Home > Het Absolutely Free kiespijn thuis te verhelpen

Het Absolutely Free kiespijn thuis te verhelpen

Tags:gezondheid
Advertisement

Het Absolutely Free kiespijn thuis te verhelpen

Good Day mijn collega instructable peeps!
Dit makkelijk te volgen en gratis kiespijn thuis te verhelpen, is een favoriet van mij. Het is mijn favoriet, want het is zo eenvoudig en gratis.
Ik weet niet hoe het u mensen, maar ik hou van gratis spullen.
Dit huis remedie is een leven veiliger voor mij geweest! Dus met verdere omhaal, hier is de eenvoudige stap voor stap handleiding!
En hebben een prachtige dag!

Stap 1: Stap 1

Het Absolutely Free kiespijn thuis te verhelpen

Stap 1: vind een ijsblokje

Stap 2:

Het Absolutely Free kiespijn thuis te verhelpen

Wrijf het gebied tussen de wijsvinger en duim met de kubus van ijs

Stap 3:

Het Absolutely Free kiespijn thuis te verhelpen

Stap 3 ; nu ontspannen en genieten van het pijnvrij

Advertisement

Related Articles

 • Het maken van wijn THUIS
  Het maken van wijn THUIS

  Hier is een zeer eenvoudige en snelle methode om een ​​gezonde wijn thuis te maken. Stap 1: Benodigde 1) Een fruit 2) Tabel suiker 3) bakkersgist 4) Multi vitamine capsule 5) natriumbenzoaat - conserveermiddel 6) Plastic buizen hevelen 7) FOOD GRADE

 • Bloeden Gums (thuis te verhelpen)
  Bloeden Gums (thuis te verhelpen)

  dit is remedie mijn grote oma's. het geheime ingrediënt van deze remedie is zwart karwij, of ui zwarte zaad. (Nigella sativa) http://en.wikipedia.org/wiki/Nigella_sativa In het Unani Tibb systeem van de geneeskunde, wordt Nigella sativa als een waard

 • Hoe maak je een Relay Van een Arduino (Bareduino) schijf met behulp van het absolute minimum van componenten
  Hoe maak je een Relay Van een Arduino (Bareduino) schijf met behulp van het absolute minimum van componenten

  Dus ik zijn gekomen met een aantal ideeën voor een aantal projecten (i al dan niet plaatsen), die relais gaat. Dus ik krijg mijn browser klaar en krijgen op eBay en bestel me een aantal relais, en wachten op de levering ....... Ik heb mezelf 5 stuks

 • Het absolute minimum DIY draaibank
  Het absolute minimum DIY draaibank

  Hallo jongens. Ik was het opruimen van mijn werk gebied, en vond een project dat ik in een half-afgewerkte staat had achtergelaten: een super-eenvoudige draaibank. Nou, Ik ben klaar met het op, en kreeg mijn lieve vrouw om wat foto's te nemen, en vid

 • Nauwkeurige, Goedkoop, doe-het-Limit / Homing Switches

  Hallo Fellow Builders! Ik ben een doe-het-CNC vent. Ik hou van deze machines het bouwen en het maken van dingen het gebruik van machines die ik heb gemaakt. Ik heb een CNC-laser en een CNC-router van de grond af opgebouwd en zijn gedwongen om een ​​a

 • Hoe te Grill Heirloom Tomatoes tot absolute perfectie

  Hoe te Grill Heirloom Tomatoes tot absolute perfectie (in knoflook, oregano en olijfolie dressing) Als je net als ik, hou van je tomaten, en altijd over-plant ze. Zelfs als je niet over-plant, komt er een punt in het seizoen wanneer alle tomaten snel

 • In mijn huis, het is altijd hamer tijd! Wijzerplaat met hamers in plaats van uren.
  In mijn huis, het is altijd hamer tijd! Wijzerplaat met hamers in plaats van uren.

  Je zal nodig hebben: 1. Een goedkope wandklok. £ 2.49 van Tesco http://www.tesco.com/direct/tesco-value-wall-clock/212-0448.prd 2. Photoshop. 3. Colour Printer. 4. Schaar. Stap 1: De diameter van mijn klok is 20 cm, heb ik een nieuw Photoshop-documen

 • Hergebruik van ijzerchloride voor PCB etsen thuis
  Hergebruik van ijzerchloride voor PCB etsen thuis

  Ik voel me PCB ets is een van de vereiste vaardigheden voor een doe-het-elektronische Hobbyist. Tijdens de ets procedure, zou je natuurlijk hebben gehoord van een bruikbare chemische bekend als ijzerchloride. Je zou zelfs hebben geprobeerd het etsen

 • Het verwijderen van Stickers met Household Products
  Het verwijderen van Stickers met Household Products

  stickers; de vloek van DVD / spel gevallen over de hele wereld. Niets is meer frustrerend dan peeling off stickers van je spullen, krassen op de finish, en vaak met kleverige resten achter. Bovendien, als je wilt proberen en verwijder deze, moet u be

 • Hoe om te oefenen met behulp van een bankje in het park! De bank burn-out!

  Emran bij REACTMethod.com presenteert The Bench Burn Out! In deze voortdurende video serie zal Emran je leren hoe je je omringende omgeving gebruiken om een ​​groot werk eruit te komen! Aanpassing en creativiteit is de sleutel! Vet te verbranden, too

 • Hoe te Armoede beëindigen terwijl het helpen van de VS
  Hoe te Armoede beëindigen terwijl het helpen van de VS

  In deze moeilijke economische tijden, veel Amerikanen de vraag van de grondgedachte achter het sturen van hulp aan andere landen wanneer we worden geconfronteerd met een 9,2% werkloosheid en een multi-biljoen dollar federale tekort. Velen zullen het

 • Vind een meubelstuk om het leven terug te brengen.
  Vind een meubelstuk om het leven terug te brengen.

  Meubelen reparatie, overspuiten, en revitalisatie kan een intimiderende en frustrerend proces. Maar een fantastische stuk kan worden getrokken met een beetje planning en een vooruitziende blik. Met zeer weinig ervaring, kunt u die oude dressoir, die

 • Hoe de Moeder Aarde Botanicals 100% Natural Anti-Cellulite behandeling thuis gebruiken
  Hoe de Moeder Aarde Botanicals 100% Natural Anti-Cellulite behandeling thuis gebruiken

  Moeder Aarde Botanicals Ltd. biedt een 100% natuurlijke anti-cellulite behandeling die wordt gebruikt in sommige high-end spa's in het Caribisch gebied en het Verenigd Koninkrijk. Deze behandeling is nu beschikbaar voor aankoop en in-home gebruik van

 • Hoe te Gulkand (Rose Petal Jam) thuis ...
  Hoe te Gulkand (Rose Petal Jam) thuis ...

  Gulkand of Gulqand is een zoete domein van rozenblaadjes gemaakt in India en in een aantal andere Aziatische landen. Gul betekent bloem in zowel Perzisch en Urdu talen en qand betekent zoet in het Arabisch. Het maken van Gulkand thuis is zeer eenvoud

 • Hoe doe je een Thermal Reconditioning behandeling thuis
  Hoe doe je een Thermal Reconditioning behandeling thuis

  Heb je krullend haar? Ik ook. Heeft u $ 400 + te laten vallen op een thermische reconditionering behandeling om gezond, steil haar hebben? Ik ook niet. Ik nam de sprong te wagen en besloot om het zelf te doen, thuis. Lees verder om te leren van mijn

 • Het maken van de wijn Racks

  In plaats van het creëren van een thuis voor Harry Potter, ik bouwde een wijnkelder. Ik gesneden uit het gebied onder mijn leuning trap, geïsoleerd is, een AC-eenheid geïnstalleerd, en bouwde de wijnrekken. Deze video is een build van de wijnrekken -

 • Installeer SSD in het najaar van 2012 iMac (dunne randen)
  Installeer SSD in het najaar van 2012 iMac (dunne randen)

  Hier is wat "all in one" Instructable over hoe u de harde schijf in het najaar van 2012 iMac (met dunne randen, versienummer 2544) met SSD vervangen en krijgen up and running. Stap 1. Verzamel onderdelen. Stap 2. Software. Stap 3. demontage. Sta

 • Graan van het Snoep Bars

  Snel en eenvoudig Graan Monster Bars voor Halloween! Een leuk recept te maken met kinderen. Een paar eenvoudige stappen en korte baktijd maken deze Graan Monster Bars een Halloween favoriet! Iedereen houdt van een beetje snoep maïs rond Halloween, wa

 • Het opknappen van een oude Hammer
  Het opknappen van een oude Hammer

  Als een kerstcadeau voor mijn vader heb ik besloten om vast te stellen van een hamer, die hij erfde lang voordat ik geboren werd. Hij kreeg het van een klusjesman die gebruikt worden om wat werk rond het huis van mijn Grootouder doen. Mijn vader schr