Home > Het creëren en het gebruik van 3-D-modellen en het verhogen van hen in het echte leven om les te geven in de meest interactieve manier ... !!!

Het creëren en het gebruik van 3-D-modellen en het verhogen van hen in het echte leven om les te geven in de meest interactieve manier ... !!!

Tags:software
Advertisement

Het creëren van & amp; middels 3-D modellen & amp; verhogen ze in het echte leven om les te geven in de meest interactieve manier ... !!!

Dit is de beste manier die ik ooit heb gebruikt om het leerproces volledig interactief en leuk te maken. Met de hulp van alle hulpmiddelen waren we in staat om de geanimeerde 3-d modellen te vergroten en breng ze naar het echte leven. Al deze 3-d modellen werd een deel van het echte leven en dus kan men opnieuw in-uitzoomen en kan elke 3-d model draaien.
Bijvoorbeeld als je de student hoe je hart werkt, u zal worden met een geanimeerde 3-d model van het hart en met de hulp van je wijzende vinger kunt u illustreren dat is de linker ventrikel en hoe het werkt te onderwijzen. Men kan in -zoom uitzoomen ook het model van hart tot een beter begrip te hebben. Om te begrijpen in de diepte moet men gaan door middel van de video's.

LEERDOEL--

Door te leren en het verhogen van de Augmented reality studenten en docenten zullen begrijpen hoe de 3-d digitale wereld te vergroten met de echte wereld en in staat om te begrijpen en elk begrip dichter bij de echte wereld, die veel beter met schoolse monotone leren zal uitleggen zal zijn.
Dit project is voor docenten als voor studenten. Beide kunnen leren en kunnen deze begrip te gebruiken in het leerproces.

Vaardigheden involved- begrijpen het concept, om het specifieke model, met de software, betreffende het concept met echte
zal creatieve vaardigheden te verbeteren.

Stap 1: Materialen nodig

Het creëren van & amp; middels 3-D modellen & amp; verhogen ze in het echte leven om les te geven in de meest interactieve manier ... !!!

Om de uitvoering eenvoudiger te maken wij bieden alle bestanden in hun eigen formaat. men moet gewoon volg de instructies met alleen deze bestanden en bent u in staat om uw eigen steekproef te maken zal zijn. (Men kan gebruik maken van hun eigen na het doornemen van de tutorial)

1. gewone webcam
2. Gedrukte marker ( Het creëren van & amp; middels 3-D modellen & amp; verhogen ze in het echte leven om les te geven in de meest interactieve manier ... !!!

)
Het creëren van & amp; middels 3-D modellen & amp; verhogen ze in het echte leven om les te geven in de meest interactieve manier ... !!!

.

3. één Marker bestand in het formaat van Patt- hier is een om dingen te maken simpler--

Klik hier om de marker bestand in patt formaat te downloaden

4. Augmented reality software, maken we gebruik van Build AR (hitlabnz)

Klik hier om de augmented reality-software te downloaden

5. 3-D modellen worden getoond

Klik hier om model 1 downloaden (CAR)
Klik hier om model 2 te downloaden (Sterling Engine)

Advertisement

Related Articles