Home > Hoe kan ik Rubber Dip Handles op Extra

Hoe kan ik Rubber Dip Handles op Extra

Tags:gereedschap
Advertisement

Video-tutorial over hoe je een rubberen greep van toepassing op instrumenten. Het product dat ik ben met behulp van een dip rubber coating gemaakt door Plasti Dip en is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. U kunt beperkt de lengte van de hendels als het blik niet ongelooflijk diep. Dit is een geweldige manier om uw gereedschap te beschermen, geef ze een persoonlijke look, bieden enige vorm van isolatie, en verhoging van de grip. Deel foto's van uw nieuw gecoate gereedschappen!

Gereedschap / Benodigdheden:

 • Duff mes
 • wax en ontvetter
 • tang of wat tools die u wilt de rubberen coating aan te brengen op
 • hitte geweer
 • stijve draad
 • papier, karton of pan
 • rubber dip coating

Stap 1: Verwijder Bestaande Rubber Coating

Hoe kan ik Rubber Dip Handles op Extra

Hier heb ik een oudere set van punttang waarvan ik de rubberen coating zal worden vervangen op en zoals je kunt zien, de bestaande rubber coating is in ruwe vorm. Verwijder de bestaande rubber coating, soms kun je deze glijden, de andere keer gebruik maken van een bot mes om de rubberen handvat scoren en pellen hem dan uit. De bot mes zal het risico op krassen op de coating onder die helpt de tang te beschermen tegen roest te verminderen, dan afpellen de rubber uit.

Stap 2: Clean

Hoe kan ik Rubber Dip Handles op Extra

Het schoonmaken van de handvatten met behulp van enkele vorm van een wax en ontvetter die geen coating achter achterlaat. Dit zal alle verontreinigingen die de hechting problemen kan veroorzaken verwijderen of verzegelen, die vocht in zal toestaan, waardoor uiteindelijk roestvorming te voorkomen. Als uw handgrepen zijn roestig, dit roest moet worden verwijderd, anders zal het uiteindelijk verslechteren onder de coating. Nadat de roest is te verwijderen, schoon te maken opnieuw met een wax en ontvetter en breng een dunne laag primer alleen maar om de handgrepen, waar de coating zal bedekken dat dus het is verborgen.

Stap 3: Maak een Hanger

Hoe kan ik Rubber Dip Handles op Extra

De tang zal moeten worden opgehangen, zodat iets klaar voordat we beginnen dompelen. Hier Ik gebruik een zwaardere draad rond de tip die niet in contact zal komen met de bekleding.

Stap 4: Verwijder Moisture

Hoe kan ik Rubber Dip Handles op Extra

Gebruik van een heteluchtpistool op de handvatten te drogen vocht die eventueel daaronder kan bevinden en corrosie veroorzaken in de toekomst.

Stap 5: Het onderdompelen

Hoe kan ik Rubber Dip Handles op Extra

Afhankelijk van de breedte van de tang, mogelijk kunt coaten beide tegelijk of slechts elk afzonderlijk. Meng de coating daarvan, moet u de instructies lezen op de zijkant van de bus, afhankelijk van wat coating waarmee u werkt. Dompel de handgrepen en pak ze langzaam, is het belangrijk om de coating op een dag van toepassing met een lagere luchtvochtigheid als het droog tijd zal beïnvloeden. Ook werken niet in winderige omstandigheden, omdat dit problemen en zal leiden. Het is een goede gewoonte om ze op te hangen boven papier, karton, of een pan om druppels op te vangen en voor het eenvoudig schoon te maken. Laat ze drogen gedurende ongeveer 30 minuten, breng dan een tweede laag en tenslotte een derde laag. U zult willen ten minste drie lagen aan te brengen om een ​​sterkere duurzaamheid.

Stap 6: All Done

Hoe kan ik Rubber Dip Handles op Extra

Laat ze verharden en je bent klaar!

Advertisement

Related Articles

 • Hoe kan ik Avocado Dip Spread Salsa maken
  Hoe kan ik Avocado Dip Spread Salsa maken

  Avocado's, citroensap, linnen zaden, extra vergine olijfolie en zeezout zijn allemaal goodies die verder gaan in dit absoluut heerlijk dip / uitbreiden en maken het super gezond, dus waarom niet het eens te proberen! Zorg ervoor dat de avocado u bent

 • Hoe kan ik een vos in aquarel schilderen
  Hoe kan ik een vos in aquarel schilderen

  In deze tutorial leer je hoe je vos te trekken met lint in waterverf. Voor meer tips en foto's, bezoek mijn blog post: Hoe kan ik een vos te schilderen in waterverf . Je gaat nodig hebben: aquarel verf potlood dip inkt pen verschillende grootte pense

 • Hoe kan ik metalen voorwerpen galvaniseren
  Hoe kan ik metalen voorwerpen galvaniseren

  Is uw favoriete tuingereedschap krijgen roestig? Gaat u een metalen paal in de grond begraven en willen weten hoe het te beschermen tegen roest weg in de natte grond? Dit instructable zal u oplossingen voor deze problemen te geven! Wanneer ijzer nat

 • Hoe kan ik een Arduino Maak compatibele Bluetooth 4.0 module
  Hoe kan ik een Arduino Maak compatibele Bluetooth 4.0 module

  UPDATE: Lets Make Robots, mijn huis digitale hackerspace, werd gekocht door RobotShop. Ik wil niet in te gaan, maar de nieuwe eigenaren verboden mezelf en de meeste van de veteraan leden. Dat gezegd, de meeste van de verbindingen zal worden doorbroke

 • Hoe kan ik dat "Matte Look" in Photoshop CS3 tot Photoshop CC bereiken.
  Hoe kan ik dat "Matte Look" in Photoshop CS3 tot Photoshop CC bereiken.

  Hoe kan ik dat "Matte Look" in Photoshop CS3 tot Photoshop CC bereiken. Stap 1: 1. Begin met het geopend in Photoshop. 2. Selecteer de elliptische marquee tool, en sleep een cirkel rond het onderwerp. 3. Klik met de rechtermuisknop in de selecti

 • Hoe kan je op een Jailbroken iPhone of iPod Touch installeren
  Hoe kan je op een Jailbroken iPhone of iPod Touch installeren

  Hoe kan je op een Jailbroken iPhone of iPod Touch installeren met behulp van de SummerBoard applicatie. Stap 1: Installeer SummerBoard Om dit te doen moet u eerst een jailbroken iPhone of iPod Touch. Als u niet beschikt over een check out my instruct

 • Hoe kan ik mijn RO-eenheid membraan schoon te maken?
  Hoe kan ik mijn RO-eenheid membraan schoon te maken?

  Hoe kan ik mijn RO-eenheid membraan schoon te maken? "TDS (TDS) is de term die het anorganische zout en kleine hoeveelheden organisch materiaal aanwezig in oplossing in water te beschrijven, de hoofdbestanddelen gewoonlijk calcium, magnesium, natrium

 • Hoe kan ik de bas riff van "Feel Good Inc." spelen

  Hoe kan ik de bas riff te spelen van "Feel Good Inc." van Sam Frank on Vimeo . In deze video, ik leer je hoe je de bas riff te spelen van "Feel Good Inc.". Houdt u er rekening mee dat in de feitelijke nummer de snaren zijn laaggestemde

 • Hoe kan ik een Indiase vlag Draw

  Let altijd op de bovenstaande video VOOR EENVOUDIGE STAPPEN Hier is heel gemakkelijk Indiase vlag tekening tutorial. Dit Indische Vlag is zo gemakkelijk te trekken dat zelfs uw 6-7 jaar oud kind kan tekenen. Wij hopen dat u wilt deze tekening en dele

 • Hoe kan ik Home Theater Projector maken - Verander uw smartphone Projector
  Hoe kan ik Home Theater Projector maken - Verander uw smartphone Projector

  Hoe kan ik Home Theater Projector te maken voor minder dan $ 5 met behulp van uw smartphone Persoonlijk vind ik koop dit Magnifier voor $ 2,50. Als make vergrootglas gat groter gebruik duct tape of hotmelt lijmpistool de vergrootglas vak op te lossen

 • Hoe kan ik login PIN toevoegen in Windows 10

  Hoe sign in PIN in Windows 10. Hoe kan ik een PIN-code toevoegen aan uw account in Windows 10. Deze tutorial zal u laten zien hoe u een PIN-code toe te voegen aan uw account in Windows 10. U kunt een PIN-code (Personal Identification Number) te gebru

 • Hoe kan ik een kas te bouwen - Stap voor stap handleiding
  Hoe kan ik een kas te bouwen - Stap voor stap handleiding

  Hallo, Ik bouwde deze tuin kas met oude ramen en gerecycled deur. Afdekken met poly. Maat 15 ft x 25 ft Gebouw stappen: Stap 1: Hoe maak je een Greenhouse Anker aan de grond Stap 2: Bevestig de kas basis om ankers Stap 3: Hoe de zijwanden structuur o

 • Arduino: Hoe kan ik een LCD Via Bluetooth-controle
  Arduino: Hoe kan ik een LCD Via Bluetooth-controle

  Dit instructable is de geschreven versie van mijn "Arduino: Hoe kan ik een LCD bedienen via Bluetooth" YouTube video die ik onlangs heb geüpload. Ik adviseer u sterk om het te controleren. Mijn YouTube-kanaal Ten eerste moet je de volgende Instr

 • Hoe kan ik een vraag in Instructables stellen.
  Hoe kan ik een vraag in Instructables stellen.

  In samenwerking met een aantal van de reguliere antwoorden van vragen hier heb ik samen deze korte "hoe u het beste antwoord te krijgen op mijn vraag" instructable. Stap 1: zoek instructables Gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek van de pag

 • Gratis EHBO Video - "Hoe kan ik een First Aid Kit Met ... wat uw First Aid natuurlijk niet je leren

  Gratis EHBO Video Gratis 22 minuten EHBO Video - "Hoe kan ik een First Aid Kit Met ... wat uw EHBO-cursus heb je niet leren" - Leer elementaire eerste hulp als deze video schetst inhoud van een EHBO-kit en hoe ze goed. Geweldig voor opfriscursus

 • Hoe kan ik de taal wijzigen via software
  Hoe kan ik de taal wijzigen via software

  Hoe kan ik de taal wijzigen via de software over het netwerk ip camera Stap 1: Open de Language Tool en klik op 'Inloggen' Open de Language Tool en klik op 'Login'

 • Hoe kan ik Haak een Koord Bag
  Hoe kan ik Haak een Koord Bag

  Dit is een stap-voor-stap handleiding die je hopelijk krijgen door middel van uw project! Toepassingen voor deze zak zou kunnen zijn: houd marmer, gom, munten, mooie rotsen, kralen of wat dan ook klein dat je dagelijks gebruikt in deze zak. Je kon ee

 • Hoe kan ik een afbeelding Transparante Online maken? Zonder gebruik van software

  Hoe kan ik een afbeelding transparant Online te maken? Zonder het gebruik van software In deze video ga ik laten zien hoe je een afbeelding transparant Online te maken zonder het gebruik van software. Ik gebruik een website om de transparante afbeeld

 • Hoe kan ik mijn in Minecraft
  Hoe kan ik mijn in Minecraft

  Er zijn zoveel manieren om de mijnbouw te benaderen in Minecraft. Ik wil een aantal van de manieren waarop je kunt aan de slag te dekken of het gaat om een ​​zorgvuldige planning of gewoon springen recht in het! Meer informatie over de ertsen je zal