Home > Hergebruikt Scherpe Raad

Hergebruikt Scherpe Raad

Tags:kunst
Advertisement

Hergebruikt Scherpe Raad

Heeft u een oude gebarsten snijplank rondslingeren? Geen schrik hebben! U kunt die oude snijplank te zetten in een nieuw doek! Hoe meer gebarsten en kromgetrokken, hoe beter!

Stap 1: Kies de zijde die u wilt werken en zand het!

Hergebruikt Scherpe Raad

Ik koos voor de kant zonder de zwarte vlek, maar ik denk dat het nog steeds geweldig uitzien als ik aan de andere kant gebruikt. Het zou textuur en karakter aan de niet geverfde ruimten.

Ik geschuurd de krassen en snijdt aan beide kanten, voor het geval ik van gedachten veranderd later.

Advertisement

Related Articles

 • Scherpe Raad Tortilla Press
  Scherpe Raad Tortilla Press

  Ik heb een vrij kleine keuken en dat betekent beperkte kastruimte. Dit dwingt me om te kiezen mijn keukengerei verstandig. Want hoe vaak maak ik tortilla's, ik kon gewoon niet rechtvaardigen het nemen van een heleboel ruimte met een tortilla pers. Ni

 • SCHERPE RAAD + GEMAAKT VAN JE DOOD LCD Monitor!
  SCHERPE RAAD + GEMAAKT VAN JE DOOD LCD Monitor!

  Kreeg een lcd-scherm dat uit is gegaan voor u? Te veel "tikken" op het scherm om die web browser in beweging te krijgen "crack" nu heb je een mooie regenboog. Nou binnen dat dunne wonder van een scherm zijn een aantal mooie nette onder

 • Mahogany Flooring Scherpe Raad
  Mahogany Flooring Scherpe Raad

  Dit is een instructable over hoe je een snijplank te construeren met twee soorten bossen. In het project gebruikte ik teruggewonnen hout van een oude slang was ik renoveren. Ik kreeg de mahoniehouten van de vloeren en de esdoorn van de trim in de won

 • Pigasus Scherpe Raad
  Pigasus Scherpe Raad

  Dit is een mooi project voor deze tijd van het jaar. Met alle vakantie partijen en inwijdingsfeesten het, maakt het een leuk cadeau. Het is een snijplank, gemaakt van hardhout, in de vorm Pigasus. Pigasus werd gebruikt door John Steinbeck om zichzelf

 • Bass Clef Scherpe Raad
  Bass Clef Scherpe Raad

  Ik wilde mijn vriendin een gift voor Kerstmis te maken. Ze is een muzikant (leraar + performer), dus wat is er beter dan een korrelig muzieknoot snijplank? Ik liet zich inspireren door deze instructable (http: //www.instructables.com/id/Pixel-Art-Cho

 • Gegraveerd Scherpe Raad
  Gegraveerd Scherpe Raad

  Mijn trouwdag op 14 februari, yep Valentijnsdag. Dus dit jaar is mijn 5e verjaardag aan mijn mooie vrouw, 5 jaar is traditioneel hout voor een gift. Ik maakte dit @ TechShop Ik ben lid @ TechShop Chandler, en hebben toegang tot een aantal zeer koel a

 • Wijn Jug Scherpe Raad
  Wijn Jug Scherpe Raad

  Als een verjaardagscadeau, ik maakte mijn (vrouwelijke) vriend een snijplank met een twist - in de vorm van een kruik wijn! Ik koos voor de wijn kruik vorm om twee redenen: 1) Het was haar 21e verjaardag 2) De kruik was de breedste alcoholische conta

 • Endgrain Multiplex Scherpe Raad
  Endgrain Multiplex Scherpe Raad

  De wonderen van multiplex lijken uiteindelijk beperkt in de houding van voedsel-gerelateerde producten en moderne esthetiek. Een blad van triplex op maat gesneden en geolied lijkt te makkelijk en lelijk voor een snijplank. Maar, met behulp van de kop

 • Glow in the dark Ghostly Scherpe Raad
  Glow in the dark Ghostly Scherpe Raad

  Net op tijd voor Halloween! Ik heb een etsy winkel gevuld met ongelooflijke snijplanken (Snijden Verveling), en ik probeer altijd om de envelop te duwen. Dit project is voor een glow in the dark Cutting Board! Fotoluminescente poeder is echt leuke di

 • Scherpe Raad Wallet
  Scherpe Raad Wallet

  Het leven is over de goede dingen. Hoewel vaak we besteden onze tijd haasten van A naar B, van B naar C, terug naar A, dan naar E - overslaan D - en ga zo maar door. De hele dag lang. Dagen op een rij. Weken in een jaar. Weinig mensen durven om een ​

 • The Beautiful Scherpe Raad .... Ik verpest
  The Beautiful Scherpe Raad .... Ik verpest

  Oke, dus dit was een leerzame ervaring, werd ik gevraagd door een vriend om een cadeau te maken voor zijn "Stag" en ik was van plan om een mandje van vleesconserven in elkaar gezet, enkele leuke kazen en een echt high-end snijplank die ik wil ma

 • Pixel Butterfly Scherpe Raad
  Pixel Butterfly Scherpe Raad

  Ik gebruikte een snijplank software genaamd "Cutting Board Designer" om deze snijplank te ontwerpen. Het vereiste 12 panelen, en 2 sneetjes off elk paneel om het te maken. Het hout is zwarte walnoot, hard esdoorn en Jaboba. Ik heb andere eenvoud

 • How To Make A Fabulous Argyle Scherpe Raad
  How To Make A Fabulous Argyle Scherpe Raad

  Dit is een eenvoudige stap-voor-stap handleiding voor dit geweldige argylepatroon snijplank te maken. Ja, vereist dat die instrumenten ... en ja, moet je weten hoe je deze tools te gebruiken. Gebruik uw gezond verstand bij het werken met hout. Draag

 • Life Hack - Scherpe Raad Hack

  Behoefte aan extra snijplank ruimte. Krijg het gemakkelijk in een tweede, zeer herbruikbaar.

 • Scherpe Raad Gemaakt van Binnenlandse Woods
  Scherpe Raad Gemaakt van Binnenlandse Woods

  Zelfgemaakte snijplanken zijn één van de meest populaire houtbewerking projecten op het internet. Sommige mensen hebben YouTube-kanalen specifiek gewijd aan het maken van hen, zoals mtmwood . Ondanks alle van de voorbeelden die er zijn, heb ik beslot

 • Heirloom Scherpe Raad
  Heirloom Scherpe Raad

  Ik was op zoek naar een cadeau idee voor een aanstaande bruiloft. Ik wilde iets een beetje persoonlijk met enkele familieleden attachment te maken. Ik dacht dat een snijplank zou leuk zijn vooral omdat ik wat hout had uit een schuur van zijn betoverg

 • Custom Solid Surface Scherpe Raad
  Custom Solid Surface Scherpe Raad

  Dit Instructable leert u hoe u een aangepaste snijplank met behulp van solid surface materiaal dat gewoonlijk wordt gebruikt voor aanrechtbladen maken. De meeste mensen noemen het corian, maar Corian is een merknaam van massief oppervlaktemateriaal.

 • Wedding Gift Scherpe Raad
  Wedding Gift Scherpe Raad

  Dit is een cadeau voor mijn neven bruiloft, juni van dit jaar. Ik zal niet in staat zijn om te wonen, dus ik besloot dat ik zou haar en haar man te zijn, een geschenk dat ze kunnen gebruiken op een regelmatige basis. In deze strafbare zal ik je laten

 • Scherpe Raad Finish

  Hoe maak je een eenvoudige snijplank afwerking thuis met minerale olie en bijenwas maken.