Home > Hand graveren een mes

Hand graveren een mes

Tags:metalworki
Advertisement

Hand graveren een mes

Extra / Materialen

Zwarte en groene poetsmiddelen

kompassen

Kolomboormachine

mes leeg

schilders Tape

Potlood

polijstschijven

poster Board

Rotary Tool

Ronde diamant braam draaiend gereedschap bit

Utility Knife

Ik dit nooit geprobeerd voordat dus wens me geluk. Het ofwel werkt of ik besteed veel tijd het uitsnijden van een mes en zal het verpesten. Eerste verzamelde ik een aantal poster boord, een potlood, een mes, schilders tape en een set van kompassen.

Stap 1: Aan de slag

Hand graveren een mes

Eerste. Ik schetste het mes op een stuk van de poster bord. Vervolgens met behulp van een mes de contouren van het mes gedeeltelijk opengewerkt.

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een mes te maken
  Hoe maak je een mes te maken

  Ik ben dol op ontwerpen en maken dingen - het is mijn passie! Een dag op het werk door de baas liet me een foto van een keukenmes hij volledig gemaakt vanaf het begin en na dat, ik wist dat ik moest maken. Hij zei dat het "een van de meest lonende di

 • Hoe te verscherpen en er een rand op een mes
  Hoe te verscherpen en er een rand op een mes

  Deze aankomst zullen delen hoe je een rand of hoe een rand maken op een mes wether thuis gemaakt of gekocht aa winkel te zetten. Genieten. Stap 1: Het maken van een Rand Zodat u uw nieuwe mes kan scherper moet u een rand maken op. Begin met het zette

 • Hoe maak je een mes te scherpen de Macgyver weg
  Hoe maak je een mes te scherpen de Macgyver weg

  Dit is een eenvoudige en goedkope manier om een ​​mes te scherpen in een Macgyver manier met behulp van huishoudelijke voorwerpen. Met deze eenvoudige onderdelen kunt u de fabriek rand om het mes te herstellen zonder de uitgaven veel geld. Stap 1: Be

 • Hoe maak je een mes te scherpen
  Hoe maak je een mes te scherpen

  In dit instructable leert u hoe u een mes te scherpen, zodat het een vlijmscherpe rand. Waarschuwing bij het gebruik van een mes extra voorzichtig deze scherp zijn, omdat je een vinger zou kunnen verliezen of gesneden jezelf zo slecht dat je bloeden

 • Maak een mes uit een zaagblad met behulp van basisgereedschap
  Maak een mes uit een zaagblad met behulp van basisgereedschap

  Ik wilde mijn hand proberen te maken van een mes. Ik weet dat de "juiste" manier om het te doen, en dat is mijn volgende project, maar ik wilde zien hoe ik zou doen met alleen goedkope gereedschappen en goedkope materialen. Dus ik heb mijn Harbo

 • Profilering een mes vorm, van concept tot uitvoering.
  Profilering een mes vorm, van concept tot uitvoering.

  Als een messenmaker, of u nu een first-timer of een veteraan bent, één van de meest elementaire vaardigheden die je nodig hebt om te ontwikkelen, is blade profilering. In wezen, die neerkomt op het ontwikkelen van de fundamentele bladvorm die uiteind

 • Hoe maak ik een mes

  Hoe maak ik een mes ... Een slideshow video van hoe maak ik een mes. (Voor mijn neef Warren, die alles messen houdt en wil weten hoe hij zijn eigen te maken) Sorry voor de diashow, maar ik kan niet video voor iets te bewerken.

 • Hoe kan ik Re-Tip Een Mes Met behulp van Dremel
  Hoe kan ik Re-Tip Een Mes Met behulp van Dremel

  Dus ik heb gehad een oud en eenzaam koksmes opknoping in mijn mes kit voor een tijdje nu. Ik trok het en kocht een nieuw kort nadat een collega gebruikt om wrikken openen een vastgelopen robot-coupe en gebarsten uit de tip. Mensen zijn niet langer to

 • Sugru aplication voor het snijden onder rechte hoeken met een mes
  Sugru aplication voor het snijden onder rechte hoeken met een mes

  In dit instructable ik laten zien hoe Sugru gebruiken om een ​​mes geschikt voor het snijden dikke materialen in een rechte hoek te maken. Stap 1: vinden twee platen die haaks worden gesneden en plak ze aan elkaar met plakband.

 • Hoe maak je een potlood Scherp Met Een Mes
  Hoe maak je een potlood Scherp Met Een Mes

  Stap 1: Verzamel Materialen U vindt er een mes en een potlood nodig.

 • Houd een mes scherp (met behulp van een staal)
  Houd een mes scherp (met behulp van een staal)

  Houd uw messen scherpere, meer, met behulp van een stalen elke keer dat je pick-up een mes. Veel mensen klagen dat hun messen zijn saai, maar ik denk niet dat ik ooit heb gezien een huis kok gebruik maken van een staal (hoewel ze zijn opgenomen in ve

 • hoe je een paddestoel te snijden zonder een mes
  hoe je een paddestoel te snijden zonder een mes

  Op een dag werd ik gevraagd om een ​​gerecht dat de naam voor een heleboel gesneden champignons koken. Zij gingen zichtbaar zijn en dus ik wilde dat ze netjes en opgeruimd en uniform in hun dikte. Ik heb een groot mes maar het bleef plakken plakken a

 • Paracord wikkelen van een mes greep
  Paracord wikkelen van een mes greep

  Toen ik een mes, gebruik ik meestal micarta of hout voor een handvat, maar soms zal ik een koord wrap doen. Wanneer mensen denken aan een koord gewikkeld handvat ze meestal denken aan een enkele kleur in een cirkel rond het handvat, saai! Dus heb ik

 • Maak een mes uit een oude ijzerzaag mes
  Maak een mes uit een oude ijzerzaag mes

  Ik kon niet slapen, dus ik maakte messen. (Voor Burning Man geschenken.) ingrediënten: 1. Een doffe ijzerzaag of lintzaagblad 2. Elektrische tape of zeer breed Krimpkousen Gereedschap: 1. Een stuk papier 2. een balpen 3. a sharpie 4. Een bestand of e

 • Hoe maak je een goedkope groente Grow-Light Box: Nee Tools Gewoon een mes!

  U kunt bouwen aan een goedkope effectieve grow-lichtbak voor het starten van groenten zaden en groeit transplantaties. Je hebt geen speciale gereedschappen, gewoon een mes voor het maken van bezuinigingen in een 14 gallon / 53 liter tote container de

 • Hoe maak je een mes schede van het leer te maken
  Hoe maak je een mes schede van het leer te maken

  Ik heb een mes, terwijl in Vietnam, maar het zag er saai met niet de juiste handgreep of schede. Mijn volgende probleem te overwinnen was mijn gebrek aan leder werktuigen; holpijp, naald, messen etc. Een beetje geduld en basisinstrumenten me wat ik w

 • Hoe maak je een mes te halen

  In deze video zal ik praten over hoe om een ​​mes te halen. De belangrijkste dingen die je moet letten zijn Het sluitsysteem het mes stijl als zijn comfortabel in de hand materiaal het blad van

 • Smeden van een mes
  Smeden van een mes

  Een snelle mes met enkele gereedschappen en een aantal prep werk. Er zijn veel foto's, en ik hoop dat ze helpen verklaren wat ik doe. Sorry, geen actiefoto's. Ik wil niet iemand om de camera te houden:) Laat me weten wat duidelijker zou kunnen zijn,

 • Scherpen van een mes
  Scherpen van een mes

  Ik zal laten zien hoe je een mes te scherpen om een ​​scheermes rand en ik vereist slechts een echt stukje leer (die je kunt krijgen van een schoenenwinkel vraag gewoon om afval en zij zullen usaly geef het aan u gratis) een sharping steen en enige t