Home > Hoe kan ik karton Dominos maken

Hoe kan ik karton Dominos maken

Tags:tafelblad
Advertisement

Hoe kan ik karton Dominos maken

In een clam en zonnige dag, ik doe iets te maken en na vele uren die ik heb alles voor je, karton Dominos!
Het is goedkoop en leuk!

Als u wilt, kunt u een poster die ik gemaakt heb voor deze Instructable downloaden, uit Hoe kan ik karton Dominos maken

! :)

Meer informatie over Dominos / es.

Stap 1: Wat heb je nodig

Hoe kan ik karton Dominos maken

- Kartonnen
- Blade
- Potlood
- Heerser
- Liquid lijm
- Paper punch

Stap 2: Tekenen

Hoe kan ik karton Dominos maken

Ten eerste moeten we veel rechthoekige op het karton te tekenen. Ik gebruik 5 * 2,5 cm maat voor elke Dominos. Met potlood en liniaal trekken de rijen en kolommen.
Aantal domino (rechthoekige die je nodig hebt) in een standaard spel is 28.

Stap 3: Scherpe

Hoe kan ik karton Dominos maken

Nu met een mes uitgesneden 28 rechthoekig. (In een goede bui!)

Stap 4: Maak cirkels

Hoe kan ik karton Dominos maken

Elke rechthoekige moeten nummers om een ​​echte domino worden!
Zoals u weet in Dominos cijfers tonen met cirkels * .

Er zijn vele manieren om domino getallen tekenen, maar ik kiezen voor een andere manier om dit werk te doen!
Ik gebruikte punch. Dat maakte veel kringen voor mij dat ik ze gebruiken als stickers. Dat was hard en plezierig! :)

Om dit werk te doen u een Zwart papier nodig. Ik gebruikte een krant dat zwarte delen te hebben.
Start nu ponsen en maak genoeg zwarte cirkels. (168)

Stap 5: lijmen

Hoe kan ik karton Dominos maken

Het is tijd om de domino's compleet te maken!
Elk domino hebben twee kant: Rechts & Links. Er is een plaatje hieronder in dat je het aantal cirkels die je moet lijmen in R & L zijde van een domino kunnen zien.

Het is goed om een ​​lijn te trekken in het midden van elk rechthoekig naar rechts en links te verdelen.
Zoals bovenstaande afbeelding, lijm de cirkels in de rechter- en linkerkant van dominostenen. Vergeet niet dat is een beetje moeilijk en zal veel tijd in beslag nemen, dus wees geduldig in het werk!

Stap 6: Speel!

Hoe kan ik karton Dominos maken

Nu maak je klaar en begin te spelen domino!
"Een minuut om te leren, een leven te beheersen!"

Genieten!

Advertisement

Related Articles

 • Hoe kan ik Homemade Drums maken
  Hoe kan ik Homemade Drums maken

  Dit instructable is ongeveer te laten zien hoe je zelfgemaakte trommels te maken! Het is heel gemakkelijk als je deze stappen volgen! Stap 1: Haal al je materiaal Krijg al uw materialen voor de trommel. De spullen die je nodig hebt is tape, een cilin

 • Hoe kan ik karton horens te maken
  Hoe kan ik karton horens te maken

  dit is mijn eerste instructable dus kunt u stemmen; D in dit instructable ik zal laten zien hoe je de duivel hoorns voor bijna niets Stap 1: Materialen die u nodig heeft 1.a kartonnen doos 2.a schaar 3.a hete lijmpistool 4.a snijder

 • Hoe kan ik Firestarter rietjes maken
  Hoe kan ik Firestarter rietjes maken

  Oke, gaan we een aantal handige kleine tondel te maken voor beginnende branden in de woestijn. Het is een vrij rechttoe rechtaan ding om te doen. materialen: Droger Lint (ik gebruik gemaakt van de overblijfselen van twee ladingen, maar trok het uit d

 • Hoe kan ik aangepaste lettertypen maken
  Hoe kan ik aangepaste lettertypen maken

  hey keystone vrienden. Ik ben het maken van deze voor iedereen, maar in het bijzonder. Er zijn een paar van de lettertype maken instructables hier, maar geen van hen zijn zeer hoge kwaliteit. Ik bedoel, ze werken prima, maar het eindproduct is schokk

 • Hoe kan ik Fake Heads maken
  Hoe kan ik Fake Heads maken

  Hey, iedereen, en welkom bij de technische blog voor Indy Mogul's Episode # 14 (nep koppen) .Dit build was erg leuk en ik hoop dat jullie genieten van de episode. Stuur in uw nep hoofd video's en vergeet niet kunt u uw ideeën voor projecten in te die

 • Hoe kan ik een Atlatl maken
  Hoe kan ik een Atlatl maken

  Dit is een instructable over hoe je een atlatl en een dart te gaan met haar te maken. De atlatl en dart werden ooit gebruikt als een jachtwapen en worden nu gebruikt voor de sport. In dit instructable, zal ik laten zien hoe je een eenvoudig atlatl da

 • Hoe kan ik een boek maken zonder lijm, Staples, of Tape
  Hoe kan ik een boek maken zonder lijm, Staples, of Tape

  Er is een manier om een ​​boek zonder tape, lijm of nietjes te maken. De materialen die u nodig hebt zijn: -Papier -Een Paar Sisccors Je zou kunnen hebben veel vellen papier op basis van wat je maakt, maar houd dit in gedachten een vel papier is geli

 • Kat Speedpaint en Hoe kan ik een Speedpaint maken
  Kat Speedpaint en Hoe kan ik een Speedpaint maken

  Dag iedereen! Hier is mijn eerste speedpaint! Een tijdje terug, downloadde ik HyperCam 2 om te beginnen met het opnemen van een aantal van mijn digitale schilderijen en tekeningen, en goed, dit is een van de weinige resultaten. Ik heb eindelijk een Y

 • Hoe kan ik Chopsticks te maken voor kinderen - 6 ontwerpen

  (Bekijk de video) Eetstokjes kan worden uitdagend voor iedereen, vooral voor kinderen. Dus hier zijn 6 eenvoudige manieren om eetstokjes voor kinderen te maken.

 • Hoe kan ik een Infographic maken
  Hoe kan ik een Infographic maken

  Onthoud altijd dat infographics zal variëren van persoon tot persoon. U kunt besluiten om diverse andere dingen die ik heb weggelaten bevatten. De definitie van een infographic is: "infographics zijn grafische visuele presentaties van informatie, geg

 • Hoe kan ik Homemade Ornaments maken

  Let altijd op de bovenstaande video VOOR EENVOUDIGE STAPPEN Hier is zeer eenvoudig Homemade Ornamenten making tutorial. Deze Homemade ornamenten zijn zo makkelijk te maken dat zelfs je 6-7 jaar oud kind kan maken. In dit Homemade Ornamenten project,

 • Hoe kan ik [Perfect] Popcorn maken over een Kampvuur
  Hoe kan ik [Perfect] Popcorn maken over een Kampvuur

  We houden allemaal van S'mores. Dat rommelige, heerlijk schip heeft gevaren. Dus wat kan te maken naast de warme, rokerige brand? Popcorn, natuurlijk! Je zou kunnen hebben geprobeerd Jiffy Pop voordat; je zet de pan op het vuur, schudden, en popcorn

 • Hoe kan ik roos kleibloem maken

  Gelieve te bezoeken mijn website bij The Flower Craft voor meer mooie klei bloemen en instructies. Hallo iedereen, vandaag wil ik met u delen de tutorial hoe je een roos uit zachte klei te maken. U kunt de volledige video tutorial te kijken aan het e

 • Hoe kan ik Wine Jelly maken
  Hoe kan ik Wine Jelly maken

  Hier zijn de instructies voor het maken van een aantal goede wijn jelly. U kunt elk type wijn te gebruiken - rood, wit of rose, en het kan zoet of droog zijn. Als je wilt om het te drinken, kunt u deze gebruiken in een gelei. Ik heb een robijn poort

 • Hoe kan ik Fake Munitie maken
  Hoe kan ik Fake Munitie maken

  In dit instructable zal ik je laten zien hoe je nep munitie (kogels) te maken voor naast nothing.Lets beginnen. suplies - 1/4 "socket -Goedkoop pen -earbud stuk -hot lijm -gold en brons verf Stap 1: The Shell Om te beginnen neemt de oordopjes stuk (f

 • Hoe kan ik Pixel Cookies maken!
  Hoe kan ik Pixel Cookies maken!

  Dit is een wandeling door over hoe Pixel Cookies maken! Het gaat om het gebruik van een playdough extruder tot lange vierkante staven van koekjesdeeg te maken, en het bouwen van jezelf een cookie. Het is heel erg leuk! Stap 1: Maak het deeg! Voor de

 • Hoe kan ik prop Guns maken
  Hoe kan ik prop Guns maken

  Dit instructable zal u tonen hoe prop wapens te maken van Wood. Ik maakte mijn pistool uit grenen, maar deze kunnen gemakkelijk uit gelamineerde MDF worden gemaakt ook. De materialen die u nodig hebt is afhankelijk van wat gun je nodig hebt, maar de

 • kleur sensing, tekening Arduino robots maken van generatieve kunst: Hoe kan ik een Artbot maken
  kleur sensing, tekening Arduino robots maken van generatieve kunst: Hoe kan ik een Artbot maken

  Voor de cursus Hardware en physical computing begeleid door Paul Klomp als onderdeel van het Media Technology programma aan de Universiteit Leiden, hebben we twee tekenen robots. Elke robot is gebouwd rond een Arduino Uno, en uitgerust met twee wiele

 • Hoe kan ik LED dekverlichting maken
  Hoe kan ik LED dekverlichting maken

  Maak LED-Deck Lights Wat je nodig hebt voor elke licht: 1 - 1/4 inch witte scharnierende schroefdeksel. Ongeveer 70 cent voor 2 op elk Hdwe winkel. 1 - Little Dot SMD LED Accent Light ($ 1,99) met ingebouwde weerstand voor 12 volt gelijkstroom (9 ~ 1