Home > haven vracht pocket jig gat

haven vracht pocket jig gat

Tags:woodworkin
Advertisement

haven vracht pocket jig gat

Dit is een klein project, die laten zien hoe werkt dit kaliber, genieten .........

Advertisement

Related Articles

 • Hexagonal Table (met 6 opties)
  Hexagonal Table (met 6 opties)

  Op zoek naar een interessante spiegel te maken voor een cadeau, belandde ik met een Hexagon die zeer goed werd ontvangen. Voor de goede orde, ik ben een begin houtbewerker (en een beetje zenuwachtig), maar met een aantal elementaire elektrische geree

 • Kleding Droogrek
  Kleding Droogrek

  Terwijl het proberen om de perfecte gift van de Moederdag te bepalen voor mijn vrouw, kwam ik een aantal droogrekken vastgemaakt aan haar Pinterest account. Hoewel we hebben een mooie grote huis, is er niet veel in de manier van plaatsen om te nat wa

 • Gebrand Hout Art Met Secret-opslag
  Gebrand Hout Art Met Secret-opslag

  Voor dit hout project Ik gebruik een combinatie van: houtbewerking, hout branden, artwork, mechanica, metaalbewerking, en pure awesomeness. Deze grote 4 voet lang Cedar Wood Art Mural is niet alleen een kunstwerk, maar een volledig functionele compar

 • Fancy Fence
  Fancy Fence

  Als een paar, hebben we een aantal andere hekken gebouwd (lijkt alsof elk huis kopen we altijd behoefte aan een nieuw hek), maar we zijn van plan voor dit huis naar ons huis voor de lange termijn zijn, we wilden dit hek bijzonder en opvallend te make

 • Tribune van TV
  Tribune van TV

  Mijn ouders hadden een klein boek plank voor hun nieuwe TV dus besloten om ze te bouwen aan een TV-standaard als een kerstcadeau. De console werd 3-4 in het weekend op te bouwen en kost rond de $ 200 in materialen. Het eikenhout en lichte vlek werd g

 • Omzetten van een ladekast om een ​​electonics baai met een drop-down deur
  Omzetten van een ladekast om een ​​electonics baai met een drop-down deur

  Hier is een voorbeeld van het omzetten van een lade in een bestaande dressoir in een electonics baai. Je hoeft niet te kiezen tussen een dressoir en een entertainment center! De lade gezicht wordt hergebruikt voor een deur met een drop-down scharnier

 • Bench Van hoofdeinde en voeteneinde
  Bench Van hoofdeinde en voeteneinde

  In dit Instructable zal ik proberen en je laten zien hoe ik deze 2 banken van stapelbedden gemaakt. Ik heb niet dit project veel te documenteren, het was voordat ik begon te doen Instructables. Maar ik hoop dat je iets van dit te krijgen. Deze zijn n

 • Madeleine Compost Bin
  Madeleine Compost Bin

  Ja, er zijn tal van compostbakken op Instructables, maar ik was niet tevreden met de looks van hen en moest specifieke hout te gebruiken uit het bouwen van een dek. Deze compostbakken meten 3 'van 3' met 2 'tall. De voorste Stiles zijn afneembaar doo

 • Recycling Cabin Bed in een Potting Bench
  Recycling Cabin Bed in een Potting Bench

  Net als veel van de ouders, je uiteindelijk het veranderen van uw kind bed toen ze ofwel ontgroeid of je nodig hebt om meer ruimte te maken in hun kamer en ik eindigde met een cabine bed na mijn wee jongen ontgroeide het. Uiteindelijk heb ik ook met

 • Leef Edge Maple Slab Outdoor Table
  Leef Edge Maple Slab Outdoor Table

  We hadden net een nieuwe patio toegevoegd aan de achterkant van ons huis en hadden behoefte aan een grote tafel voor 10 of meer personen vervoeren - alle tafels die we zagen bij het winkelen was voor een van beide voor 4, 6 of 8 op het meest - en var

 • Maan Crib van Pallets
  Maan Crib van Pallets

  Ik wilde een van deze te maken voor een tijdje, maar met mijn kind als een kat het moest iets kleiner zijn. Het oorspronkelijke idee vraagt ​​om een ​​stuk triplex dat ik niet het bezit komen van heel vaak en is in feite niet nodig voor dit project.

 • ontbijt Heroes
  ontbijt Heroes

  Hier bij Andere Machine Co. , we houden het ontbijt net zo veel als ieder ander. We hebben besloten om onze liefde in miniatuur vorm met duurzame materialen te delen: de Mid-Century Modern ochtend maaltijd, als je wil. The Breakfast Heroes-serie word

 • Verstekzaagmachine Station
  Verstekzaagmachine Station

  Onlangs mijn vader kocht een radiale arm verstekzaag. Hij kocht de zaag om opnieuw op te bouwen zijn veranda en ook fotolijstjes maken (uit de oude dek hij hoopt). Tijdens het deck gebouw werd duidelijk dat de Verstekzaag was moeilijk te bewegen en v

 • Fishing Rod Rack
  Fishing Rod Rack

  Dit is mijn 1e instructable dus mijn stap voor stap kunnen zijn ontbreken details. Ik heb de neiging om een ​​idee te krijgen in mijn hoofd en ga verder met het project en improviseren langs de weg. Stap 1: Materialen List (1) 1x8x6 ' (1) 1x6x6 ' (1)

 • Hoe maak je een Kreg pocket gat jig gebruiken
  Hoe maak je een Kreg pocket gat jig gebruiken

  Ik ben het bouwen van een dikte Sander en ik wilde geen schroeven te zien op de control panel hebben. Ik besloot om een ​​Kreg Jig gebruiken om pocket gaten te maken. Stap 1: Begrijpen hoe de mal werkt De mal bestaat uit een puntige boor, een schaal,

 • Een board eenvoudige bijzettafel met behulp van de Kreg pocket gat jig

  Een bord is 1 "x 12" x 6 ". Gewoon rippen het bestuur om de maten in de snede lijst.

 • DIY Pocket Hole Jig
  DIY Pocket Hole Jig

  Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op mijn website, www.woodshopmike.com . Wees er zeker van te stoppen door mijn site voor meer DIYs, reparaties, en projecten en vergeet niet om in te schrijven! Nu met de Instructable! Kreg Pocket Hole Jigs

 • Kapstok Met Kreg R3 Pocket Hole Jig
  Kapstok Met Kreg R3 Pocket Hole Jig

  Heb je niet gewoon een hekel aan ... je kinderen komen en dumpen hun schoolspullen op de vloer! In de loop van de zomer vakantie, ik hielp mijn zoon maken een leuke kapstok te hangen hun jassen en rugzakken, net op tijd voor de start terug naar schoo

 • Pocket Hole JIG!

  Dus je wilt wat pocket gaten te maken? maken deze snelle en eenvoudig jig perfecte gaten everytime consequent te krijgen! Ik heb een gratis set van de plannen hier beschikbaar GRATIS PLANNEN http://goo.gl/tCWCzR