Home > Harry Potter Broomstick Statue of ketting

Harry Potter Broomstick Statue of ketting

Tags:halloween
Advertisement

Harry Potter Broomstick Statue of ketting

Ik ben vergeten om foto's te nemen terwijl ik het maken was, maar ik zal zeggen dat dit ook.

Stem als je het wilt kunt u!

Stap 1: Broomstick

Harry Potter Broomstick Statue of ketting

Bezemsteel standbeeld (ketting) Wat je nodig hebt:

1.Clay

2.Acrylic kleur (i gebruikt licht en donker bruin en goud)

3. (Optioneel) Een draad van het handvat

Eerst maakte ik een snaar dan ik maakte een bal en bevestig deze vervolgens naar de string .Na dat ik de bal als volgt image.Make een bezemsteel als het volgende beeld dan kleurt het als de afbeelding.

Optionele stap (als je wilt om het te hangen aan de muur of het gebruiken als een ketting)

Ik buig een draad en trek het aan het touwtje zachtjes.

Advertisement

Related Articles

 • Harry Potter Broomstick Pencil
  Harry Potter Broomstick Pencil

  Iedereen houdt van Harry Potter (als je dat niet doet, doe jezelf een plezier en stop lezing), en we zijn voortdurend schrijven, of het nu de boodschappenlijst, een essay voor school of op het werk, af en toe een noot-to-zelf te zijn, of zelfs een br

 • Harry Potter Hedwig Uil Polymer Clay Ketting
  Harry Potter Hedwig Uil Polymer Clay Ketting

  Beeldhouwen de schattige Hedwig tijdens de vlucht lijkt misschien ontmoedigend, maar ik maakte dit project te worden gemaakt door zowel beginners als gevorderden klei crafters. Het maakt een zeer leuke gift voor Harry Potter fans of draag het voor je

 • Harry Potter Boek Ketting
  Harry Potter Boek Ketting

  Met de school start dacht ik dat ik zou een Instructable dat kinderen zou aanmoedigen om te lezen door middel van een Harry Potter ketting te maken. Je kon elk type boek te maken door het volgen van deze instructies. Volg door en ik zal je laten zien

 • Harry Potter House Punten Ketting Set
  Harry Potter House Punten Ketting Set

  In dit Instructable, zal ik laten zien hoe de gave van (ongeveer) vijftig huis punten te geven aan een vriend favoriet Hogwarts huis (of uw eigen)! De ketting set zullen we maken is gebaseerd op het grote huis punt containers uit de Harry Potter univ

 • Harry Potter Amortentia Ketting
  Harry Potter Amortentia Ketting

  Dit is een project op basis van de Harry Potter franchise / Universe. Hoewel ik moet toegeven dat ik ben op geen enkele manier een enorme fan zoals de meeste zijn. Maar maak je vind de film onderhoudend en leuk om naar te kijken. Maar dit project is

 • Mrs. Potts en Chip Ketting
  Mrs. Potts en Chip Ketting

  Hoe maak je een schattig ketting geïnspireerd door een van de beste karakters Disney's maken! Stap 1: Benodigde materialen 1. Template (boven) 2. Matte Shrink Film 3. Sharpies of andere kleuren gereedschappen 4. E600 Glue 5. Blue Moon Gunmetal Chain

 • Diy Harry Potter Bril Ketting
  Diy Harry Potter Bril Ketting

  Stap 1: Supplies Zwarte klei, ketting of touw, ringetjes als je met behulp van keten, en een schaar

 • Harry Potter Relieken van de Dood Ketting
  Harry Potter Relieken van de Dood Ketting

  Sorry, niet kijken naar dit, het is niets! Gewoon een undeletable Instructable ... Wil je mijn echte Deathly Hallows Ketting Instructable zien, ga hier: http: //www.instructables.com/id/Deathly-Hallows-Ne ... Stap 1: Stap 2: Stap 3: Stap 4: Stap 5: S

 • Mijn Harry Potter handgemaakte kettingen, toverstokje pennen, Harry Potter standbeeld
  Mijn Harry Potter handgemaakte kettingen, toverstokje pennen, Harry Potter standbeeld

  Stemmen als je het leuk vindt. Sorry ik vergat te foto te maken, maar ik zal alle stappen te vertellen. Wensen u genieten. Stap 1: Wand pen Voor Wand Pen heb je nodig: 1.Een pen 2.Glue gun 3.Acrylic kleur (i gebruikt zwart, donkerbruin, lichtbruin, e

 • Harry Potter Muur
  Harry Potter Muur

  Ik zal iedereen sparen de redenen waarom dit project heeft plaatsgevonden, maar de bottom line is gewoon dat het een home-project mijn vrouw kreeg in zowel in onze slaapkamer. We versierde een van de muren in onze slaapkamer in een Harry Potter thema

 • REALISTIC Harry Potter Wand - in 10 minuten
  REALISTIC Harry Potter Wand - in 10 minuten

  Ik zet op een show in september met een Harry Potter booth en ik ben klaar voor de volledige op kostuum met een Harry Potter toverstok in mijn hand. Hier is de how-to voor deze eenvoudige en realistische wand gemaakt van een thrift-store plug en een

 • DIY kralen ketting
  DIY kralen ketting

  Leer hoe u met kralen ketting in onze stap voor stap video's en foto tutorial. Dit duurzaam verbonden keten is zo eenvoudig te maken en het is de perfecte ontwerp oplossing voor kleinere edelsteen of kristal kralen. We laten u zien hoe in een gedetai

 • Harry Potter Felix Felicis geluk potion
  Harry Potter Felix Felicis geluk potion

  Harry Potter geluk potion Je kunt het gebruiken als een ketting of u kunt decor uw kamer met het. Stap 1: Wat je nodig hebt 1.Coffee grond (voor het maken van het papier zien er oud) 2.Een stuk papier 3.Flask of potion pot zoals op de foto 4.Yellow z

 • Time Turner Ketting met behulp van sleutelhangers
  Time Turner Ketting met behulp van sleutelhangers

  Ik heb altijd al een tijd turner ketting te maken, zoals in Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, maar dit was iets wat ik aangehouden voor onmogelijk. Vorige maand kwam ik over een willekeurige Pinterest beeld en werd verliefd op het. dus ik beg

 • Owl Post Message Terrarium Pendant [Harry Potter Geïnspireerd]
  Owl Post Message Terrarium Pendant [Harry Potter Geïnspireerd]

  Met alle Harry Potter nieuws van dit jaar (Ilvermorny, Cursed Kind en Fabeldieren !!), had ik een drang om te beginnen herlezen van de boeken. De laatste keer dat ik ze allemaal te lezen was bijna 10 jaar geleden, maar toen ik jonger ik lees ze zo va

 • Harry Potter Death Eater Kostuum, met "Magic" Wand
  Harry Potter Death Eater Kostuum, met "Magic" Wand

  Hier is een project dat is al in de werken voor een tijdje, maar is nu eindelijk compleet. Het is een volledige Death Eater kostuum op basis van de ontwerpen uit de latere films van Harry Potter Als je van de laatste kostuum, moet u ervoor zorgen om

 • Harry Potter Flying bezemsteel
  Harry Potter Flying bezemsteel

  Als je van dit project, klikt u op de "Stem!" link (rechtsboven) om me te helpen winnen van de 2014 Halloween Props Contest! ------------------------------------- Vorig jaar mijn zoon gevraagd om een ​​Hogwarts-themed verjaardagsfeestje, complee

 • altijd Ketting
  altijd Ketting

  Heel simpel ketting voor iedereen die Harry Potter houdt. Stap 1: Materialen Je zal nodig hebben: Een metalen stampen leeg Metaal stampen letters stempelblok Een hamer Een ketting herten charme Zwarte Sharpie marker Stap 2: Het boren van het gat Boor

 • Wire Golden Snitch Ketting
  Wire Golden Snitch Ketting

  Dit is een eenvoudige, draad ketting geïnspireerd door de Gouden Snitch van Harry Potter. Als u wilt om het te kopen van mij, hier is de link naar mijn winkel Etsy: https: //www.etsy.com/listing/260917889/handmade-wi ... Genieten! Stap 1: Materialen