Home > Hoe kan ik LED Circuit Board Oorbellen maken

Hoe kan ik LED Circuit Board Oorbellen maken

Tags:juwelen
Advertisement

Hoe kan ik LED Circuit Board Oorbellen maken

Tegenwoordig technologie wordt steeds meer en meer geïntegreerd in ons leven. Ik heb het niet over smart phones, of Wi-Fi hot spots. Ik heb het over een naadloze integratie in ons dagelijks leven op manieren die we niet eens merken. Eén van die manieren is door het gebruik van geleidende stoffen en garens. Ook bekend als zachte circuits.

Eén van de manieren waarop ik mijn middelbare scholieren die geïnteresseerd zijn in de technologie is door ze te laten zien een aantal van de manieren waarop technologie wordt gebruikt voor mode. Video's en foto's zijn mooi en alles, maar ik wilde iets echts dat de studenten kon zien en aanraken te maken. Ik heb gemaakt een aantal beetje zacht circuit "wearables" naar mijn klas te laten zien, maar ik wilde iets met een beetje meer ... gespannen. Of op zijn minst een aantal middelbare school edgy.

Op een avond kwam ik met dit gekke idee om een ​​paar oorbellen te maken. Waarom, weet ik niet. Het is niet alsof ik draag ze of iets dergelijks. Ik was gewoon op zoek naar een aantal kleine ronde perf boards toen viel het me op dat ze geweldig als oorbellen, en de grotere als kettingen zou zijn. Iets cyberpunk in de natuur.

En voor het geval dat u benieuwd was, dat is hoe ik (van alle mensen) kwam met dit eenvoudige ontwerp voor een aantal LED-oorbellen.

(Ook dit is een vermelding voor de instructables 2012 LED wedstrijd. Je moet helemaal te stemmen voor ons dus we een lichtschakelaar rave in onze kelder kan hebben.)

Stap 1: Wat heb je nodig

Hoe kan ik LED Circuit Board Oorbellen maken

Algemeen is dit project vereist zeer kleine hoeveelheden van de bouw vaardigheden en een heel klein budget. De meeste van deze delen kan gemakkelijk worden vervangen door iets anders, of gemakkelijk rond veranderd.

Benodigdheden:
Kleine Circuit Board / Perf Board (eBay, een inch in diameter)
3mm Diffuus LEDs
CR2032 Battery Holder (Opbouw met afgeronde kanten werkt erg goed!)
CR2032 Battery
Magnet Wire (Dun en klein is goed)
Earring Sluiting van uw keuze

Gereedschap:
Soldeerbout
Soldeer
Draadsnijders
Punttang
Helping Hand (optioneel, maar behulpzaam)

Totale kosten:> $ 10

Voor het grootste deel kun je de elektronica onderdelen gemakkelijk vinden op eBay, of zelfs te redden ze ergens anders vandaan. De oorbellen onderdelen kan worden gekregen van een ambachtelijke winkel (Hobby Lobby, Michael's).

We hebben een heleboel onderdelen overgebleven van toen we deden dit (enkele maanden geleden). Als iemand me zou graag een kit te maken met alle onderdelen daarin we kunnen. (We lopen een beetje hobby website BrownDogGadgets.com, hoewel we meestal omgaan met zonne-kits en projecten. Educatieve en zo.)

Advertisement

Related Articles

 • Hoe kan ik LED-lamp van pinnen te maken
  Hoe kan ik LED-lamp van pinnen te maken

  Hi guys Vandaag heb ik ga laten zien hoe je mooie LED-lamp te maken uit pegs.Please als je van dat Inschrijven. Stap 1: Zorg ervoor dat je alles.

 • Hoe kan ik LED-ring licht voor de camera te maken

  Gemakkelijke en leuke manier om LED-ring licht te maken voor uw digitale camera. Alleen je nodig hebt is 8 stuks witte strooien leds, witte plastic bord en vrouwelijke DC-aansluiting. Bezoek mijn blogspot: http://macoprojects.blogspot.com of bezoek m

 • hoe je pols led's op bas maken
  hoe je pols led's op bas maken

  In deze tutorial ga ik je laten zien hoe je een koel licht setup dat muziek gevoelig zou zijn gemakkelijk te maken. We gaan een klein circuit te bouwen om deze led's rijden. De manier waarop ik akte werd met behulp van een atx voeding heks enige tijd

 • Circuit Board Oorbellen
  Circuit Board Oorbellen

  Dit Instructable is voor een eenvoudige kleine set oorbellen gemaakt van iets wat we allemaal dagelijks gebruiken, maar we niet vaak zien - de printplaten in onze talloze gadgets. Je zou zelfs een dode computer (of meerdere ...) zitten in je garage,

 • LED Circuit Board Table
  LED Circuit Board Table

  Dit is een LED verlichte teruggewonnen naaitafel. Ik besloot dat ik zag de schoonheid in dit stuk van het meubilair en wist dat ik kon iets bijzonders doen. Ik gebruikte een printplaat in de top oorzaak mijn huis is printplaat thema. Ik kreeg deze ta

 • Hoe kan ik LED's solderen met behulp van een eenvoudige Jig
  Hoe kan ik LED's solderen met behulp van een eenvoudige Jig

  Het houden van LED's in plaats voor het solderen kan een beetje lastig. Dus ik bedacht een eenvoudige mal om het proces gemakkelijker te maken. Ik zal uitleggen hoe je duplicaten van de mal te maken, maar het is echt gemakkelijk om gewoon te maken. E

 • Hoe kan ik Peanut Butter Blossom Cookies maken
  Hoe kan ik Peanut Butter Blossom Cookies maken

  Deze "Instructable" zal je leren hoe je Peanut Butter Blossom koekjes te maken! Het is een eenvoudig recept met enkele stappen te volgen, en de koekjes proeven geweldig aan het eind. Genieten!! Stap 1: Lees de Recipe en Verzamel alle ingrediënte

 • Hoe kan ik een afbeelding Transparante Online maken? Zonder gebruik van software

  Hoe kan ik een afbeelding transparant Online te maken? Zonder het gebruik van software In deze video ga ik laten zien hoe je een afbeelding transparant Online te maken zonder het gebruik van software. Ik gebruik een website om de transparante afbeeld

 • Hoe Easy Wire Wrapped Heart Shaped Oorbellen maken
  Hoe Easy Wire Wrapped Heart Shaped Oorbellen maken

  Hou je van hartvormige sieraden? In dit PandaHall zelfstudie, kunt u een eenvoudige tutorial over hoe je draad verpakt hartvormige oorbellen te maken te zien. Kun je afbeelding die u kunt DIY unieke hart oorbellen gewoon met een aantal draden en kral

 • Hoe kan ik War Games terrein te maken. (Stad ruïnes, Tank vallen, Bunkers & meer)
  Hoe kan ik War Games terrein te maken. (Stad ruïnes, Tank vallen, Bunkers & meer)

  In deze instructie zal leren hoe om war games terrein stukken te maken, Voor gebruik met Warhammer schaalmodellen, of trein Etc. Ik heb het maken van deze voor ongeveer 10 jaar als gevolg van de zeer dure prijzen vooraf gemaakte gebouwen kost je waar

 • Hoe kan ik een airsoft mortel te maken
  Hoe kan ik een airsoft mortel te maken

  In dit Instructable, zal ik laten zien hoe je een pneumatische, airsoft mortel te maken. Mine schiet 100-200 voeten en is stevig en duurzaam. Het eenvoudige ontwerp maakt de creatie accurate (statief is instelbaar) als compact. U mag de airsoft morte

 • Hoe kan ik de krant logs te maken voor uw brand
  Hoe kan ik de krant logs te maken voor uw brand

  U kunt brandstof te maken voor uw brand met behulp van kranten. Dit instructable laat zien hoe je een krant open te maken in minder dan twee minuten. De video toont u het hele proces. Het is net zoiets als hardcore papier mache. Om een ​​solide log t

 • Hoe kan ik een Origami Table te maken!

  In deze tutorial zal ik laten zien hoe je een origami Standard Table te maken. Enjoy: D! Origami: Table Ontworpen door: Traditioneel Tips: Zorg voor uw plooien in het begin, en de rest moet redelijk makkelijk als je de tutorial precies volgen. Het ma

 • Hoe kan ik LED Starry Sky maken
  Hoe kan ik LED Starry Sky maken

  Sterrenhemel is een gezicht dat niemand onverschillig laat. Met een beetje geduld en de wil, kunt u de LED-sterrenhemel dat je ruimte buitengewone zal te maken. Dit is het plan voor de eenvoudigste en goedkoopste LED sterrenhemel die aantrekkelijk en

 • Hoe kan ik LED Duct Tape maken!
  Hoe kan ik LED Duct Tape maken!

  Ok, dus LED's en duct tape zijn twee zeer leuke dingen, maar wat als we ze combineren samen om "LED Ducttape" Dit instructable zal u vertellen hoe dat te doen! Stap 1: De goederen Echt alles wat je nodig hebt is een aantal leds, ducttape, iets o

 • Hoe kan ik LED dekverlichting maken
  Hoe kan ik LED dekverlichting maken

  Maak LED-Deck Lights Wat je nodig hebt voor elke licht: 1 - 1/4 inch witte scharnierende schroefdeksel. Ongeveer 70 cent voor 2 op elk Hdwe winkel. 1 - Little Dot SMD LED Accent Light ($ 1,99) met ingebouwde weerstand voor 12 volt gelijkstroom (9 ~ 1

 • Hoe kan ik LED-flitser om muziek te maken V2

  Hi Instructables! Dus dit keer dat ik leerde dat coud leuk om V2 te maken van mijn vorige versie, maar deze keer littlebit difrent met led-verlichting en tip 31 transistor. Genieten! ;)

 • Hoe kan ik LED koplamp te maken voor de fiets met een fles.
  Hoe kan ik LED koplamp te maken voor de fiets met een fles.

  Er was behoefte aan een koplamp voor mijn Fiets en kon men in de winkels niet vinden, dus heb ik besloten om een ​​te bouwen mezelf. Stap 1: Benodigde materialen. 2ltr Lege Pepsi / Coke Bottle -1pc 1W LED Light -1pc Torch Reflector -1pc Weerstand 220

 • Hoe kan ik LED's voor Aluminium Star PCB solderen
  Hoe kan ik LED's voor Aluminium Star PCB solderen

  Ik laten zien hoe je LED's voor Aluminium Core Star PCB kan solderen Stap 1: Aluminium Ster PCB's voor LED's Ik heb deze Aluminium PCB's, de zogenaamde STAR PCB overgebleven van een vorig project. Ze zijn metalen kern PCB's, terwijl in plaats van de