Home > Harry Potter Gouden Snitch EOS

Harry Potter Gouden Snitch EOS

Tags:schoonheid
Advertisement

Harry Potter Gouden Snitch EOS

Leer hoe je een te maken Golden Snitch EOS dat Harry Potter en JK Rowling ventilator zou graag hebben!

Het maakt een perfecte cadeau voor hem, haar, een vriend, of eigenlijk een lid van Griffoendor, Ravenklauw, Huffelpuf of Slytherin!

Als je de video genoten, dan kunt u LIKE en INSCHRIJVEN: http://goo.gl/CFHHm6

MATERIAAL

EOS

Kleurpotloden (geel en goud)

Eetbare gouden glitter

Gold Acrylverf

veren

E6000 Lijm

Stap 1: Bekijk de video!

Advertisement

Related Articles

 • Harry Potter Gouden Snitch Leather Sandal
  Harry Potter Gouden Snitch Leather Sandal

  Op zoek naar een nieuw paar schoenen? Ik was, dus heb ik besloten om een ​​paar leren sandalen geïnspireerd door de gouden informant van Harry Potter te maken (Een van mijn favoriete dingen!) Toen ik deze draag ik ben slecht snel en verdomde bijna on

 • Harry Potter Gouden Snitch Gemotoriseerde Wing Ring
  Harry Potter Gouden Snitch Gemotoriseerde Wing Ring

  Dit is gewoon een snelle opbouw voor die Harry Potter Quidditch fans die er zijn. Gebaseerd op dezelfde technologie als in de Gemotoriseerde Quidditch Golden Snitch, Dit is een kleinere versie die kan worden gedragen als een ring. Dus ja, ga Ravenkla

 • Harry Potter Gouden Snitch
  Harry Potter Gouden Snitch

  Easy Fun en betaalbaar uitrusting • Ping pong balletjes (moet gewoon wit en logo gratis) • Gold Spray paint (kan vrij goedkoop worden gekocht van Amazon) • Hot lijmpistool (£ 3,99 bij Amazon, inclusief lijm) • Gold Glitter • Witte Kaart Stap 1: Stap

 • Hoe maak je een origami Harry Potter Golden Snitch te maken!

  ORIGAMIDOCUMENT MODEL DRUKPAPIER MODEL Deze video tutorial zal laten zien hoe je een eenvoudige, opblaasbare, harry potter gouden informant te maken! Enjoy: D! Voor meer video's zoals dit, bezoek: http://www.youtube.com/user/tommyclancygames?feature=

 • DIY Harry Potter Golden Snitch pagina marker
  DIY Harry Potter Golden Snitch pagina marker

  Geïnspireerd door Harry Potter ring-http: //www.instructables.com/id/Golden-Snitch-Ring/ Stap 1: Materialen Hiervoor doe je cake draad, of sieraden draad, platte neus en / of fles nosed tang, en gouden kralen nodig

 • 3D Printed Gouden Snitch
  3D Printed Gouden Snitch

  (Mits bestand geen VT logo) Kort na het krijgen van mijn 3D-printer, ik nodig had om mijn oudere zus een verjaardagscadeau te krijgen. Wetende dat ze een grote Harry Potter fan, heb ik besloten om een ​​van de meest iconische, en de kleinste, items u

 • '' Harry Potter "Lego Snitch met wederopstanding stenen
  '' Harry Potter "Lego Snitch met wederopstanding stenen

  Ik hoop echt dat je geniet van het maken van deze. Alle stappen zal in de komende paar foto's. Stap 1: Eerste Stap Je moet een aantal rode, zwarte en gele stukken en twee witte vleugels ook.

 • Maple Story Nocturne Wizard Staff
  Maple Story Nocturne Wizard Staff

  Hier is een koel tovenaar medewerkers die ik gemaakt op basis van de spel Maple Story. Elk jaar maak ik mijn eigen kostuums en rekwisieten uit leveringen die een normaal huishouden zou hebben. Vorig jaar heb ik een piramide hoofd kostuum met bloedvle

 • Hoe maak je een Clay Golden Snitch te maken!
  Hoe maak je een Clay Golden Snitch te maken!

  De Golden Snitch is een kleine vliegende bal gebruikt in de Wizarding spel Zwerkbal. De Snitch is een belangrijk onderdeel van de Harry Potter-reeks, dus in dit Instructable ga ik je laten zien hoe een te maken van plastic en klei. Ik hoop dat je erv

 • Wire Golden Snitch Ketting
  Wire Golden Snitch Ketting

  Dit is een eenvoudige, draad ketting geïnspireerd door de Gouden Snitch van Harry Potter. Als u wilt om het te kopen van mij, hier is de link naar mijn winkel Etsy: https: //www.etsy.com/listing/260917889/handmade-wi ... Genieten! Stap 1: Materialen

 • Hogwarts Window Halloween display
  Hogwarts Window Halloween display

  Ik heb nooit echt gevierd Halloween behoorlijk voor, ik meestal gewoon snijden een paar pompoenen, kijken Michael Myers terroriseren de inwoners van Haddonfield dan noemen het een 's nachts. Dit jaar heb ik besloten om iets anders te doen. Ik heb alt

 • 9 Cool dingen die ik heb gebreid
  9 Cool dingen die ik heb gebreid

  Ik zal een patroon voor iedereen die geïnteresseerd is geven ... hoewel sommige van deze dingen die ik een tijdje geleden gemaakt, dus ik heb waarschijnlijk het patroon verloren nu. De meeste van mijn patronen schrijf ik op stukjes papier die ik wegg

 • Hoe maak je een Golden Snitch van Harry Potter te maken
  Hoe maak je een Golden Snitch van Harry Potter te maken

  Heb je altijd al je eigen gouden informant te hebben? Goed nu kunt u! Stap 1: Verzamel Supplies Om de Gouden Snaai u nodig Merk: Gouden lovertjes (veel) Een piepschuim bal (het maakt niet uit wat de grootte) Pins (veel) Tacky Glue fazantveren

 • "Snitch" Necklace - geïnspireerd door de Harry Potter-reeks
  "Snitch" Necklace - geïnspireerd door de Harry Potter-reeks

  Ik maakte dit als een geschenk voor iemand die Harry Potter houdt. Ik heb nog nooit eerder sieraden gemaakt, dus dit is een zeer eenvoudig ontwerp. Voel je vrij om dit idee te nemen en verbeteringen. Stap 1: Supplies Er zijn drie onderdelen aan deze

 • Harry Potter Muur
  Harry Potter Muur

  Ik zal iedereen sparen de redenen waarom dit project heeft plaatsgevonden, maar de bottom line is gewoon dat het een home-project mijn vrouw kreeg in zowel in onze slaapkamer. We versierde een van de muren in onze slaapkamer in een Harry Potter thema

 • Gemotoriseerde Quidditch Golden Snitch
  Gemotoriseerde Quidditch Golden Snitch

  Voor iedereen Harry Potter en Quidditch fans die er zijn, moet je niet echt wilde een werkende gouden informant in je hand hebt? Nou, maken deze 'prop' die lijkt te komen tot leven met een paar eenvoudige componenten. Dit is een groot project voor de

 • How To Harry Potter Ornamenten Make
  How To Harry Potter Ornamenten Make

  Hoi! in deze video laat ik je een eenvoudige tutorial voor een speciale Ornamenten voor Kerstmis! in dit geval over Harry Potter saga, in het bijzonder: The Golden Snitch Controleer deze video zie het uiteindelijke resultaat en andere ongelooflijke O

 • Harry Potter Trunk en Boeken
  Harry Potter Trunk en Boeken

  Ik was niet van plan om een ​​instructable op deze te maken, dus ik heb geen proces foto's, maar er zijn veel tutorials op boek maken op het internet die ik zal verwijzen en ik zal mijn best doen om mijn proces zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Ee

 • Golden Earrings Snitch
  Golden Earrings Snitch

  een vriend van mij en haar zus houdt van Harry Potter en ik besloten om een ​​gift voor hen te maken, deze oorbellen zijn gemaakt met een aantal stukken die u kunt vinden op internet of in een winkel als de haken en de ringen, de rest is een beetje,