Home > Het maken van een ring met behulp van Fantasy Film

Het maken van een ring met behulp van Fantasy Film

Tags:juwelen
Advertisement

Het maken van een ring met behulp van Fantasy Film

Waarom heb ik dit project te voltooien ?;

Dit is niet mijn typisch project. Mijn vriendin en ik vond een product met de naam Fantasy Film . Dit is een soort van snelle instelling kunststof hars die verschillende kleuren zoals Ice Blue, Golden Geel, Ruby Red, Chartreuse (zoals een donkergroen) heeft. Ik wilde haar een ring voor een lange tijd en begon met het maken van haar één van de dennen, maar dacht dat dit was ook een leuke manier ook. Dus, dit is hoe ik mijn vriendin een ring.

Wat heeft u nodig ?;

- Een Fantasy Film Kit

- Een piepschuim bodem te rusten terwijl de droogtijd

- Sommige rubberen handschoenen om ervoor te zorgen dat je het niet te krijgen op uw huid

- 24 gauge draad ongeveer 250mm lang.

- Sommige krant te zorgen dat u niet iets op je werktafel of op de vloer

Stap 1: Stap 1

Het maken van een ring met behulp van Fantasy Film

Het buigen van de metalen draad;

De draad die ik gebruikte was zeer buigzaam en ik was in staat om gemakkelijk te buigen zonder iets, maar mijn handen. Ten eerste, ik pakte de draad en gebogen het in de helft. Dit kon ik gemakkelijk vinden het midden van de draad zonder te meten.

WAARSCHUWING! - De boven- en onderkant van de draad is zeer scherp dus kijk uit !!

Advertisement

Related Articles