Home > Hoe Cut Fiber Optic Lights "Ik maakte het op het TechShop"

Hoe Cut Fiber Optic Lights "Ik maakte het op het TechShop"

Tags:leds
Advertisement

Hoe Cut Fiber Optic Licht & quot; Ik maakte het op het TechShop & quot;

Bij het werken met Fiber Optic verlichting moet je de vezels gesneden volgens uw wens.
Wat je moet hebben voordat we beginnen is

1. Pocket Cutter
2. Fiber Optic Lights
3. 400 Grit Sanding Film

Stap 1: Plaats de Einden van Fiber Optics Lights in Gaten van Pocket Cutter

Hoe Cut Fiber Optic Licht & quot; Ik maakte het op het TechShop & quot;

Advertisement

Related Articles

 • fast Fiber-Optic Light Pipe hack met Sugru
  fast Fiber-Optic Light Pipe hack met Sugru

  Polymath Design Lab maakte een "Rok vol Stars" met behulp van fiber-optic licht pijp. http://www.polymathdesignlab.com/etextiles/starskirt/ Hun instructies stelde het bevestigen van LED's aan het einde van fiber-optic licht leiding met heatshrin

 • Hoe Cut een hele Fryer Kip (voor het bestek slechtzienden zoals ik)
  Hoe Cut een hele Fryer Kip (voor het bestek slechtzienden zoals ik)

  Er zijn verschillende redenen waarom ik nooit geleerd om te snijden een hele friteuse, althans van die wezen het is echt een vervelende soort baan. De uitgaven meer dan een paar jaar leven als vegetarisch of veganistisch zeker niet helpen me om het e

 • DIY Fiber Optic Lighting Cable

  Deze video is een introductie tot de toekomst video's op hoe je je eigen glasvezelkabel te maken voor binnenverlichting toepassingen. Ik voorstellen dat het zou kunnen worden gebruikt voor korte gegevensoverdracht, maar zal niet met zekerheid zeggen.

 • Hoe Combination Lock Works? Ik maakte het op TechShop.
  Hoe Combination Lock Works? Ik maakte het op TechShop.

  Achtergrond: Velen zijn nieuwsgierig over hoe veilig zijn deze combinatie sloten? Duurt het een deskundige om deze combinatie te ontgrendelen? Hoe werkt combinatie sloten werken? Hoe kan het worden verbeterd en worden hack proof? Deze Instructables i

 • Fiber Optic Light Art
  Fiber Optic Light Art

  Ik wed dat u verwachtte enkele coole sculptuur die oplicht, nou ja, dat is niet wat dit is. Ik kreeg een goedkope glasvezel licht op een prijs stand op een arcade en het werkte niet! Dus ik dacht om het te gebruiken om een ​​aantal kunst te maken! Op

 • Fiber Optic Sea Warrior
  Fiber Optic Sea Warrior

  Als een ontwerper die is vooral geïnteresseerd in het verlichten van ons allen door het vinden van nieuwe manieren om de verlichting te gebruiken in kostuums, bioluminescent zeedieren zijn van nature een zeer grote invloed op mijn werk. Dus, wanneer

 • Fiber Optic LED Kroonluchter
  Fiber Optic LED Kroonluchter

  De glasvezel LED kroonluchter was een leuke project om de nieuwsgierigheid van de hobby elektronica, licht en materiaal exploratie bij elkaar te brengen. Dit bord geeft je een algemeen idee van de vibe ik ging voor. Isaak neergeschoten en bewerkte ee

 • Lightwings: Wings Fiber Optic Fairy
  Lightwings: Wings Fiber Optic Fairy

  Voeg wat glamour aan uw fee kostuum met behulp van glasvezel. Deze methode voor lichte vleugels maakt gebruik van een eenvoudige schakeling van de LED's en een batterij met een blik van een vergelijkbaar met EL draad, maar dunner en bijna onzichtbaar

 • Concrete aanrecht met geïntegreerde Sink en Fiber Optics
  Concrete aanrecht met geïntegreerde Sink en Fiber Optics

  We waren aan het renoveren onze badkamer en ik wilden een unieke optie voor het aanrecht en wastafel. Ik heb uiteindelijk besloten om een ​​betonnen werkblad te maken na het zien van andere Instructables over het onderwerp. Ik moest mijn eigen met de

 • Fiber Optic Audio Visualizer (Wiimote Controlled)
  Fiber Optic Audio Visualizer (Wiimote Controlled)

  Dit instructable laat je zien hoe je een fiber optic lamp flash is het lichten om welke muziek u de stekker in kan maken. Als je een Android-apparaat kunt u ook besturen met een Wiimote. Ik werd geïnspireerd door een product gevonden hier . Ga door n

 • Hoe om data te verzenden by Light: Fiber Optics [update]
  Hoe om data te verzenden by Light: Fiber Optics [update]

  We hebben het gebruik van koperen draden voor het verzenden van signalen op 20st Century. Nu zijn we in de 21e eeuw! In deze tutorial, ik ga je laten zien hoe om informatie te sturen door het licht met behulp van Fiber Optics. Vrienden, Welkom in de

 • Fiber Optic en LED Minature Garden Light
  Fiber Optic en LED Minature Garden Light

  Dit project maakt gebruik van LED's en optische vezels aan het licht van een kleine tuin vol bloemen, bladeren en gras. De doos is opgebouwd uit acryl plaat, het draait op een 9 volt batterij en heeft een schuifdeur aan de onderkant voor een gemakkel

 • Hoe de Laser Cutter en of de waterstraal te gebruiken om een ​​Radius Controleer Gauge voor organinc plaatwerk (Metal Shaping, uitdeuken, etc) maken Ik maakte het op TechShop
  Hoe de Laser Cutter en of de waterstraal te gebruiken om een ​​Radius Controleer Gauge voor organinc plaatwerk (Metal Shaping, uitdeuken, etc) maken Ik maakte het op TechShop

  Hoe de Laser Cutter en of de waterstraal te gebruiken om een Radius Controleer graadmeter voor Organic Sheet metal te laten werken (het vormen van metalen, uitdeuken, etc) Ik maakte het in TechShop. Dit gaat om een ​​heel kort en eenvoudig zijn, maar

 • Mijn spookhuis en hoe ik maakte het
  Mijn spookhuis en hoe ik maakte het

  In dit Instructable zal ik laten zien hoe je een echt geweldig, maar vrij gemakkelijk en goedkoop, halloween spookhuis. Elke stap is een deel van het spookhuis. -De Eerste stap is over het kerkhof omgeving. Het omvat een skelet, twee grote spinnen, v

 • Assembly Tool: Laser Cut Wood Countersink Ring Removal Tool Aid. Ik maakte het op TechShop.
  Assembly Tool: Laser Cut Wood Countersink Ring Removal Tool Aid. Ik maakte het op TechShop.

  Achtergrond: Voorgemonteerde lasergesneden onderdelen zijn meer en meer populair in zowel hobby, prototyping en commerciële bouwpakketten. Ik hou van de T-sleuf veel. Het wordt gebruikt bij het aansluiten van vlakke delen in het vak formulier (zie fo

 • Hoe maak je een 3D-scan van jezelf - ik maakte het op TechShop
  Hoe maak je een 3D-scan van jezelf - ik maakte het op TechShop

  Dit instructable zal enkele hints en tips over hoe je een 3D gescand oppervlak met succes te creëren bedekken voor jezelf te gebruiken voor diverse andere doeleinden. Dit zal gaan door middel van het gebruik van AutoDesk 123Catch om de scan te maken.

 • Het aantonen van de Fiber Optic effect van water

  Fiber Optic effect van water Je hebt een duidelijke container en een laser. Prik een klein gaatje een duim van de bodem van de container voor water te streamen uit. Vul de bak met water en sluit het af. Richt de laser door de houder en uit de opening

 • Hoe kan ik poedercoating een aluminium landingsgestel voor een radio-vliegtuigen. Ik maakte het in TechShop
  Hoe kan ik poedercoating een aluminium landingsgestel voor een radio-vliegtuigen. Ik maakte het in TechShop

  Dit instructable zal betrekking hebben op hoe je poedercoating een generieke aluminium landingsgestel dat veel radio control vliegtuigen verzinnen. Ik deed dit om het vliegtuig ziet er een beetje beter dan de normale kale aluminium look die de meeste

 • Hoe om te gaan van Autodesk Inventor naar CorelDRAW voor lasersnijden. Ik maakte het in TechShop
  Hoe om te gaan van Autodesk Inventor naar CorelDRAW voor lasersnijden. Ik maakte het in TechShop

  Dit instructable is uit te leggen hoe om te gaan van iets wat je maakte een tekening af op Autodesk Inventor om CorelDRAW, zodat u kunt laser knippen. Ik vond de eerste keer dat ik dit deed, het was niet helemaal recht vooruit. Ik heb nog niet gevond