Home > Hand Grip voor One iPhone Hand Foto's

Hand Grip voor One iPhone Hand Foto's

Tags:fotograaf
Advertisement

Hand Grip voor One iPhone Hand Foto's

Ik ben begonnen aan mijn iPhone camera te gebruiken voor mijn Instructables illustreren. Maar, dat betekent vaak mijn andere hand is bezig met iets wat ik probeer te laten zien. Ik maak me zorgen altijd over het schrappen van de iPhone en het breken van het scherm. Ik besloot te maken een houvast voor het vasthouden van de telefoon met één hand, zodat mijn wijsvinger lijn staat met de ontspanknop op het scherm. (Voor nu ben ik met behulp van elastiekjes om de telefoon in de greep te houden, maar zie de 2e foto in de laatste stap voor wat ik deed om de elastiekjes vervangen. De getoonde telefoon maakt deel uit van mijn vrouw. Ik gebruik mijn telefoon met één de hand om deze foto's te nemen.)

materialen

 • 2 x 4 (hout)
 • 1/2 tot 3/4 inch grenen 2 1/2 inch breed
 • 1/2 inch pluggen
 • lijm

Gereedschap

 • Plein
 • Gradenboog en schuine gids
 • Hand zag voor hout
 • Spokeshave of handvliegtuig
 • Riem of trommel schuurmachine
 • Boren

Stap 1: Pak de 2 x 4 als getoond

Hand Grip voor One iPhone Hand Foto's

Mark rond je hand als je grijpen een 2 x 4. Zaag een rechthoekig stuk. Dit zal het deel gegrepen door de hand wanneer u de camera houder te zijn.

Advertisement

Related Articles

 • Vrije hand muziek grip houder voor de iPhone 5 / 5s (3D printing)
  Vrije hand muziek grip houder voor de iPhone 5 / 5s (3D printing)

  Ik heb dit al maanden geleden gemaakt en ik eindelijk zetten het hier vandaag dus even je gaan .... Als u van het ontwerp kunt u stemmen :) Gebruik dit ontwerp voor uw eigen persoonlijke USE ONLY. Project motivatie: Er zijn tal van muziek-app voor de

 • How To Make A Macro Lens voor een iPhone / iPod / iPad
  How To Make A Macro Lens voor een iPhone / iPod / iPad

  Deze tutorial zal u tonen hoe je een micro lens te maken voor elke iPhone, iPod, en zelfs je ipad. Dit zal aloë u een aantal echt grote close-up foto's te maken. Stap 1: Get The Lens P.1 Krijg je een wegwerp camera. (Kan worden gevonden bij uw plaats

 • Maak je eigen foam grips voor drop stuur
  Maak je eigen foam grips voor drop stuur

  Mijn nieuwe fiets kwam met een aantal prachtige gewatteerde stuurlint. Na bijna 5000 mijl is het tijd om de band te vervangen. Vergelijkbare tape is ongeveer $ 30. Zo goed als die band was, mijn handen gingen steeds tingly en gevoelloos na een tienta

 • hoe labrynth niveaus voor de iPhone maken
  hoe labrynth niveaus voor de iPhone maken

  hoe labyrint levels te maken voor je iPhone! Stap 1: Ga eerst naar ( http://edit.ilabs.nu/ )

 • Lightning-kabel voor Apple iPhone 5, 5s, 6, 6+ en iPad Mini
  Lightning-kabel voor Apple iPhone 5, 5s, 6, 6+ en iPad Mini

  Dit is de bliksem-kabel voor Apple iPhone 5, 5s, 6, 6+ en iPad Mini, ik produceren met behulp van 3D-printer. U kunt STL bestand te downloaden in Thingiverse. Dankzij de bijdrage voor dit ontwerp.

 • Een nieuwe grip voor een oude boog
  Een nieuwe grip voor een oude boog

  Mijn neef begaafde me zijn oude compound boog en hoewel het nog steeds een leuke werkinstrument de greep was van een geplaveide assortiment van schroot stof en duct tape. Onnodig te zeggen dat het was niet de mooiste te houden of de best uitziende du

 • Lightning-kabel voor Apple iPhone 4, 4S, iPad en iPad 2
  Lightning-kabel voor Apple iPhone 4, 4S, iPad en iPad 2

  Dit is de bliksem-kabel voor Apple iPhone 4, 4S, iPad en iPad 2, de functie is om de kabel te beschermen tegen gebroken. Ik ontwerp dat door mijn eigen met behulp van 3D-modelling software vervolgens omzetten Ik heb het in STL bestandsformaat en zett

 • Hoe maak je een zeer effectieve en goedkope micro / macro lens te maken voor een iPhone of een smartphone!
  Hoe maak je een zeer effectieve en goedkope micro / macro lens te maken voor een iPhone of een smartphone!

  In dit instructable, zal ik uitleggen hoe ik heb gemaakt macro lenzen voor mijn iPhone 4 door het bergen van onderdelen van de oude digitale camera's. Waarom dure lenzen gebruikt wanneer ze al liggen rond uw huis? Disclaimer: Ik ben op geen enkele wi

 • Hoe maak je een aangepaste ringtone maken voor een iPhone met behulp van iTunes op een Apple Computer
  Hoe maak je een aangepaste ringtone maken voor een iPhone met behulp van iTunes op een Apple Computer

  Wist u dat u een nummer of geluid als ringtone voor je iPhone kunt hebben? En dat het gratis is? Met behulp van uw Apple-computer, als u de volgende eenvoudige aanwijzingen op te volgen kunt u elke toon of song die u wilt als ringtone te hebben. Alle

 • Hoe maak je een Quick Key 'Scan Stand' te maken voor de iPhone 4 / 4S / 5
  Hoe maak je een Quick Key 'Scan Stand' te maken voor de iPhone 4 / 4S / 5

  Ik backed een Kickstarter project voor een nieuwe smartphone app voor leerkrachten genaamd 'Quick Key': "Quick Key maakt van uw telefoon in een optische scanner in de rang quizzen, tests en enquêtes op papier, tot 30 vragen lang daarna, Quick Key maa

 • PlyDock: Een doe-het-dock voor uw iPhone 3G / 3GS
  PlyDock: Een doe-het-dock voor uw iPhone 3G / 3GS

  Waarom kopen een dure dock voor uw iPhone wanneer u kunt uw eigen ultra-goedkope, assembleren-het-zelf, en easy-to-schip iPhone standaard die hetzelfde werk doet als de $ 29 dock gemaakt door Apple. Ik noem het de PlyDock. Ik had een explosie waardoo

 • Iphone auto stand doc voor de iPhone of iPod Touch
  Iphone auto stand doc voor de iPhone of iPod Touch

  Een bevestigingssysteem voor een iPhone of iPod Touch voor de auto. Maakt gebruik van items die je hebt in huis, alleen kopen klittenband ($ 3), een groene concept! Na het vinden van geen discrete ondersteuning in de markt die specifiek zijn voor de

 • Makkelijk Custom ringtones voor je iPhone
  Makkelijk Custom ringtones voor je iPhone

  Heb je ooit wilde een geweldig lied of audio clip in een ringtone te zetten voor je iPhone, maar had geen idee hoe? Was je boos dat het merendeel van de Instructables over het onderwerp waren voor Macs? Nou vraag me af niet meer! Ik had hetzelfde pro

 • Houten passieve versterker voor de iPhone
  Houten passieve versterker voor de iPhone

  Hallo iedereen! In dit baar Ik ga om te laten zien hoe je een goedkope passieve versterker voor uw smartphone. Het is echt een makkelijk project, zal het u duurde bijna 4 uur, en je gewoon een stuk triplex, een figuurzaag en andere grane schuurpapier

 • Easy Fix voor horizontale iPhone Pocket Syndrome
  Easy Fix voor horizontale iPhone Pocket Syndrome

  Volgens een zeer wetenschappelijke poll op everythingicafe, 41% van de mensen hun iPhone in hun juiste voorzak en 34% in hun linker voorzak. (Http://www.everythingicafe.com/forum/threads/which-pocket-do-you-put-your-iphone-in.57830/). Ik ben een rech

 • Stylus grip voor meer recente touchscreen mobiele telefoons met capacitieve stylus.
  Stylus grip voor meer recente touchscreen mobiele telefoons met capacitieve stylus.

  Toen mijn oude mobiele telefoon (Nokia 5230) gestopt met werken eerder dit jaar heb ik besloten te gaan voor een van de nieuwere HTC mobiele telefoons met het Android-software. Ik was blij met de telefoon, maar niet met het feit dat mijn eerdere hack

 • Easy - Hoe maak je een statief voor de iPhone te maken!
  Easy - Hoe maak je een statief voor de iPhone te maken!

  Ik kwam met deze makkelijk te iphone statief maken wanneer ik was op zoek naar een manier om korte video's van mijn draad haakwerk in actie te filmen. Ik heb geleerd dat mijn klanten hield kijken naar mijn sieraden maken werkproces, en wilde het proc

 • Steampunk handschoen geschikt voor PDA / iPhone
  Steampunk handschoen geschikt voor PDA / iPhone

  Ik heb deze handschoen voor een recent steampunk LARP, en dacht dat ik het proces zou te documenteren. Tool-wise het is relatief eenvoudig. Je zal nodig hebben: Een lederen Welding Glove Verschillende kleine koperen gewrichten (zie pic later) een len

 • ergonomische grip voor Xacto
  ergonomische grip voor Xacto

  Kreeg dit precisie mes buiten eBay een paar dagen terug (bovenste foto). Helaas, het slanke ontwerp van dit model blijven zetten een handvol extra inspanning in het vastgrijpen van het tijdens het gebruik. Belandde graaien door het briefpapier verspi