Home > Hoe kan ik een artefact in Concrete repliceren

Hoe kan ik een artefact in Concrete repliceren

Tags:mallen-en-
Advertisement

Hoe kan ik een artefact in Concrete repliceren

Mijn laatste Instructable was over het maken van "A Small Bedside Koffietafel in Concrete" met behulp van gemakkelijk beschikbaar zijn huishoudelijke artikelen, die u kunt bekijken op deze link: http://www.instructables.com/id/A-Small-Bedside-Coffee-Table -in-Beton /

Dit Instructable zullen u stap-voor-stap handleiding over hoe je een artefact repliceren in beton met behulp van een mal gemaakt van siliconen rubber.

Ik kwam dit stuk van de kunst van 'een moeder vogel voeden de kuikens op een boomtak' en wilde een kopie van maken. Dus ik leende het stuk, maakte een mal van siliconenrubber en het gebruik van die schimmel gegoten in beton.

Kijk naar de oorspronkelijke en replicaties deze foto's .. Hoewel er onvolkomenheden in de replicatie, kan deze worden gecorrigeerd met een pasta van wit cement en pigment. Ook. voor het tekenen van de ogen en al, zal ik help wat vrienden 'te krijgen want ik ben niet goed in.

Stap 1: Hoe de Silicone mal te maken ...

Hoe kan ik een artefact in Concrete repliceren

Om dit kunststuk te repliceren, een van de meest geschikte vorm makend materiaal dat kan brengen de ingewikkelde details is siliconenrubber. Ik gebruik hebben gemaakt van siliconen mallen maken materiaal VITSPEC VSGI-1220. Dit materiaal wordt geleverd in twee delen, de basis en de Activator. Met 5 kg pak van de basis, wordt een 250 grams Activator inbegrepen. Dat betekent dat voor elke 1000 gram van de basis, moet je 50 gram Activator toe te voegen. Na activatie zal minimaal 24 uur volledig is uitgehard.

 • Selecteer een geschikte container om het stuk te repliceren en de siliconen mix te houden.
 • Ruwweg het berekenen van de hoeveelheid van siliconen mix nodig is voor de baan. Ik heb berekend dat ik moet ongeveer 1500 gram siliconen mix.
 • Neem een ​​container en wegen ongeveer 1500 gram van een base.
 • Voeg 75 gram activator aan de basis en meng goed. is het raadzaam om de mix terug in een andere container gieten en meng opnieuw uniform.
 • Spray het kunstwerk en de container met siliconenspray, die zal fungeren als insmeren.
 • Giet de siliconen mix over de container van een hoogte van ongeveer 12 inches, vanaf de blootgestelde onderkant en volg deze op, zodat de mix van nature stroomt en heeft betrekking op alle bochten, hoeken en gaten zonder vangen eventuele luchtbellen.
 • Na het volledig vullen van de container, laat het ongestoord gedurende 24 uur.
 • Na 24 uur, licht tegen de bovenkant van de siliconen mix. Als het kleeft aan je vingers, geef het meer tijd om te genezen. Als de hoeveelheid van het mengsel is, het duurde ongeveer 48 uur in mijn geval.
 • Wanneer de siliconen mix is ​​niet plakkerig aan te raken, kun je uit de mal uit de container en laat het kunstwerk.

Nu is je Silicone mal klaar is. U kunt herhalen zoveel stukjes van de originele als je wilt, met behulp van deze siliconen mal. U kunt het gebruiken voor beton, was cast en gieten met gips.

Laten we eens zien hoe we het kunstwerk kan in beton gegoten.

Stap 2: Het maken van een droge mix van Concrete

Hoe kan ik een artefact in Concrete repliceren

Het maken van de droge mix voor de concrete werkzaamheden:

 • Zeef de benodigde hoeveelheid zand met een fijne zeef om de grovere deeltjes te verwijderen.
 • Meet het ene deel van wit cement en de twee delen van gezeefd zand.
 • Voeg een eetlepel van cement op basis van kleur pigment aan de droge mix. Ik heb zwarte kleur pigment hier gebruikt.
 • Meng goed met een pollepel op een uniforme droge mix te vormen.

Nu het droge mengsel vereist Beton gereed.

Stap 3: Pleister de mal

Hoe kan ik een artefact in Concrete repliceren

Betonneren de mal:

 • Voeg kleine hoeveelheid water op een moment om de droge mix en meng goed.
 • Het beton moet slechts voldoende water voor een goede vulling van de matrijs en niet meer dan nodig is bevatten.
 • Houd de schimmel op een stuk thermocol of elk ander geschikt materiaal.
 • Breng de gemengde beton in lagen en compact met de pollepel, zodat alle hoeken en gaten goed zijn gevuld.
 • Schud het beton die het onderste stuk. Dit zal helpen bij het vrijgeven van eventuele luchtbellen opsluiten.
 • Na enige tijd, zeggen ongeveer 10 tot 15 minuten, zult u een laag water vormen op de top te vinden.
 • Met behulp van oude krant, spons het overtollige water op de top.
 • Houd het ongestoord nog 24 uur beton

Stap 4: Het genezen en de Concrete Cast van het Silicone Mold verwijderen

Hoe kan ik een artefact in Concrete repliceren

Het uitharden en de Concrete Cast van het Silicone Mold verwijderen:

 • Na 24 uur van het gieten, plaatst de vorm ondersteboven in koud water. Dit is gedaan om vervorming van het bovenste gedeelte van de gietvorm te voorkomen.
 • De mal met het beton moeten worden genezen voor drie dagen in koud water.
 • Na drie dagen, verwijder de mal uit het water en verwijder voorzichtig de cast.
 • U kunt de vorm verwijderd stuk in het water voor een ander week te plaatsen voor meer genezen.

Nu is je repliceren in beton is klaar ...

Stap 5: Bottom Line

Hoe kan ik een artefact in Concrete repliceren

De siliconen mal we kunnen herhaaldelijk worden gebruikt voor het repliceren van het originele stuk. U wax, gips, beton en elk ander geschikt materiaal voor het gieten te gebruiken. U kunt uw werk te kleuren met cement op basis van kleuren en het aantrekkelijker te maken.

Gelieve te genieten van de foto's van het zelfde stuk gegoten in was en gips hier ...

Advertisement

Related Articles

 • Hoe kan ik een Indiase vlag Draw

  Let altijd op de bovenstaande video VOOR EENVOUDIGE STAPPEN Hier is heel gemakkelijk Indiase vlag tekening tutorial. Dit Indische Vlag is zo gemakkelijk te trekken dat zelfs uw 6-7 jaar oud kind kan tekenen. Wij hopen dat u wilt deze tekening en dele

 • Hoe kan ik een kas te bouwen - Stap voor stap handleiding
  Hoe kan ik een kas te bouwen - Stap voor stap handleiding

  Hallo, Ik bouwde deze tuin kas met oude ramen en gerecycled deur. Afdekken met poly. Maat 15 ft x 25 ft Gebouw stappen: Stap 1: Hoe maak je een Greenhouse Anker aan de grond Stap 2: Bevestig de kas basis om ankers Stap 3: Hoe de zijwanden structuur o

 • Arduino: Hoe kan ik een LCD Via Bluetooth-controle
  Arduino: Hoe kan ik een LCD Via Bluetooth-controle

  Dit instructable is de geschreven versie van mijn "Arduino: Hoe kan ik een LCD bedienen via Bluetooth" YouTube video die ik onlangs heb geüpload. Ik adviseer u sterk om het te controleren. Mijn YouTube-kanaal Ten eerste moet je de volgende Instr

 • Gratis EHBO Video - "Hoe kan ik een First Aid Kit Met ... wat uw First Aid natuurlijk niet je leren

  Gratis EHBO Video Gratis 22 minuten EHBO Video - "Hoe kan ik een First Aid Kit Met ... wat uw EHBO-cursus heb je niet leren" - Leer elementaire eerste hulp als deze video schetst inhoud van een EHBO-kit en hoe ze goed. Geweldig voor opfriscursus

 • Hoe kan ik een afbeelding Transparante Online maken? Zonder gebruik van software

  Hoe kan ik een afbeelding transparant Online te maken? Zonder het gebruik van software In deze video ga ik laten zien hoe je een afbeelding transparant Online te maken zonder het gebruik van software. Ik gebruik een website om de transparante afbeeld

 • Hoe kan ik een vos in aquarel schilderen
  Hoe kan ik een vos in aquarel schilderen

  In deze tutorial leer je hoe je vos te trekken met lint in waterverf. Voor meer tips en foto's, bezoek mijn blog post: Hoe kan ik een vos te schilderen in waterverf . Je gaat nodig hebben: aquarel verf potlood dip inkt pen verschillende grootte pense

 • Hoe kan ik een Impresive Origami maken
  Hoe kan ik een Impresive Origami maken

  Hoe kan ik een Impresive Origami maken Controleer de beschrijving van de video voor meer instruccions ------> INSTRUCTIES Please, bezoek mijn chanel op youtube en suscribe voor meer ------> CHANEL

 • Hoe kan ik een Edison lamp / diy gloeilamp te maken
  Hoe kan ik een Edison lamp / diy gloeilamp te maken

  Hoe kan ik een Edison lamp / DIY gloeilamp te maken Dank u voor het klikken op deze tutorial over hoe je een Edison lamp of een gloeilamp wat je wilt het is hetzelfde nummer te bellen. Deze lamp zal worden uitgeschakeld een dun stukje potlood als een

 • Hoe kan ik een laptop scherm vervangen
  Hoe kan ik een laptop scherm vervangen

  Hoe kan ik een LCD-scherm af te leiden van een laptop en sluit een nieuwe. Als het scherm op een laptop breekt, het kan een zeer intimiderende probleem inderdaad voor degenen die hebben nog nooit een laptop uit elkaar in het verleden eerder genomen,

 • Hoe kan ik een vaste lengte gebogen douchegordijnstang Install

  Hoe kan ik een vaste lengte gebogen douchegordijnstang installeren. Milan Rosan van Build.com laat zien hoe u een vaste lengte gebogen douchegordijnstang installeren.

 • Hoe kan ik een Remote Control Repair
  Hoe kan ik een Remote Control Repair

  Hallo! vrienden Welkom op mijn andere doe-het-project "Hoe kan ik een afstandsbediening te herstellen". In dit project ga ik je laten zien hoe op afstand in 5 eenvoudige stappen te repareren. Als de afstandsbediening knoppen niet goed werkt maak

 • Hoe kan ik een Arduino Maak compatibele Bluetooth 4.0 module
  Hoe kan ik een Arduino Maak compatibele Bluetooth 4.0 module

  UPDATE: Lets Make Robots, mijn huis digitale hackerspace, werd gekocht door RobotShop. Ik wil niet in te gaan, maar de nieuwe eigenaren verboden mezelf en de meeste van de veteraan leden. Dat gezegd, de meeste van de verbindingen zal worden doorbroke

 • Hoe kan ik een DVD Clone
  Hoe kan ik een DVD Clone

  Dit instructable zal je leren hoe je een DVD te klonen en maak je eigen DVD met een foto erop. Een ander leuk ding over dit is dat je een ander beeld kan op een back-up van een kopie van uw DVD, als je niet bevalt wat het heeft op het (zoals in de fo

 • Hoe kan ik een vraag in Instructables stellen.
  Hoe kan ik een vraag in Instructables stellen.

  In samenwerking met een aantal van de reguliere antwoorden van vragen hier heb ik samen deze korte "hoe u het beste antwoord te krijgen op mijn vraag" instructable. Stap 1: zoek instructables Gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek van de pag

 • Hoe kan ik een USB-camera met Raspberry Pi zetten in een ONVIF IP Camera?
  Hoe kan ik een USB-camera met Raspberry Pi zetten in een ONVIF IP Camera?

  Invoering Op dit instructable, zullen we een nieuwe interessante camera-oplossing, die nog nooit eerder gezien hebben te maken! Ik wil u laten zien hoe u de verbinding van uw USB-camera en Raspberry Pi maken met Camera SDK. Het doel is om uw webcamer

 • Hoe kan ik een artistieke Cross ontwerp maken

  In deze video laat ik zien hoe je een artistieke Cross ontwerp maken Dit is een zeer eenvoudige manier om wat kunst aan de muur voor uw huis of voor een gift met behulp van een aantal gemeenschappelijke huishoudelijke producten. Het lijkt erop dat de

 • Hoe kan ik een elektrische afrastering installeren
  Hoe kan ik een elektrische afrastering installeren

  Voor tuinders overal, de race om de oogst te verzamelen voordat de dieren doen kan frustrerend zijn. Gelukkig is er hoop. Elektrische hekken helpen een barrière rond uw tuin dat dieren af ​​te schrikken van het zijn waar ze zijn ongewenst en nemen wa

 • Hoe kan ik een Apple Brei met een breimachine
  Hoe kan ik een Apple Brei met een breimachine

  Hier was een uitdaging. Hoe maak je een driedimensionale appel op een plat bed breimachine breien? En zou het sneller dan het gebruik van breinaalden zijn? Stap 1: Materialen en Tools die je nodig hebt Garen voor het breien Borduurgaren voor Vilt bla

 • Hoe kan ik een zelfgemaakte Grote krabpaal voor Goedkope Make
  Hoe kan ik een zelfgemaakte Grote krabpaal voor Goedkope Make

  Ik zocht de perfecte boom voor mijn grote katten, maar het is ongelooflijk duur voor wat het is, dus ik zal je laten zien hoe u een aangepaste krabpaal dat de helft van de goedkoopste krabpaal vindt u zal kosten maken. Inspireer je van een van de kra