Home > Hoe leeftijd en Distress Wood

Hoe leeftijd en Distress Wood

Tags:woodworkin
Advertisement

Hoe leeftijd en Distress Wood

Ik draaide een harry potter toverstaf van Hickory hout maanden geleden. Ik was niet helemaal tevreden met het resultaat van dat project. Ik wilde het hout een beetje meer oude en antieke kijken. Volg deze eenvoudige instructable over hoe om te verouderen en verdriet hout.

Stap 1: Schuren

Hoe leeftijd en Distress Wood

Als uw project heeft een glanzende afwerking (of een finish op alle), zand het uit Ik gebruikte een aantal 300 grit om het af te krijgen. Zorg ervoor dat het is volledig verdwenen, omdat het achteraf belangrijk zal zijn. Zodra uw hout wordt geschuurd, kon je door naar de volgende stap.

Advertisement

Related Articles

 • Macht in de Apocalyps (Hoe maak je een Wood-vergasser te bouwen)
  Macht in de Apocalyps (Hoe maak je een Wood-vergasser te bouwen)

  In dit Instructable zal ik tonen u de stappen die ik gebruikte om mijn Wood / biomassavergasser bouwen. Het was echt een leuk project en ik zou iedereen die serieus paraatheid aan te moedigen om er een te bouwen. Nu in het geval u niet weet wat een v

 • Hoe kan ik weer Wood FAST (Barnwood Effect)
  Hoe kan ik weer Wood FAST (Barnwood Effect)

  Dit Instructable en video zal laten zien hoe snel een verweerde houten effect te simuleren wat anders maanden en jaren van water en zon te volbrengen nemen bereiken. Stap 1: Hoe Weerbericht Wood (Barnwood Effect) Dit is een oude methode die ik gebrui

 • Hoe maak je een Wood Clock
  Hoe maak je een Wood Clock

  Dit instructable zal u tonen hoe je een mooie houten klok te hangen aan de muur te maken. Deze stappen zullen u helpen om er een te maken. Laten we beginnen! Stap 1: Gebruikte materialen materialen: 1. Double A Battery 2. Klok Kit van Joann Fabrics (

 • Hoe maak je Distress een T-shirt
  Hoe maak je Distress een T-shirt

  Ik zal leren hoe je een gewone t-shirt te zetten in die designer verontruste t-shirt dat je zakken niet kunnen veroorloven. Stap 1: Haal uw leveringen Om nood een shirt u 4 dingen nodig. Het overhemd u wilt nood, een schaar, een rots, en een hoek van

 • Hoe maak je Parquetry Wood broches
  Hoe maak je Parquetry Wood broches

  Woorden en foto's: Andrew Potocnik Kijken naar mijn partner afgesneden stof in veel kleine stukken klaar om samen worden gestikt om grotere 'blokken', die later zou worden gecombineerd om een ​​quilt te vormen, realiseerde ik me dat quilters zijn sle

 • Hoe maak je een Wood en Jasper armband met parelmoer accenten maken
  Hoe maak je een Wood en Jasper armband met parelmoer accenten maken

  Dit eenvoudige maar toch elegante verstelbare armband was makkelijk te maken. Knip je kralen draad op de gewenste lengte, voeg uw verstelbare gesp en uw parels! Ik gebruik de schroef krimp systeem om de draad vast te houden, en ik voegde een schar va

 • Hoe bouw je een Wood Sailboat
  Hoe bouw je een Wood Sailboat

  Ik heb willen om mijn twee favoriete hobby's te combineren - houtbewerking en zeilen voor een lange tijd, dus ik dacht dat ik een boot te bouwen. Het heeft klassieke lijnen en ziet er zo verblindend in de zon, dat mensen mij voortdurend stoppen bij d

 • Hoe te repareren Figured Wood Veneer
  Hoe te repareren Figured Wood Veneer

  Er zijn zo veel leuke dingen die je kunt doen met fineer, in het bijzonder zeer dacht fineer. Burl veneers zijn een van mijn favorieten, maar de meest bedacht noppen, (en andere veneers) hebben vaak gaten in hen die moeten worden gerepareerd voordat

 • Hoe de uiteindelijke Tiger Woods PGA Tour 11 Wii Set-Up maken
  Hoe de uiteindelijke Tiger Woods PGA Tour 11 Wii Set-Up maken

  The True View spel setting voor Tiger Woods PGA Tour 11 voor de Wii geeft u een geheel nieuw perspectief voor video game golf. Met True View, een first-person uitkijkpunt, heb je volledige vrijheid van beweging over de club, terwijl naar beneden te k

 • Hoe naar Steam Bend Wood

  Allereerst heet water toevoegen aan het behang stoomboot. Twee stukken hout voor het buigen van zijn al ingebracht in de kamer van de stoomboot. Ze zijn gemaakt te verhogen van de basis en met elkaar door een paar kleine stukjes uit hout daartussen.

 • Distressed Wood Chairs ....... IKEA Upgrade
  Distressed Wood Chairs ....... IKEA Upgrade

  Aangezien we trouwden mijn vrouw en ik zijn met behulp van dezelfde oude IKEA stoelen sindsdien. Zij hebben een aantal misbruiken genomen en we hebben echt nooit opgewaardeerd. Dus om te passen in ons schema gaf ik hen een nieuw leven. De "Stefan&quo

 • Hoe maak je een Wood Beitel gebruiken
  Hoe maak je een Wood Beitel gebruiken

  PopularMechanics.com Voor elk type bouwer, zijn er zeer weinig onmisbare gereedschappen. Voor de houtbewerkers, de beitel is de eenvoudige, veelzijdige tool die je kan het gewoon niet leven zonder. Hier zijn een aantal basistechnieken op het maken va

 • Hoe u uw Old Wood Furniture herstellen?
  Hoe u uw Old Wood Furniture herstellen?

  In deze tutorial video kunt u de restauratie van alle oude houten meubelen stap voor stap te zien. :) Ik herstelde een paar oude night stand. Bekijken! ;) Alles wat je nodig hebt is een oude houten meubels, elke email en een beetje tijd :) Stap 1: tu

 • Slice of Wood Night Light
  Slice of Wood Night Light

  Hallo iedereen, in dit instructable Ik wil laten zien hoe je Slice of Wood Night Light te maken met de lichtintensiteit contoller. Dit project is zeer goedkoop en gemakkelijk te maken. Ik maakte video en stap voor stap instructies hoe te maken. Deze

 • Gebrand Hout-mailadres
  Gebrand Hout-mailadres

  Hallo. In dit Instructable ga ik je laten zien hoe je een Burned wood-mailadres maken. U kunt elk soort hout je wilt gebruiken, maar in dit Instructable Ik koos ervoor om een ​​stuk drijfhout te gebruiken omdat het was direct beschikbaar. Vergeet nie

 • Custom woodburned Welkom teken
  Custom woodburned Welkom teken

  Hallo! Dit is mijn tweede instructable! In de loop van de Instructable, zal ik laten zien hoe u een Custom Wood verbrand Welkom Teken. Als je niet weet wat hout branden is zal ik je vertellen de definitie is! De Merriam-Webster stelt dat houtverbrand

 • Hoe Wood Weerbericht zonder Weer
  Hoe Wood Weerbericht zonder Weer

  Als je in de shabby-chique look, en u wilt leeftijd / weer hout sneller dan je tijd hebt voor. alles wat je nodig hebt is toegang tot een zand-blaster. Stap 1: Neem een ​​Fresh Cut stuk hout en zet het in de sandblaster Woods met een hoog contrast gr

 • Hoe vette Lips dragen op elke leeftijd

  http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/Bold-Lips-at-Any-Age Het maakt niet uit wat uw leeftijd, een gedurfde lip gaat nooit uit de mode. In deze video laten we u zien hoe om te dragen dat vet lip blik in je 20's, 30's en 40's en bieden tips

 • Hoe maak je een 3D-Wood Veneer Comic Cover Make
  Hoe maak je een 3D-Wood Veneer Comic Cover Make

  Ik heb altijd al mijn eigen kwestie van Amazing Fantasy # 15 wordt weergegeven op de muur te hebben. Maar zelfs de exemplaren in de ruwste vorm halen een veel mooier dan ik ooit cent uitgaven zou kunnen rechtvaardigen op een comic. Ik werk met hout v