Home > Grote trolley zak (voor Kendo-gear)

Grote trolley zak (voor Kendo-gear)

Tags:het naaien
Advertisement

Grote trolley zak (voor Kendo-gear)

Sinds een lange tijd had ik dit idee spinnen in mijn hoofd heb mijn eigen zak voor mijn Kendo-gear (Bogu zak). Zoals ik al een hoes voor mijn shinais (bamboe zwaarden), gemaakt van mijn favoriete naaien materiaal, de wollen deken Zwitserse leger had, was het duidelijk, dat de tas moest zijn van hetzelfde materiaal. Ik had zelfs een aantal sketches enkele jaren geleden gemaakt, maar ik moest een pauze van het uitvoeren van kendo bijna zes jaar in beslag nemen als gevolg van mijn werk, er was geen behoefte. Maar ongeveer 2 jaar geleden begon ik weer op een nieuwe club, dus er was genoeg motivatie om dit project te starten.

Benodigd gereedschap:

 • naaimachine
 • krijt
 • naalden
 • schaar
 • knive
 • boren
 • tang
 • heersers
 • stoomstrijkijzer
 • papier

materialen:

 • wollen deken van het Zwitserse leger
 • Zwitserse leger tentdoek
 • ritsen
 • sommige riemen (wat denk je, ook Zwitserse leger)
 • koffer met wieltjes

Stap 1: Het schetsen

Grote trolley zak (voor Kendo-gear)

Ten eerste heb ik wat schetsen, om het ontwerp goed te krijgen. Nam een ​​aantal maatregelen om de juiste grootte te passen in al mijn spullen. Het werd een beetje oversized op het einde, maar als ik op een trainingskamp zal ik de extra ruimte voor extra kleding en handdoeken nodig.

Advertisement

Related Articles

 • decoratieve zak voor een canvas tas
  decoratieve zak voor een canvas tas

  Ik kocht deze canvas tassen voor zo goedkoop het is gênant. En een deel van wat ik tekende voor hen was dat grote witte zak aan de voorzijde. Ik zag dat het zo eenvoudig zou zijn om de zak te verwijderen - borduren het op een machine en zet het terug

 • Naai een 20L eenvoudige roll top rugzak basis met een zak voor frame, kan een klim, weerbestendig, wandelen, stad tas, of een combinatie van deze te maken. (Klimmen mod afgebeeld)
  Naai een 20L eenvoudige roll top rugzak basis met een zak voor frame, kan een klim, weerbestendig, wandelen, stad tas, of een combinatie van deze te maken. (Klimmen mod afgebeeld)

  Hier is de getoond met de set-up klimmen pak. Dit is een over het algemeen eenvoudige build geheel gemaakt van eenvoudige rechte steken en ontworpen om te worden genaaid op een huis naaimachine (met misschien een klein beetje van de hand aanslingeren

 • Verborgen zak voor waardevolle spullen in je rugzak
  Verborgen zak voor waardevolle spullen in je rugzak

  Dit is een verborgen pocket dat je waardevolle dingen in als u zich zorgen maakt over mensen het stelen van spullen uit je rugzak bent kunt zetten. De manier waarop ik deed dit onder naaien. U kunt gewoon gebruik maken van de veiligheid van pinnen in

 • Zak voor "KUMU Stool"
  Zak voor "KUMU Stool"

  Dit is een zak om "KUMU Stool" dragen. "KUMU Stool" gemaakt door Ken Yamashita http://www.instructables.com/id/KUMU-Stool/ [Link] TENKAIZU Budokai (Stool contest) https://www.facebook.com/TenkaizuBudokai/ Stap 1: [materiaal] Canvas 400

 • grote gemakkelijk vogelhuisje voor kinderen
  grote gemakkelijk vogelhuisje voor kinderen

  dit is een snelle gemakkelijke vogel huis te bouwen met behulp van slechts een hete lijmpistool om het te maken. perfect voor die regenachtige lentedagen Stap 1: wat je nodig hebt 1. lijmpistool 2.6x6 of groter stuk van afvalhout 3. 6in stok uit uw t

 • Maak een nep rots grot / reuzenhaai plek voor een reptiel kooi.
  Maak een nep rots grot / reuzenhaai plek voor een reptiel kooi.

  Hier laat ik je zien hoe je een nep-rots grot / baskingspot voor uw reptiel kooi te maken. Dit is degene die ik heb gemaakt voor mijn baardagaam, Viggo. Stap 1: Ontwerp! Dit is mijn origineel ontwerp ik maanden geleden gemaakt. Het ontwerp is sindsdi

 • Gemakkelijke manier om zak voor gereedschap maken
  Gemakkelijke manier om zak voor gereedschap maken

  Sinds ik begon te werken, koos ik altijd mijn eigen lunch mee te nemen. En mijn moeder zou mijn eetgerei in een kleine duidelijke wegwerp plastic zak. Omdat ik wilde groen door recycling sommige levensmiddelen gevonden in de buurt hij huis te gaan, i

 • Een grote Bending Tool voor Solid Material
  Een grote Bending Tool voor Solid Material

  Ik heb het maken van tafels buiten met gebogen stalen poten. De noodzaak om zware vast materiaal te buigen in een uniforme en gecontroleerde wijze resulteerde in een vrij eenvoudige machine waardoor ontelbare prijzen van kromming en koorde lengte. De

 • Shower Filter naar goedkope Bad water je jeuk? Maak een grote Shower Filter voor 1/2 van het kopen van een
  Shower Filter naar goedkope Bad water je jeuk? Maak een grote Shower Filter voor 1/2 van het kopen van een

  Het water in mijn huis is niet de beste en toen ik een douche te nemen het ruikt chemicaliën en maakt me jeuken. Ik huur het huis, dus ik kan niet echt zet een hele huis filter op, dus ik fig ik zou gewoon een douche filter op. Ik ging naar de alwete

 • Grote lederen etui voor Art Supplies & More
  Grote lederen etui voor Art Supplies & More

  Ik hou van leer. Het duurt een zeer lange tijd, en kunnen van generatie op generatie worden doorgegeven, indien verzorgd. Ik hou van het creëren van iets nuttig en functioneel. Deze grote lederen etui was iets wat ik gemaakt om me te helpen voeren ro

 • E-Cig Hack - Groter, Eenvoudiger Hits voor elektronische sigaret
  E-Cig Hack - Groter, Eenvoudiger Hits voor elektronische sigaret

  Ik heb de voordelen van gezondere 'roken' met elektronische sigaretten nu al een tijdje genoten, maar werd gefrustreerd met de beperkte capaciteit van de hit standaard, goedkope cartridges. De kleine opening aan het uiteinde van het filter staat alle

 • Waterdichte zak voor uw mp3-speler, zodat u kunt rijden in de regen.
  Waterdichte zak voor uw mp3-speler, zodat u kunt rijden in de regen.

  Een snelle en gemakkelijke manier om een ​​regen bewijs zakje voor uw mp3-speler te maken. Dit is vooral handig als je niet de eigenaar van een iPod. Stap 1: ga naar uw plaatselijke drukkerij De dingen die je nodig hebt zijn een stukje transparantie

 • grote kids spel voor $ 2.99
  grote kids spel voor $ 2.99

  Mijn vrouw was weg voor een paar dagen en ik probeerde om de kinderen te vermaken. Ze werd wakker in de ochtend en wilde spys spelen, zodat ze verkleed en renden rond het huis 'wordt sneaky`. Ik bedacht een spannende avond spel dat ik dacht dat ze zo

 • DIY Afgebroken Chrome Fix voor Samsung Gear Fit

  Hier is een gemakkelijke manier om het chippen chromen repareren van je Samsung Gear Fit. Je kon altijd verf over het chroom met verf of polish, maar dat uiteindelijk zou chip dan ook uit. Ook, zelfs als je dat doet je toch wilt verwijderen wat er no

 • Stomp Tuning een CB Grote Stok antenne voor 10 meter - Ham Radio
  Stomp Tuning een CB Grote Stok antenne voor 10 meter - Ham Radio

  Vele jaren geleden, toen ik net een pup was, kocht ik een Shakespeare 'Big Stick' CB-antenne. Je hebt ze gezien - ze lijken op een achttien centimeter lang, wit fiberglas hengel. Door zijn lange, magere ontwerp zou de antenne past overal, op de schoo

 • Verwijderbare zak voor uw telefoon
  Verwijderbare zak voor uw telefoon

  dit zal u laten zien hoe je een klein zakje te hechten aan de telefoon, portemonnee etc voor zaken als Loose Change en creditcards. Het is erg handig, zeer gemakkelijk, en maakt alleen gebruik van huishoudelijke artikelen. Stap 1: Benodigde materiale

 • GROTER IKEA potlood voor GRATIS
  GROTER IKEA potlood voor GRATIS

  Erg moeilijk om een ​​IKEA potlood gebruiken wanneer je hand is groter dan normaal. Dit instructable presenteren een idee van het hebben van een normale grootte potlood gemaakt door twee gratis IKEA potloden. Stap 1: materialen 2 potloden 1 nietmachi

 • de bouw van een grote trickle filter voor mijn Turtle bad.
  de bouw van een grote trickle filter voor mijn Turtle bad.

  Na het controleren van de niveaus van ammoniak, nitraten en nitrieten in mijn schildpad bad ontdekte ik dat al mijn oude filter deed was het maken van het water kijken leuk. Er was gewoon niet genoeg capaciteit voor Bio media, en wat klein was dat er

 • Het effect van gevormde vulling op grote dwarsdoorsnede afdrukken voor Ember
  Het effect van gevormde vulling op grote dwarsdoorsnede afdrukken voor Ember

  **LOPENDE WERKZAAMHEDEN** Motivatie Soms grote cross-sectionele gebied delen niet worden afgedrukt op Ember. Een waargenomen mislukking mode is 'jamming', waarbij een uitgeharde laag lijkt zowel voldoen aan de opgelopen-deel en het raam PDMS. Wanneer