Home > Hoe kan ik een object Knip uit achtergrond en zet het in High Contrast voor T-shirt Design

Hoe kan ik een object Knip uit achtergrond en zet het in High Contrast voor T-shirt Design

Tags:kunst
Advertisement

Om een ​​t-shirt ontwerp is het belangrijk om te begrijpen en na te denken over hoe het zal worden afgedrukt te maken. Een hoog contrast zwart-wit foto of afbeelding zal zijn eenvoudigste en minst dure om af te drukken op een t-shirt. Deze tutorial laat zien hoe u een object, neemt zoals een dier, van het achtergrond. U leert ook over het toevoegen van aanpassingslagen te spelen met de niveaus.

Advertisement

Related Articles

 • Hoe kan ik een object volgende robot te maken - de stalkerbot
  Hoe kan ik een object volgende robot te maken - de stalkerbot

  Intro Spreken van mobiele platforms, zou je met ideeën te komen, zoals lijn tracking, het vermijden van obstakels, anti-dropping, milieu-monitoring, etc. Maar wat ik ben het maken van vandaag, is een robot die een voorwerp volgt, meedogenloos. Ik noe

 • Hoe kan ik een object op eBay met behulp van de Advanced Tool (Veiling stijl) Verkopen
  Hoe kan ik een object op eBay met behulp van de Advanced Tool (Veiling stijl) Verkopen

  Deze tutorial zal je leren hoe je een object te verkopen op eBay met behulp van de geavanceerde tool. (Veiling stijl) Geavanceerde tool: De geavanceerde tool is zeer geschikt voor zakelijke verkopers, want het biedt extra vermelding functies, zoals g

 • Hoe kan ik een geweldig Mantel uit een jurk of rok Make
  Hoe kan ik een geweldig Mantel uit een jurk of rok Make

  Hier is een geweldige manier om oude formele jurken of rokken gebruiken, upcycle ze in mooie mantels. Of u wilt een mantel te maken voor verkleden als een prins of prinses, koning of koningin, tovenaar of heks, held of schurk, of een ander karakter,

 • Hoe kan ik een object te vernietigen
  Hoe kan ik een object te vernietigen

  Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. femke Stap 1: Neem een ​​object

 • Hoe kan ik gegevens van temperatura uit DHT22 delen via het internet met Xively
  Hoe kan ik gegevens van temperatura uit DHT22 delen via het internet met Xively

  Het web heeft zeker veel dingen veranderd, zoals de beschikbaarheid van gegevens op aanvraag, snel en gemakkelijk. Bijvoorbeeld, om de temperatuur die is daar, is direct beschikbaar via verschillende websites gewijd, die ook prognoses op de korte en

 • Hoe kan ik een Impresive Origami maken
  Hoe kan ik een Impresive Origami maken

  Hoe kan ik een Impresive Origami maken Controleer de beschrijving van de video voor meer instruccions ------> INSTRUCTIES Please, bezoek mijn chanel op youtube en suscribe voor meer ------> CHANEL

 • Hoe kan ik een zelfgemaakte Grote krabpaal voor Goedkope Make
  Hoe kan ik een zelfgemaakte Grote krabpaal voor Goedkope Make

  Ik zocht de perfecte boom voor mijn grote katten, maar het is ongelooflijk duur voor wat het is, dus ik zal je laten zien hoe u een aangepaste krabpaal dat de helft van de goedkoopste krabpaal vindt u zal kosten maken. Inspireer je van een van de kra

 • Hoe kan ik een pruik inslag
  Hoe kan ik een pruik inslag

  Er zijn vele verschillende pruik creatie technieken. Cosplayers, ik beloof dat pruiken zijn niet zo eng! Ik zal een pruik te nemen over een taaie naai-project, en ik hoop dat in de loop van mijn Instructables, zult u in staat om hetzelfde te voelen!

 • Hoe kan ik een laptop scherm vervangen
  Hoe kan ik een laptop scherm vervangen

  Hoe kan ik een LCD-scherm af te leiden van een laptop en sluit een nieuwe. Als het scherm op een laptop breekt, het kan een zeer intimiderende probleem inderdaad voor degenen die hebben nog nooit een laptop uit elkaar in het verleden eerder genomen,

 • Hoe kan ik een Remote Control Repair
  Hoe kan ik een Remote Control Repair

  Hallo! vrienden Welkom op mijn andere doe-het-project "Hoe kan ik een afstandsbediening te herstellen". In dit project ga ik je laten zien hoe op afstand in 5 eenvoudige stappen te repareren. Als de afstandsbediening knoppen niet goed werkt maak

 • Hoe kan ik een Indiase vlag Draw

  Let altijd op de bovenstaande video VOOR EENVOUDIGE STAPPEN Hier is heel gemakkelijk Indiase vlag tekening tutorial. Dit Indische Vlag is zo gemakkelijk te trekken dat zelfs uw 6-7 jaar oud kind kan tekenen. Wij hopen dat u wilt deze tekening en dele

 • Hoe kan ik een kas te bouwen - Stap voor stap handleiding
  Hoe kan ik een kas te bouwen - Stap voor stap handleiding

  Hallo, Ik bouwde deze tuin kas met oude ramen en gerecycled deur. Afdekken met poly. Maat 15 ft x 25 ft Gebouw stappen: Stap 1: Hoe maak je een Greenhouse Anker aan de grond Stap 2: Bevestig de kas basis om ankers Stap 3: Hoe de zijwanden structuur o

 • Arduino: Hoe kan ik een LCD Via Bluetooth-controle
  Arduino: Hoe kan ik een LCD Via Bluetooth-controle

  Dit instructable is de geschreven versie van mijn "Arduino: Hoe kan ik een LCD bedienen via Bluetooth" YouTube video die ik onlangs heb geüpload. Ik adviseer u sterk om het te controleren. Mijn YouTube-kanaal Ten eerste moet je de volgende Instr

 • Gratis EHBO Video - "Hoe kan ik een First Aid Kit Met ... wat uw First Aid natuurlijk niet je leren

  Gratis EHBO Video Gratis 22 minuten EHBO Video - "Hoe kan ik een First Aid Kit Met ... wat uw EHBO-cursus heb je niet leren" - Leer elementaire eerste hulp als deze video schetst inhoud van een EHBO-kit en hoe ze goed. Geweldig voor opfriscursus

 • Hoe kan ik een afbeelding Transparante Online maken? Zonder gebruik van software

  Hoe kan ik een afbeelding transparant Online te maken? Zonder het gebruik van software In deze video ga ik laten zien hoe je een afbeelding transparant Online te maken zonder het gebruik van software. Ik gebruik een website om de transparante afbeeld

 • Hoe kan ik een vos in aquarel schilderen
  Hoe kan ik een vos in aquarel schilderen

  In deze tutorial leer je hoe je vos te trekken met lint in waterverf. Voor meer tips en foto's, bezoek mijn blog post: Hoe kan ik een vos te schilderen in waterverf . Je gaat nodig hebben: aquarel verf potlood dip inkt pen verschillende grootte pense

 • Hoe maak je een tuin Windmill Uit een Pallet

  Een korte video waarin stap voor stap hoe ik bouwde een tuin windmolen uit pallets en een paar andere stukjes van teruggewonnen hout.

 • Hoe kan ik een Edison lamp / diy gloeilamp te maken
  Hoe kan ik een Edison lamp / diy gloeilamp te maken

  Hoe kan ik een Edison lamp / DIY gloeilamp te maken Dank u voor het klikken op deze tutorial over hoe je een Edison lamp of een gloeilamp wat je wilt het is hetzelfde nummer te bellen. Deze lamp zal worden uitgeschakeld een dun stukje potlood als een

 • Hoe kan ik een vaste lengte gebogen douchegordijnstang Install

  Hoe kan ik een vaste lengte gebogen douchegordijnstang installeren. Milan Rosan van Build.com laat zien hoe u een vaste lengte gebogen douchegordijnstang installeren.