Home > Handheld Yahtzee Hack - 5 nieuwe manieren om te spelen

Handheld Yahtzee Hack - 5 nieuwe manieren om te spelen

Tags:video-game
Advertisement

Handheld Yahtzee Hack - 5 nieuwe manieren om te spelen

Handheld elektronische Yahtzee is een geweldige aanvulling op elke reis, kamp-out, of, laten we eerlijk zijn, een bezoek aan het damestoilet. Het is kleine formaat en eenvoudige componenten maken het een welkome wapen tegen de verveling van alle leeftijden.

Met de beschikbaarheid van moderne smartphones en andere draagbare apparaten, zullen deze inleidend PDA's uiteindelijk worden vergeten. Dus, terwijl we ze nog steeds rond, ik heb vijf nieuwe manieren gedacht om dingen spice up van de slaapkamer naar de badkamer.

Achtergrond:

Uit Wikipedia (november 2011): "Het doel van het spel is om de meeste punten te scoren door middel van walsen vijf dobbelstenen om bepaalde combinaties te maken De dobbelstenen kan maximaal drie keer worden gerold in een beurt om te proberen een van de dertien mogelijk te maken. scoren combinaties. een spel bestaat uit dertien rondes waarbij de speler kiest welke scoring combinatie wordt gebruikt die ronde. Zodra een combinatie is gebruikt in het spel, kan niet opnieuw worden gebruikt.

De scoring combinaties hebben verschillende puntwaarden, waarvan sommige vaste waarden ea waarvan de cumulatieve waarde van de dobbelstenen. Een Yahtzee is vijf-of-a-kind en houdt van het spel hoogste punt waarde van 50 (niet meegerekend meerdere "Yahtzees" in hetzelfde spel). "

En een aantal leuke feiten:

* In The Simpsons Treehouse of Horror XXI, Yahtzee wordt geparodieerd als Yahtzu.

* In Family Guy, Yahtzee wordt gespeeld door de familie Griffin tijdens de episode Van Methode om waanzin.

* In de South Park aflevering, you have 0 friends, Yahtzee wordt gespeeld door Stan Marsh tijdens de deathmatch nodig had om zijn Facebook-account (zelf een spoof van Tron) te schrappen.

* Yahtzee is een term die wordt geschreeuwd met vreugde over de komst van een vreugdevolle gebeurtenis.

* Yahtzee is aangehaald als een precipiterende factor in een geval van huiselijk geweld en als het motief voor ten minste één moord.

* Yahtzee werd gekenmerkt in de aflevering "Remedial Chaos Theory" in NBC's "Gemeenschap".

Veel plezier, snelheid, en STEM!

Ondergetekende,

RedPlanetCorridor

Stap 1: Pass One Down

Handheld Yahtzee Hack - 5 nieuwe manieren om te spelen

Van twee spelers en hoger, kunt u de hele familie of dorm-room door elke het spelen van een beweging tegelijk te betrekken. Het doel is hier om uw hoge score te verbeteren als een groep.

Elke speler aan de beurt oprollen tot drie keer en kiest welke dobbelstenen te houden, selecteert vervolgens welke positie over te nemen. Doorgeven aan je buurman totdat het spel is afgelopen.

Voor meer plezier, spelen dit rond een kom van snoep, waar je bij hoe ooit vele stukken van snoep voor het aantal punten dat je beurt leverde houden. Elke "YAHTZEE!" verdient 50 M & M's!

Stap 2: Good Lord

Handheld Yahtzee Hack - 5 nieuwe manieren om te spelen

Speel met wat de Goede God je gaf!

In deze snelle versie, zal de scores lager zijn en de keuze tussen welke positie nemen kritischer. Je krijgt maar één rol per positie. Met andere woorden, de dobbelstenen te gooien, dan meteen kiezen welke positie te nemen op basis van de ligging van de rol en ga naar het volgende spel. Omdat je minder mogelijkheden om het spel te beïnvloeden, is er een hogere element van toeval.

Je kan zeker spelen met deze regels zelf, maar dit sneller spel kan meer plezier in een auto of een groep zijn, omdat de anderen niet hoeft te wachten zo lang tussen afslagen.

Stap 3: Order Up

Handheld Yahtzee Hack - 5 nieuwe manieren om te spelen

Op deze variant, kunt u zo veel rollen als je wilt - tot drie - maar je moet de raad van bestuur (scherm) te spelen in de volgorde waarin het geeft je. Als u zult opmerken, na je derde roll de pijl cursor zal zich plaatsen in de eerstvolgende beschikbare positie - Dit is waar je speelt. Ten eerste speel je de '1 is, dan is de' 2's, en ga zo maar door, het redden van de Yahtzee voor het laatst.

Het kan best spannend als je in staat om de Yahtzee te raken op het allerlaatste roll zijn, maar probeer niet gefrustreerd te raken als je er een te krijgen voordat het de beurt!

Stap 4: Low Boy

Handheld Yahtzee Hack - 5 nieuwe manieren om te spelen

Geloof het of niet, het krijgen van de laagst mogelijke score is een hele uitdaging. Ik denk niet dat men kan zelfs een nul te krijgen op handheld Yahtzee. (Reageer hieronder als je denkt / anders weet)

In deze omkering van vaardigheid, proberen te voorkomen dat vast komen te zitten met fatsoenlijke dobbelstenen aan het einde van een rol. Stuiteren rond de raad zoveel mogelijk manieren als je kunt, maar wat je ook doet, NIET een Yahtzee krijgen. Daag je vrienden en vijanden om te zien wie de laagste kan gaan.

Stap 5: Blind Surprise

Handheld Yahtzee Hack - 5 nieuwe manieren om te spelen

Voor dit spel, moet u, ofwel drie duimen, of een beetje van ondoorzichtige (niet duidelijk) tape. Masking of elektrische tape werken het beste en zal gemakkelijk af te komen zonder dat daarbij veel resten, indien van toepassing. Dekmantel voor de buitenste twee dobbelstenen, waar ze op het scherm. U vindt deze hier te laten voor het hele spel.

Het punt is om een ​​aantal strategie mengen met een element van toeval. Je kunt alleen weten wat de drie middelste dobbelstenen doet dus maak uw beste gok en zie hoe goed je doet. Aan de positieve kant, zal het spel je vertellen als je je Yahtzee hebt geraakt door te knipperen en automatisch het bewegen van de cursor pijl om de 50 punten staat.

Conclusie

Hoewel ik vermeld slechts vijf eenvoudige variaties voor handheld Yahtzee, kunt u uw eigen wendingen toe te passen met behulp van een combinatie van deze regels. Zo kan wijzigingen ik op 2-5 afgespeeld als groep. Of u kunt deelnemen aan twee van mijn versies in een nieuwe game. Probeer ze uit en veel plezier!

Ik hoop dat ik deelden een beetje van mijn liefde voor deze eenvoudige, beproefde pocket reis spel en ik hoop dat je het stof van u af en krijg een paar jaar plezier van te maken.

Gefeliciteerd met het bereiken van het einde van mijn 'baar en kunt u RATE en STEM in de wedstrijden!

Proost !!

Advertisement

Related Articles

 • DIY manieren om te spelen met Sphero: Zwemmen Accessoires
  DIY manieren om te spelen met Sphero: Zwemmen Accessoires

  Sphero heeft een reputatie voor het maken van een duik in zwembad partijen. Met zijn high-impact polycarbonaat, is hij in staat om de uitrol van een uitzonderlijke kanonskogel duik. Omdat hij al waterdicht en drijft met gemak, al heeft hij nu zijn ee

 • Recycle Plastic Bottles - Life Hack / DIY creatieve manieren om hergebruik
  Recycle Plastic Bottles - Life Hack / DIY creatieve manieren om hergebruik

  https://youtu.be/xyihgXgT9Ww Stap 1: Vandaag wil ik laten zien hoe je plastic flessen te hergebruiken om verbazingwekkende nuttig te maken. Jij hebt nodig: - Plastic flessen; - Duct tape ; - Multiplex; - Polyesterwatten; - Polyester Lining Fabric.

 • DIY manieren om te spelen met Sphero: Obstacle Course
  DIY manieren om te spelen met Sphero: Obstacle Course

  School is bijna op. Ben je klaar om te spelen? Met huishoudelijke artikelen, zoals notities, paperclips, punaises, bindmiddel clips, droog uitwisbare markers, video game dozen, en zelfs video game controllers, kunt u veel plezier hebben deze zomer ma

 • Hoe maak je een Meca-pinguïn robot te maken
  Hoe maak je een Meca-pinguïn robot te maken

  Onlangs heb ik onderzocht en nieuwe manieren om te spelen met mBot robot auto, hoe de schattige robot auto interessanter te maken en meer functies te bereiken. mBot is een educatieve robot kit, is het gemakkelijk te monteren binnen 20 minuten en kunn

 • Maak Skeeball geïnspireerde games met behulp van Pizzadozen, feestartikelen, en een PC
  Maak Skeeball geïnspireerde games met behulp van Pizzadozen, feestartikelen, en een PC

  Deze stappen zullen u helpen Skeeball-geïnspireerde games van post-party materiaal (om de morning-after crafter voldoen in je) te maken. We zullen een aantal feestartikelen te recyclen, zoals plastic bekers, plastic flessen en pizzadozen om iets dat

 • 4 Nieuwe Match Sticks Hacks (Video)
  4 Nieuwe Match Sticks Hacks (Video)

  In dit project ga ik u vier nieuwe manieren om een eenvoudige luciferdoosje gebruiken tonen. 1) Strike-anywhere Matches 2) Waterdicht Matchbox 3) Match hoofd vuurwerk zekering 4) Cotton bal aanmaakblokjes Als u liever niet te lezen, kunt u dit oversl

 • Hoe maak je een Sega DreamCast console in een batterij aangedreven handheld draagbaar
  Hoe maak je een Sega DreamCast console in een batterij aangedreven handheld draagbaar

  Eerste foto is van het afgewerkte product, volgens de laatste pagina van de gids. INVOERING: Er zijn slechts ongeveer een dozijn dergelijke eenheden die in het verleden uit verschillende modders, één van die was van mij een paar jaar geleden. Daarom

 • DIY UV LED Light - zie de wereld in een nieuw licht
  DIY UV LED Light - zie de wereld in een nieuw licht

  Ik heb altijd graag experimenteren met dingen, en het zien van de dingen op nieuwe manieren of vanuit verschillende perspectieven, dus ik heb interesse in UV-lampen, maar ik hou niet van de buis-technologie en biedt meer gebruiksgemak en ons veel goe

 • Leuke manieren om plastic eieren Hergebruik in je klas
  Leuke manieren om plastic eieren Hergebruik in je klas

  Als derde graad leraar, ben ik altijd proberen te komen met nieuwe manieren om mijn studenten die geen werkbladen inhouden betrekken. Ik ben ook een moeder en nu dat Pasen voorbij is, wat te doen met al die plastic eieren. Hier is wat ik op met ... I

 • Super Nightvision Headset Hack!
  Super Nightvision Headset Hack!

  We hebben allemaal gezien dat de webcam nightvision hacks en andere manieren om nightvision camera's te maken, maar dit zal u wegblazen! Dit is een Super Bright Nightvision headset waarmee je rond te lopen in totale duisternis en opnemen wat je ziet!

 • LED zaklamp Hack
  LED zaklamp Hack

  Hey guys Ik geupload een LED-zaklamp gisteren controleer dan of je dan kom en lees dan dit. Stap 1: Permanent op hack dus de zaklamp maakte ik kan niet worden ingeschakeld permanent zonder de schakelaar zodat ik een rubberen band rond de doos verpakt

 • Persistence of Vision (POV) -2 manieren om de weergave
  Persistence of Vision (POV) -2 manieren om de weergave

  Na moe van het zoeken POV tutorial die niet duidelijk en ingewikkeld is, uiteindelijk vond ik het beste. In dit instructable zal ik opnieuw een POV (Persistance of Vision) Wand geïnspireerd door originele ontwerp amandaghassaei's. Toen ik voor het ee

 • Hoe maak je een robot te maken
  Hoe maak je een robot te maken

  Dag Allemaal! Creative Robotix, nu dat is wat we willen! Heb je ooit wilde voor te stellen, en maak uw eigen humanoïde robot met zijn eigen persoonlijkheid? We hebben, dus we hebben, en we zouden graag met u delen wat we hebben gedaan. Maak kennis me

 • Ultimate Nintendo DS Lite
  Ultimate Nintendo DS Lite

  Ik was echt verbaasd dat er niet een uitgebreide Nintendo DS hacking Instructable hier, dus ik dacht dat het mijn roeping. Ik heb onderzoek gedaan naar de NDS-hacking scene al geruime tijd nu, en dit instructable is de toegewijde resultaat van al mij

 • Wire / Work Station
  Wire / Work Station

  De redenen achter dit project te maken hebben met het feit dat ik kom uit een generatie waar de printplaten waren zeer moeilijk te verkrijgen, en erg duur (de vacuümbuis tijdperk). Daarom gebruik ik nog steeds Ugli bedrading (point to point), die het

 • Puppeteer Motion-Capture Costume
  Puppeteer Motion-Capture Costume

  Het verkennen van het gebruik van betaalbare, off-the-shelf materialen en basistechnieken om draadloze motion capture wearables te creëren. Het idee achter Puppeteer is om toegankelijke draagbare technologie oplossingen voor de motion-capture te make

 • Flip Dot, een interactieve kinetische draagbaar.
  Flip Dot, een interactieve kinetische draagbaar.

  Mode is iets heel persoonlijk en intiem. U bent misschien niet altijd bewust zijn van het, maar je lichaam is aan te raken of kleding of textiel bijna de hele tijd. Dit maakt het het perfecte platform om technologie te integreren, niet alleen in term

 • Bird Proof Squirrel Feeder & zonne-energie Camera
  Bird Proof Squirrel Feeder & zonne-energie Camera

  De Solar Powered-Bird Proof Eekhoorn Feeder w \ Camera zal toestaan ​​eekhoorns om zaden, noten en maïskorrels te halen zonder zorgen te maken over die vervelende vogels het stelen van al hun voedsel. Terwijl uw eekhoorn geniet van de buit van uw fee

 • Dropcam Unplugged!

  Afgelopen herfst, kreeg ik een keurige nieuwe speeltje: een Dropcam Wi-Fi Security Camera en hebben geëxperimenteerd met nieuwe manieren om het te gebruiken sindsdien! Een paar maanden geleden heb ik aangepast een vogelhuisje aan de Dropcam tegemoet