Home > Het is een handschoen, het is een want, HET IS EEN GLITTEN!

Het is een handschoen, het is een want, HET IS EEN GLITTEN!

Tags:het naaien
Advertisement

Het is een handschoen, het is een want, HET IS EEN GLITTEN!

Hey mensen, Deze 'baar voor de SEW WARM contest kan anderen (ja, kunt u helpen kinderen leren!) Te helpen. Ik werk met het Noorden van Newton High School Greengineers, greengineers.wikispaces.com/ , sturen de algen biobrandstof project. Een van hun andere prachtige projecten wordt de recycling van plastic zakken in herbruikbare bakken. De naaimachine, dat is de hoofdprijs voor SEW WARM, zal worden gebruikt voor dit project. Zo kunt u stemmen, voor de kinderen.

Dus ik hou van wanten voor de warme vingers, maar ook als het hebben van de mogelijkheid om met behulp van mijn vingers. De meeste handschoenen / wanten combo's die er zijn geven u een mitten op de top, maar houd je vingers in elkaar te scheiden. Dit voorkomt dat de voordelen die je krijgt van het hebben van uw vingers naar elkaar in een mitten om warm te blijven.

Ik maakte deze glittens in twee vormen, enkele laag en de dubbele laag. Dit instructable zal u door hoe je een eenvoudig patroon te maken, en hoe je een iets moeilijkere patroon te maken. We zullen het eenvoudiger, enkele laag eerst doen, en dan is de dubbele laag.

Stap 1: Bill of Materials

Het is een handschoen, het is een want, HET IS EEN GLITTEN!

De dingen die je nodig hebt
Gereedschap:
Naaimachine
schaar
pins
rolmes (geen noodzakelijk, maar als je er geen hebt, krijgen een, je zult het geweldig vinden!)
Papier
fiche

Materiaal:
Ik gebruikte fleece voor een paar redenen:
1. het is warm
2. het is goedkoop
3. het is ongelooflijk vergevingsgezind! Het is gemakkelijk om te snijden, gemakkelijk te naaien, is het niet slecht naden zien, fleece is je vriend!

Advertisement

Related Articles

 • Het maken van een handschoen te werken met een Touch Screen
  Het maken van een handschoen te werken met een Touch Screen

  U kunt dit doen in een paar minuten zonder veel know-how. Winter's komen (als je in het noordelijke halfrond) en met de winter komt koud weer, en met koud weer komt handschoenen. Maar zelfs in de kou je telefoon waarschijnlijk nog steeds ringen. En t

 • Video: Het maken van uw handschoen werken met een touch screen

  Deze video loopt u door het snel en eenvoudig proces van het aanpassen van elke handschoen om te werken met een touch screen, zoals de iPad, iPhone, Palm Pre, etc. Dit is de video-versie van mijn vorige Instructable die onlangs werd gekenmerkt in de

 • Het verven van een honkbal handschoen
  Het verven van een honkbal handschoen

  Dit is niet mijn werk. Al het werk werd gedaan door Dan Davis van Davis relacing . Ik ben gewoon het samenstellen van foto's van een Facebook-bericht dat Dan maakte en het organiseren van het zo zal het gemakkelijker te begrijpen. Hoop dat ik doe het

 • Het bouwen van een handschoen (versie 1 revisted)
  Het bouwen van een handschoen (versie 1 revisted)

  Hier loop ik u door het gehele proces van het bouwen van mijn Versie 1 handschoen. Ik ga ook in detail over de instrumenten en de gebruikte materialen. Stap 1: Video! Klik gewoon op de video hieronder om het hele proces te zien

 • Het opslaan van een Grease Gun Zonder de Mess.
  Het opslaan van een Grease Gun Zonder de Mess.

  Ik ben net klaar met een vetspuit op mijn helmstok. Zoals gewoonlijk is alles vettig en zetten het weg zonder het krijgen van alles wat vettig kan een uitdaging zijn. Hier is mijn oplossing en het kost niets. Stap 1: Wat heb je nodig en wat te doen.

 • DIY smeden - Het omzetten van uw barbecue in een smederij vervolgens te gebruiken om schroot in gereedschappen recyclen
  DIY smeden - Het omzetten van uw barbecue in een smederij vervolgens te gebruiken om schroot in gereedschappen recyclen

  Blacksmithery op de barbecue? - Ja, dit werkt echt! Hier ziet u hoe u de kwaliteit staal dat wordt gevonden in fietsonderdelen kunnen leven, door smeden het in bladen nuttige tools te creëren. Het beste ding is echter dat dit kan worden gedaan op een

 • Het maken van een Multiplex Kayak
  Het maken van een Multiplex Kayak

  De Jupiter Point serie kajak ontwerpen zijn bedoeld als easy-to-build, fun-to-paddle, veelzijdige collectie van kajaks. Met een eenvoudige 3-panel romp en unieke 3-panel dek, de boten zijn snel te monteren, hebben een veel karakter en het uitvoeren v

 • Het tekenen van een Kleine Weg Layout
  Het tekenen van een Kleine Weg Layout

  Heb je ooit wilde om sommige wegen trekken, maar wist niet waar te beginnen? Ik zou graag helpen! Ik heb al getekend wegen voor een paar jaar nu, en in die tijd heb ik heel veel geleerd. Ik dacht dat het tijd om iedereen hoe ik het doe laten zien zon

 • Het bouwen van een replica Predator kostuum
  Het bouwen van een replica Predator kostuum

  In 1987 creëerde Stan Winston Studio's een van de meest iconische wezens om de zilveren scherm-de Predator genade. Een acteur genaamd Kevin Peter Hall speelde de Predator -en nu zesentwintig jaar later zijn neef Jamie Hall zou hulde te brengen aan oo

 • Het maken van een Bear Horn
  Het maken van een Bear Horn

  De paddestoel seizoen is op en ik eindelijk een geloofwaardige reden om af rond in de nabijgelegen bossen en berghellingen, het enige probleem is, dat mijn mushroom jachtgebied is ook de thuishaven van Europa's grootste bruine beer bevolking, naar sc

 • Lessen van een Knife - het maken van de ultieme bush mes
  Lessen van een Knife - het maken van de ultieme bush mes

  "Welke mes is het beste?" Elke avonturier, trekker, jager, survivalist of geek krijgt vroeg of laat te maken met die ene, simpele, achtervolgen vraag: "Welke mes is het beste" Geloof het of niet, maar die vier woorden joeg me al vele,

 • Het bouwen van een Middeleeuwse Gauntlet
  Het bouwen van een Middeleeuwse Gauntlet

  Het bouwen van een Middeleeuwse Gauntlet! Ik heb steeds een paar opmerkingen in de trant van "dit is niet echt armor" zo ... ****************************************** Waarschuwing Dit is NIET Gevechtsklaar bepantsering. Dit is niet bedoeld voor

 • Het bouwen van een 1: 1 Schaal Portal Gun met Lichten
  Het bouwen van een 1: 1 Schaal Portal Gun met Lichten

  Invoering: Dit Instructable zal detail het proces dat ik ging door terwijl het opbouwen van mijn eigen Aperture Science Handheld Portal Device [AKA de "Portal Gun"] uit de Valve spellen Portal en Portal 2. Hoewel de Portal Gun is de belangrijkst

 • Het maken van een gerolde marionet marionet
  Het maken van een gerolde marionet marionet

  Deze tutorial is om een ​​klein poppetje te maken van kralen en string. Je zal nodig hebben Grote kralen 18 (ik heb hier gebruikt 10mm kralen) Kleine kralen 28 (ik heb 6mm kralen gebruikt hier) handschoen string (voor kralen) dun touw of dun visdraad

 • Het maken van een Medieval Steel Gauntlet - sheet metal (WIP)
  Het maken van een Medieval Steel Gauntlet - sheet metal (WIP)

  Hallo, geslepen mensen, ik had gedacht dat ik mee in het gezin door het delen van een ambacht punt van mij om document te helpen de dingen die ik heb leren als maker. Ik ben een aspirant Crafter die wil om te beginnen met het maken van historisch acc

 • Het maken van een Combo Fluitje / Waterdichte Survival Kit
  Het maken van een Combo Fluitje / Waterdichte Survival Kit

  Ik draag altijd een Leatherman en zaklamp in een hip etui. Ik was op zoek naar Altoids survival kits en wilde iets duurzaam en klein dat ik kon dragen op mijn persoon te allen tijde. Ik had zeer beperkte ruimte om mee te werken en moest om creatief t

 • Het maken van een wastafel dekmantel voor een woonboot
  Het maken van een wastafel dekmantel voor een woonboot

  Ik deed dit op TechShop Menlo Park. http://www.techshop.com I n het proberen om een gelukkiger leefomgeving op een woonboot Ik had een leuke spoelbakafdekking maken. Ik maakte het uit hout. Stap 1: afbeelding Ik vond dit beeld Paddestoel online en om

 • Het nemen van een $ 20 Longboard en maken het de moeite waard $ 100
  Het nemen van een $ 20 Longboard en maken het de moeite waard $ 100

  Het merendeel van de actuele informatie is in de afbeelding annotaties. Stap 1: Zand Alle Paint Off. Als u niet wilt dat het zand het allemaal uitgeschakeld, kunt u gewoon gebruik maken van een vel schuurpapier en ruw het oppervlak uniform (ik niet o

 • Het bouwen van een goedkope Fish Trap (DIY) Voor het vangen van vis in het wild.
  Het bouwen van een goedkope Fish Trap (DIY) Voor het vangen van vis in het wild.

  Ik had eerder volgden vele ontwerpen voor sodafles visfuik en vele komt het water niet weglopen wanneer de val wordt getrokken uit het water. Dit is mijn eigen ontwerp die u in staat om snel meer vissen als de vissen niet uit een over-stromende fles