoogt mijn humeur!

Veel succes en veel plezier!

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een piepschuim kussen voor militaire medailles maken
  Hoe maak je een piepschuim kussen voor militaire medailles maken

  In dit instructable leert u hoe u een groot punt te maken met een zeer eenvoudige leveringen en gereedschappen. Een geweldig cadeau voor elke militaire dierenarts. Dus ga je gang en oude werktuigen te breken en maak je klaar om te maken. Stap 1: Gere

 • Hoe maak je een Concrete Countertop maken
  Hoe maak je een Concrete Countertop maken

  Ik was verbaasd over hoe makkelijk het is om een ​​betonnen aanrechtblad te creëren. Ik heb dit nog nooit gedaan en ik heb weinig ervaring met beton, maar het resultaat was geweldig! Laat me zien hoe je je eigen te maken. Stap 1: De Vorm Het begint a

 • Hoe maak je een zand plunjezak voor krachttraining te maken
  Hoe maak je een zand plunjezak voor krachttraining te maken

  Dus ik ben van plan om dit zand plunjezak nu al een tijdje te maken, en ik heb eindelijk genoeg motivatie om dit te doen, het belangrijkste doel van de tas is te gebruiken voor krachttraining en zwaar tillen, dus het gebruik van het aan dode lift, sc

 • Hoe maak je een kunst tafelkleed voor kleine kinderen maken
  Hoe maak je een kunst tafelkleed voor kleine kinderen maken

  Dit is bijna als een tutorial, het is meer gewoon doen en je het nodig hebt. OK, je het nodig hebt als je een klein kind hebt, of als je wilt om te schilderen en je bent een rommelige schilder of een rommelige persoon met verfemmers, net als ik. Ik g

 • Hoe maak je een houten ladder voor Hamster / Parrot maken
  Hoe maak je een houten ladder voor Hamster / Parrot maken

  Dit instructable laten zien hoe je een houten ladder te maken voor uw hamster of andere kleine mamals of zelfs papegaaien. moet je kijken naar de foto's om meer uderstand. Stap 1: Benodigde materialen Voor dit instructable, moet u: _non-giftige lijm

 • Hoe maak je een papieren fluitje voor kinderen te maken
  Hoe maak je een papieren fluitje voor kinderen te maken

  Hier is hoe je fluit kan maken van papier dat geluiden creëert U kunt noemen het papier fluitje of een mondharmonica. Maak je eigen, maken geluid en geniet ervan. Stap 1: Papier Template Snij twee dikke papieren van volgende afmetingen.

 • Hoe maak je een watchdog timer voor computers te maken!
  Hoe maak je een watchdog timer voor computers te maken!

  Ooit wilde een middel om een ​​opgesloten pc opnieuw op te starten? Vooral een die wordt verondersteld om te draaien 24-7 en doet een vrij belangrijke baan? Dit instructable is deel één van hoe ik dit bereikt met behulp van een keurig programmeerbare

 • Hoe maak je een Minecraft huid voor de PC maken
  Hoe maak je een Minecraft huid voor de PC maken

  Voordat u begint dit instructable moet ik duidelijk maken dat dit de huid maker is alleen voor PC. Met dat uit de weg laat de slag te gaan! Stap 1: Aan de slag Om te beginnen moet u naar de website genaamd Nova Skin. Als je eenmaal hebt gevonden en o

 • Hoe maak je een Jerk Rig voor Decoys EP maken. 25

  Doe wat leven in uw decoy verspreid met deze makkelijk, 4 stap manier om een ​​eendenkooi eikel rig te bouwen! Laten we beginnen met de voor de hand liggende ... levende eenden bewegen en zwemmen, terwijl in het water. Uw eendenkooien niet, en eenden

 • Hoe maak je een nep-fundament voor uw bloementuin naast waterval maken. Mooi effect!

  Volg mijn youtube channel: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mhee Website: http://www.educatetube.com Host: Sipski Hoe maak je een nep-fundament voor uw bloementuin langs de doe-het-waterval. Ziet er echt cool en u zult genieten van he

 • Hoe maak je een Captain Jack Sparrow kostuum te maken op een schoen string begroting!
  Hoe maak je een Captain Jack Sparrow kostuum te maken op een schoen string begroting!

  Hoe maak je een Captain Jack Sparrow Kostuum te maken met een klein budget Op het werk hebben we besloten om te gaan met een piraat thema. Omdat de enige man in het kantoor ik dacht waarom niet als de coolste pirate te gaan die er zijn. Captain Jack

 • Hoe maak je een kerst Wish List Scroll Ornaments maken

  Hoe maak je een kerst Wish List Scroll Ornaments maken (VIDEO) Dit is een geweldige kleine Kerst Ornament dat u de kinderen betrokken te krijgen en hebben ze schrijven hun wensen van Kerstmis op het papier. En als je het bijwonen krijgt u een overzic

 • Hoe maak je een Catapult for Kids met wasknijpers maken

  Hoe maak je een Catapult for Kids (VIDEO) te maken Dit is een eenvoudig te katapult te maken voor kinderen met behulp van twee wasknijpers, twee ambachtelijke sticks en wat lijm. Het kan kleine objecten maximaal te lanceren om 40 voet, indien correct

 • Hoe maak je een World of Warcraft Private Server maken
  Hoe maak je een World of Warcraft Private Server maken

  Nou, ik ben nieuw op dit, dus geduld met mij als ik je laten zien hoe je je eigen World of Warcraft Private Server te creëren! Dit zou moeten werken als je helemaal volg mijn aanwijzingen. Bedankt voor het lezen van deze, en veel geluk =)) - {[Mijn e

 • Hoe maak je een geheime deur / boek zaak te maken
  Hoe maak je een geheime deur / boek zaak te maken

  Mijn goede vrienden onlangs gerenoveerd hun zolder en waren in staat om een ​​aantal van de "onbruikbare" ruimte af te sluiten in een geheime kamer. Mijn vriend heeft willen een geheime kamer te hebben zijn hele leven, en met hun eerste kind op

 • Hoe maak je een kloppend hart met LED's maken
  Hoe maak je een kloppend hart met LED's maken

  Hallo daar, dit is mijn eerste poging om somthing toe te voegen aan de site, is het misschien niet zo goed zijn, maar de volgende keer zal het beter zijn :) Mijn vrouw vroeg me eens iets voor haar gebruik van LEDs zal ik denk dat ik de juiste ding vo

 • Hoe maak je een USB-kabel voor de Universele PCB bouwen
  Hoe maak je een USB-kabel voor de Universele PCB bouwen

  De Universele PCB (UPCB in het kort) project gestart om een ​​enkele game controller mogelijk te maken, met name de bestrijding van stokken, op zoveel verschillende consoles mogelijk te maken. Informatie over het project is te vinden op de volgende t

 • Hoe maak je een automatische drinkbak voor vogels maken
  Hoe maak je een automatische drinkbak voor vogels maken

  Hoe maak je een drinkbak te maken voor vogels die automatisch vult Stap 1: Bekijk de video Klik hier om het te zien Video

 • Hoe maak je een Lattice achtergrond voor uw Paper Crafting maken
  Hoe maak je een Lattice achtergrond voor uw Paper Crafting maken

  In dit project heb ik gebruik maken van een dobbelsteen uit de Tim Holtz scala van Frameworks sterft, in de standaard rooster stijl en ik laten zien hoe ik de Lattice en de wegwerpmaatschappij stukken om een ​​goede achtergrond voor uw kaarten maken,