Home > Handgemaakte houten aviator sunglasses (no-lasersnijmachine)

Handgemaakte houten aviator sunglasses (no-lasersnijmachine)

Tags:mode
Advertisement

Handgemaakte houten aviator sunglasses (no-lasersnijmachine)

Voor de verjaardag van mijn broer heb ik besloten om hem te maken van houten vliegers. Aangezien ik niet een laser cutter had moest ik om dat te doen met de hand, dus mijn paar een beetje ruw kan zijn.

Stap 1: Materialen

Sorry dat ik niet foto's voor dit deel te maken, maar je zult in staat zijn om te zien wat ik gebruikt in latere dia's in meer details.

Gereedschap:

Lintzaag
kolomboormachine
scroll saw
schuurmachine
schuurpapier
dremel (optioneel)

materialen:

hout (duh) van uw keuze
oude zonnebril
gorilla lijm (of een andere multi-materiaal lijm)
polyurethaan

* Er kan een paar materialen / tools die ik ben vergeten *

Advertisement

Related Articles

 • goedkope kartonnen handgemaakte houten frame voor een LP
  goedkope kartonnen handgemaakte houten frame voor een LP

  Maakte een gemakkelijke goedkope kartonnen handgemaakte houten frame voor een LP. Het is heel eenvoudig en snel, volg de instructies. Ik hoop dat je het leuk vind :). Gelieve commentaar te geven. Stap 1: Materialen Ten eerste, de materialen: 1-Wood 2

 • Hoe kan ik super cool verpakking te maken voor uw nieuwe product (bijv. Het maken van een houten doos op een lasersnijmachine)
  Hoe kan ik super cool verpakking te maken voor uw nieuwe product (bijv. Het maken van een houten doos op een lasersnijmachine)

  Ok, dus ik heb een aantal instructables over lasersnijmachines geschreven en er zijn scores meer die er zijn, want ik zal niet de herziening van de basis van de exploitatie van een laser etser / cutter. Wat ik hoop te doen is geven u een grote tip en

 • Handgemaakte houten kroonluchter
  Handgemaakte houten kroonluchter

  Ik heb deze moderne houten kroonluchter met behulp van mdf en beukenhout! Stap 1: Het ontwerp Door het gebruik van dit ontwerp en af ​​te drukken om mijn gewenst metingen, ongeveer 60cm breed en 90cm hoogte, maakte de template voor mijn kroonluchter.

 • handgemaakte houten vlot
  handgemaakte houten vlot

  ik maakte dit met houten warme lijm touw een beetje stof en een zak rijst de man en aap zijn playmobil

 • Handgemaakte houten bureaulamp
  Handgemaakte houten bureaulamp

  Check out my youtube-kanaal op: www.youtube.com/therandomwoodworker voor meer content, zoals deze! Ik bouwde een unieke, op maat ontworpen houten bureaulamp van kersen en zwarte walnoot, die ik vervolgens afgewerkt met meerdere lagen van tung olie. I

 • Handgemaakt Houten Oorbellen

  Slijpen, Schuren, en Buffing zijn niet genoeg 22 maart werd + Rebecca Miles verjaardag. Ze moest oorbellen en we hebben geen extra $$ voor geschenken op dit moment. In deze video laat ik zien hoe ik deze houten oorbellen met een minimum aan middelen

 • Smokebox, Handgemaakt Houten Cigarette Case door lanceverde
  Smokebox, Handgemaakt Houten Cigarette Case door lanceverde

  Creëer je eigen rookkast met behulp van de volledig gedetailleerde en geïllustreerde instructable hieronder! Voor degenen die liever bezitten dan make- aankoop van de niet-elektrische versie van Smokebox in mijn persoonlijke Etsy winkel , kant en kla

 • Handgemaakte houten 'smashy' Ball
  Handgemaakte houten 'smashy' Ball

  Dit is een creatieve eerste voor mij aangezien ik nog nooit een draaibank gebruikt voor dit project. Het is ook de eerste keer dat ik heb geprobeerd om een ​​echt nauwkeurige ding te maken - waar het toe deed als dingen waren een beetje buiten de des

 • Handgemaakt mes en schede
  Handgemaakt mes en schede

  Een goede kwaliteit mes is een waardevol onderdeel van de kit voor kamperen, carving of uit deuren activiteit. Houten messen kan een mooie en zeer individueel object, als gevolg van het graan en de methode van de bouw. Afhankelijk van wat het zal wor

 • How To Houten Plectrums Make
  How To Houten Plectrums Make

  Plectrums, een vaak over het hoofd stuk van het vistuig dat de meeste gitarist vertrouwen op om hun muziek te maken. Het is ook een geweldige manier om de toon van de fine-tunen van je gitaar. Het is vrij cool hoe zo'n klein accessoire zo'n impact op

 • Raspi Retro Computer Station
  Raspi Retro Computer Station

  Ik ben terug met een nieuw project. Het duurde een tijdje om het af te maken, maar zoals altijd was het een erg leuk, en zoals te zien in een latere foto van mijn dochter heeft me veel geholpen. Wat is het? Ja, het is een van de Raspberry Pi bouwt, m

 • De Electro-Mechanical Clock
  De Electro-Mechanical Clock

  Electronics & Mechanical zijn de twee technische disciplines die ik het meest lief te hebben. Dus ik wilde een pronkstuk dat de awesomeness van deze disciplines portretteert creëren. Ook denk ik dat de tijd is de belangrijkste troef iedereen kan hebb

 • Treasure Chest Shaped "Bandsaw Box" Doos van de Verlovingsring
  Treasure Chest Shaped "Bandsaw Box" Doos van de Verlovingsring

  "Treasure Chest" vormige bandsaw doos stijl verlovingsring doos gemaakt van gelamineerd Tsjetsjeense en purperhart hout. De "kussen" is gemaakt van een stuk schuim verpakt in een oude zonnebril zak. De kist werd afgewerkt met lijnolie

 • Maak een Whamola
  Maak een Whamola

  Je hebt zeker een Whamola. Wat in de wereld is een Whamola? Het is een eenvoudige snaarinstrument met een hendel bovenop het veld variëren. Deze contrabas instrument wordt normaal gespeeld door het raken van de string met een drumstick met de ene han

 • Hoe maak je de beste zelfgemaakte Stylus ooit gemaakt!
  Hoe maak je de beste zelfgemaakte Stylus ooit gemaakt!

  Wat ik over om te delen met u is een heldere, transparante instructie van hoe je de beste zelfgemaakte stylus gemakkelijk te maken, het is het product van ervaringen en veel vallen en opstaan, maar hoe dan ook, het is leuk! In april 2010 werd ik stud

 • Haak Starburst Rug
  Haak Starburst Rug

  Mijn voeten waren koud, dus ik besloot om een ​​tapijt van mijn bed te zetten te maken. Ik koos dit patroon voor een stervormige kleed CrochetMe.com maar besloot om het te veranderen een beetje. De oorspronkelijke ontwerper gebruikte oud, geverfde T-

 • Het maken van een Willow Bow
  Het maken van een Willow Bow

  1. Ik had gehoord van de boog maken van lessen op Native American buurthuizen maar nooit in geslaagd om het te maken op één. Ik had een handgemaakte houten Willow Boog van rual Mexico ongeveer 30 jaar geleden kocht, maar wilde niet om het te gebruike

 • SPY HACK! Mini-schuilplaats gemaakt van een potlood
  SPY HACK! Mini-schuilplaats gemaakt van een potlood

  In deze video ga ik je laten zien een prachtig idee van het maken van een geheime plaats in een grafiet houten potlood met mijn eigen handen thuis! Stap 1: Met de hand gemaakt spy potlood kan worden gebruikt voor het houden van de belangrijke wachtwo

 • Als ik kon ik HOUT (A faux schatkist)
  Als ik kon ik HOUT (A faux schatkist)

  Geen bomen werden berokkend in het maken van deze baar. Als ik kon zou ik, maak veel dingen van hout, maar voor zo veel mensen in dit land, die geen toegang hebben tot het juiste gereedschap kunnen hebben of hebben beperkte ruimte, lawaai ordonnantie