Home > Hoe je haar met glitter Style

Hoe je haar met glitter Style

Tags:schoonheid
Advertisement

Hoe je haar met glitter Style

Wat is er te vertellen over de schoonheid en de magie van glitter? Het is vrij, het is glanzend, het komt in alle kleuren, het ziet er goed uit op iedereen - en alles, wat goed is, omdat het overal krijgen. Maar dat is het punt. Hoe meer glitter, hoe beter.

Je nodig hebt: Glitter, haar styling product - gel is ideaal, en een sterke hold haarlak of mousse kan net zo goed werken.

Ik was zwaar geïnspireerd door Daniel Moon ( @majormoonn ), een haar colorist die deze verbazende glitter haargel genaamd maakt Major Moonshine . Ik zou het leuk vinden om mezelf een aantal, maar als een zware schuldenlast schoonheid school student, heb ik besloten om te komen met een alternatief voor het uitdelen van $ 28 op een mooie pot van glitter. Dus ging ik naar de kunst aanbod winkel, pakte een paar $ 3 potten met glitter, gemengd ze met haargel, en voila. Mijn haar, kledingkast, en hele huis zijn bedekt met glitter. En mijn vriend houdt ervan. Ik overdrijf, maar glitter doet graag om zich te verspreiden, dus houd dat in gedachten.

Lees verder voor een aantal tips over het mengen en toepassen van uw eigen glitter gel!

[Foto's: Foto van Sarah met glitter gel maakte ik, via mijn Instagram ; Daniel Maan; Major Moonshine glitter gel in Galaxy's Rainbow ; amazing roze glitter op Shauna Corsa via haar Instagram ; Major Moonshine glitter gel in Bluecid Dreamer ]

Stap 1: Het toepassen van glitter gel

Hoe je haar met glitter Style

Het is een vrij eenvoudig proces, maar ik leerde een paar verrassende tips terwijl ik het experimenteren met verschillende glitter + productcombinaties.

1. Als u grotere glitter, of er grotere glitter stukken gemengd in uw glitter, gebruik meer van het dus het zorgt voor een intenser reflecterend, sprankelende look. Anders, het lijkt alsof je hebt vuil en puin in je haar. Niet schattig.

2. Als u fijner glitter, kunt u weg met het toepassen van deze dunner voor een meer subtiele werk te krijgen.

3. Bij het mengen van glitter met gel, giet de glitter eerst uit en dan leg de gel voorzichtig op de top van het. Dit zal glitter houden van het vliegen overal wanneer u probeert om het te mengen.

4. Als u een heavy-duty haarlak, kunt u hetzelfde effect bereiken door het stylen van het haar nat, het toepassen van glitter rechtstreeks naar uw natte haren, en dan spuiten alles neer. Je zou in staat zijn om weg te komen met hetzelfde te doen op droog haar, maar ik kan me voorstellen dat zonder iets vast te houden aan een groot deel van de glitter konden overal vallen voor de haarlak moet het.

Bedankt voor het lezen, veel plezier met je glittery haar! Voel je vrij om te controleren mijn blog , contact met mij op Twitter , volg mij op Instagram , of controleer mijn Pinterest boards .

[Foto's: Foto van glitter gel en penseel via mijn Instagram ; foto van kapsel en glitter stijl door ondergetekende; laatste drie foto's zijn van de Myer Lente show met verbazingwekkende-glitter shellacked broodjes door Brad Ngata.]

Advertisement

Related Articles

 • Hoe je haar met een Flat Iron Krul - herzien en verbeterd!
  Hoe je haar met een Flat Iron Krul - herzien en verbeterd!

  Ooit had je haar gekruld met een stijltang in de salon, maar nooit in geslaagd om het te doen thuis? In plaats van op weg naar een professionele, nu kun je deze look door het volgen van deze 12 eenvoudige stappen opnieuw. Als het niet geweldig ziet e

 • Hoe je haar met een Flat Iron Krul
  Hoe je haar met een Flat Iron Krul

  U hoeft niet een krultang om perfecte krullen je liefde te krijgen! Volgende keer dat u op zoek bent naar een nieuwe, leuke kapsel, trek je stijltang en krijg deze geweldige resultaten! Kapsel werd gedaan door Sharelle Loudd bij Beautique Salon in Sa

 • Hoe je haar met een Wand Krul.
  Hoe je haar met een Wand Krul.

  Hallo hier een instructable over hoe je je haar krullen met een toverstok. Deze techniek is leuk, makkelijk en prachtig. Ik hoop dat je genieten en plezier hebben met deze instructable :) Stap 1: Je hebt een krultang, borstel / kam en een Glove

 • Hoe maak je Dip-Dye je haar met Kool-Aid
  Hoe maak je Dip-Dye je haar met Kool-Aid

  Hallo iedereen, Dit Instructable is over hoe om Dip-Dye je haar met Kool-Aid. Yep, Kool-Aid! Vreemd is het niet? Echter, met behulp Kool-Aid om je haar, hoe vreemd het ook mag klinken kleurstof, is een grote, goedkope manier om dip-dye je haar, en he

 • Hoe te krullen haar met een Flat Iron
  Hoe te krullen haar met een Flat Iron

  Hoeveel van jullie hebben gehad je haar gekruld met een stijltang in de salon alleen om het uit elkaar vallen, tegen de tijd dat je thuis? In plaats van die u de tools om touch-up het kapsel in huis had, nu kun je deze look door het volgen van deze e

 • Hoe je haar doneren
  Hoe je haar doneren

  Ik groeien en doneer mijn haar ongeveer om de drie jaar. Ik gebruikte om dit gedaan op een salon, maar ik had net een pasgeborene en tijd is kostbaar nu. Dus ik figuur, waarom niet proberen een doe-methode? Ik werd geïnspireerd om het proces te docum

 • diy t-shirt Tas met glitter !! geen naaien !!
  diy t-shirt Tas met glitter !! geen naaien !!

  Hoe maak je een no naai T-shirt Tas maken met glitter !! Stap 1: Stap 1: Snijd de mouwen en hals gebied buiten. Pak je schaar en snijd spleten van de onderkant van het shirt tot aan de lijn die de onderkant van uw zak. En dan gelijkspel pony.

 • Hoe je haar Van zwarte kleurstof aan Chocolate Ash Brown

  Hoe je haar Van zwarte kleurstof aan Chocolade Ash Brown at Home In deze video zal ik laten zien u stap voor stap hoe ik dit bruine kleur bereikt thuis met een Revlon Box Hair Dye in de kleur Dark Ash Blonde. Voor meer Hair Care video's, en nog veel

 • Hoe te werken met geleidende stof
  Hoe te werken met geleidende stof

  Werken met geleidende stof is leuk en het is ideaal voor wearables, zachte circuits, e-textiel en andere projecten die gebruik maken van het onroerend goed. Het leren van de basics zal u helpen ontwerpen en materiaalkeuzes afgestemd op uw verzoek in

 • Hoe je haar snel groeien! 3-5 DUIM IN EEN WEEK!

  Dit diy olie voor haar is de beste haargroei natuurlijke remedie, het zal niet alleen je haar sneller groeien, maar zal ze ook zachter, dunner en sterker te maken. Of u nu een jongen of een meisje, ik weet zeker dat je van je haar. je haar maakt je c

 • Verlichten je haar met zuiveringszout en waterstofperoxide!

  Hier zal ik met u delen hoe ik mijn haar met zuiveringszout en waterstofperoxide verlicht! Voor meer Haar en doe-het-video's, evenals Beauty en Fashion video's, check out my Youtube Channel hier!

 • Hoe je haar minder te wassen
  Hoe je haar minder te wassen

  Alle door mijn jeugd, ik waste mijn haar elke dag. Toen ik ouder werd en voelde me voortdurend voor de tijd tussen meerdere taken en full time school gedrukt, was ik wanhopig op zoek naar een beetje extra tijd. Ik dacht dat het uitsnijden van de extr

 • Hoe om haar te strikken maken
  Hoe om haar te strikken maken

  In dit instructable zal ik laten zien hoe je vijf verschillende haarelastiekjes te maken. Ze zijn heel makkelijk te maken en kijken vrij aardig. Dit is mijn bijdrage in de Brandende vragen Round 4. Veel plezier maken van deze haarelastiekjes! Stap 1:

 • Galaxy Fles ** met glitter **
  Galaxy Fles ** met glitter **

  Dit project is als mijn Galaxy fles, alleen met glitter! Er zijn een paar verschillende stappen, maar het is nog steeds een leuk te maken voor alle leeftijden. In plaats daarvan, vandaag zullen we worden met behulp van een fles water, maar je kunt ge

 • Northern Metis Woodlands Style Parka
  Northern Metis Woodlands Style Parka

  Mijn grootmoeder begonnen met het maken parka's door eerst één voor onze grootvader van moeders kant. Hij droeg het te gaan halen de mail en veel mensen vonden het leuk. Ze maakte parka's voor de RCMP officieren. Ik wilde altijd al een bloemenprint p

 • Hoe je haar veilig rechttrekken thuis | Hair Straightening Tips | How to Get Perfect Straight Hair

  Deze gids toont je Hair Straightening Tips Thuis. Ten eerste, erachter te komen welke maat straightener het beste is voor jouw haartype. ... En weet dat het verschil tussen de verschillende soorten stijltangen. ... Voordat je iets doen, gebruik maken

 • Hoe te kleuren met markers: Copics, ProMarkers, ect.

  In deze video zal ik uitleggen hoe te kleuren met alcohol op basis van markers en in het tweede deel zal ik laten zien hoe je een afbeelding stap voor stap te kleuren. Ik hoop dat je ervan geniet!

 • Hoe te stoppen met roken

  Hoe te stoppen met roken !!! - De meest populaire video's zijn hier Grappig, dosis het? niet echt, maar het is een video die laat zien dat het gewoon een lil programma zoals deze die kunnen maken dat u stoppen, meer dan een placebo, als je iets inges

 • Hoe te fracties met tegenstelling noemers Aftrekken

  Leer stap voor stap hoe u fracties met in tegenstelling tot de noemers aftrekken door te kijken naar dit makkelijk video tutorial.