Home > Hoe maak je een CNC Router gebruiken TechShop om een ​​eenvoudige 6 board borst opgebouwd uit een 2 * 4 voet kwart vel van een halve inch dik berken multiplex. Ik deed het op TechShop! Zei ik TechShop!

Hoe maak je een CNC Router gebruiken TechShop om een ​​eenvoudige 6 board borst opgebouwd uit een 2 * 4 voet kwart vel van een halve inch dik berken multiplex. Ik deed het op TechShop! Zei ik TechShop!

Tags:cnc
Advertisement

Hoe maak je een CNC Router gebruiken TechShop om een ​​eenvoudige 6 board borst opgebouwd uit een 2 * 4 voet kwart vel van een halve inch dik berken multiplex. Ik deed het op TechShop! Zei ik TechShop!

Hoe maak je een CNC Router gebruiken om een ​​eenvoudige 6 board borst opgebouwd uit een 2 * 4 voet kwart vel ½ inch berken multiplex. Ik deed het op TechShop!

Dit is mijn eerste Instructable dus aarzel niet om eventuele opbouwende kritiek in de reacties achter te laten, bedankt!

Wat is TechShop? Volg deze link!
http://www.techshop.ws/index.html

Deze kisten zijn geschikt als speelgoed kleine dozen of ander opslagmedium, zijn zij de perfecte grootte om op te zitten, en voldoende sterk. Ik gebruik ze voor opslag bij het kamperen op de middeleeuwse evenementen in een Geschiedenis re-enactment groep lite ik in de naam van de SCA. Deze dozen zijn geschikt voor vrijwel alle perioden van historische weer invoeren vanwege hun eenvoud hield ze gebruikt voor een zeer lange tijd. Want je kunt zitten op hen maken ze een uitstekende feest dozen

Omdat ze genageld en lijmen ze zijn genoeg sterk zijn om te gebruiken om op te zitten ook.

U kunt deze plannen te gebruiken en te wijzigen voor een niet commercieel gebruik. je kunt ze niet gebruiken om producten te koop te maken zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming.

Wat je nodig hebt:

Lidmaatschap bij TechShop of de toegang tot gelijkwaardige instrumenten, en basiskennis van hoe ze te gebruiken.
CNC Router (Shop Bot)
Nail Gun met Plastic nagels (of een ander apparaat houdt voor CNC Router)
Nail Gun met Regular nagels (voor de montage)
Houtlijm
400 Grit schuurpapier (en enkele manier om het te gebruiken, gebruikte ik een Random Orbital Sander)
hout Pre vlek conditioner (foto)
Beits (foto)
Spar Varnish (foto)
1 of meer 2 'van 4 "vellen van 0,5" (1/2 ") berken multiplex.
Razor Knife voor het afsnijden van de lipjes op het hout na het snijden

Waarom blijf je het opgeven van berken multiplex?
Ik geef berken multiplex, omdat de toegevoegde veneers maken een nominale halve inch dikke plaat, eigenlijk een halve inch dik, in tegenstelling tot andere Multiplex. De Illustrator-bestand I verstrekt, is ontworpen om te werken met enig materiaal precies een halve inch dik, experiment zoals u wenst.

Als het kwartaal blad dat u halen is aanzienlijk kleiner dan de nominale (2 '* 4') u zou kunnen hebben problemen, ik denk dat het patroon 1/8 "speling langs de randen verst van 0,0 op de router.

Als u niet beschikt over een router heb je kunt kijken naar de plannen en kopieer de afmetingen en snijd een uit de hand. Ik maakte een flink aantal dozen vergelijkbaar met die met behulp van een zaag en een router in plaats van de CNC-instrumenten op TechShop.

Mijn doel hierbij is om deze dozen gemakkelijk en goedkoop beschikbaar zijn voor veel mensen te maken.

Een kwart blad van .5in berken multiplex kost me ongeveer $ 14, de hardware kan zo veel of weinig als je wilt kosten, kunt u de vergrendeling overslaan, en net nagel kleine stukjes schroot leer voor scharnieren, gebruik schroot kabel voor de handgrepen, gebruik vlek u rond en dit vak kon u alleen kosten voor hout ... kopen scharnieren en klapt zal gemakkelijk het dubbele van de kostprijs, maar het ziet er zo veel mooier.

Stap 1: Stap 1: CAD en CAM

Hoe maak je een CNC Router gebruiken TechShop om een ​​eenvoudige 6 board borst opgebouwd uit een 2 * 4 voet kwart vel van een halve inch dik berken multiplex. Ik deed het op TechShop! Zei ik TechShop!

Stap 1: CAD en CAM

Dit Instructable veronderstelt dat je al weet hoe je elementaire CAD- en CAM, bij TechShop doen als je de SBU klasse doorgegeven, bent u waarschijnlijk goed om te gaan. Dit is het tweede project dat ik deed op de winkel bot bij TechShop.

Download eerst het Illustrator-bestand met deze link:

https://docs.google.com/open?id=0B8Bg9eVVQhaYUERVbWFTdEN1TGM

Get in V-Carve of andere CAM software en dit bestand te laden

Ik ga ervan uit dat je weet hoe je V-Carve gebruiken, en gewoon uitleggen wat je gaat doen in V-carve, niet hoe.

Alle foto's te laten zien wat het Illustrator-bestand eruit zal zien:

Opgezet 3 passes in V-Snijd met behulp van een 0,25 "bit voor het zagen van hout.

Pass 1: Drilling pas

Selecteer alle ¼ "gaten boren .125" (1/8 ") diep.
Deze zal in het teken waar je nagels zetten voor hold downs, en waar je nagels te zetten voor de montage. U wordt onderbroken nadat deze pas volledig is en voeg plastic spijkers voor hold naar beneden als je dat niet doet 'hebben een beter systeem.

Pass 2: Pocket Pass:

Zoek het 2 grote gaten in elk van de zijstukken, Zak ze uit tot een diepte van 0,5 "(1/2")
Dit zal zijn waar je in je Rope Handles.

Pass 3: Profiel Pass:

Pluk de rest van de geometrie, die moet worden de contouren van de dozen. Snijd deze Volle Diepte 0,5 "(1/2"). Zorg ervoor dat u voldoende toevoegen van tabs, waaronder tabs aan beide zijden van het materiaal waar de router snijdt weg al het hout tussen de twee stukken. Zie the2nd onderstaande afbeelding voor een voorbeeld van hoe ik de tabbladen toegevoegd. U zult merken dat ik veel te veel tabs toegevoegd in vergelijking met wat wordt aanbevolen. Dit is omdat ik bleef die kwestie met stukken verschuiven kregen ze uitgesneden, als gevolg van hoe weinig afvalhout Ik heb in het ontwerp. Ik gebruikte de standaard 3D-tafels V-snijd aanbevolen

Let op de 2e foto hieronder met een voorbeeld van hoe ik mijn tabbladen om verplaatsing van het werkstuk te voorkomen aangelegd. het is veel meer dan normaal omdat ik bleef met problemen mee uitglijden.

Nu opslaan / exporteren de passen voor uw CNC Router om de CNC G-code-bestand te maken.

Advertisement

Related Articles