Home > Hoe de MyFitnessPal App op de iPhone te gebruiken

Hoe de MyFitnessPal App op de iPhone te gebruiken

Tags:mobiel
Advertisement

Hoe de MyFitnessPal App op de iPhone te gebruiken

Bent u scrollen door instructables.com met de ene hand en trekken uw andere hand in een zak chips? Vind je het een uitdaging om zich aan goede eetgewoonten? Heb je tijd te gebruiken als een excuus om een ​​gezonde levensstijl te verwaarlozen? Ben je klaar om de overgang van de couch potato naar hete aardappel te maken, maar weet niet waar te beginnen? We hebben net de PAL kreeg voor u!

De MyFitnessPal app op de iPhone is een snelle en eenvoudige app te gebruiken, zelfs voor de drukste van de mensen. Omdat het op een apparaat dat u constant gebruiken, de iPhone, het is de beste on-the-go tool om uw eetgewoonten, uw inname van water, en uw dagelijkse lichaamsbeweging te beheren. Deze app heeft vele eenvoudig te gebruiken functies, waaronder een calorie teller die calorieën toevoegt wanneer u de etenswaren je gegeten tijdens die dag te selecteren en trekt calorieën op basis van de hoeveelheid lichaamsbeweging die u invoert.

Volg de stappen in deze insructable om uw reis te beginnen aan een gezondere U!

Benodigde materialen:
-iPhone

Stap 1: het aanmelden

Hoe de MyFitnessPal App op de iPhone te gebruiken

Na het downloaden van de MyFitnessPal app uit de App Store, opent u de MyFitnessPal app. U kunt ervoor kiezen aan te melden met uw Facebook-account, maar voor deze instructable, we kozen om gewoon tik op de "Sign Up" knop.

Voer uw volledige e-mailadres inclusief de URL (bijvoorbeeld @ gmail.com). Wanneer u klaar bent met het typen van uw e-mail adres, tikt u op de "done" knop bevindt zich in de rechterbenedenhoek van uw scherm.

Advertisement

Related Articles