Home > Hoe kan ik een Tie Tie in minder dan 10 seconden

Hoe kan ik een Tie Tie in minder dan 10 seconden

Tags:life-hacks
Advertisement

Of je nu een worstelende prom datum of een zakenman die heeft een band moet dragen elke dag, geklungel met dit accessoire wordt vrijwel universeel gehaat door dapper dudes overal.

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een t-shirt in minder dan 2 seconden fold
  Hoe maak je een t-shirt in minder dan 2 seconden fold

  Moe van het doen van de was elke keer? Kost te veel tijd om de was te doen? Nou, niet meer. Leer hoe je een t-shirt vouwen in minder dan 2 seconden. Wat je nodig hebt: T-shirt en een vlakke ondergrond Stap 1: Leg een t-shirt op een vlakke ondergrond

 • Hoe kan ik een Tie Tie in 1 minuut

  Vandaag nemen we een kijkje op hoe gemakkelijk het is om een ​​band te binden en we doen dit in minder dan 1 minuut! Hoop dat je Geniet van deze Video Instructable. Even welke vragen niet om te vragen! kunt u zich abonneren op mijn kanaal http://www.

 • Hoe kan ik een Indiase vlag Draw

  Let altijd op de bovenstaande video VOOR EENVOUDIGE STAPPEN Hier is heel gemakkelijk Indiase vlag tekening tutorial. Dit Indische Vlag is zo gemakkelijk te trekken dat zelfs uw 6-7 jaar oud kind kan tekenen. Wij hopen dat u wilt deze tekening en dele

 • Hoe kan ik een kas te bouwen - Stap voor stap handleiding
  Hoe kan ik een kas te bouwen - Stap voor stap handleiding

  Hallo, Ik bouwde deze tuin kas met oude ramen en gerecycled deur. Afdekken met poly. Maat 15 ft x 25 ft Gebouw stappen: Stap 1: Hoe maak je een Greenhouse Anker aan de grond Stap 2: Bevestig de kas basis om ankers Stap 3: Hoe de zijwanden structuur o

 • Arduino: Hoe kan ik een LCD Via Bluetooth-controle
  Arduino: Hoe kan ik een LCD Via Bluetooth-controle

  Dit instructable is de geschreven versie van mijn "Arduino: Hoe kan ik een LCD bedienen via Bluetooth" YouTube video die ik onlangs heb geüpload. Ik adviseer u sterk om het te controleren. Mijn YouTube-kanaal Ten eerste moet je de volgende Instr

 • Gratis EHBO Video - "Hoe kan ik een First Aid Kit Met ... wat uw First Aid natuurlijk niet je leren

  Gratis EHBO Video Gratis 22 minuten EHBO Video - "Hoe kan ik een First Aid Kit Met ... wat uw EHBO-cursus heb je niet leren" - Leer elementaire eerste hulp als deze video schetst inhoud van een EHBO-kit en hoe ze goed. Geweldig voor opfriscursus

 • Hoe kan ik een afbeelding Transparante Online maken? Zonder gebruik van software

  Hoe kan ik een afbeelding transparant Online te maken? Zonder het gebruik van software In deze video ga ik laten zien hoe je een afbeelding transparant Online te maken zonder het gebruik van software. Ik gebruik een website om de transparante afbeeld

 • Hoe kan ik een vos in aquarel schilderen
  Hoe kan ik een vos in aquarel schilderen

  In deze tutorial leer je hoe je vos te trekken met lint in waterverf. Voor meer tips en foto's, bezoek mijn blog post: Hoe kan ik een vos te schilderen in waterverf . Je gaat nodig hebben: aquarel verf potlood dip inkt pen verschillende grootte pense

 • Hoe kan ik een Impresive Origami maken
  Hoe kan ik een Impresive Origami maken

  Hoe kan ik een Impresive Origami maken Controleer de beschrijving van de video voor meer instruccions ------> INSTRUCTIES Please, bezoek mijn chanel op youtube en suscribe voor meer ------> CHANEL

 • Hoe kan ik een Edison lamp / diy gloeilamp te maken
  Hoe kan ik een Edison lamp / diy gloeilamp te maken

  Hoe kan ik een Edison lamp / DIY gloeilamp te maken Dank u voor het klikken op deze tutorial over hoe je een Edison lamp of een gloeilamp wat je wilt het is hetzelfde nummer te bellen. Deze lamp zal worden uitgeschakeld een dun stukje potlood als een

 • Hoe kan ik een laptop scherm vervangen
  Hoe kan ik een laptop scherm vervangen

  Hoe kan ik een LCD-scherm af te leiden van een laptop en sluit een nieuwe. Als het scherm op een laptop breekt, het kan een zeer intimiderende probleem inderdaad voor degenen die hebben nog nooit een laptop uit elkaar in het verleden eerder genomen,

 • Hoe kan ik een vaste lengte gebogen douchegordijnstang Install

  Hoe kan ik een vaste lengte gebogen douchegordijnstang installeren. Milan Rosan van Build.com laat zien hoe u een vaste lengte gebogen douchegordijnstang installeren.

 • Hoe kan ik een Remote Control Repair
  Hoe kan ik een Remote Control Repair

  Hallo! vrienden Welkom op mijn andere doe-het-project "Hoe kan ik een afstandsbediening te herstellen". In dit project ga ik je laten zien hoe op afstand in 5 eenvoudige stappen te repareren. Als de afstandsbediening knoppen niet goed werkt maak

 • Hoe maak je een goedkope Green Screen - In slechts 30 seconden

  Hoe maak je een goedkope Green Screen - In slechts 30 seconden Gewoon een snel leerprogramma ik deed om mee te gaan met mijn chroma keying video =)

 • Hoe maak je een Tie Tie Steps. Een gemakkelijke manier
  Hoe maak je een Tie Tie Steps. Een gemakkelijke manier

  Hoe maak je een stropdas stappen te binden. Een gemakkelijke manier. Eenvoudige montage is de meest populaire optie, omdat het niet veel tijd vergen, het ziet er mooi en elegant, met hem zelfs beginnende omgaan In deze video laat ik zien hoe je een s

 • Hoe maak je een Tie Gentleman's verlengen

  Dit is een eenvoudige tutorial over hoe je stropdas een Gentleman's te verlengen. Heren, ik hoop dat dit zal je helpen. Ik had een heleboel opmerkingen over de band te kort bij de koppeling van de Eldredge Knot. Vanwege dit, heb ik besloten om een ​​

 • Hoe kan ik een garage van de grond af op te bouwen
  Hoe kan ik een garage van de grond af op te bouwen

  Need some workshop ruimte, een fort van eenzaamheid, of een plek om uw bier koelkast te huisvesten? Een nieuwe, ruime garage is het antwoord, en dit is de Instructable om het mogelijk te maken. Als nieuwe huiseigenaar en fanatieke doe-het type kerel,

 • Hoe kan ik een Arduino Maak compatibele Bluetooth 4.0 module
  Hoe kan ik een Arduino Maak compatibele Bluetooth 4.0 module

  UPDATE: Lets Make Robots, mijn huis digitale hackerspace, werd gekocht door RobotShop. Ik wil niet in te gaan, maar de nieuwe eigenaren verboden mezelf en de meeste van de veteraan leden. Dat gezegd, de meeste van de verbindingen zal worden doorbroke

 • Hoe kan ik een DVD Clone
  Hoe kan ik een DVD Clone

  Dit instructable zal je leren hoe je een DVD te klonen en maak je eigen DVD met een foto erop. Een ander leuk ding over dit is dat je een ander beeld kan op een back-up van een kopie van uw DVD, als je niet bevalt wat het heeft op het (zoals in de fo