Home > Hoe maak je een Arduino WiFi 4x4 met Android Controller bouwen

Hoe maak je een Arduino WiFi 4x4 met Android Controller bouwen

Tags:arduino
Advertisement

Hoe maak je een Arduino WiFi 4x4 met Android Controller bouwen

RC auto's kunnen zijn WiFi Cars ...?

RC auto's zijn cool, maar goedkope RC auto's hebben een beperkte bereik en kan alleen worden bediend met de betreffende controller die werd meegeleverd met de auto.

Ik kocht een RC jeep, compleet met 4 wheel drive, flexibele ophanging, en off-road banden voor ongeveer 30 dollar. Niet lang na het spelen met de auto besloot ik dat ik het zou kunnen verbeteren met behulp van Wi-Fi en Android. Dus ik verspilde weinig tijd, en de printplaat die deel uitmaken van de auto's elektronisch systeem volledig te verwijderen. Met behulp van de bestaande elektronica besloot ik de spanningen en bedacht een motor control systeem dat kan worden bediend door de Arduino met een aangepaste schild dat ik heb ontwikkeld. De motor besturing heeft geen PWM om de snelheid te controleren uit te voeren. De auto is het ontwerp te kruipen over obstakels, met een zeer lage gearing als gevolg het is erg traag. Dit betekende dat enkel het hebben van de motoren aan en uit zetten zou werken prima. Het circuit Ik ontwierp zal echter steunen PWM met behulp van de pennen in te schakelen.

Ik heb met behulp van de Arduino microcontroller in projecten voor een paar maanden. Ik ook kocht de asynclabs (http://asynclabs.com/) WiFi Sheild voor de Arduino Duemilanoe om te experimenteren met WiFi en microcontrollers. Het komt met een pakket installeert in de Arduino IDE. Het bouwen off van de "SocketServer" voorbeeld kon ik schets waarmee ik de motoren en de besturing via WiFi te bouwen.

Ik gebruikte toen Visual Studio om snel een Windows-formulier applicatie die verbinding maakt met de auto server en geeft commando's om de motoren, stuurinrichting en verlichting controle samen te stellen. Toen kreeg beetje met de Android-bug, na het bouwen van een paar proef apps ik eindelijk in geslaagd om een ​​werkende versie die de oriëntatie sensor gebruikt om de gewenste auto functie te bepalen krijgen.
Hier is de stap voor stap,

Stap 1: Gereedschap en Onderdelen

Hoe maak je een Arduino WiFi 4x4 met Android Controller bouwen

Dit is een algemeen overzicht van de gereedschappen en onderdelen die werden gebruikt om dit project te voltooien.
Kijk naar de Eagle Documenten voor de exacte specificaties van de gebruikte componenten.

multimeter
Soldeerbout
soldeer Wick
schroevendraaiers
PCB etsen benodigdheden
Koper bekleedde Boards
Tang
Arduino
AsyncLabs WiFi Sheild
RJ45 uiteinden
Motorische controle H-Bridge
Caps.

Advertisement

Related Articles