Home > Hoe kan ik een Chat Room (met Kladblok) maken

Hoe kan ik een Chat Room (met Kladblok) maken

Tags:computers
Advertisement

Hoe kan ik een Chat Room (met Kladblok) maken

Deze Instructable laat zien hoe u een chatroom met de gratis Windows-applicatie genaamd Notepad te maken. Dit programma werd niet gekopieerd en geplakt, werd gemaakt vanaf nul, kunt u kopiëren en plakken (Als u niet wilt dat om de code te leren). Wat heb ik te maken? Ik maakte een chatroom met kladblok, ik gebruikte mijn computer. Hoe heb ik het? Ik lees een paar tutorials, en na verloop van tijd bouwde ik kennis over hoe om meerdere verschillende bedienbaar batch-bestanden te maken. Ik maakte dit alles door mijn zelf (met een beetje hulp van "Prof. Pickle"), de "plannen" zijn altijd veranderen ik blijven toevoegen meer stukken aan. dat is wat ik graag over de programmering, kunt u gewoon blijven veranderen en evolueren het. Waar heb je dit te maken? Ik heb dit in mijn huis. (Ik niet willen hebben om alle nieuwe computers te kopen, ik hoefde niet thuis). Wat heb je geleerd? Ik leerde meer codes en commando's, ik ben het ontwikkelen en bevorderen van mijn hobby. Ik ben gewoon trots op het feit dat ik maakte dit helemaal zelf, en dat het zo groot van een code (ik weet het is niet zo groot, ik wil gewoon denken dat het is). als ik was om het te doen "weer," Ik zou het effect van de achtergrond en de tekst aantrekkelijker te maken toe te voegen. Voor de chat room om te werken moet u het IP-adres van de personen computer die u het bericht wilt sturen om te weten. Deze chatroom is beveiligd met een wachtwoord, en als een hacker probeert te hacken grappen rond met hen. Genoeg, laten we naar de code.

Stap 1: DE TOTALE CODE

Hoe kan ik een Chat Room (met Kladblok) maken

Hier is alle van de code in één grote lijst. Kopieer gewoon de code (alles tussen de hashtags #). Na het kopiëren van alles hier plakken in een leeg Kladblok-bestand. opslaan als een bat-bestand (Messenger.bat). Zie de laatste stap voor de extra hulp te besparen.

################################################## ################################################## #
@echo off
Titel Superman Chat Room
kleur 0e
:top
echo === Superman Chatroom ===
ECHO 1 - toegang chatroom via wachtwoord
ECHO 2 - toegang voor Hackers
ECHO 3 - krijgen in de chatroom zonder wachtwoord
ECHO 4 - Exit
SET / P OPT = Maak een keuze en druk op enter:
Als% OPT% == 1 GOTO OPTION1
Als% OPT% == 2 GOTO OPTION2
Als% OPT% == 3 GOTO OPTION3
Als% opt% == 4 GOTO Optie4
:OPTIE 1
GOTO PASS
ECHO Redirect naar Wachtwoord invoeren
: OPTION2
ECHO Redirect voor hackers
ping -n 2 127.0.0.1> nul
kleur c
echo ================================================= =============================
echo Kom op, ik weet dat je beter dan dat zijn, kom je een hacker kraken van de code!
echo ================================================= =============================
ping -n 2 127.0.0.1> nul
echo TOEGANG
pauze
Uitgang
: OPTION3
echo Free Access
kleur c
ping -n 2 127.0.0.1> nul
echo ================================================= ===============
ECHO Denk je dat ik zou eigenlijk laat je in zonder een wachtwoord?
echo ================================================= ===============
ping -n 2 127.0.0.1> nul
echo TOEGANG
pauze
Uitgang
: Optie4
echo Bent u zeker dat u wilt afsluiten?
echo J / N
echo type "Y" of "N"
set ingang =
set / p ingang =
Als% ingang% == y goto y
Als% ingang% == n goto n
: y
echo yes
pauze
Uitgang
: n
echo geen
echo omleiden naar menu
ping -n 2 127.0.0.1> nul
CLS
ga naar boven
: PASS
ECHO Voer de juiste juiste wachtwoord
set / p pas = wachtwoord:
Als% pas% == 1234 goto Toegang verleend
Cls
COLOR C
echo.
echo TOEGANG
ping -n 2 127.0.0.1> nul
UITGANG
cls
goto pas
:Toegang verleend
kleur een
echo Toegang verleend, Welkom.
pauze
kleur een
echo Instructies: Typ het IP-adres van de persoon die je wilt praten met de chatroom in te voeren,
echo typ het na "MESSENGER" nadat u de chatroom in te voeren.
pauze
echo voor "ervaren" gebruikers Houd scroll down de pijl naar beneden totdat je de Chat Room te bereiken.
echo als je niet farmiliar met "Superman's Chatroom 'dan op een willekeurige toets eenmaal voor de instructies.
Pauze
echo Stap 1) Om te vinden van uw IP adressen openstellen command prompt in het menu Start voor Windows-gebruikers.
Pauze
echo Stap 2) Typ "ipconfig" zodra het opent.
Pauze
echo Stap 3) Noteer het IP-adres, en typ het na het woord "boodschapper"
Pauze
echo Stap 4) Begin de chat gebruik room
Cls
kleur c
pauze
echo deze code is gemaakt door Superman
pauze
Cls
echo !!! Waarschuwing! Deze code is niet gemaakt, noch bestemd zijn voor illegaal gebruik !!!
echo Dit is je laatste kans om dit programma te sluiten of je zal het invoeren van de chat room!
pauze
Cls
echo invoeren Chat Room
pauze
:EEN
Cls
echo MESSENGER
set / pn = Gebruiker:
set / pm = Bericht:
net send% n%%% m 2> nul || echo Uw bericht ging niet door middel van && pauze
Pauze
Ga naar een
################################################## ################################################## #
Ja, ik weet dat het een redelijk groot bedrag van de code.

Advertisement

Related Articles

 • Hoe kan ik een message box in Kladblok maken
  Hoe kan ik een message box in Kladblok maken

  Hallo daar. Ik ga je leren hoe je een message box te maken. Alles wat je nodig hebt is Notepad. Als u opmerkingen hebt, voel je vrij om ze te posten. Gewoon beginnen met het leren en veel plezier! Stap 1: Stap 1: Het typen van de tekst Eerste Open No

 • Tweet-a-watt - Hoe maak je een twitteren power meter te maken ...
  Tweet-a-watt - Hoe maak je een twitteren power meter te maken ...

  Tweet-a-watt - Hoe maak je een twitteren power meter te maken ... Dit project documenteert mijn avonturen in het leren hoe je de draad van mijn huis voor draadloze power monitoring. Ik woon in een gehuurd appartement, zodat ik niet hacking-toegang to

 • Hoe kan ik een USB-camera met Raspberry Pi zetten in een ONVIF IP Camera?
  Hoe kan ik een USB-camera met Raspberry Pi zetten in een ONVIF IP Camera?

  Invoering Op dit instructable, zullen we een nieuwe interessante camera-oplossing, die nog nooit eerder gezien hebben te maken! Ik wil u laten zien hoe u de verbinding van uw USB-camera en Raspberry Pi maken met Camera SDK. Het doel is om uw webcamer

 • Hoe kan ik een Apple Brei met een breimachine
  Hoe kan ik een Apple Brei met een breimachine

  Hier was een uitdaging. Hoe maak je een driedimensionale appel op een plat bed breimachine breien? En zou het sneller dan het gebruik van breinaalden zijn? Stap 1: Materialen en Tools die je nodig hebt Garen voor het breien Borduurgaren voor Vilt bla

 • Hoe kan ik een elektrische Longboard met telefoon controle te bouwen
  Hoe kan ik een elektrische Longboard met telefoon controle te bouwen

  Elektrische longboards zijn fantastisch! TEST Filmopnames in bovenstaande video HOE TE BOUWEN EEN ELEKTRISCHE LONGBOARD bediend vanaf een telefoon met Bluetooth Update # 1: Grip band geïnstalleerd, een aantal tweaks om de snelheid controller heb bete

 • Hoe kan ik een elektromagneet bedienen met een Arduino
  Hoe kan ik een elektromagneet bedienen met een Arduino

  Elektromagneten zijn leuk om mee te spelen, maar om iets meer dan alleen maar pick-up paperclips te doen, betere controle nodig. Dit is een eenvoudige tutorial over hoe je een te werken met de Arduino, maar de bouw van dit (en het gebruik van een paa

 • Hoe kan ik een RGB LED met een Arduino controle
  Hoe kan ik een RGB LED met een Arduino controle

  In dit Instructable, zal ik u laten zien hoe u een RGB LED met een Arduino onder controle. Om dit project te voltooien, moet u: 1x Arduino (Ik gebruik de Arduino Uno R3) 1x RGB LED 3x 150-220 ohm weerstanden 4x Jumper Wires 1x Breadboard 1x Computer

 • Hoe kan ik een elektronische dobbelsteen met behulp ARDUINO maken
  Hoe kan ik een elektronische dobbelsteen met behulp ARDUINO maken

  Hey guys we zijn terug met een coole Arduino project voor u. In dit Instructable, zal ik laten zien hoe je een elektronische dobbelsteen met behulp van Arduino te maken. Ik weet dat je het leuk zult vinden. Heb bekijk de video. Stap 1: Componenten 1.

 • Hoe kan ik een autorun.inf-bestand te maken
  Hoe kan ik een autorun.inf-bestand te maken

  In een eerdere Instructable, ging ik deze snel en deed het niet goed uitleggen. Ik werd gevraagd om een ​​volledige Instructable op autorun.inf-bestanden te maken, en hier is het. Een autorun.inf-bestand is een bestand dat, wanneer geplaatst op een s

 • Hoe maak je een horloge gezicht met horlogemaker maken
  Hoe maak je een horloge gezicht met horlogemaker maken

  Dit hoe ziet u de basisprincipes van hoe je een wijzerplaat met behulp van deze app te maken. Vereisten Basic codering kennis Basic plaatsing kennis Basiskennis van Photoshop (vooral hoe lagen werken) Android-telefoon (of tablet, maar android niemand

 • Hoe kan ik een Angel Food Tiramisu Cake maken
  Hoe kan ik een Angel Food Tiramisu Cake maken

  Tiramisu is een Italiaans dessert zeer geliefd bij velen, gewenst door de meeste. Hoewel ik ware Tiramisu heb gemaakt bij gelegenheid door de jaren heen, kan het een beetje duur zijn om deze heerlijke dessert in authentieke wijze te creëren. Enkele v

 • Hoe kan ik een ontwerper lederen heuptas V2 MAKEN

  Noot voor de Viewer: Ik heb 2 versies van deze video gemaakt. Sinds versie 1 heeft een aantal auteursrechtelijk beschermde muziek op het, het is alleen beschikbaar op een desktop en in sommige landen zou kunnen worden geblokkeerd. Versie 2 maakt gebr

 • Hoe maak je een XY-plotter met Makeblock maken
  Hoe maak je een XY-plotter met Makeblock maken

  CHECK NU Invoering Vorige maand heb ik een XY-plotter door Makeblock en gebruik deze om bouwde een tekening Robot. Deze tekening van de robot is gebouwd met twee Linear Motion Shaft D8x480mm, twee Long Beam0824, de distributieriem, twee stappenmotore

 • Hoe maak je een pompoen charme (met gezicht) maken
  Hoe maak je een pompoen charme (met gezicht) maken

  Fall is hier, dus hier is een schattige kleine pompoen te maken te vallen vieren. Voeg een gezicht op om het een jack-o-lantern te maken! Dit is super eenvoudig en het niet al te veel tijd in beslag nemen. Approxiament tijd: 2 minuten. Stap 1: Plaats

 • Hoe kan ik een R2-D2 robot te maken
  Hoe kan ik een R2-D2 robot te maken

  Deze is mijn R2-D2 project van enkele jaren geleden, werd het gemaakt van een gedeeltelijk voltooide project van iemand anders was begonnen, evenals delen gemaakt vanaf het begin door mij. Stap 1: Stap 1: The Dome Toch vond ik een half voltooide proj

 • Hoe kan ik een Iron Golem in Minecraft maken
  Hoe kan ik een Iron Golem in Minecraft maken

  Een Iron Golem is een zeer nuttig dier. Hoewel het niet zal volgen (tenzij het aan de lijn), zal het een vijandige bendes exclusief creepers doden (tenzij ze hebben een lage gezondheid). Het heeft geen last van val schade en kan niet verdrinken. Stap

 • Hoe kan ik een Onigiri (rijst bal) te maken
  Hoe kan ik een Onigiri (rijst bal) te maken

  Onigiri, ook bekend als rijstbal, gemaakt met witte rijst die meestal wordt gevormd tot een driehoekige of ronde / ovale vorm omwikkeld met een strook nori (eetbare zeewier). Sommige traditionele vullingen voor onigiri onder meer ingemaakte groenten

 • Hoe kan ik een goedkope en lichtgewicht Lightsphere maken
  Hoe kan ik een goedkope en lichtgewicht Lightsphere maken

  Dit is een eenvoudige manier om het bezit van een goede lighsphere het opslaan van uw money.I kwalificeren dit werk zo eenvoudig en lage kosten. Het materiaal dat u nodig heeft is deze: -2 Plastic schaaltjes (van babyvoeding bijvoorbeeld). -Een Rubbe

 • Hoe kan ik een HTC vive met Google Cardboard maken
  Hoe kan ik een HTC vive met Google Cardboard maken

  Vandaag ga ik om te laten zien hoe nauw emuleren en HTC Vive voor minder dan $ 100. Je zult in staat zijn om SteamVR games als The Lab en Job Simulator spelen. Stap 1: Benodigdheden Je zal nodig hebben • Basic-Medium begrip van de computer en gaming