Home > Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Tags:gereedschap
Advertisement

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

In deze tutorial zal ik met behulp van Fusion 360 een plug mal voor het vacuüm vormen van acryl, zodat het eindproduct lijkt op een geblazen glas schaal insect creëren.

Gebruikte materialen:

1/4 inch acryl, helder en wit

3/4 inch MDF, verlijmd met houtlijm voor de voorraad materiaal

Krylon rode spraypaint

iDye merk polymeer kleurstof

stofmasker, latex handschoenen, houtlijm, andere verbruiksartikelen

Instrumenten die gebruikt worden voor dit project:

Epilog laser cutter

DMS 5-assige router

vacuüm voormalige

beitel, houten hamer

kolomboor, boren

tafelcirkelzaag, lintzaag

vlakschuurmachine, schuurpapier

luchtgeweer

pot en andere apparatuur voor stervenden

kookplaat

Stap 1: Maar het ziet eruit als een ...

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Ik zal het creëren van een mal voor vacuümvormen, een zogenaamde plug. Dit project was een eenvoudige manier voor mij om onder de knie krijgen van het gebruik van Fusion te modelleren, aan te passen en vervolgens een plug mal met behulp van een 5-assige router, en hoe je een stekker voor het vacuüm voormalige maken. Ik had een groter project in gedachten toen ik begonnen met het leren van deze tools, en ik besloot dat ik zou beginnen met een eenvoudig model dat ik niet veel schelen, zodat ik meer geneigd zou zijn om te experimenteren en duw de envelop in plaats van opknoping terug in de angst dat ik zou verknoeien echt een prachtige sculpturale stuk. Zie het als een prototype. Ik ben van mening dat wanneer het leren van een nieuw proces, materiaal of techniek, is het belangrijk dat we duwen onszelf zoveel als we kunnen om anders te denken en te verkennen de mogelijkheden. Zo vaak mensen om me heen worden verliefd op hun eerste ervaring en vervolgens de rest van hun tijd besteden aan werken hard niet te verknoeien. Zoals bij elke techniek als het gemakkelijk om het eerst doen, zou iedereen doen. In plaats daarvan, ik uiteengezet om mijn proces te starten met een stuk dat ik niet te veel emotionele gehechtheid moeten, zodat op het einde Ik ben blij met het leren in plaats van de artefacten I te produceren. Dit is het geval met dit project.

Ik landde op het beeld van een schaal insecten, die ik toevallig vrij intiem, omdat ze slecht zijn bugs die krijgen gespoten met bestrijdingsmiddelen, en soms zijn die pesticiden te doden bijen, die zoals u wellicht weet, zorg ik veel over weten. De vorm is organisch, heeft meerdere lagen, en geeft me een kans om te spelen met de instrumenten. Terwijl ik bezig was met mijn model van een schaal, viel het me op, geen twijfel omdat het zich heeft voorgedaan aan u door nu, dat mijn schaal soort ziet eruit als ... eh, nou ... een drol. Geloof het of niet, met een model dat eruit ziet als een drol hielp mijn houden de focus op dit als een leerervaring, want als ik te kieskeurig of ging ook in de feitjes van de details, begon gefrustreerd te voelen, of iets anders dat getrokken me in een emotionele ruimte, ik gewoon herinnerde mezelf dat ik niet mag " Pools een Drol '.

En dus zal ik het niet erg in het minst als je wilt verwijzen naar dit project door de titel "Het gebruik van Fusion plug mallen maken of oppoetsen van een Drol '

Stap 2: Bepaal uw Form

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Dus nu dat we over de drol bedrijfsleven, laten we serieus over dit project.

In de volgende stappen zal ik u door het creëren van mijn model met behulp van Fusion 360 van ontwikkeling tot fabricage.

Maar eerst een paar belangrijke punten over vacuümvormen voor diegenen die geïnteresseerd.

Vacuümvormen is een proces waarbij een vel materiaal wordt verwarmd tot een temperatuur waarbij het flexibel wordt, dan is dat materiaal wordt aangezogen boven een vorm, waardoor het een vorm. In de mal wereld deze vorm heet een stekker. Stekkers hebben een paar belangrijke aspecten om voor hen om succesvol samen te werken. Ze moeten worden gemaakt van een materiaal dat de warmte kan staan, moeten ze in staat zijn om de druk op hen tijdens het vacuüm podium te weerstaan, en ze mogen geen ondersnijdingen die zou de stekker in het materiaal val hebben. Als uw plug heeft een depressie in het dat u zichtbaar zijn in uw materiaal wilt, moet een gat door het zo dat het heeft een vacuüm. En tot slot, stekkers werken het beste als je gaten in een paar plaatsen niet toestaan, is dat als je materiaal niet vast komen te zitten, kunt u een luchtpistool gebruiken om te helpen bevrijden blazen.

Ik vastgesteld dat het materiaal ik gebruik de schildluis een speciaal type acryl die als licht diffusor LED's direct contact, genaamd EndLighten zou zijn. De dikte van het materiaal vastgesteld dat ik een vacuüm machine die nogal wat pf macht hadden nodig zou hebben, en dat wilde ik de hoogte van elk segment overdrijven, zodat dat de details nog steeds zichtbaar door de dikte van de acryl zou zijn. De toegevoegde hoogte betekent dat mijn plug heeft een gemakkelijkere tijd vastlopen in het materiaal als het afkoelt en krimpt, zodat de openingen voor de lucht pistool noodzakelijk.

Ik baseerde mijn plug omvang van de beschikbare ruimte in het vacuüm eerstgenoemde.

Stap 3: Aan de slag in Fusion

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Nu voor een blik op Fusion 360.

De eerste afbeelding toont het model toen het klaar was voor uw referentie. De volgende set van vier beelden laat zien hoe ik creëerde het eerste segment van mijn schaal insect.

Ik begon door te drukken op de Sculpt modus door links te klikken op de 'Create Form' optie in het drop-down menu in de werkbalk, creëerde vervolgens een eenvoudig voor.

In de Sculpt modus heb je veel verschillende t-spline vormen om uit te kiezen. Vanaf daar heb ik een Quadball en vervolgens koos bewerken van rechts-klik opties. Ik hou van deze eigenschap van Fusion omdat je eindeloos organische vormen kan creëren gewoon door te trekken en duwen, draaien. Punten, randen en gezichten zijn allemaal eerlijk spel hier. U kunt het formulier instellen om een ​​spiegelbeeld te zijn, dus dat wat wijzigingen die u maakt aan de ene kant worden herhaald aan de andere kant. U kunt zelfs het aantal segmenten te verhogen binnen een gezicht voor zeer fijne details.

Stap 4: Sla uw formulier en herhaal

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Zodra ik had mijn eerste quadball in de vorm die ik wilde, ik sla het op door in de werkbalk te kiezen voor 'Finish Form'. deze te selecteren brengt me terug naar de belangrijkste set van tools in de Model-modus en mijn tijdlijn aan de onderkant van het scherm. Op elk moment kan ik mijn slider terug te gaan en forrth langs de tijdlijn om deze vormen te openen en te wijzigen als afzonderlijke entiteiten. Deze functie is een van mijn favoriete in Fusion omdat het mogelijk maakt uw modellen te veranderen ten opzichte van de verschillende onderdelen die u hebt gemaakt. Zeggen aan het einde van het modelleren wil ik mijn eerste quadball om een ​​diepere indent- geen probleem, ik stel gewoon de schuif terug naar die actie in mijn tijdlijn en open die vorm, en ik kan het bewerken helemaal opnieuw. Als ik klaar ben met de vorm, zal mijn hele model te werken aan mijn wijzigingen op te nemen.

Zodra mijn eerste quadball werd gemaakt en bewerkt, afgewerkt, herhaalde ik die stappen vele malen om meerdere lagen aan mijn schaalmodel te maken. Voor de tweede rij heb ik een torus en vervolgens gaf het voor het einde van het formulier. Voor elk nieuw niveau heb ik dezelfde stap: het maken van een sculptuur vorm; bewerken door duwen en trekken op punten en splines; draaien en knijpen.

Stap 5: Maak uw model waterdicht

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Zodra ik had mijn tiers gemaakt en gestapeld, was het tijd om het model te controleren op gaten. Aangezien ik een torus gebruikt voor de meeste van mijn vormen, waren er gaten in plaatsen en een holte in de bodem. Werd ik naar dit model in mijn CAM software pop, zou het programma proberen om hulpmiddelen te sturen om uit te snijden dit onderste deel en elk interieur holtes Ik kan niet zien, tenzij ik ben op zoek naar hen. Mijn model had een aantal gaten, dus heb ik een bol om ze te vullen, zoals ik heb aangegeven in het tweede beeld. Als al die lagen waren gesloten en klaar om te gaan, ben ik bij hen in één vorm.

Zodra mijn model had geen geheim gaten, heb ik een rechthoekige basis op het zodat ik de voorraad in de machine kon klemmen zonder gereedschap te raken. Ik deed dit door het creëren van een doos en dan mee met de eerste vorm. Toen duwde ik de bottom-up te dun, en mijn model klaar om te gaan was.

Stap 6: Stel uw toolpath met behulp van CAM

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Een van mijn andere favoriete functies in Fusion 360 is dat de CAM-software is gebouwd in. Het dropdown-menu in de werkbalk, selecteer 'CAM' en uw model wordt geopend in het CAM programma. Wilt u uw model op te lossen? schakelen gewoon terug naar het programma 'Model' en uw model kan worden aangepast als u wilt. Ik hou hiervan!

De CAM-interface lijkt veel op de Model-interface, maar met een andere set van opties in de werkbalk. Eerst moet u parameters instellen van uw model. Doe dit door het selecteren van 'Setup' en je krijgt een venster met tabbladen te krijgen. Ik heb een screenshot van elk van de tabs inbegrepen, zodat u kunt zien de verschillende opties beschikbaar in elke.

In het venster Setup vindt u de grootte van uw voorraad, waar de start- en stopplaatsen zullen zijn, en hoe uw uiteindelijke model zal worden gepositioneerd zijn binnen de voorraad te bepalen.

Stap 7: Importeer je Tool Library

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Nu ben ik niet van plan te liegen, dit deel is nog steeds een beetje een mysterie voor mij. Bij Autodesk hebben we geweldige winkelpersoneel, en Dan is een rockstar. Hij creëerde deze tool bibliotheek, en vele andere bibliotheken voor de andere machines, en alls ik moest doen was om het te vinden op onze server, importeren in Fusion via het venster Ik heb hier wordt getoond, en * PRESTO * alle tools die ik kon ooit zou willen of nodig hebben, zijn er in de toggle menu voor mij om te gebruiken.

Hier is theInstructable Dan heeft opgezet met alle gereedschap bibliotheken.

Stap 8: Kies je toolpath

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Nu is het tijd om een ​​van die mooie instrumenten te selecteren en vertel de machine wat te doen met het. Doe dit door te drukken naar beneden van het 3D-venster in het menu. Je ziet er veel toolpaths om uit te kiezen hier, en wanneer u uw muis over elk zal het geeft je een beschrijving op elk geven. Ik vond dat de adaptieve clearing gereedschap was pretty amazing voor mijn materiaal en mijn vorm, omdat het eerst een voorbewerking pad naar materiaal te verwijderen maakt gebruik van en neemt vervolgens een tweede pas te glad.

In elk toolpath, een venster geopend zodat u met tabbladen menu's. De meeste van mijn gereedschap had al al bepaald deze gegevens, dankzij Dan, maar hier is de plaats waar u het apparaat vertellen hoe snel de as draaien, hoe ver het instrument moet overlappen op elke pas, en waar te beginnen en stoppen van de frezen op de voorraad. U zult ook het type van koeling, en op onze DMS machine die we hebben dit echt cool afzuigkap voor het opzuigen van het stof, en de mogelijkheid voor het draaien die op is hier te vinden.

Zodra je je keuzes hebt gemaakt, kun je de toolpath simuleren om te controleren op eventuele fouten of botsingen. Deze functie maakt het heel gemakkelijk om Fusion te gebruiken voor uw eerste frezen project.

Stap 9: Post Process and Import je G-code op de machine

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Hier is waar het interessant wordt. Ik zou een hele reeks Instructables over hoe de DMS uw modellen te gebruiken om molen te schrijven, maar gelukkig anderen hebben dit al gedaan. Klik hier. Op de Pier 9 Workshop hebben we een grote reeks van instructies die u door middel van stap kan omdraaien voor stap om het proces te helpen.

Met een CNC molen is dat werkstukopspanning is het belangrijkste onderdeel van de workflow. Meer projecten mislukken omdat halverwege het maalproces hun stukken beginnen te wiebelen, schudden, of helemaal vrij te breken. Zodra dit is gebeurd, hoe beter je bent weer vanaf nul te beginnen, omdat het proberen om een stuk na malen is begonnen zal gebruik maken van zoveel uren als u oorspronkelijk verloren verplaatsen, en niets goeds kan komen van oppoetsen van een Drol .

Voor dit project heb ik gebruik gemaakt van MDF en houtlijm hoeft bouw mijn voorraad. Je moet voldoende lijm te gebruiken, zodat haar druipende de randen, op die manier het niet ongelamineerd in het maalproces komen.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat u het meest waarschijnlijk zal worden op de machine voor een langere tijd, dus plan voor. Eten van een maaltijd, een gesloten container van vloeistoffen bij de hand, en draag comfortabele schoenen. Ik vond de verveling werd versoepeld door te luisteren naar een audioboek, en het hielp me om mijn ogen op de prijs te houden en nto worden afgeleid in conversaties om me heen.

Stap 10: Afwerking van de plug

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Afhankelijk van hoe goed het frezen ging, kunt u wat meer afwerking werk te doen na uw stuk verlaat de CNC hebben. Als u dik materiaal hebt, kan je niet nodig om glad uit de gereedschap merken uit het frezen. Ik maakte een paar van deze pluggen, het aanpassen van mijn instellingen en het gebruik van verschillende molen instrumenten om te zien wat het beste werkt, en dus sommige moesten de hand geschuurd en anderen waren gewoon perfect zoals het is. Mijn eerste stuk meer nodig van de basis verwijderd, dus rende ik het over een tafel zag meerdere malen en dan gebeiteld uit de bodem.

Vergeet niet dat de stekker mallen werken het beste wanneer je een plek onder de lucht pistool om blast. Het gat op het oppervlak van de plug kan klein zijn, maar maak het gat leidt naar het vormen van de bodem groter, zodat u een mondstuk in past.

MDF is mooi, smerig zanderig materiaal dat snijdt als boter en maakt stof die je zullen doden als je oud en zwak bent. Zorg ervoor dat u een stofmasker of gasmasker, en bonus gebruiken voor een stof op te vangen apparaat.

Stap 11: Test run en Final Forming

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Op de Pier 9 Workshop hebben ze een kleine vacuüm voormalige die werkt voor dunne materialen, dus ik gebruikte het om mijn vorm voor ondersnijdingen en eventuele onvoorziene problemen te testen.

Geëtst ik mijn laser acryl in de Epilog laser zodat de onderkant van de schaal enkele tand zou hebben.

The real deal Vacuum eerste is ondergebracht bij TechShop in de stad op straat Howard. Het is een krachtige machine, en niet al te veel mensen gebruiken het. Niet al mijn stekkers gewerkt, zoals je kunt zien van de beelden die ik heb opgenomen. Ik maakte aantekeningen over de ruggen van de pluggen die werkte en degenen die dat niet deden om mijn volgende proces te informeren.

Stap 12: Ok, dus ik ben nu polijsten ...

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Het grootste deel van de stekker mallen kwam geweldig, en ik vond mezelf steeds dol op de kleine drollen. Dus heb ik een manier gevonden om hun nut verder richting meer te leren over acryl.

Ten eerste, ik hield het proces op gang, leren de beste manier om de randen trimmen om een ​​vlakke ondergrond te krijgen, zodat bij de volgende project zal ik een beter gevoel van wat te doen om twee stukken in elkaar passen goed hebben. De acryl bezuinigingen prachtig op de band zag, en een oude gerecycleerde band van schuurpapier uit de bandschuurmachine gehandeld op grond van multiplex gemaakt nice work van het nivelleren van de onderrand.

Ik besloot om uit te testen sterven acryl met een ombre textuur, en het werkte prachtig. Ik gebruikte iDye voor polyester en gemengd in een zeer sterke partij. De aanwijzingen oproep voor het object dat wordt geverfd te zitten in de pot, terwijl de kleurstof kookt, maar dat is gewoon niet een goed idee met de acryl gezien het was hitte dat de vorm in de eerste plaats gemaakt, dus ik laat het koken en geweekt de stukken in een aluminium pan.

Stap 13: Toegevoegd rente

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Ik heb gemerkt dat nadat ik mijn acryl dat het zag er echt goed toen ik het terug op de top van de rode stekker mal had geverfd. Heb ik besloten om een ​​tweede set van rode schalen onder de geverfd acryl om te leven te schilderen, en was erg blij met het resultaat.

Misschien zijn deze op een dag zal schitteren in een schijnwerper van hun eigen, maar het maken van deze plug mallen van schildluizen was een geweldige manier om het proces te leren. Deze oefening stond me toe om meer comfortabel toen ik op mijn volgende project begonnen aan een gezamenlijke beeld te maken voor mijn bijen. Zie hier dat project.

Stap 14:

Het gebruik van Fusion aanmaken Plug Mallen

Advertisement

Related Articles

 • Het gebruik van Fusion te maken Collaborative Sculptures met Bees
  Het gebruik van Fusion te maken Collaborative Sculptures met Bees

  Voor deze reeks van collaboratieve beeldhouwwerken, wilde ik een raamwerk van waaruit mijn bijen kam konden bouwen te maken. Omdat kam is zwaar wanneer gevuld met honing en erg kwetsbaar wanneer genomen uit de korf, besloot ik nodig om een ​​structuu

 • Het gebruik van SketchUp voor 3D Printing
  Het gebruik van SketchUp voor 3D Printing

  Wie we zijn: ProgressTH is een Bangkok gevestigde makerspace en media platform dat zich richt op het gebruik van makerspaces om echte problemen op te lossen. We geven regelmatig workshops over SketchUp voor 3D-printen en werken we aan om deze gehele

 • Monster Mayhem: Het gebruik van NFC lezers om Gumballs Laat Via een Matching Game
  Monster Mayhem: Het gebruik van NFC lezers om Gumballs Laat Via een Matching Game

  Met behulp van NFC lezers om kauwgomballen vrijgeven door middel van een matching game. Een NFC-lezer kan de gebruiker te programmeren hun NFC-kaart met een Kinoma creëren. Na het programmeren van de gebruiker plaatst de NFC-kaart op de tweede NFC-le

 • Stroom uit de bomen !! En het gebruik van deze bevoegdheid voor het verzamelen van gegevens vormen voor het milieu.
  Stroom uit de bomen !! En het gebruik van deze bevoegdheid voor het verzamelen van gegevens vormen voor het milieu.

  Het is goed bekend dat bij het aantrekken van een koper en zink een staaf in een aardappel, kan een spanning worden gemeten tussen de twee stangen, dat is hoe de aardappel klok werkt. Maar we kunnen dit idee verder te nemen met behulp van een boom. A

 • Doghouse Beach House DIY - het gebruik van gerecycleerde / Repurposed Materials
  Doghouse Beach House DIY - het gebruik van gerecycleerde / Repurposed Materials

  Ik werd gevraagd of ik een hond gerelateerde ambachtelijke zou maken. Ik gaf het wat gedachte en besloot ik wilde mijn crafting karbonades rekken en maak een hondenhok. Dit is veruit het grootste project dat ik heb geprobeerd. Ik wilde dat het een Ke

 • Beginners Guide het gebruik van de Shop Bot
  Beginners Guide het gebruik van de Shop Bot

  Hallo collega instructable'ers. Vandaag breng ik vierde wat nieuws. Mijn recente scheiding van instructables is te wijten aan het feit dat ik nog maar net begonnen college geweest. Dat klopt. Ik ben een trotse eerstejaars van de Case Western Reserve

 • Voor te bereiden en het gebruik van verse kruiden
  Voor te bereiden en het gebruik van verse kruiden

  Ik hou om te groeien, voor te bereiden en het gebruik van verse kruiden elke dag. Kruiden zijn gemakkelijk te kweken uit zaad, binnen en buiten en ze zijn gelukkig meestal ziekten en plagen resistent. Er zijn veel voordelen voor de gezondheid van het

 • Het gebruik van analoge uitgang
  Het gebruik van analoge uitgang

  De volgende informatie is een enkele les in een groter project. Vind meer grote projecten hier. Terug naar vorige Les: Het gebruik van Sensor Input en Serial Output Les overzicht: Nu zullen we leren hoe we "analoge" signalen te creëren! Stap 1:

 • How To Make Pop Art Het gebruik van MS Paint
  How To Make Pop Art Het gebruik van MS Paint

  Heb je ooit die pop-art foto's opknoping op de muur bij Panda, Chuck-e-Kazen, of in de arcades? Heb je ooit wilde een van hen? Goed nu kunt u, gewoon door het gebruik van MS Paint! Dit is vrij makkelijk te maken, ongeveer 15-30 minuten van uw tijd. S

 • Stappen voor het gebruik van een lintzaag
  Stappen voor het gebruik van een lintzaag

  Onlangs kreeg ik een nieuwe zaagmachine. Om de stappen te doen voor en na het gebruik van het, ik een beetje lijst als een vriendelijke herinnering maakte me herinneren. Ik vind dat het nuttig om een ​​checklist om ervoor te zorgen dat u niet een sta

 • Digitale Schilderen Les 1: De basis van het gebruik van een grafisch tablet
  Digitale Schilderen Les 1: De basis van het gebruik van een grafisch tablet

  Computers hebben verandering gebracht naar alle uithoeken van de moderne samenleving. Een van deze hoeken is kunst. Het internet staat vol met concept art, wallpapers en vele andere soorten van het beeld dat door sommige gebruikers op een computer he

 • DIY Track Zag het gebruik van een goedkope cirkelzaag
  DIY Track Zag het gebruik van een goedkope cirkelzaag

  Zoals alles noodzaak creëert een behoefte, en in dit geval moest ik in staat zijn om lange rechte herhaalbare bezuinigingen bezuinigen op 18mm of dikker triplex. Terwijl zoiets als een Festo Track-saw geweldig zou ik niet de middelen hebben om iets d

 • De complete gids voor het gebruik van LED's
  De complete gids voor het gebruik van LED's

  LEDs con verwarrend soms zo heb ik besloten om een ​​gids te maken over het gebruik van hen. Als u vragen heeft over LED's die verkoos beantwoord in dit instructable, Voel je vrij om te reageren of vragen. Stap 1: power intake LEDs zijn wiered over d

 • UNIX: Het gebruik van 'eenheden' te meten en de tijd dingen te helpen!

  In deze video zal ik gaan over het gebruik van de unix programma genaamd eenheden. Het is voor het omzetten van metingen van de ene soort tot de andere. Het is een eenvoudig programma, maar zeer krachtig. Dit moet genoeg zijn om je uit de grond als h

 • Frezen Tip - Het gebruik van de Vise om Get Work Coördinaten
  Frezen Tip - Het gebruik van de Vise om Get Work Coördinaten

  Bij het frezen, het vinden van je werk coördinaten kan lastig zijn. Een ding om te onthouden is dat de bankschroef is het verstrekken van een oppervlak dat parallel en gelijk met uw stuk is, en het kan worden gepeild. In deze snelle tip tutorial zal

 • How To Gevaren voor de gezondheid te vermijden van het gebruik van elektronische gadgets
  How To Gevaren voor de gezondheid te vermijden van het gebruik van elektronische gadgets

  Alledaagse elektronische gadgets zoals tablets en smartphones krijgen soms flak voor onnodige gezondheid betreft die volledig ongegrond zijn - zoals de vrees over straling en radio signalen die het lichaam. Er zijn echter een aantal gevallen waarin d

 • Solderen SMD (Surface Mounted Devices) - Het gebruik van BriteBits
  Solderen SMD (Surface Mounted Devices) - Het gebruik van BriteBits

  Er zijn vele manieren om de hand soldeer SMD onderdelen. We hebben een video van drie gangbare manieren om de hand soldeer deze kleine onderdelen, lijmen, overstag gaan naar beneden een hoek, en het gebruik van soldeerpasta. Wij maken gebruik van loo

 • [Home Automation] Versie 2: Controleer de RFID-tag aan het gebruik van eenvoudige web-server.
  [Home Automation] Versie 2: Controleer de RFID-tag aan het gebruik van eenvoudige web-server.

  Deze inhoud is Wizwiki-W7500 + RFID-RC522 + Web Server. IDE is ARM mbed web compiler. Dit project missie is Controleer de RFID-tag aan het gebruik van eenvoudige web-server. Stap 1: Beschrijving - Je hebt onderdelen onderstaande lijst 1. RFID-RC5222.

 • Hoe kun je jezelf beperken van het gebruik van Facebook?
  Hoe kun je jezelf beperken van het gebruik van Facebook?

  Laten we eerlijk zijn. Hoe vaak uit te schakelen we onze Facebook-account en opnieuw activeren de volgende minuut. Ik ging door een introspectie proces mezelf en bedacht dat ik ben verslaafd aan Facebook. Ik nodig om zich te ontdoen van het. Ik viste